- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
hayırlısı olsun tümay.. ilaçlar çare değil inanki bende çok kullandım..zaten ilaçlar bizim bu meseleyle ters orantılı çalışıyo.. hormonları terse çeviriyo..biliyosun demi??kızlar yarın işe başlıyorum bir gün deneme inş. bi aksilik çıkmaz bana çok iyi olucak bu çalışma toparlanmam açısından çünkü depresyon ilaçlarına başladım :)
yasemincim, hayıt mayıt nedir ya..ya nasıl içebiliyosunuz şunları..bi anlatın..annem bana yalvarıyo soğan suyu iç diye yapamıyorum..midem almıyooooooo..
cok cok gecmis olsun canim. Allah anneannene acil sifalar versin Insaallah.Arkadaşlar günaydın
Bugün moralim çok bozuk, dün gece annanemi hastaneye kaldırmış annemler, bilincini kaybetmiş, kimseyi tanımıyormuş vs vs..
ben annanemi çok severim, küçüküğümden beri hep çok yakınımdır ona, o yüzden dün gece yarıma kadar ağladım ağladım durduramadım kendimi, sonra başım ağrıdı bi aspirin içtim, o beni yumuşattı heralde uyumuşum sonra. sabah kalktım gözler şişmiş renk kaçmış bende...
şimdi korkuyorum her an kötü haber gelebilir diye, Allahım akşam olsada bi yanına gitsem bikere daha görsem diyip duruyorum
Yaşlılık çok zor kızlar, yalnızlık ondan da zor, ALlah yardımcısı olsun inşallah, bugün yani kafam bulanık canlarım
Bu arada tuba tefriciyeye başlamış bir tablo hazırlayacağım, sonrasında çekmek isteyenler topiğe yazsın ben tabloya eklerim, tuba da ona göre geri kalanı çeker inşallah.
Ayrıca bu annanemin hastalığını duyduğum anda herşey bana nekadar boş geldi, şunu istiyoruz bunu istiyoruz vs vs. önce sağlık isteyelim bence. al şimdi annanemin 5 tane çocuğu var ama ne faydası var, çünkü bu hayat sen iyi isen güzel ve anlamlı, ama sen hasta olduktan sonra, 10 tane çocuğun olsa, evlerin arabaların paran tatillerin ne bilim her neyin olursa olsun hiçbişeyi gözün görmezki. onun için ben artık sadece sağlık istiyorum ALlahımdan. bebek memek artık nezaman Allah yazdıysa ozaman olacak, kendimizi yıpratıp şu değerli gençliğimizi ziyan etmeyelim kızlar. bakın yaşlılık nekadar zor ve çaresiz birşey.
ahhh keşke benim olsa..benim çocuğum yok...hepimize hayırlısını versin Allah..umarım gelmez kırmızılar gelirsede hayırlısıyla gelsin..
canim benim ya panik yapma lütfen. bak sen kendinde biliyorsun bos yere panikledigini. söylemesi kolay diye düsünebilirsin haklisinda ama sunu unutma panik yapacak bi durumun yok cok sükür söyle bi derin nefes al ohh sonra kendini huzurlu bir sekilde Rabbine emanet ettigini hisset. anladigim kadariyla inancli bir kisiligede sahipsin ve bu panigi asman rahat olacak Insaallah senin icin.CANIM BEn 31 yaşındayım.. biraz sen bir dene bakalım dedi.. gebe kalırsan gel dedi.. biz her ihtimale karşı kan sulandırıcı iğne yapıcağız.. gebe kalmazsanda rahim filmi çektirip öyle gel dedi o zamanda aşılama deniyecekler.. ama şimdi adetim geldi.. bi gönlüm diyor ki hemen git rahim filmini çektir aklından çıkar herşeyi.. bi gönlümde dene diyor.. bu arada adetim geldi.. benim sıkıntım sanırım düşükle de ilgili sıkıntım bu ben çok stres altında kalıyorum.. gebe kaldığımda da bacaklarım titriyor terslik olucak diye.. çünkü kanama oluyor azar azar ve ben daha çok endişeleniyorum hoop düşük oluyor.. bugunde aynısı hiçbirşeyim yoktu o hastanede doktorlardan korkmaktan pat diye geldi adetim.. de ben nasıl rahat bir insan haline gelebilirim onu bilmiyorum.. genelde hep paniğim ben..
kızlar demin eski topikten şimdi hamile olan kişilerin eski yazılarını okudum, nasıl bir mazi yaa, onlarda aralarında konuşmuş, akıntın varmı, belirtin varmı, off bu ayda regl oldum, sinir oldum vs vs. ama şimdiki durumlarına bakıyorum, ya hamile olmuşlar yada doğum yapmışlar, inşallah önümüzdeki sene bizlerde maziyi okuyunca "vay be bunları da yazan bizdik, şimdi bebeğimizi kucağımıza alan da biziz" deriz
Allah yardimcin olsun Insaallah Hayirlisi olur senin icinyasemincim tefriciye listesine benide eklermisin 200 tane okurum bide arkadaslar saat 3ter iş görüşmem var ne olur bana dua edin hayırlıysa olsun sizi seviyorum
Amiiin canim Allah razi olsun. bende bugün okuyacagim Insaallah senin icin.merhaba kizlar
gunlerdir giremiyorum hic evde islerim coktu temizlik fln derken yorgun dustum cok
ama burasi baya kalabaliklasmis o kadar cok sayfa birikmis ki
okumaya usendim walla
yeni gelen tum arkadaslar hepiniz hosgeldniz
bu arada haber veremedim ama gun gun herkesin duasini okudum
buket,ozlem,ipettyazarken karistrms olabilrim ama listeden sirayla giderek okudum,,,
bgun de benim sirammis..
dua eden tum arkadaslarimdan Allah razi olsun
rabbim saglikla sihhatle hem sizi hem beni melegime kavustursun ins,,,
çok sağol canım benim, belirtilerin süper, ama şu kirpik karışma olayı bend eyok, hergün bakıyorum, sanki itina ile ayrılmışlar birbirlerinden. bence o şu sebeple oluyor, hani hamiş olunca çok uyuyoprsun ya, ondan karışıyordur gözlerini yumuyorsundur iyice ondan
birde şu grup için nick olayı zaten aşağı yukarı başladı sayılır
buket: psikolojik hamile
ben: hayali hamile (testte hayali bir çizgi çıkmıştı ya, ondan sonra lakabım bu oldu :)
ve diğer arkadaşlar da yavaş yavaş oluşucak inşallah.
sana ne desek acaba yaa??? sana en uygun "uğurlu ayak" diyebiliriz, biliyosun ilk sen gelmiştin sonra doldu taştı eski topik, ayrıca ilk en hamişim dedin, ardından özlem ile ben de belirtiler vermeye başladık.. yani uğurlu ayak tam senlik olur eğer kabul edersen
aman Allaaaaaaaaaaaaaaaaahhh..yangın vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarr..bu negüzel bi haber böyle..tebrik ederim.Allah hayırlı etsin..sağlıkla sıhhatle geçirmeni nasip etsin..darısıda bizm başımıza olsun inş...kızlar iyi akşamlar hayalim gercek oldu sonunda çift çizgiyi gördüm hamileyim inşallah birden böle balıklama daldım ama kusura bakmayın sevincimi sizinle paylaşmak istedim inşallah sizinde hayalleriniz gerçek olur RABBİM isteyen herkese nasip etsin ............
sibel günün geçtide öyle yaptın heralde tesiti..kızlar iyi akşamlar hayalim gercek oldu sonunda çift çizgiyi gördüm hamileyim inşallah birden böle balıklama daldım ama kusura bakmayın sevincimi sizinle paylaşmak istedim inşallah sizinde hayalleriniz gerçek olur RABBİM isteyen herkese nasip etsin ............
teşekkür ederim canım ağzına sağlık Allah razı olsunİpek'cim özlem'cim gül'cüm Tevhidlerinizi okudum Allah kabul etsin insallahh...Bu arada reglim geldi kesildi falan derken dün artık tamamen geldiisaglik olsun Ümitlerim bidahaki aylara artik ((
tümaycım hayırlı olsun canım, inşallah kafa dağıtır toparlarsın kendinikızlar yarın işe başlıyorum bir gün deneme inş. bi aksilik çıkmaz bana çok iyi olucak bu çalışma toparlanmam açısından çünkü depresyon ilaçlarına başladım :)
kızlar iyi akşamlar hayalim gercek oldu sonunda çift çizgiyi gördüm hamileyim inşallah birden böle balıklama daldım ama kusura bakmayın sevincimi sizinle paylaşmak istedim inşallah sizinde hayalleriniz gerçek olur RABBİM isteyen herkese nasip etsin ............
aman Allaaaaaaaaaaaaaaaaahhh..yangın vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarr..bu negüzel bi haber böyle..tebrik ederim.Allah hayırlı etsin..sağlıkla sıhhatle geçirmeni nasip etsin..darısıda bizm başımıza olsun inş...
bu kimdi böyle ayağını sürttü anacım....
peş peşe dizildiniz inci gibi..hadi hayırlısı..ne bereketli bi topik bu... gel vatandaşş.buraya gelen sırayla hamile kalıyooooooooooooooo
sibel günün geçtide öyle yaptın heralde tesiti..
yok anacım yok..ben bundan sonra ilk sayfayı durmadan kontrol edecem kimin günü geldiyse gün gün soracammm..öyle durup durup bi hamile çıkıyo..kalbim duracak burda...müştaaaakk koş su getir...
ayyy iyi yapmışsın..kesinleşsin sen de kan testini alnına yapıştırırsın yasemin gibi...hayırlısı olsun inan çok sevindim..dün olmam gerekiyordu ya olmadım bugünde aynı şekilde olmayınca bi test yapayım dedim ölesine ama hiç umudum yok eşim işte anneme test aldırdım eczaneden .yaptım veeeeeeeeeee çift çizgi şoktayım tabi ya sevinçten çıldırdım yarın kan testi yaptırcam inşallah bu idrar testlerinin yanılma payı yoktur yoksa varya çok üzülürümmmmmmmmeşime bişey sölemedim daha süpriz yapacağım .
dün olmam gerekiyordu ya olmadım bugünde aynı şekilde olmayınca bi test yapayım dedim ölesine ama hiç umudum yok eşim işte anneme test aldırdım eczaneden .yaptım veeeeeeeeeee çift çizgi şoktayım tabi ya sevinçten çıldırdım yarın kan testi yaptırcam inşallah bu idrar testlerinin yanılma payı yoktur yoksa varya çok üzülürümmmmmmmmeşime bişey sölemedim daha süpriz yapacağım .
canım kan testi yaptırınca değerini yazarmısın ben merak ederim
dün olmam gerekiyordu ya olmadım bugünde aynı şekilde olmayınca bi test yapayım dedim ölesine ama hiç umudum yok eşim işte anneme test aldırdım eczaneden .yaptım veeeeeeeeeee çift çizgi şoktayım tabi ya sevinçten çıldırdım yarın kan testi yaptırcam inşallah bu idrar testlerinin yanılma payı yoktur yoksa varya çok üzülürümmmmmmmmeşime bişey sölemedim daha süpriz yapacağım .
ya canım kan testini biraz beklesene ben eşimiz sayesinde dayanamadım yaptırdım, erken oldu değer düşük çıktı biraz beklesenmi acaba , kimsenin üzülmesini istemiyorum
kızlar iyi akşamlar hayalim gercek oldu sonunda çift çizgiyi gördüm hamileyim inşallah birden böle balıklama daldım ama kusura bakmayın sevincimi sizinle paylaşmak istedim inşallah sizinde hayalleriniz gerçek olur RABBİM isteyen herkese nasip etsin ............
Arkadaşlar günaydın
Bugün moralim çok bozuk, dün gece annanemi hastaneye kaldırmış annemler, bilincini kaybetmiş, kimseyi tanımıyormuş vs vs..
ben annanemi çok severim, küçüküğümden beri hep çok yakınımdır ona, o yüzden dün gece yarıma kadar ağladım ağladım durduramadım kendimi, sonra başım ağrıdı bi aspirin içtim, o beni yumuşattı heralde uyumuşum sonra. sabah kalktım gözler şişmiş renk kaçmış bende...
şimdi korkuyorum her an kötü haber gelebilir diye, Allahım akşam olsada bi yanına gitsem bikere daha görsem diyip duruyorum
Yaşlılık çok zor kızlar, yalnızlık ondan da zor, ALlah yardımcısı olsun inşallah, bugün yani kafam bulanık canlarım
Bu arada tuba tefriciyeye başlamış bir tablo hazırlayacağım, sonrasında çekmek isteyenler topiğe yazsın ben tabloya eklerim, tuba da ona göre geri kalanı çeker inşallah.
Ayrıca bu annanemin hastalığını duyduğum anda herşey bana nekadar boş geldi, şunu istiyoruz bunu istiyoruz vs vs. önce sağlık isteyelim bence. al şimdi annanemin 5 tane çocuğu var ama ne faydası var, çünkü bu hayat sen iyi isen güzel ve anlamlı, ama sen hasta olduktan sonra, 10 tane çocuğun olsa, evlerin arabaların paran tatillerin ne bilim her neyin olursa olsun hiçbişeyi gözün görmezki. onun için ben artık sadece sağlık istiyorum ALlahımdan. bebek memek artık nezaman Allah yazdıysa ozaman olacak, kendimizi yıpratıp şu değerli gençliğimizi ziyan etmeyelim kızlar. bakın yaşlılık nekadar zor ve çaresiz birşey.
kızllaaaarrr..
testlerimin sonuçlarını aldım hastaneden geldim eşimin sonuçlarını SONRA ALIcağız benim kan değerlerim temiz çıktı.. ama bugun çok ağladım.. Allah ım güldürsün inşAllah.. doktor biraz dnee dedi olmazsa rahim filmi çektir sonrasında görüşelim dedi o sonrasında aşılama falan diye öyle söyledi sanırım.. adetim gelsin belki hemen rahim filmi çektireceğim.. korkmazsamkorkarsaammm çektirmem :)) ama doktor bugun bi rahattı.. hani dene bir iki kez gibilerinden takıldı.. Allah hayırlısını nasip etsin.. inşAllah.
Bu arada Yasemin Allah annanene hayırlı şifalar nasip etsin. inşAllah.
Özleemmm canım kanaman devam ediyormuş sanırım çok mu yoğun.. şimdi az az geliyorsa sıkıntı yok .. rengi ne renk bu arada.. koyu kırmızı kahverengi tarzında ise doktor üzerine adet görüyorsun demişti.. Allah hayırlısını nasip etsin.
Birazdan sıradaki arkadaşımın tevhidini okuyacağım..
tabiki isterim benide eklemenizi, birbirimiz için ettiğimiz dualar kabul olur inşallah. herkesin sınavı farklı bu dünyada. buda bizim sınavımız sanırım. inşallah dualarla aşmayı nasip eder rabbim ve sağlıklı, hayırlı evlatlar doğurur, büyütürüz.
yok canım çok yoğun değil leke diyelim sadece hafif koyu renk
merhaba kizlar
gunlerdir giremiyorum hic evde islerim coktu temizlik fln derken yorgun dustum cok
ama burasi baya kalabaliklasmis o kadar cok sayfa birikmis ki
okumaya usendim walla
yeni gelen tum arkadaslar hepiniz hosgeldniz
bu arada haber veremedim ama gun gun herkesin duasini okudum
buket,ozlem,ipettyazarken karistrms olabilrim ama listeden sirayla giderek okudum,,,
bgun de benim sirammis..
dua eden tum arkadaslarimdan Allah razi olsun
rabbim saglikla sihhatle hem sizi hem beni melegime kavustursun ins,,,
canım üzme kendini.bende önümüzdeki aylara diyorum ne yapalım sağlık olsun da. bu ay yumurtlamam bayrama denk geliyor.kayınvalidemlerde olucaz.o yüzden bu ayı da geçtim.direk eylüle kaldı benim hayallerim.İpek'cim özlem'cim gül'cüm Tevhidlerinizi okudum Allah kabul etsin insallahh...Bu arada reglim geldi kesildi falan derken dün artık tamamen geldiisaglik olsun Ümitlerim bidahaki aylara artik ((
kızlar yarın işe başlıyorum bir gün deneme inş. bi aksilik çıkmaz bana çok iyi olucak bu çalışma toparlanmam açısından çünkü depresyon ilaçlarına başladım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?