- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #6.181
günaydın kızlar nasılsınız...
günaydın kızlar nasılsınız...
günaydın tatlımm..dün adet günümdü biraz agrım oldu ama şimdi iyim çok şükür ,evet bugün 9.haftaya girdik bende şimdi gördüm MAŞALLAH kuzumaa..günaydın taze anne..bebeğin 4 gr olmuş..bayağa ağır..belin ağırıyomu?:))
iyim tatlım kahvaltı yapmaya çalışıyorum..iştahım yok ara ara midem bulanıyo idare ediyorum işte..günaydın tatlım iyiyiz biz sen nasılsın?
günaydın tatlımm..dün adet günümdü biraz agrım oldu ama şimdi iyim çok şükür ,evet bugün 9.haftaya girdik bende şimdi gördüm MAŞALLAH kuzumaa..sen nasılsın tatlımm..
slm kızlar size bir sorum olacak ben 2 defa düşük yaptım kimyasal düşük ikiside tahliller yaptırdım temiz çıktı son düşüğüm 6 eylülde oldu doktor korunmana gerek yok dedi kürtaj olmadığım için. düşükten sonraki adetimi 12 ekim de 36 gün sonra oldum, düşükten önceki adetlerim 33 gün sürüyordu benim merak ettiğim yumurtlama zamanımı 36 güne göremi yoksa 33 güne göremi hesaplacağım???? bilgisi olan varsa bana yardımcı olabillirmi??? lütfenn
evet tatlım ilk öğrendiğim sıralarda bende öyle hissetmiştim çok garip bi duygu gerçektende..bi yandan koruma hissi var bi yandan kaybetme korkusu o hala var gerçi onun içinde eliden geleni yapıyorum dikkat ediyorum kendimi yormuyorum..bende konuşuyorum arada sanki beni duyuyo gibi :)) canım cok normal şeyler bunlar annelik içgüdüsü sakın ümidini-umudunu yitirme RABBİM hiç ummadığın anda nasib eder..İNŞALLAHmaşallah maşallahbende iyi diyeliyki iyi olayım..sana bişey soracam..nasıl bi his hamilelik.tabi anlatılmaz yaşanır ama..ben ilk trasferi yaptığımda çok tuhaf hisset miştim kendimi..durup durup güleceğim geliyodu.içimde olduklarını bilmek çok hoştu..arada birde öyle bir seveceğim geliyoduki..kendi karnımı seviyodum..sonra 1 hafta geçti..bi gün televizyon izlerken içime şöyle bi his geldi birden bire..yok dedim..gittiler..durup durup nasıl seviyosam durup durduğum yerde de gittiler dedim..sonra kendi kendime telkin verdim saçmalama buket...iyi düşün iyi olsun buket..ama olmadı..sanırım insan hissediyo...sendede başlarda oldumu böyle..??
günaydın taze anne..bebeğin 4 gr olmuş..bayağa ağır..belin ağırıyomu?:))
evet tatlımm büyümüş miniğim bugün 9.haftaya girdik çok şükür..doğumuda görrüz İNŞALLAHAYY SÜPERSİN YAA HAKKATEN gÜL BELİNİ AĞRITMA içinde koskocaman bir 4gr varayy Allahta seni güldürsün buketim hiç güleceğim yoktu valla
Gülcüm hoşgeldin hamişim maşallah büyümüş seninki hakkaten 16mm filan ben diyorum manken olacak arkadaş, şu boya bak selvi boylu maşallah
ALLAH razı olsun tatlım ellerin dillerin dert görmesin..gönlünden gecen güzellikler kabul olsun İNŞALLAH..yasemin hatırltamasa bayram tatili sebebiyle tesbihler aksayacaktı bende allahın izni ile
tuba-gül-bedriye-özlem-buket-bircan-sündüz-zeynep-çiğdem-nihan ve seda kardeşlerimizin tebihlerini tek tek çekip tek tek dualarını ettim rabbim kabul etsin inş...
ayy ALlah kabul etsin canım oh iyi yapmışsın süperyasemin hatırltamasa bayram tatili sebebiyle tesbihler aksayacaktı bende allahın izni ile
tuba-gül-bedriye-özlem-buket-bircan-sündüz-zeynep-çiğdem-nihan ve seda kardeşlerimizin tebihlerini tek tek çekip tek tek dualarını ettim rabbim kabul etsin inş...
evet tatlımm büyümüş miniğim bugün 9.haftaya girdik çok şükür..doğumuda görrüz İNŞALLAHannesi babası pek uzun diil ama kime çekecek benim kuzum bilmem
AYYYY tabi ya ben nasıl unuttummm teyzesii çeksin çeksin sana çeksin..bana çekecek canım teyzesi değilmiyim, anne yarısı sayılırım şunun şurasındaayrıca potansiyel bir kayınvalide adayıyım minik mankenimiz için biliyorsun ki
AYYYY tabi ya ben nasıl unuttummm teyzesii çeksin çeksin sana çeksin..
sağolasın canım benim..benimde içime kız doğuyo ama hayırlısı bakalım..12 kasımda gidicem ozamana 12 haftası bitio öğrenebilirmiyimki cinsiyetini bilmiomki...Tüm bebişlerimizi korusun isteyenlere RABBİM nasib etsin tatlım..İNŞALLAH bi doğsunda hayırlısıyla..oyy minnoşum yaa, varya senin bu tatlı cadı kızın, (hep kız diyesim geliyor) sanki hepimizin kızı yaa, nasıl seviyorum daha şimdiden bi bilsen, ALlahım nazarlardan her türlü olumsuzluklardan korusun onu inşallah, topiğimizin maskotu olacak hele bi doğsun
maşallah maşallahbende iyi diyeliyki iyi olayım..sana bişey soracam..nasıl bi his hamilelik.tabi anlatılmaz yaşanır ama..ben ilk trasferi yaptığımda çok tuhaf hisset miştim kendimi..durup durup güleceğim geliyodu.içimde olduklarını bilmek çok hoştu..arada birde öyle bir seveceğim geliyoduki..kendi karnımı seviyodum..sonra 1 hafta geçti..bi gün televizyon izlerken içime şöyle bi his geldi birden bire..yok dedim..gittiler..durup durup nasıl seviyosam durup durduğum yerde de gittiler dedim..sonra kendi kendime telkin verdim saçmalama buket...iyi düşün iyi olsun buket..ama olmadı..sanırım insan hissediyo...sendede başlarda oldumu böyle..??
ayy kızlar işte o pınar reklamı yahu, bende anne oldum diyor birgün tıkanııp hık diyip gidicem şu reklamda
Pınar Süt'le Büyüdüm - YouTube
buket aynen dediğin gibi.. tamamıyla hissediyorsun..mesela ben ilk dışta adetime 12 gün vardı biliyordum gebelik oluştuğunu öğrenmiştim.. 2.düşüğümde gidip kan testi yaptırmıştım.. 3. düşüğümde sabah uyandım eyvah dedim gitti bebeğim bi tuvalete gittim kanamam başlamış.. kesinlikle Allah o hissi veriyor insanın yüreğine... bu arada Allah inşAllah kabul eder, kurbanımızı aldık. bu bizim ilk kurbanımız kısmetse.. eşimle gittik seçtik kızlar ya çok duygulandım akşam ya bize de kısmet oluyor diye.. şimdi bile çok duygulanıyorum.. (görmemiş demeyin sakın ha) bu işlerin kısmet işi olduğuna inanıyorum.. 2 dakika da seçtik bu arada.. Allah tüm dileyenlere nasip etsin inşAllah.
sedacım vay anasını yaaa nekadar pahalıymış yaa hemde bide sigortalısın yani.. Allah hiçbirine gerek kalmadan kendiliğinden oldurur göbüşünde bebeğini inşallah.
Halılarım yıkamacıdan geldi mis gibi olmuşlar yaa meğer ne kirliymiş ayyy şimdi anladım rezil gibiymiş dalak gıbı. süper olmuş.
Bu akşam kaynanamla kayınpederim bizdeydi iftara, çaktırmadan bebek muhabbetine girip varmı yokmu diye bi kontrol ettiler kibardan, bende dedimki "biz assolistiz anne en son biz yapıcaz" dedim güldük.
Ayyy kızlar ben asıl ne diyecektim sze, hani pınar süt reklamı varya, "büyüdüm büyüdüm, sokaklar bana dardı, gökyüzü bana dardı pınarla büyüdüm, falan filan diye sayıyor, sonunda da diyor ya, "büyüdüm büyüdüm bende anne oldum..." orda boğazım düğümleniyor arkadaş, resmen bi yutkunuyorum her defasında hani boğazına düğümlenmek böyle birşeymiş yahu, bende büyüdüm ama anne olamadım diyerekten içim üzülüyor kimseye çaktırmasamda ahh ahh. ben yarından itibaren şu psikolojik şurubumu içeyim bari, bu sıra derinlerdeyim sanırım, o arada da kendime bir psikologmu baksam tümayın dediği gibi ucuz yollu.
Herşeyi boşvermek istiyorum arkadaşlar yaa, gamsız insan nasıl bişeydir acaba, ben gamlı baykuş gibiyim arkadaş, sanki düşününce ne oluyor, hayatta herşey olacağına varır halbuki. bu regl dönemi benim psikolojimi bozdu yaa, bu düzenleyici ilaç fazla hormonlarmı coşturdu galiba. bide bu ay süper bi şeekilde çalışmıştık, bu sabah tek çizgiyi görünce sigortalar tamamen attı demekki.
çok pahalıymış benimkinde rapor falanda yok ne kadar ödücem allah bilir. offfffffffff
kızlar günaydın, bugün sabah bütün topiğimizin dualarını okudum tek tek bitirdim, Allah kabul eder inşallah, araya kurban filan gireck ya kaynamasın dedim, baktım herkes öyle yapıyortek tek dua ettim okudum üfledim hepinize
maşallah maşallahbende iyi diyeliyki iyi olayım..sana bişey soracam..nasıl bi his hamilelik.tabi anlatılmaz yaşanır ama..ben ilk trasferi yaptığımda çok tuhaf hisset miştim kendimi..durup durup güleceğim geliyodu.içimde olduklarını bilmek çok hoştu..arada birde öyle bir seveceğim geliyoduki..kendi karnımı seviyodum..sonra 1 hafta geçti..bi gün televizyon izlerken içime şöyle bi his geldi birden bire..yok dedim..gittiler..durup durup nasıl seviyosam durup durduğum yerde de gittiler dedim..sonra kendi kendime telkin verdim saçmalama buket...iyi düşün iyi olsun buket..ama olmadı..sanırım insan hissediyo...sendede başlarda oldumu böyle..??
yasemin hatırltamasa bayram tatili sebebiyle tesbihler aksayacaktı bende allahın izni ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?