Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

çok teşekkür ederim canım Allah'ın izniyle inş sağlıklı bir şekilde bebek sahibi oluruz hepimiz...

anammmmm ama ayda bikere içiyorum zaten sadece adet olmaya yakın, bak gene krizim geldi onun dışında ağzıma bile sürmediğim bieydir, artık napalım ayda bir kere doğum kontrol olayım

ayy o aynı göbekten bende de var, hiiiiç birtane elbisem olmuyor arkadaş, yarın annemle çarşıya çıkıcaz, kendime hep 2 beden büyük kıyafet alıcam bak görün, nedir bu kardeşim elbiselerime sıkışıp tıkışmaya zorlanmaktan sıkıldım ya, bir ahat nefes almak istiyorum, etekler belimi sıkıyor, badiler göbeğime yapışıyor, bluzlara göğüslerim sığmıyor, daRALIYORUM, bidon gibi oldum, damacana kıyafeti gibi bişeyler almayı düşüüyorum kendime yarın bol bol

AYY yasemin o zaman bacım senin kilo vermen lazım.. etekler elbiseler hepsi dar geliyor sana.. ama ellerinden zayıf görünüyordun sen.. spora falan mı yazılsan acep

canım sağlık ocakları yapıo iğneyi istersen orda yaptır..ben özel acile gittim 3tl verdim yaptılar..recetesini ve kimliğini istiolar okadar

adetim 26 ekim.. beklediğim ama beklemek istemediğim.. enteresan haller var üzerimde. midem bulanıyor aralarda sonra yok bulanmıyor deyip bastırmaya çalışıyorum.. adet sancım gibi ağrılarım var neden bu kadar erken.... enteresan

canım 26 ekime 8 gün var ama ben 4 gün önce öğrendim mide bulantım benimde olmuştu ve bel ağrım oldu..hayırlısı olsun İNŞALLAH hamişsindir..

Son düzenleme:
canım 26 ekime 8 gün var ama ben 4 gün önce öğrendim mide bulantım benimde olmuştu ve bel ağrım oldu..hayırlısı olsun İNŞALLAH hamişsindir..

ayy mübarek ezan okuyor. Rabbim inşAllah kısmet eder hayırlısıyla inşAllah.. Allah hepimize bu ay nasipse kısmet etsin.. beni gerek yoksa rahim filmine yollamasın inşAllah.. hakkımızda hayırlısı olsun.

aşılama tahmin ettiğimden az tutacak gibi ben 1000 tl yi gözden çıkarmıştım 260 verdim iğnelere. Dr aradım 3 kutuya gerek yok ben tedbir amaçlı yazmıştım dedi ama başka iğne daha ayzıcam demdi ayrıca bana onları aldığımı söyledim. Hataneye de aşılama için 500 versek diyelim tutar 760 iyi yanii. Başka ilaç vs.çıkarmazlarsa ben ikinciyi de yaptırırım şans daha çok artıyor çünkü tüpe o kadar para vermektense dimi. Bakalım görücez Tabbi canım ben yumurta kontrollerine gidicem ya büyüklüğe göre eşime dicem perhize başla diye ayrıca keçi boynuzu kürü fındık badem takviyesi yapıcam. Tabi bunlar bahane, Rabbim ol dediyse olacak inan bana hiçbirşey araştırmayan bilmeyen doktor ilacı verip öyle körü körüne kullanan kişiler hemen hamile kalıyor, biz ne yapıyruz aman nasıl yapıcaz ne kadar sürecek ne olacak düşünüp duruyoruz aşılanın her evresini biliyorum şahsen yaa artık kadın hastalıkları konusunda pratisyen dr gibi oldum..

kızlar bu ay hamile kalırsak dogumumuz ramazana denk gelecek nasıl olacak herkesi perişanmı edecezzz kocalara kim bakacak :))))))

ayy canım onu mu düşünüyorsun sen. Kalalımda bakılır çaresine. Doğum yaklaşınca buzdolabna hazır şeyler atılır birkaç kap fazla yemek pişirlir eş dost akraba yardım eder yanii.

canım sağlık ocakları yapıo iğneyi istersen orda yaptır..ben özel acile gittim 3tl verdim yaptılar..recetesini ve kimliğini istiolar okadar

ay bende mi öyle yaptırsam ki videosunu izledim iğnenin yapılışının ama kafam karıştı gerçi hemşire gösterecek ama. Özel hastane evin yakınında var işten gelirken vurdururum biz anneme vurdurmuştuk bana kalmaya geldiğinde tedavi görüyor ya her hafta bir iğnesi var yanında getirmişti vurdurduk hiç para almadılar.

AYY yasemin o zaman bacım senin kilo vermen lazım.. etekler elbiseler hepsi dar geliyor sana.. ama ellerinden zayıf görünüyordun sen.. spora falan mı yazılsan acep

BEDRİYECİM TİP olarak zayıfım elim kolum bacağım filan normal oranlarında yalnızca göbek önde ben arkadan gidiyorum şu sıra
düşünsene normal ideal bir vucutta bir göbek çıkıntısı, içkici adamlar gibi yani

sedacım ben dedeme yapıyordum insülin iğnesi , eğer onun gibi bişeyse çok kolay, hiç korkutma gözünü, ah ben sana yakın olsam gelişir gidişir iğneleşirdik

bezelyede de doğum kontrol hapı özelliği var...bende bayılırım bezelyeye ..çok yemişimdir..eskiden bu iş için bezelyeden ilaç yapılırmış..haberiniz olaaa..

hayırlı gunler kızlar bugun bende ıcımdekı gazla ezcaneye gttım aldım ıkı gun var belkı dedım ama malesefıcten ıce uzuldum ama kızlar ben bı kere doktora gttım smear testı yaptı daha gttmedım 1,5sene oluyo evnelı gtsemı doktora ama benım ılk once sanırım su sıgarayı bırakmam lazım dımı gunde bı paket ıcıyorum ondan sanırım

bezelyede de doğum kontrol hapı özelliği var...bende bayılırım bezelyeye ..çok yemişimdir..eskiden bu iş için bezelyeden ilaç yapılırmış..haberiniz olaaa..
aaaa bende çok severim ve nezaman bezelye yesem kilo alırım hemde anında yani , sonra 1 hafta 2 hafta o kiloyu vermeye çalışırım, demekki aynı doğum kontrol hapı gibi kilo yapıyor yan etki olaerak birde anammmmmm

hoşgeldin tatlım evet evet hemen alo 171 i ara kuşum, bak sen sigarayı bırakınca belkimde kendiliğinden temiz vucuduna geliverecek bebeğin

He yaa ne güzel olardı sen bana ben sana. Canım benimkiler kalem tipi şimdi bunlardan veriliyor biraz karışık uygulaması falan izledim de ama hemşire gösterirse o kadar karışık gelmez sanırım. Dozu kaçırırsam diye korkuyrum sadece ya neyse dr ile konuşuruz.

aaa öyle miii hiç bilmiyordum bak neyse ki fazla sevmem ve yemem yanii eşim çok sever benim. Bu yaz dondurucuya bile koymadım bu özelliğin bildiğimden değil vaktini kaçırdığımdan

bende oyle bı gobek masallah ama kılom aynı sogan suyu ıc yasemın erıtıyo gbuşu bende baaslıcam cunku ac karnına sıcak ıcıyon baya faydalı zaten

canım hayırlısı bak hepimiz zamanımızı bekliyoruz. Bence git canım smear senede bir yapılması lazm ben hep yaptırırım onu yaptır genel bir muayeneden geç bakılsın yumurtalarına falan hormon testi yapılsın. Bunun için reglinin 2 ya da 3. günü gitmen lazım o zaman bakılıyor hormona. Ve sigarayı bırak lütfen azalratak mı yaparsın nasıl yaparsın bilmem ama yumurtlamaya döllenmeye ciddi etkisi var.

aramamı aradım ama ılac verdıler o ara durumuz fazla ıyı deıldı sımdıde tekrar aynı yere gtmeye utanıyom bebış ıstıyosam bırakacam ınat ettım bugun zaten

ewet cnm ama benım sansıma bayram grıyo obur aya artık bırakıcam 10senedır ıcıyom tam tıryakıyım ben ama bebek ıstıyosam bı seyler feda edecem

maşallaaaaaaaahh bi paket..bi günde nasıl içiyosun...bırak çabuk..benim elime sopayı aldırtmayın..

bende oyle bı gobek masallah ama kılom aynı sogan suyu ıc yasemın erıtıyo gbuşu bende baaslıcam cunku ac karnına sıcak ıcıyon baya faydalı zaten

yahu bende içecem şu soğan suyunu..hiç içemem öyle şeyleri ama sırf annem dedi diye içecemm..annemin sözünü ne zaman dinlemesem ayağım taşa gelir zaten..şimdide sırf annemi dinlemiş olmak için içecem..araştırdım adetin 7.günü içiliyormuş..ama adetliykende başlanabilirmiş..ben bugünden başlayacam nolurki...incir kürünüde yapacam ..nasıl olsa yumurtalar çatlamıyo..bi bakalım..doktor dediki tüpden sonra normal yolla hamile kalan çok oluyo..bunu bi ümit eşime söyledim..o hiç ümitli değil..kistler öldürüyormuş spermleri diyo..kayınvalidemlede konuşuyoruz..oda dediki yumurtalar çatlamıyosa çok zor ne bileyim..Allahım şunları bi utandır yaaa..

bende 1 ay sogan kuru ıctım cok faydasını gordum,bal corek otu yaptım,esıme kecıboynuzu yaptım ama bende ıncırı denıcem bu ay ve esıme havuc suyu bıde yasemın dedı gbı hayıt alacam bakalım bı umıt bıde su zıkkımı bırakacam ana saglıga gttım doktor sıgarayı bırak bı bayan sıgarayı bırakmış o ay hamış kalmış ınsallah dıyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…