Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

günaydın taze anne..bebeğin 4 gr olmuş..bayağa ağır..belin ağırıyomu?:))
günaydın tatlımm..dün adet günümdü biraz agrım oldu ama şimdi iyim çok şükür ,evet bugün 9.haftaya girdik bende şimdi gördüm MAŞALLAH kuzumaa.. sen nasılsın tatlımm..

günaydın tatlımm..dün adet günümdü biraz agrım oldu ama şimdi iyim çok şükür ,evet bugün 9.haftaya girdik bende şimdi gördüm MAŞALLAH kuzumaa.. sen nasılsın tatlımm..

maşallah maşallahbende iyi diyeliyki iyi olayım..sana bişey soracam..nasıl bi his hamilelik.tabi anlatılmaz yaşanır ama..ben ilk trasferi yaptığımda çok tuhaf hisset miştim kendimi..durup durup güleceğim geliyodu.içimde olduklarını bilmek çok hoştu..arada birde öyle bir seveceğim geliyoduki..kendi karnımı seviyodum..sonra 1 hafta geçti..bi gün televizyon izlerken içime şöyle bi his geldi birden bire..yok dedim..gittiler..durup durup nasıl seviyosam durup durduğum yerde de gittiler dedim..sonra kendi kendime telkin verdim saçmalama buket...iyi düşün iyi olsun buket..ama olmadı..sanırım insan hissediyo...sendede başlarda oldumu böyle..??

çok geçmiş olsun canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah. Düşükten sonra adet kanaması değiştiği gibi yumurtlama zamanıda değişiyor.. mesela ben bir düşüğümden sonra yumurtlamadım sanırım.. sonraki düşüğümde de erken yumurtlamıştım.. gitti gidiyordan yumurtlama kiti alırsan o sana daha çok yardımcı olucaktır. ama sen illa kendim takip ediceğim dersen bence son adet gününü kaale alıp normalde kaçıncı gün yumurtluyorsan yine o günleri değerlendirmelisin.

evet tatlım ilk öğrendiğim sıralarda bende öyle hissetmiştim çok garip bi duygu gerçektende..bi yandan koruma hissi var bi yandan kaybetme korkusu o hala var gerçi onun içinde eliden geleni yapıyorum dikkat ediyorum kendimi yormuyorum..bende konuşuyorum arada sanki beni duyuyo gibi :)) canım cok normal şeyler bunlar annelik içgüdüsü sakın ümidini-umudunu yitirme RABBİM hiç ummadığın anda nasib eder..İNŞALLAH

günaydın taze anne..bebeğin 4 gr olmuş..bayağa ağır..belin ağırıyomu?:))

AYY SÜPERSİN YAA HAKKATEN gÜL BELİNİ AĞRITMA içinde koskocaman bir 4gr var ayy Allahta seni güldürsün buketim hiç güleceğim yoktu valla

Gülcüm hoşgeldin hamişim maşallah büyümüş seninki hakkaten 16mm filan ben diyorum manken olacak arkadaş, şu boya bak selvi boylu maşallah

yasemin hatırltamasa bayram tatili sebebiyle tesbihler aksayacaktı bende allahın izni ile
tuba-gül-bedriye-özlem-buket-bircan-sündüz-zeynep-çiğdem-nihan ve seda kardeşlerimizin tebihlerini tek tek çekip tek tek dualarını ettim rabbim kabul etsin inş...

evet tatlımm büyümüş miniğim bugün 9.haftaya girdik çok şükür..doğumuda görrüz İNŞALLAH annesi babası pek uzun diil ama kime çekecek benim kuzum bilmem

ALLAH razı olsun tatlım ellerin dillerin dert görmesin..gönlünden gecen güzellikler kabul olsun İNŞALLAH..

ayy ALlah kabul etsin canım oh iyi yapmışsın süper
evet tatlımm büyümüş miniğim bugün 9.haftaya girdik çok şükür..doğumuda görrüz İNŞALLAH annesi babası pek uzun diil ama kime çekecek benim kuzum bilmem

bana çekecek canım teyzesi değilmiyim, anne yarısı sayılırım şunun şurasında ayrıca potansiyel bir kayınvalide adayıyım minik mankenimiz için biliyorsun ki

AYYYY tabi ya ben nasıl unuttummm teyzesii çeksin çeksin sana çeksin..

oyy minnoşum yaa, varya senin bu tatlı cadı kızın, (hep kız diyesim geliyor) sanki hepimizin kızı yaa, nasıl seviyorum daha şimdiden bi bilsen, ALlahım nazarlardan her türlü olumsuzluklardan korusun onu inşallah, topiğimizin maskotu olacak hele bi doğsun

sağolasın canım benim..benimde içime kız doğuyo ama hayırlısı bakalım..12 kasımda gidicem ozamana 12 haftası bitio öğrenebilirmiyimki cinsiyetini bilmiomki...Tüm bebişlerimizi korusun isteyenlere RABBİM nasib etsin tatlım..İNŞALLAH bi doğsunda hayırlısıyla..

buket aynen dediğin gibi.. tamamıyla hissediyorsun..mesela ben ilk dışta adetime 12 gün vardı biliyordum gebelik oluştuğunu öğrenmiştim.. 2.düşüğümde gidip kan testi yaptırmıştım.. 3. düşüğümde sabah uyandım eyvah dedim gitti bebeğim bi tuvalete gittim kanamam başlamış.. kesinlikle Allah o hissi veriyor insanın yüreğine... bu arada Allah inşAllah kabul eder, kurbanımızı aldık. bu bizim ilk kurbanımız kısmetse.. eşimle gittik seçtik kızlar ya çok duygulandım akşam ya bize de kısmet oluyor diye.. şimdi bile çok duygulanıyorum.. (görmemiş demeyin sakın ha) bu işlerin kısmet işi olduğuna inanıyorum.. 2 dakika da seçtik bu arada.. Allah tüm dileyenlere nasip etsin inşAllah.

ay aşkolsun niye görmemiş diyelim bizde ilk geçen sene kesmiştik insan ayrı bi seviniyo inş. bu sedene nasip olur ama ben eve sokmuyorum koyun kestigimizden eti kokuyo kız yurduna veriyoruz kestirip kayınvalidemler büyük baş kesiyolar o veriyo yiyecegimiz kadar saolsun annemde veriyo

iyi olmuş halıların yaıkandığı mis gibi olmuşlardır ben ramazan bayramında verdim oturma odasının halsıı kirlendi bilşe eşim hiçdikkat etmiyor ki beyaz ağırlık birde ama renkli. Canım gerçekten iğneler çok pahalı düşün iki kutu iğne veçatlatma iğnesine raporlu 260 verdim, bir kutu iğne raporsuz 360 tl aradaki farka bak. Ve son kutuyu ödemiyor 1000 üniteyi geçiyor diye bak iyi hatırladım dr arıcam gerek varsa alcam rapor karşılamıyor üçüncüyü dicem al derse de eczacı tanıdık ayırıcak sipariş verdi. Tedavi aşamasında lazım olursa alıcam onu. Bu ay ona da para verrisem batarız evdede bir sürü tadilat oldu, rahim filmi parası bu ilaçların parası, bayram alışverişi derken karta 3000 falan ödicez bu ay. 2. ktuu yoktu elinde kadının tek kutu ve çatlatma iğnesi verdi 2. yi alıcam bu akşam gidip 3. yü de saklıcak sağolsun. Sigorta olmasa çok zorr.

çok pahalıymış benimkinde rapor falanda yok ne kadar ödücem allah bilir. offfffffffff

canım valla yerine göre değişiyor mu bilmiyorm ama raporuz tek kutunun fiyatı 360 tl iki kutu kesin veriyor zaten bana 3 kutu vermiş bir de çatlatma iğnesi var olmaz valla kendi muayenesi olsa bile başka hastaneye yönlendirmesi lazım seni doktor hemen rapor çıkarabiliyor aslında bana yazdı sadece birklaç gün onay bekledik yani. Asla altındna kalkamazsın birde aşılama işlemi için vereceksin, sperm yıkamaya vereceksin sen konuş doktorla rapor işini halletsin. O sormasa sen sor.

Allah razı olsun canımmm Allah kabul etsinn..

Ben daha aşılamaya başlamadan kötü hisler kapladı bile ümitlendirmek istemiyıorum hiç kendimi ama olmayacak gbi geliyor eşim çok ümitli ama ben değilim zati şans bir normal ilişki kadar tek farkı rahime kendileri koyuorlar. Kısmet tabi ama hiç iyi şeyler hissetmiyorum bakalım yapılınca ne hissedicem. Dün çamaşır asıyorum böyle gözlerimden süzülüyor yaşlar.Şimdi birini kızı olmuş çikolata dağıtıyordu iç geöçirdim yine iş arkadşaım da hadi seninkini de yemek nasip olur inşallah dedi hep yarama tuz basıyorlar böyle ben yine Allah'ıma sığınyorum.Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler.

Sağol canım Allah razı olsunn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…