- 4 Temmuz 2010
- 1.409
- 170
- 163
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #6.281
Kizlar ben niyet ettim niyet eyledim sıfır beden olmaya!!!!
38 bedendim, 40 oldum, 42 oldum, artik 44`lere kadar el uzatmaya basladim yuh bana tüh bana.
Ben buaksam oturup niyet edicem yemin edicem kendi kendime. Yoksa durduramiyorum kendimi kizlar yaa.
Gercekten öküz benim yanimda narin kalir iştah konusunda
Cicişlerim ben geldim, bugünkü işlerimi bitirdim gibi bişey.
akşam menüsü düşünüyorum şimdi, bizim orda bir balıkçı var istersen pişirip yolluyor, akşama diyorum 1-2 kilo hamsi sipariş edeyim bakim pişmiş olarak nasılmış şu kolay hatunluk bi göreyimfiyatı bişey değil, atıyorum mesela hamsinin kilosu 3 lira ise, pişmişini 5 liraya yapıyor, o da değer yani çünkü evin kokusuna mı yanarsın, tavadan o balıkları sökemediğine mi yanarsın, o balıklı tavayı yıkarken suratımın alacağı halemi yanarsın... yani pişmiş balık mantıklı geliyor bana, durun bakalım yersem yarın yorumlarımı yaparım.
maşallah maşallahbende iyi diyeliyki iyi olayım..sana bişey soracam..nasıl bi his hamilelik.tabi anlatılmaz yaşanır ama..ben ilk trasferi yaptığımda çok tuhaf hisset miştim kendimi..durup durup güleceğim geliyodu.içimde olduklarını bilmek çok hoştu..arada birde öyle bir seveceğim geliyoduki..kendi karnımı seviyodum..sonra 1 hafta geçti..bi gün televizyon izlerken içime şöyle bi his geldi birden bire..yok dedim..gittiler..durup durup nasıl seviyosam durup durduğum yerde de gittiler dedim..sonra kendi kendime telkin verdim saçmalama buket...iyi düşün iyi olsun buket..ama olmadı..sanırım insan hissediyo...sendede başlarda oldumu böyle..??
kızlar yazdıklarınızı okurken farkettim akika kurbanı demişsiniz ben hiç duymadım ilk defa duydum nedir?, birde ben eşimle birlikte bi kurban adadım rabbim bize bi evlat nasip ederse kurban keseceğiz inşallah
kızlar yazdıklarınızı okurken farkettim akika kurbanı demişsiniz ben hiç duymadım ilk defa duydum nedir?, birde ben eşimle birlikte bi kurban adadım rabbim bize bi evlat nasip ederse kurban keseceğiz inşallah
iyi akşamlar kızlar.nasılsınız?bircan ve sündüz arkadaşların tesbihlerini de çektim hayırlısı ile.Allah kabul eder inşallah.malum zilhicce ayındayız.dualar daha bi makbul şimdi :) benim için dua eden tüm arkadaşlardan da Allah razı olsun.
buarada söylemeden edemicem şu pınar reklamına bende gıcık oluyorum.içim acıyo.yaseminin dediğini aynen bende dedim geçen eşime''bende büyüdüm ama hala anne olamadım diye'' o da ''of hatun,reklama bile laf söyleyip ağlayan varmıdır acaba senden başka'' demişti.meğer varmış :)
allah razı olsun canım dualrımız kabul olsun inşbarisozlem / ÖZLEM 22.10.2012 p.tesi sağlıklı hamişlik
buketdemet / BUKET 23.10.2012 salı sağlıklı hamişlik
btskn / BİRCAN 24.10.2012 çarşmba sağlıklı hamişlik
sunbal / SÜNDÜZ 25.10.2012 perş. sağlıklı hamişlik
zakkumx/ ZEYNEP 26.10.2012 cuma sağlıklı hamişlik
çileksurat/ ÇİĞDEM 27.10.2012 c.tesi sağlıklı hamişlik
hasretim_/ NİHAN 28.10.2012 pazar sağlıklı hamişlik
dejavu_one \ seda 29.10.2012 p.tesi sağlıklı hamişlik
FISTIKLAR temizlendim bugün ben de çektim tesbihlerinizi çünkü bayramdan sonraya kadar vaktim olmayacak
Kizlar ben niyet ettim niyet eyledim sıfır beden olmaya!!!!
38 bedendim, 40 oldum, 42 oldum, artik 44`lere kadar el uzatmaya basladim yuh bana tüh bana.
Ben buaksam oturup niyet edicem yemin edicem kendi kendime. Yoksa durduramiyorum kendimi kizlar yaa.
Gercekten öküz benim yanimda narin kalir iştah konusunda
Cicişlerim ben geldim, bugünkü işlerimi bitirdim gibi bişey.
akşam menüsü düşünüyorum şimdi, bizim orda bir balıkçı var istersen pişirip yolluyor, akşama diyorum 1-2 kilo hamsi sipariş edeyim bakim pişmiş olarak nasılmış şu kolay hatunluk bi göreyimfiyatı bişey değil, atıyorum mesela hamsinin kilosu 3 lira ise, pişmişini 5 liraya yapıyor, o da değer yani çünkü evin kokusuna mı yanarsın, tavadan o balıkları sökemediğine mi yanarsın, o balıklı tavayı yıkarken suratımın alacağı halemi yanarsın... yani pişmiş balık mantıklı geliyor bana, durun bakalım yersem yarın yorumlarımı yaparım.
günaydın kızçeler
Bence de mantıklı canım tabi iyi temizleyip yıkamaları da önemli yaptıysan sonucu yaz bana nasıldı diye süpermiş yani pişmiş balık yaa.. Bne severim ayıklamayı da kızartmayı da hiç tınlamam ev komuş falan her yeri kapatırım davlumbazı açarım sonrada camı açarım ama yine de kokuyor. Annemde bende çok sevdiğimiz için etkilemiyor ama eşim rahatsız oluyor.
canım sana birşey diyebilir miyim. Ben sıfır bedenim daha şu an daha da zayıf. Dün tartıya çıktım eczanede iğneleri alırken gözlerim yuvalarından fırladı kilomu hiç demiyeyim. Kot pantolon bulamıyorum 24 beden giyiyorım ve İstanbulda nadiren buluyorum internet sitesinde 2 xs pantolın buldum bir kot bir keten sipariş verdim yarın elime geçecek bakıcam olacak mı ilk defa netten bişi aldım umarım güzeldir. Etek aldım bayrama boy kısalttım yanlardan daralttırdım süper oldu ama eteğinin fiyatının yarısı kadar terziye ödedim ya inan bazen zayıflık özenilecek birşey olmaktan çıkıyor.
ooo desene topiğin dombilileri diyecekler bize yakında, bak sündüz birlikte rejim yapalım demiş, sende katıl ozaman bize hayvanat bahçesini tamamlayalımkapışırız annem öküz ne ya benim yanımda fille bile kapışırım seviyorum ulleeeyyn yemeyi
var kuşum olmazmı hepimiz potansiyel ağlamaya hazırız her şartta ve her koşulda itina ile depresyona giriliriyi akşamlar kızlar.nasılsınız?bircan ve sündüz arkadaşların tesbihlerini de çektim hayırlısı ile.Allah kabul eder inşallah.malum zilhicce ayındayız.dualar daha bi makbul şimdi :) benim için dua eden tüm arkadaşlardan da Allah razı olsun.
buarada söylemeden edemicem şu pınar reklamına bende gıcık oluyorum.içim acıyo.yaseminin dediğini aynen bende dedim geçen eşime''bende büyüdüm ama hala anne olamadım diye'' o da ''of hatun,reklama bile laf söyleyip ağlayan varmıdır acaba senden başka'' demişti.meğer varmış :)
Bedriyem vallahi senle buluşmazsam gözlerim açık gidecek, kız buluşalımda topik çatlasın, bir ilk yapalım belki geleneksel buluşma günleri için ilk adımı atarız yaaaabiz sanki senle çok yakındA OTuruyoruz gibi ya.. bu dediğin balıkçı avcılarda caddenin üzerinde hani ulusoy vip anadolu tur falan otobus servislerinin kalktığı yerde mi? biz oradan alıyoruz da tatlım kilo diyorsun 1-2 kilo hamsiyi ne yapıcaksın sorması ayıp biz eşimle enn fazla 750 gr alırız tıka basa doyarız. bence yaseminimm sen ne yapıcaksın biliyor musun en iyisi doymadan kalkıcaksın akşam yemeğinde ekmek yeme.. bizede bildir akşam ekmek yemedim falan diye. 44 beden evet iyi bir beden.. bak çocuğa bile etken olabiliyor fazla kilo. boy kaç acep? Enn güzeli bence bu her sabah bize akşam ekmek yemedim diye bildir eğer yersen onu da bildir biz seni o zaman eleştirelim, kınayalım, kızalım
Özlem süpersin çok doğru bir bakış açısı, inşallah bundan sonra herbirimizi hep iyi fikirlere kapılmamızı nasibeder ALlah ve hep iyi olur herşey...buketciğim rabbim bebeği almadan önce aslında sabrını veriyor, onu kaybetmeden önce kaybetme fikrine alışmış oluyorsun ve duygu yoğunluğu bir anda yok oluveriyor
aynen canım bizde adadık işallah olsada kessek çıtır çıtırkızlar yazdıklarınızı okurken farkettim akika kurbanı demişsiniz ben hiç duymadım ilk defa duydum nedir?, birde ben eşimle birlikte bi kurban adadım rabbim bize bi evlat nasip ederse kurban keseceğiz inşallah
sündüzcüm ben varım birlikte yapalım. süper fikir, hem aylnde bize katılacak varmı artıran???allah razı olsun canım dualrımız kabul olsun inş
gel beraber diyet yapalım ben 1 ay dır yapıoyrum biraz biraz gidio kilocuklarr
en güzeli ben evde kokusuna tahammüledemiorum çok ii fikirr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?