Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

YA adam dedi ki kokmazzz bu aldığımız yer aynı zamanda bizim adaklıklarımızıda aldığımız yer.. ben çok uzun zamandır koyun eti yemiyordum anımsamıyorum yiyip yiyemediğimi.. eşimi zaten bilmiyorum demek ki kızlar biz 4 yıldır hiç koyun eti yememişiz.

Bende aynen o gelse kesmeyi falan berecemem yapamam kuşbaşı doğraması falan çok iş. Kestirirsek bizde yurda bağışlıyoruz arada da eşim adak adar öyle olunca da kestirir ama eve hiç girmez. Biz bu bayram memleketteyiz kesmicez ama masrafımız çok olmasaydı istiyorduk vekalet verecektik keseceklerdi adımıza bağışlayacaklardı aşılama öncesi iyi olurdu ama kısmet olmadı.

Ya ben dşarıda yemekhanede falan koyun eti yiyemiyorum kokuyor ama dedemler hep koyun keserlerdi kavurma falan yapılırdı hiç kokmazdı kızlar yerdim yanii ne farkediyor ki acaba.

Ayy ALlah kabul etsin canım benim, bizimde geçen sene ilk ti çok değişik bir duygu hakkaten, ALlah isteyen herkese nasibetsin, benim eşimin abileri babası filan kalabalık olduğu için büyük baş kesiyoruz, kayınvalidemden de ALlah razı olsun, onun evinde kesip biçip torbalayıp buzluğa yerleştirmeye hazır halde eve getiriyorum çok iyi oluyor.
Sedacım hoşgeldin canım hislerimizi aldırmak lazım ya hislenmiycem artık hiçbişeye üf ya nedir his his moralimiz bozuıluyor ancak

Ya ben dşarıda yemekhanede falan koyun eti yiyemiyorum kokuyor ama dedemler hep koyun keserlerdi kavurma falan yapılırdı hiç kokmazdı kızlar yerdim yanii ne farkediyor ki acaba.

sordum karadeniz hayvanı çok kokar dedi.. çünkü küspe veriyorlar dedi o da ıslak oluyormuş oda işkembesinde mi ne yoğun koku yapıyormuş ve tüm organları etkileniyormuş.. bugun benim yazılarımın başlığı "bir koyunun anatomisi" olsun

öyle yapcam mecbur nasıl kalkayım altından yoksa allah yardımcımız olsun

bende sorun baharatlarla kokusuzda pişiyoda ben beceremiyorum nedense

bizim annemlerde kısmet olursa büyük başa giriyorlar ama annemler komşularla giriyorlar. kendileri kesip ediyorlar eşimle beni kan tutuyor eee kalabalıkta insanlara yardım etmeyince gönül koyuyorlar biz mecburiyetten koyun kesiyoruz.. bu adamlar kesip parçalıcaklar sonra alıp annemlere gidip geri kalan işlemlerini orada hallediceğiz.. bakalım bakalım

inş. bebeginiz kucagınıza aldıgınızda allah kısmet eder gücünüzde yeterse akika kurbanı kesersiniz canım

allah kabul etsin herkesinkini..koyun eti naparsanız yapın kokur..benim hiç tahammülüm yok..koyun etine..

inş. bebeginiz kucagınıza aldıgınızda allah kısmet eder gücünüzde yeterse akika kurbanı kesersiniz canım

ay bende çok istiyorum onu..bende bi kitap vardı hani bahsetmiştim..içinde dualar felan var diye..orada da yazıyo..sünnetmiş..peygamber efendimiz çocuklarına ve torunlarına kesmiş..birde yeni doğanı 7. gününde saçını traş edip saçının ağırlığı kadarda altın veriliyormuş.hz..hasan ve hüseyine de öyle yapmış efendimiz..sonradan yapılan bi çalışmada..yeni doğmuş bebeğin saçlarının traş edilmesi bebeğin zeka gelişimire olumlu yönde katkı sağlıyormuş..yaaa

aaa bunu duymamıştım 7 günlük bebegin ne kadar saçı olurki zaten inş. allah nasip etsinde gücümüz neye yeterse onu yaparız allahın izniyle

buket önceki sayfalarda yazımda görmedin heralde canım bu yumurtlama igneleri için ne kadar ödedin raporlumuydun raporsuzmuydun canım

aynen öyle çalışınca insna oyalanıyor ama eve gidince afakanlar basıyor yanii kısmet diyorum millete laf anlatmal yoruyor beni ya anneme bile anlatmak istemiyorum. Bayrama gitmek istemiyorum böyle acayip birşey. İnsan elalem olmasa katlanacak bir şekilde ama konuşunca insan takıyor. Dedim ya oyaanıcam aşılama zamanı hep bir işler bulucam yanii ve bol bl dua..

Bizim memleket Balıkesir oranın hayvanları güzel olur iyi beslenir kokmazdı yani hiç yerdik aa başka yerde yiyemiyorum.

öyle yapcam mecbur nasıl kalkayım altından yoksa allah yardımcımız olsun

Bence de dr yönlendirsin rapor yazabilecek bir hastaneye raporun yazılsın işlemi yine kendi doktorun yapar vadır bir çözümü mutlaka konuş hele bir doktorla.

buket önceki sayfalarda yazımda görmedin heralde canım bu yumurtlama igneleri için ne kadar ödedin raporlumuydun raporsuzmuydun canım

asıl sen görmemişsin..şaşkoloz..2500-TL tuttu..ama tüpte 3 er tane iğne var..benim kurumum ilaçların &80 inin ödüyor..benden 600 tl felan çıktı..benim özel sandık..banka ya..

ayy afedersin görmek istememişim demekki kız lar ay bana bişeyler oluyoooooo anammmm

yaaa kolay değil bu işler..inyallah tüpe müpe kalmazsınız..işin içine bide maddiyat girince iyice geriliyo insan..3750 tüp+2500 ilaçlar+ilave ıvır zıvır+250 kist aspirasyoru+otel+yeme içme=7000-TL elde var 0..:))Allah hayırlısını versin..

ksıucelr benım bata 10gun kalmış ya sımdı fark ettım bu sefer stressız beklıycem olmadıgını bılıyorum cunku:)bayramdı seyrandı derken gecer gıder anlamam bıle gelsın yenı calışmalar ondan sonra:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…