- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #6.221
heee ben dün test yaptım kızlarrrrrr az üzgündüm sinirliydim dahada perkinleşsin istedim heralde al sana kocamann NEGATİFFFF
inş. bebeginiz kucagınıza aldıgınızda allah kısmet eder gücünüzde yeterse akika kurbanı kesersiniz canım
heee ben dün test yaptım kızlarrrrrr az üzgündüm sinirliydim dahada perkinleşsin istedim heralde al sana kocamann NEGATİFFFF
yaaa kolay değil bu işler..inyallah tüpe müpe kalmazsınız..işin içine bide maddiyat girince iyice geriliyo insan..3750 tüp+2500 ilaçlar+ilave ıvır zıvır+250 kist aspirasyoru+otel+yeme içme=7000-TL elde var 0..:))Allah hayırlısını versin..
tüp bebek fiyatları özel merkezlerde aşağı yukarı aynı..3750 tüp fiyatı..2000-2500 arasıda ilaçlar tutuyo..onun dışında ilave ıvır zıvır şeyler çıkabilir belki..ama ilaçlarını devlet karşılamıyorsa..eczanelerle pazarlık yap..pazarlıkla daha ucuza veren eczaneler var..hatta ankarada bi eczane adı vermiştiler de hatırlamadım şimdi..ama senin aşılaman bu kadar tutmaz..benm erzurumda 250 tl idi aşılama ankada 800 e yaptırdım..ilaçlarda okadar tutmaz..muhtemelen gonal f 'den devam etmez gelişime göre ilaç verirler..çok yükleme yapmazlar..eşini de ayarlaman gerek..aşılamaan önce 2 günlük pehriz var..kalite artsın diye e vitamini felan veriyolar erkeklere..sende bunlardan dene..hayırlısı hakkında..Bukettt bende aşılam tutmazsa belki 2. kere de denicem aşılama şans artıyor ya sonra tüp yaptırıcam ama kışa kadar beklicem çünkü burada 3 sene önce açılan acıbademe tüp bebek merkezzi de kurulacakmış hastanenin içinde bende oraya gidiyorum zaten onu beklicerm Ankara falan bir sürü masraf kalması, gitmesi gelmesi. Tıpta var ama başarı oranı düşük. Şimdi ben tüpü raporsuz yaptırcam mecburen çalışmak zorundayım anneme yardım ediyorum ve benim primim tüpe yetmiyor sanırım 5 yıl ya da 9000 gün olmak zorunda işten çıksam eşimin üzerinden yararlansam tutuyor fazlasıyla prim ama işten çıkamıyorum işte. Raporsuz ne kadar maliyet çıkar ki bana.
genel olarak böyle..devlet hastanelerinde ne kadar ödeniyor onu bilmiyorum..neden bu kadar pahalı canım özelde olduğu içinmi benim bu konuda hiçbirbilgim yokta
umarım uygulamaya koyarsın canım benim
kaşınıyoruz öyle varya:))))
İnşallah Allah gösterir o günleri.
ya regline ne kadar var senin erkenden yapmayın şu testleri yaww valla aşılamam yapılsın beklicem hiç erkenden yapmıcam zaten kana gitmicem önce gebelikte görürsem gidicem görmezsem de regliyi beklicem sonra oaralarda ağlarım falan rezil olmak istemem evimde yaşarım ne yaşayacaksam dün akşiam böyle bunları düşündüm işte daha tedaviye bile başlamadan.
kızlar bu ay hamile kalırsak dogumumuz ramazana denk gelecek nasıl olacak herkesi perişanmı edecezzz kocalara kim bakacak :))))))
kızlar bu ay hamile kalırsak dogumumuz ramazana denk gelecek nasıl olacak herkesi perişanmı edecezzz kocalara kim bakacak :))))))
MELEKÇİMMM baktım canım sen 20 ekimde bekliyormuşsun adetini daha var. ucuz testler çıkarmayabilir. bende 26 ekimim test yapmamak için zor duruyorumakşamları kesin gebeyim diyorum nedenini bilmediğim birşekilde gündüzleride kesin değilim diyorum manyak oldum inanım.. aslında ben şu ara çalışma yapmalıydım ama durmak istiyorum ya.. sanki bana kal geldi.. yinede bir umut bekliyorum bakalım adet günümü..
hakkaten kaşınmışsın sen yaa, arkadaş benim dünkü halimi bilmiyormusun, test yaptığımız gün ipler kopuyor bizde işte tırlatıyoruz resmen, sen bide tam tırlatmış gününün üstüne yaparsan al sana böyle olur, ben kesin adet olucam çünkü aşşağı tarafta adet kıpırdanmaları hissediyorum, canım çok çikolata çekiyor, kola aşeriyorum. bende diyorumki acaba bende şeker eksikliğimi var, hani bazı kızlar şeker ilacı içiyormuş ya, acaba bende mi içmem gerekir yav, amannnn boşver ne hali varsa görsün, eskiden adet bile olamıyordum kendi kendime, çok şükür şimdi adet oluyorum hiç olmazsa, kadın olduğumu anladımelbet birgün küçük bir tipitip yerleşir karnıma napim, benim istememle olmuyor nasılsa, içmiyorum ilaç milaç, hatta yumurtlama kontrolünede gitmiyim diyorum, zaten bendeki şansa bakın, adetin 3. günü bayrama denk geliyor, bu ay da gidemiycem dr a yani heralde amannnnnn amannnnnn.....
evet bekliyorum cumarteside doktordan randevu aldım ignelere başlıcaz annecimmmm nasıl batırcam o şeyi ben kendime annem şeker hastası ona insülin yapamam ben kendime nası yapcam bööööööööööööööööööööööööööööööööööö
ayy canım bende dün onu hesap ettim oturdum salak gibi, sanki hamile kaldıkta bide onu düşünüyoruz, aman olalımda ramazan kurban farketmez canımyok yok ben yine amannnnn boşver moduna geçiyorum, bana çok iyi geliyor, herşeye amannnn boşver deme günlerime hoşgeldiniz
eşin yapamaz mı?
canım mens üstü herkeste oluyo tatlı krizi şeker ilacları baı hastalarda insülin direncini zaltmak için kullanılıo sakın öle bişi yapama ve kolada tüketeem azönce bi yazı okudum kolada doğum kontrol hapı varmış ne kadar doğru bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?