Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

soğan suyu için saraçoğlunun sitesine mesaj göndermiştim cevap olarak adete 10 gün kala başlanmalı demişlerdi. gecen ay yaptım da bu ay belki gebelik oluşmuştur diye yapmadım ya en mantıklısı adet bitiminde başlamak en azından bir riski yok.

ahaaaa yakaladımmmm sende içiyormussun oldukmu üç kişi bende suçuma ortak arıyorum hehehehehe

benim bi tanıdıgım var kocasının spremleri 0 dı neyse 6 yıl hamile kalamadı durumlarıda yoktu önce hsg çektirdi ondada benim gibi perde varmış hsg sırasında alındı neyse buldular buluşturdurlar tüp bebek yaptılar bebek tüplere tutunmuş kız yıkıldı neyse bidahakine parada yok bigün günü geçmiş kızın öylesine test yapmış hamile kaldı şimdi evladı kucagında bana diyoki sabret bak ben sabrettim verdi rabbim diyo seninde olacak ümidini yitirme diyo utanacaklar sen meraketme rabbim bizlerede nasip edecek

ewet cnm ama benım sansıma bayram grıyo obur aya artık bırakıcam 10senedır ıcıyom tam tıryakıyım ben ama bebek ıstıyosam bı seyler feda edecem

10 sene dile kolay canım bebek mi o zehir mi daha önemli para verşp sağlığınızdan oluyorsunuz annem senerldir içiyor, kardeşim küçük yaşta başladı içiyor ve ben hiç başlamadım ağzıma koymadım elie bile alamam annem paketeen ver bir sigara derdi paket uzatırdım dokunamam yani gider elimi yıkarım.Rabbim degönlüme göre verdi eşim de içmiyor sigara.

bence en mantıklısı hastanede yaptırman tabi canım..bilmem bizimkinde aldılar..bitti çok şükür dahada gerek kalmaz İNŞALLAH..

ewet cnm ama benım sansıma bayram grıyo obur aya artık bırakıcam 10senedır ıcıyom tam tıryakıyım ben ama bebek ıstıyosam bı seyler feda edecem
en kısa zamanda bırakmaya bak tatlım ben kullanmıyorum..eşim içiyo günde yarım paket içiodur şimdi biraz daha azalttı yanımdada içmio balkona çıkıo..:))

bence en mantıklısı hastanede yaptırman tabi canım..bilmem bizimkinde aldılar..bitti çok şükür dahada gerek kalmaz İNŞALLAH..

Bakalım şimdi video izledim dünde izlemiştim o zordu ama bu anlatım kolaydı bakalı başlayalım da gdelim gösterecelermiş kendim yapabilecek gibi olursam yaparım.

tuğbacım tesbihini çektim ALLAH tez zamanda sağlıklı hamile kalıp bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah hayırlısıyla,

ayy kızlar bunalımdayım işler çok yoğun kafamı kaldıramıyorum bayram öncesi kdv için evrakları yetiştirmeye çalışıyorum.. çok yoğunum topiğe giremesemde tesbihleri sırasıyla gün gün çekiyorum aklınızda bişey kalmasın giremediğim gün olup tesbihlerinizi çekmediğimi düşünmeyin belkide düşünmüyorsunuzdur ama içim rahat etsin diye yazayım dedim yanlış anlamayın :))))))))))))))))))))))))

en kısa zamanda bırakmaya bak tatlım ben kullanmıyorum..eşim içiyo günde yarım paket içiodur şimdi biraz daha azalttı yanımdada içmio balkona çıkıo..:))

cnm esımı sorma gunde ıkı paket ıcıyo hadı ben bırakma caba gosterıyom bızımkınde oda yok ancak askerlıgı var obenı telafı edıyo anca orda azaltır.

cnm yıne sen az ıcıyon bn gbı deılsın

benim kuzenimde içiyodu kız ilk seferde tam on ikiden tutturdu korunmadıgı ilk ay hamile kaldı bebegi ögrenincede bıraktı içmesek daha iyi elbette ama içiyoruz tek maninin sigara oldugunu düşünmüyorum açıkcası

şimdi şeyi hayal ettim bu msjımı okuyan kızların kaşlarının çatıldıgını nedense bak fazla yüklenmeyin aglarım haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ben sana bişey demiyorum:)))))))))

cnm esımı sorma gunde ıkı paket ıcıyo hadı ben bırakma caba gosterıyom bızımkınde oda yok ancak askerlıgı var obenı telafı edıyo anca orda azaltır.
canım İNŞALLAH bırakır ama sanmam askerde daha fazla içer özlemden..hayırlısı..

Cicişlerim ben geldim, bugünkü işlerimi bitirdim gibi bişey.
akşam menüsü düşünüyorum şimdi, bizim orda bir balıkçı var istersen pişirip yolluyor, akşama diyorum 1-2 kilo hamsi sipariş edeyim bakim pişmiş olarak nasılmış şu kolay hatunluk bi göreyim fiyatı bişey değil, atıyorum mesela hamsinin kilosu 3 lira ise, pişmişini 5 liraya yapıyor, o da değer yani çünkü evin kokusuna mı yanarsın, tavadan o balıkları sökemediğine mi yanarsın, o balıklı tavayı yıkarken suratımın alacağı halemi yanarsın... yani pişmiş balık mantıklı geliyor bana, durun bakalım yersem yarın yorumlarımı yaparım.

Kizlar ben niyet ettim niyet eyledim sıfır beden olmaya!!!!
38 bedendim, 40 oldum, 42 oldum, artik 44`lere kadar el uzatmaya basladim yuh bana tüh bana.
Ben buaksam oturup niyet edicem yemin edicem kendi kendime. Yoksa durduramiyorum kendimi kizlar yaa.
Gercekten öküz benim yanimda narin kalir iştah konusunda

Bence de mantıklı canım tabi iyi temizleyip yıkamaları da önemli yaptıysan sonucu yaz bana nasıldı diye süpermiş yani pişmiş balık yaa.. Bne severim ayıklamayı da kızartmayı da hiç tınlamam ev komuş falan her yeri kapatırım davlumbazı açarım sonrada camı açarım ama yine de kokuyor. Annemde bende çok sevdiğimiz için etkilemiyor ama eşim rahatsız oluyor.

canım sana birşey diyebilir miyim. Ben sıfır bedenim daha şu an daha da zayıf. Dün tartıya çıktım eczanede iğneleri alırken gözlerim yuvalarından fırladı kilomu hiç demiyeyim. Kot pantolon bulamıyorum 24 beden giyiyorım ve İstanbulda nadiren buluyorum internet sitesinde 2 xs pantolın buldum bir kot bir keten sipariş verdim yarın elime geçecek bakıcam olacak mı ilk defa netten bişi aldım umarım güzeldir. Etek aldım bayrama boy kısalttım yanlardan daralttırdım süper oldu ama eteğinin fiyatının yarısı kadar terziye ödedim ya inan bazen zayıflık özenilecek birşey olmaktan çıkıyor.

Kader-Tuğba-tuba-gül tespihleriniz çektim canlar, Rabbim dualrınızı kabul etsin gönül ferahlığı versin kucaklarınız 3'er 3'er bebiş dolsun, gülcüm sende kolay doğum yap inşallah. kızlar bayramda eşimin köyüne gideceğiz orada internet yok ama hepinizin dua sırasını yazdım tespihlerinizi çekeceğim inşallah merak etmeyim, şimdi gidip bir geçmişi okuyayım bari

Bugün eşimle annem telde konuşmuşlar onlar anne oğul gibidirler rahim filmini de dedim ya anneme, annemde niyete girmişsiniz hadi hayırlısı olsun demiş tabii aşlamayı falan bilmiyor. Eşimde demiş hiç yemiyor iyice zayıfladı falan diye bayramda da gidicez ya hepimiz bir olucaz tıkıcaz ağzına yemekleri demiş annemde yetkiyi verdim naparsan yap yedir demiş yaa..valla bayramda çullancaklar üstüme hele iyice kilo verdiğimi görünce annem bascak yaygarayı yaaa.. Napcam bilmem ama düzenli yemeye çalışıcam artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…