Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kapışırız annem öküz ne ya benim yanımda fille bile kapışırım seviyorum ulleeeyyn yemeyi

barisozlem / ÖZLEM 22.10.2012 p.tesi sağlıklı hamişlik
buketdemet / BUKET 23.10.2012 salı sağlıklı hamişlik
btskn / BİRCAN 24.10.2012 çarşmba sağlıklı hamişlik
sunbal / SÜNDÜZ 25.10.2012 perş. sağlıklı hamişlik
zakkumx/ ZEYNEP 26.10.2012 cuma sağlıklı hamişlik
çileksurat/ ÇİĞDEM 27.10.2012 c.tesi sağlıklı hamişlik
hasretim_/ NİHAN 28.10.2012 pazar sağlıklı hamişlik
dejavu_one \ seda 29.10.2012 p.tesi sağlıklı hamişlik
FISTIKLAR temizlendim bugün ben de çektim tesbihlerinizi çünkü bayramdan sonraya kadar vaktim olmayacak

canım tesbihini çektim duanı ettim rabbim hayırlısı ile sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

iyi akşamlar kızlar.nasılsınız?bircan ve sündüz arkadaşların tesbihlerini de çektim hayırlısı ile.Allah kabul eder inşallah.malum zilhicce ayındayız.dualar daha bi makbul şimdi :) benim için dua eden tüm arkadaşlardan da Allah razı olsun.

buarada söylemeden edemicem şu pınar reklamına bende gıcık oluyorum.içim acıyo.yaseminin dediğini aynen bende dedim geçen eşime''bende büyüdüm ama hala anne olamadım diye'' o da ''of hatun,reklama bile laf söyleyip ağlayan varmıdır acaba senden başka'' demişti.meğer varmış :)

biz sanki senle çok yakındA OTuruyoruz gibi ya.. bu dediğin balıkçı avcılarda caddenin üzerinde hani ulusoy vip anadolu tur falan otobus servislerinin kalktığı yerde mi? biz oradan alıyoruz da tatlım kilo diyorsun 1-2 kilo hamsiyi ne yapıcaksın sorması ayıp biz eşimle enn fazla 750 gr alırız tıka basa doyarız. bence yaseminimm sen ne yapıcaksın biliyor musun en iyisi doymadan kalkıcaksın akşam yemeğinde ekmek yeme.. bizede bildir akşam ekmek yemedim falan diye. 44 beden evet iyi bir beden.. bak çocuğa bile etken olabiliyor fazla kilo. boy kaç acep? Enn güzeli bence bu her sabah bize akşam ekmek yemedim diye bildir eğer yersen onu da bildir biz seni o zaman eleştirelim, kınayalım, kızalım

buketciğim rabbim bebeği almadan önce aslında sabrını veriyor, onu kaybetmeden önce kaybetme fikrine alışmış oluyorsun ve duygu yoğunluğu bir anda yok oluveriyor

kızlar tam 1 saattir yazdıklarınızı okuyorum maşallah yine hızınızı alamamışsınız bu ne arkadaş yaa oku oku bitmiyor,kızlar bayram geliyor diye herkes tesbihlerini çekmiş ama ben fırsat bulup topluca çekemedim yapabilirsem topluca çekerim yapamazsam gün gün çekerim artık, tesbihleri çeken arkadaşlardan Allah razı olsun rabbim gönüllerindeki istedikleri herşeyi hayırlısı ile nasip etsin inşallah

kızlar yazdıklarınızı okurken farkettim akika kurbanı demişsiniz ben hiç duymadım ilk defa duydum nedir?, birde ben eşimle birlikte bi kurban adadım rabbim bize bi evlat nasip ederse kurban keseceğiz inşallah

iyi geceler kızlar.ben çıkıyorum.sabah sürünerek uyanıyorum yoksa.Allah a emanet olun.şu mübarek günde Rabbim hayırlısı ile hepinizin dualarını kabul etsin inşallah

kızlar yazdıklarınızı okurken farkettim akika kurbanı demişsiniz ben hiç duymadım ilk defa duydum nedir?, birde ben eşimle birlikte bi kurban adadım rabbim bize bi evlat nasip ederse kurban keseceğiz inşallah

çocuk doğduğunda kesilen kurban.ama adak değil.bi nevi şükürlük.sağlıkla sıhatle doğdu,kazadan beladan hastalıktan eminolsun diye

canım Allaha şükür için ve evladını kazdan beladan korumak için kesilir erkek evlat için 2 kızevlat için 1 tane kesilir

Allah razı olsun canım dualarımız kabul olsun inşallah

allah razı olsun canım dualrımız kabul olsun inş

gel beraber diyet yapalım ben 1 ay dır yapıoyrum biraz biraz gidio kilocuklarr

en güzeli ben evde kokusuna tahammüledemiorum çok ii fikirr

akika, çocuk nimetine karşılık, Allahü teâlâya şükretmek için hayvan kesmektir.

Günaydınnn hayırlı cumalarrrr
annemler kaplıcadaydı bugün geliyoırlar çok sevinçliyim.

Kız bedriye tam olarak o balıkçıyı tarif ediyorum evet yaaa, bebişim biz neden buluşmuyoruz ozaman yaaa çok sevindim ayayyy sabah sabah valla uçtum haa, belki yeni kaymakamlığı bilirsin, veya cumartesi pazarı kurulan yeri ben oralarda oturuyorum cihangirde yani aaaaaaaaaaaa sen neresi,ndesin kuşum akşam bana çaya gelin kızzzzzz

günaydın canlarım akşam epey kaynatmışsınız ben akşamları pek giremiyorum yemekti çaydı bazen çamaşırdı, ütüydü kendimi zor atıyorum kanepeye.herkes tesbihleri topluca çekmiş bitirmiş neredeyse. Allah hepinizden razı olsun gönüllerinizin muradını versin. ben de yarın bitiririm inşallah hepsini. yasemincim 0 beden olup ne yapacaksın, 2-3 beden incelsen yeter bu arada bebek için kurban adayanların Rabbim adaklarını kabul etsin,ben de ilk defa duydum

ayy canım işte herşeyin fazlası veya azı sıkıntı veriyor, ne çok kilolu olacaksın, ne çok zayıf ama işte Allah herkesi çeşit çeşit yaratmış, hayır benim kızdığım ben gayet idealdim, evlenince genişlemeye başladım anaçlaşıyorum sanki yavaş yavaş
aslında sende dediğin gibi düzenli yemen lazım, zayıflıkta sağlık açısından en az şişmanlık kadar kötüdür, direncin düşün olur herşeye. Allah hepimize sağlıkla istediğimiz kilolara gelmemizi nasibetsin sedacım.

kapışırız annem öküz ne ya benim yanımda fille bile kapışırım seviyorum ulleeeyyn yemeyi
ooo desene topiğin dombilileri diyecekler bize yakında, bak sündüz birlikte rejim yapalım demiş, sende katıl ozaman bize hayvanat bahçesini tamamlayalım
var kuşum olmazmı hepimiz potansiyel ağlamaya hazırız her şartta ve her koşulda itina ile depresyona girilir
Bedriyem vallahi senle buluşmazsam gözlerim açık gidecek, kız buluşalımda topik çatlasın, bir ilk yapalım belki geleneksel buluşma günleri için ilk adımı atarız yaaaa
Ben kahvaltı haricinde yemeklerle hayatım boyunca ekmek yememiş ve yemeyen biriyimdir biliyormusun, ben çok çiklata yiyorum bide kızartma pilav filan onlar beni bozuyor
buketciğim rabbim bebeği almadan önce aslında sabrını veriyor, onu kaybetmeden önce kaybetme fikrine alışmış oluyorsun ve duygu yoğunluğu bir anda yok oluveriyor
Özlem süpersin çok doğru bir bakış açısı, inşallah bundan sonra herbirimizi hep iyi fikirlere kapılmamızı nasibeder ALlah ve hep iyi olur herşey...

aynen canım bizde adadık işallah olsada kessek çıtır çıtır
allah razı olsun canım dualrımız kabul olsun inş
gel beraber diyet yapalım ben 1 ay dır yapıoyrum biraz biraz gidio kilocuklarr
en güzeli ben evde kokusuna tahammüledemiorum çok ii fikirr
sündüzcüm ben varım birlikte yapalım. süper fikir, hem aylnde bize katılacak varmı artıran???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…