Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

çok pahalıymış benimkinde rapor falanda yok ne kadar ödücem allah bilir. offfffffffff

ne iftarı kız kurban karşılamamı tutuyosunuz ellerine sağlık canımmm üzülmeyelim olacagı varsa olacak yoksada napalım nasip yalnız bu ignelere takıldı kafam çok pahalıymış yaaaaa

özele gidiyorum ben aslında fakülte doktoru ama demedi öyle bişe çok parammı var zannediyo acabaaaaa :)

tatlım neden okadar para vereceksin, bir önceki doktorum aşılamaya geçelim demişti rapor çıkarırız diye söyledi. o da üniversite hastanesinde. ben de özel muayenesine gitmiştim. ama tahlillerimizi üniversitede yaptırdık. sen bir konuş, rapor çıkarılabileceğini duydum de. oraya para buraya para sömürüyorlar zaten. bari bıraksınlar devletin imkanlarından faydalanalım

antideprasanlar benim midemi bulandırıyoo kullanamıyorum sen kullanabiliyomusun
yok canım ben daha hiç kullanmadım, kendi kfamdan bitane bitkisel şurup vardı birkaç kere onu içtim okadar
ne iftarı kız kurban karşılamamı tutuyosunuz ellerine sağlık canımmm üzülmeyelim olacagı varsa olacak yoksada napalım nasip yalnız bu ignelere takıldı kafam çok pahalıymış yaaaaa

aaa zekaya bak bendeki hakkaten ne iftarı yaa, akşam yemeğine diyecektim, yorgunluktan zekam gerilemiş ramazana kadar geri gitmişim

Son düzenleme:
kızlar günaydın, bugün sabah bütün topiğimizin dualarını okudum tek tek bitirdim, Allah kabul eder inşallah, araya kurban filan gireck ya kaynamasın dedim, baktım herkes öyle yapıyor tek tek dua ettim okudum üfledim hepinize

ne tahlili yaptırdın canım sen fakültede evet her yere para bayılıyoruz

iftar diyince zilhicce ayındayız ya 10 günlük orucu tutuyorsunuz sandım, hatta maşallah ailece tutuyorlar ne güzel dedim.:))

ne tahlili yaptırdın canım sen fakültede evet her yere para bayılıyoruz

progestoran mıdır nedir hani adetin 21. günü bakılan, eşim için de sperm tahlili, baktırdık, yani özele gittk ama tahlillerimizi dokrotun olduğu hastanede yaptırdık. o bir kağıda yazıyordu altına kaşesini basıyordu gittiğimizde hemen sıra verdiler, rahim tahlili için de gün almıştık ama ben orda yaptırmaya korktum özelde yaptıracağım

hımm peki sana neden önce klomen vermedi bana verdi benim yumurtalıklarım klomene aşırı cvp veriyomuş ondan bana iğne vercek

Son düzenleme:
hımm peki sana neden önce klomen vermedi bana verdi benim yumurtalıklarım klomene aşırı cvp veriyomuş ondan bana iğne vercek

klomen verdi kullandım 2. ay gittiğimde bi tekrar vereyim dedi bir vazgeçti neyse yine verdi ben ertesi gün başka bir doktora gittim oda klomen sen de kist yapmış kullanma dedi sabah bir tane içmiştim bıraktım bir kutu hala duruyor işte birinin göremediği kisti diğeri nasıl gördü ikiside prof. benim de doktorlara güvenmeme psikolojim var

tubacım tesbihini çektim rabbim kabul etsin inş.

bende tuğbanın tesbihini çektim. Rabbim kabul eder inşallah.

gunaydın kıscerr bugun dua etmek ıcın gırdım bır baktım benım gunummuş tesekkur ederım arkadaslar rabbım kabul etsın ınsallah

of yaaaaa bu ay 600 tl doktora vericem en az ignelerde okadar tutarsa bide bunun çatlatma ignesi var maşş komple gitti

buketim sen bu yumurtlama ignelerine ne kadar ödedim tolamda canım

of yaaaaa bu ay 600 tl doktora vericem en az ignelerde okadar tutarsa bide bunun çatlatma ignesi var maşş komple gitti

buketim sen bu yumurtlama ignelerine ne kadar ödedim tolamda canım

2500-tl ..ama tüpde üç tane iğne var günde vurulduğun..bide iğneler kaldı..

kızlarrr ben bütün dua listesini okuyup bitirdim yazmıştım ama görmeyenler olmuştur belki sakın okumadı sanmayın..yeni duayı bekliyorum artık ama daularım sizinle yinede..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…