Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kızlar yarın işe başlıyorum bir gün deneme inş. bi aksilik çıkmaz bana çok iyi olucak bu çalışma toparlanmam açısından çünkü depresyon ilaçlarına başladım :)
hayırlısı olsun tümay.. ilaçlar çare değil inanki bende çok kullandım..zaten ilaçlar bizim bu meseleyle ters orantılı çalışıyo.. hormonları terse çeviriyo..biliyosun demi??

yasemincim, hayıt mayıt nedir ya..ya nasıl içebiliyosunuz şunları..bi anlatın..annem bana yalvarıyo soğan suyu iç diye yapamıyorum..midem almıyooooooo..

anlatıyoruuuuumm kapsül falan alma sakın.. hayıt tohumu :)) aktara git 3,4 tl lik hayıt tohumu iste.. bir çay bardağı suyu kaynaatt sonra hoop diye bir çay bardağnın içine bir çay kaşığı hayıt tohumu koy.. yaklaşık 6,7 dk demle.. üzerine peçete örtüyordum ben.. sonra süz.. hoop afiyetle iç.. inan bana miden benim ki kadar hassas değildir (kendimden midem bulanıyor benim :)) ) ama bnu içtim ne koku ne bişey ben adet zamanımdan yumurtlama zamanlarıma kadar içiyordum.. 15 gün falan içiyordum ki ben inanıyorum onun faydalı olduğuna.. netde de araştır bak..

cok cok gecmis olsun canim. Allah anneannene acil sifalar versin Insaallah.
evet gercekten insan cevresinde veya en sevdigi insanlarin saglik durumunda herhangi birsey oldugunda kendi sagliginin kiymetini anliyor. önce üzülüyoruz sonra Allahima binlerce sükrediyoruz. bende kendime söyle bi baktigimda cok sükür hicbir eksigim yok hem bedenen hemde aklimda. nekadar sükretsek azdir kizlar gercekten bunun farkina variyoruz ama ne yazikki bazen abartilmayacak seylerede üzülebiliyoruz. beterin beteri var deyip hamd etmemiz gerekir.
cok yazdim galiba:26:
e ne yapayim cok nadir girebiliyorum bu ara bende yazdim da yazdim yazdim da yazdiiiim

ahhh keşke benim olsa..benim çocuğum yok...hepimize hayırlısını versin Allah..umarım gelmez kırmızılar gelirsede hayırlısıyla gelsin..

Amiiiiinn diyorum. Insaallah Rabbim saglikli tatlimi tatli Hayirlimi hayirli gönlünden gecen bebegi nasip etsin sana ve tüm arkadaslarimiza.
ve yine amiiiiin diyorum

canim benim ya panik yapma lütfen. bak sen kendinde biliyorsun bos yere panikledigini. söylemesi kolay diye düsünebilirsin haklisinda ama sunu unutma panik yapacak bi durumun yok cok sükür söyle bi derin nefes al ohh sonra kendini huzurlu bir sekilde Rabbine emanet ettigini hisset. anladigim kadariyla inancli bir kisiligede sahipsin ve bu panigi asman rahat olacak Insaallah senin icin.

sana benim olayimi anlatayimda dinle (simdi diyeceksinki sende öyleymissin be arkadasim)
ben polis, köpek, kedi, örümcek v.s görünce paniklerim yani korkarim heyecanlanirim, yolumu degistiririm
gecenlerde kapinin zili caldi buda kim diye düsündüm. belkide esimdir ama anahtari var neden zile bassinki dedim ve kapinin deliginden baktiiiimm ki ne göreyim.......................

3tane iri yapili silahli polis emmiler. ben delikten baktim, nefes aldim,besmele cektim, Allahim hayirdir Insaallah, sana emanetiz dedim ve hemen kapiyi actim. yani düsün bu yaptiklarim 1dk bile sürmemistir ama kapiyi actiktan sonra polisin benimle nazik konusmasiyla bi rahatladimki. ayriyetten kötü bir olay olmamasina cok sevinmistim.

yani iyi düsün iyi olsun. icinde biraz bir korku olabilir tabi ama beynini güzel sonuc alacagina sartlandir tamammi canim. bunu sana yazarak ben kendimede söylüyorum

Insaallah canim Insaallah. sira "ayyy benim oglan yine kustu, bi saniye kaybolmayin kizlar hemen geliyorum" veya "iiiiiggg benim kiz yine altina yapmis ya daha demin degistirmistim halbuki" demeye gelsin Insaallah

yasemincim tefriciye listesine benide eklermisin 200 tane okurum bide arkadaslar saat 3ter iş görüşmem var ne olur bana dua edin hayırlıysa olsun sizi seviyorum
Allah yardimcin olsun Insaallah Hayirlisi olur senin icin

Amiiin canim Allah razi olsun. bende bugün okuyacagim Insaallah senin icin.

yok kizlar yok ben daha fazla okuyamayacagim sayfalari doldurmussunuz Masaallah.
sonra görüsürüz öpüldünüüüüüüz

yaa arkadaşım ilk aynur değil ben geldim topiğe geri dön oku istersen ben uğurluyum beeeen

kızlar iyi akşamlar hayalim gercek oldu sonunda çift çizgiyi gördüm hamileyim inşallah birden böle balıklama daldım ama kusura bakmayın sevincimi sizinle paylaşmak istedim inşallah sizinde hayalleriniz gerçek olur RABBİM isteyen herkese nasip etsin ............

aman Allaaaaaaaaaaaaaaaaahhh..yangın vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarr..bu negüzel bi haber böyle..tebrik ederim.Allah hayırlı etsin..sağlıkla sıhhatle geçirmeni nasip etsin..darısıda bizm başımıza olsun inş...
bu kimdi böyle ayağını sürttü anacım....
peş peşe dizildiniz inci gibi..hadi hayırlısı..ne bereketli bi topik bu... gel vatandaşş.buraya gelen sırayla hamile kalıyooooooooooooooo

sibel günün geçtide öyle yaptın heralde tesiti..

yok anacım yok..ben bundan sonra ilk sayfayı durmadan kontrol edecem kimin günü geldiyse gün gün soracammm..öyle durup durup bi hamile çıkıyo..kalbim duracak burda...müştaaaakk koş su getir...

Son düzenleme:
İpek'cim özlem'cim gül'cüm Tevhidlerinizi okudum Allah kabul etsin insallahh...Bu arada reglim geldi kesildi falan derken dün artık tamamen geldii saglik olsun Ümitlerim bidahaki aylara artik((
teşekkür ederim canım ağzına sağlık Allah razı olsun

kızlar yarın işe başlıyorum bir gün deneme inş. bi aksilik çıkmaz bana çok iyi olucak bu çalışma toparlanmam açısından çünkü depresyon ilaçlarına başladım :)
tümaycım hayırlı olsun canım, inşallah kafa dağıtır toparlarsın kendini

maşallah ne güzel bi haber topikte hamile olmayan kalmayacak hadi hayırlısı, Allah sağlık sıhhat nasip etsin hayırlısı ile kucağına alacağın günleri görmeyi nasip etsin hayırlı uğurlu olsun canım

amiin darısı hamişlik bekleyen bütün kızların başına olsun buketim

dün olmam gerekiyordu ya olmadım bugünde aynı şekilde olmayınca bi test yapayım dedim ölesine ama hiç umudum yok eşim işte anneme test aldırdım eczaneden .yaptım veeeeeeeeeee çift çizgi şoktayım tabi ya sevinçten çıldırdım yarın kan testi yaptırcam inşallah bu idrar testlerinin yanılma payı yoktur yoksa varya çok üzülürümmmmmmmm eşime bişey sölemedim daha süpriz yapacağım .

ayyy iyi yapmışsın..kesinleşsin sen de kan testini alnına yapıştırırsın yasemin gibi...hayırlısı olsun inan çok sevindim..

canım kan testi yaptırınca değerini yazarmısın ben merak ederim

ya canım kan testini biraz beklesene ben eşimiz sayesinde dayanamadım yaptırdım, erken oldu değer düşük çıktı biraz beklesenmi acaba , kimsenin üzülmesini istemiyorum

ya canım kan testini biraz beklesene ben eşimiz sayesinde dayanamadım yaptırdım, erken oldu değer düşük çıktı biraz beklesenmi acaba , kimsenin üzülmesini istemiyorum

valla bende heyecan yaptım ama haklısın galiba bilmiyorum hayırlısıyla bi yarın olsun da karar veririm en azından bu gece sevinçli bi şekilde uyuyayım :):):)

Canım çok sevindim, İnşallah sağlıklı bir hamileliktir ve tıpkı topiğimizin duasındaki gibi ebir evlada sahip olursun.
Darısı biz isteyenlere olsun inşallah

Bu arada özlem ve gül arkadaşlarımızın kelimei tevhidlerini okudum da yazmak şimdi nasib oldu. Allahım kabul etsin inşallah :)
Ayrıca listede önceden yer alan arkadaşlarımız Yasemin ve aynur içinde okuyorum haksızlık olmaması açısından

Birde yasemin çok geçmiş olsun, Rabbimden anneannen için acil şifalar diliyorum. Geçmişi çok detaylı okuyamadım başka hamiş haberi varmı bilmiyorum. Gözümden kaçmamıştır inşallah :)

Barısözlem sende ne var ne yok canım? İnşallah değerin güzel yükseliyordur :26:

yasemin canım annanen için acil şifalar dilerim.öğlen aceleyle girdim tefricyeyi görünce onu yazdım sadece.ayıp etmişim kusura bakma.
daha yeni okudum geçmişi.tekrar özür dilerim.doğru söylüyorsun herşeyin başı sağlık. allah herkese sıhhat ve afiyet versin inşallah.

arkadaşım tahlillerinin temiz çıkmasına çok sevindim.çok geçmiş olsun.
inşallah artık meleğin hayırlısıyla gelir sana.

duana canı gönülden AMİN diyorum canım.inşallah bu mübarek günlerde kabul olan dualardan olur.

yok canım çok yoğun değil leke diyelim sadece hafif koyu renk

özlemcim çok bilgili değilim ama 2 arkadaşımda da olmutu böyle ama yerleşme kanamasıymış onlarınki şimdi birtanesinin oğlu 1 yaşına girdi bir tanesinin de 1 aya kadar doğumu var. inşallah sende bu sıkıntılı durumları atlatıp felaha erersin canım.

canım duamı ve tevhidimi okudum.inşallah sağlıklı bir hamilelik ve kolay bir doğum geçirir, meleğine hayırlısıyla kavuşursun...
İpek'cim özlem'cim gül'cüm Tevhidlerinizi okudum Allah kabul etsin insallahh...Bu arada reglim geldi kesildi falan derken dün artık tamamen geldii saglik olsun Ümitlerim bidahaki aylara artik((
canım üzme kendini.bende önümüzdeki aylara diyorum ne yapalım sağlık olsun da. bu ay yumurtlamam bayrama denk geliyor.kayınvalidemlerde olucaz.o yüzden bu ayı da geçtim.direk eylüle kaldı benim hayallerim.

senin adına çok sevindim canım.inşallah rahatlamana, kafanı dağıtmana vesile olur yeni işin.

ayyyyyyy ne güzel ya.arkadaşım çok sevindim gerçekten.herkes hamiş oluyo. ne bereketli bir aymış bu ay.nebereketli bir topikmiş bu topik.maşallah
canım inşallah sağsalıim kucağına almakda nasip olur.bizler için dua et canım.

tebrik ederim çok heyecanlı inş bebeğini sağlıkla kucağına alırsın

Arkadaşlarım merhabaaa
kaç gündür giremedim kusuruma bakmayın...
haber edemedim ama buket,özlem ve gül için olan tevhidleri okudum çok şükür,Rabbim kabul etsin.
okumayada devam inş...
bu arada rose_s canım inş hamişsindir,haberini okuyunca çok mutlu oldum,Rabbim hayırlı haberi tez zamanda almanı nasib etsinn,şüphede kalmadan.

dualarda buluşmak ümidiyle canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…