- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #6.261
maşallaaaaaaaahh bi paket..bi günde nasıl içiyosun...bırak çabuk..benim elime sopayı aldırtmayın..
yahu bende içecem şu soğan suyunu..hiç içemem öyle şeyleri ama sırf annem dedi diye içecemm..annemin sözünü ne zaman dinlemesem ayağım taşa gelir zaten..şimdide sırf annemi dinlemiş olmak için içecem..araştırdım adetin 7.günü içiliyormuş..ama adetliykende başlanabilirmiş..ben bugünden başlayacam nolurki...incir kürünüde yapacam ..nasıl olsa yumurtalar çatlamıyo..bi bakalım..doktor dediki tüpden sonra normal yolla hamile kalan çok oluyo..bunu bi ümit eşime söyledim..o hiç ümitli değil..kistler öldürüyormuş spermleri diyo..kayınvalidemlede konuşuyoruz..oda dediki yumurtalar çatlamıyosa çok zor ne bileyim..Allahım şunları bi utandır yaaa..
bezelyede de doğum kontrol hapı özelliği var...bende bayılırım bezelyeye ..çok yemişimdir..eskiden bu iş için bezelyeden ilaç yapılırmış..haberiniz olaaa..
hayırlı gunler kızlar bugun bende ıcımdekı gazla ezcaneye gttım aldım ıkı gun var belkı dedım ama malesefıcten ıce uzuldum ama kızlar ben bı kere doktora gttım smear testı yaptı daha gttmedım 1,5sene oluyo evnelı gtsemı doktora ama benım ılk once sanırım su sıgarayı bırakmam lazım dımı gunde bı paket ıcıyorum ondan sanırım
maşallaaaaaaaahh bi paket..bi günde nasıl içiyosun...bırak çabuk..benim elime sopayı aldırtmayın..
yahu bende içecem şu soğan suyunu..hiç içemem öyle şeyleri ama sırf annem dedi diye içecemm..annemin sözünü ne zaman dinlemesem ayağım taşa gelir zaten..şimdide sırf annemi dinlemiş olmak için içecem..araştırdım adetin 7.günü içiliyormuş..ama adetliykende başlanabilirmiş..ben bugünden başlayacam nolurki...incir kürünüde yapacam ..nasıl olsa yumurtalar çatlamıyo..bi bakalım..doktor dediki tüpden sonra normal yolla hamile kalan çok oluyo..bunu bi ümit eşime söyledim..o hiç ümitli değil..kistler öldürüyormuş spermleri diyo..kayınvalidemlede konuşuyoruz..oda dediki yumurtalar çatlamıyosa çok zor ne bileyim..Allahım şunları bi utandır yaaa..
ewet cnm ama benım sansıma bayram grıyo obur aya artık bırakıcam 10senedır ıcıyom tam tıryakıyım ben ama bebek ıstıyosam bı seyler feda edecem
bence en mantıklısı hastanede yaptırman tabi canım..bilmem bizimkinde aldılar..bitti çok şükür dahada gerek kalmaz İNŞALLAH..ay bende mi öyle yaptırsam ki videosunu izledim iğnenin yapılışının ama kafam karıştı gerçi hemşire gösterecek ama. Özel hastane evin yakınında var işten gelirken vurdururum biz anneme vurdurmuştuk bana kalmaya geldiğinde tedavi görüyor ya her hafta bir iğnesi var yanında getirmişti vurdurduk hiç para almadılar.
en kısa zamanda bırakmaya bak tatlım ben kullanmıyorum..eşim içiyo günde yarım paket içiodur şimdi biraz daha azalttı yanımdada içmio balkona çıkıo..:))ewet cnm ama benım sansıma bayram grıyo obur aya artık bırakıcam 10senedır ıcıyom tam tıryakıyım ben ama bebek ıstıyosam bı seyler feda edecem
bence en mantıklısı hastanede yaptırman tabi canım..bilmem bizimkinde aldılar..bitti çok şükür dahada gerek kalmaz İNŞALLAH..
ahaaaa yakaladımmmm sende içiyormussun oldukmu üç kişi bende suçuma ortak arıyorum hehehehehe
en kısa zamanda bırakmaya bak tatlım ben kullanmıyorum..eşim içiyo günde yarım paket içiodur şimdi biraz daha azalttı yanımdada içmio balkona çıkıo..:))
cnm yıne sen az ıcıyon bn gbı deılsın
benim kuzenimde içiyodu kız ilk seferde tam on ikiden tutturdu korunmadıgı ilk ay hamile kaldı bebegi ögrenincede bıraktı içmesek daha iyi elbette ama içiyoruz tek maninin sigara oldugunu düşünmüyorum açıkcası
şimdi şeyi hayal ettim bu msjımı okuyan kızların kaşlarının çatıldıgını nedense bak fazla yüklenmeyin aglarım haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben sana bişey demiyorum:)))))))))
canım İNŞALLAH bırakır ama sanmam askerde daha fazla içer özlemden..hayırlısı..cnm esımı sorma gunde ıkı paket ıcıyo hadı ben bırakma caba gosterıyom bızımkınde oda yok ancak askerlıgı var obenı telafı edıyo anca orda azaltır.
Cicişlerim ben geldim, bugünkü işlerimi bitirdim gibi bişey.
akşam menüsü düşünüyorum şimdi, bizim orda bir balıkçı var istersen pişirip yolluyor, akşama diyorum 1-2 kilo hamsi sipariş edeyim bakim pişmiş olarak nasılmış şu kolay hatunluk bi göreyimfiyatı bişey değil, atıyorum mesela hamsinin kilosu 3 lira ise, pişmişini 5 liraya yapıyor, o da değer yani çünkü evin kokusuna mı yanarsın, tavadan o balıkları sökemediğine mi yanarsın, o balıklı tavayı yıkarken suratımın alacağı halemi yanarsın... yani pişmiş balık mantıklı geliyor bana, durun bakalım yersem yarın yorumlarımı yaparım.
Kizlar ben niyet ettim niyet eyledim sıfır beden olmaya!!!!
38 bedendim, 40 oldum, 42 oldum, artik 44`lere kadar el uzatmaya basladim yuh bana tüh bana.
Ben buaksam oturup niyet edicem yemin edicem kendi kendime. Yoksa durduramiyorum kendimi kizlar yaa.
Gercekten öküz benim yanimda narin kalir iştah konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?