Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

tuba lar..:))tesbihlerinizi çektim..Allah yerine ulaştırsın..
hoşgeldin kuşum hayırlı cumalar ALlah kabul etsin.

yok anam madem öyle inek göbeği gibi şiştim kendime ceza veriyorum, bu sabah k-fleks yedim süte karıştırıp, öğlen salata yiycem, normalde akşamlarıda salata ile çorba yiycemde bu akşam eşimin canı et çekmiş mecburen bende pilavsız patasessiz et yerim bol salata ile. ama ondan sonraki günler görün bakın madem öküz gibi oldum otlanmakta bana yakışır hep salata yiycem, işte ton balıklı, tavuklu bilmemneli filan oluyor ya, öyle yiycem. bide çorba, midem kurumasın diye. çok kararlıyım

vücut direncim iydir ama üzerime göre birşey bulamamak deli ediyor beni üstlerde sorun yok ama pantolon hep alıp daraltırıyorum yaa..

hee hee yazdım bir kenara görücez bakalımm..

gunaydın ksceler cumanız mubarek olsun dun benım ıcın tesbıh ceken cekmeyen herkeslerden Allah razı olsun rabbım en yakın zamanda bebeışlerımıze kavusturur ınsallah bızlerı amin.

gunaydın ksceler cumanız mubarek olsun dun benım ıcın tesbıh ceken cekmeyen herkeslerden Allah razı olsun rabbım en yakın zamanda bebeışlerımıze kavusturur ınsallah bızlerı amin.

hayırlı cumalar canım hoşgeldin, ALlah kabul etsin inşallah hepimizin dualarını, cuma vakti herkes birbirine dua etsin unutmayın olurmu.

heytt bugün ilk defa bir simidi bitirdim ya aferin bana. Eşim de kuruyemiş laak işyerine geticem artık çekirdek cips yok faydalı yemiş yiyeceksin dedi. Sütede başlıyorum her akşa büyük bardakla içicem ama muzlu içebiliyrum ben bir brdağım var komacan 1.5 bardağa denk gelir onunla içicem.

helal sanaaaa hepimiz sağlıklı beslenmek zorundayız arkadaşlar, hem kendimiz için, hemde bebişler bu sağlıksız bünyeye gelmek istemez, herkes çeki düzen versin bakalım kendine,
sigara içeneleeerrrr siz sigarayı azaltın,
kilolu olanlaaaar siz yemekleri azaltın,
zayıf olanlaaar siz yemekleri çoğaltın

çok güzelmiş canım cuk oturdu.

ben şimdi çıkıyorum akşam görüşürüz inşallah canlarım. öpüyorum
bu arada bedriye ile komşu çıktık, gel buluşalım dedim kız kaçtı yaaa, vallahi gidip balıkçının önünde beklerim her gelene sen bedriyemisin derim bulurum seni ona göre

evet evet neyse ki hayatımda hiç sigara içmedim. Aslında kaşar peynirli sandviç yapıyorum ama sabah ekmek yoktu bakkallarda açılmamşıtı simit aldım. Haftada birkaç günde yumurta haşlıcam evden çıkmadan yicem. Akşiam yemeklerimi de düzene oturtursam kilo alırım ama sağlıklı kilo almak istiyorum tabi. Bzde yemeklerin yanına makarna pila pişmiyor eşim kilo aldığı için yemiyor yaparsam misal tek makarna yapıyorum ama artık yapıcam az az yemeklerin yanına dün afedersin karnıyarık vardı salatada yaptım bir güzel yedim ki.Haftada iki günde balık günü olacak.

ben pazarı falan bilmiyorum ama aynı balıkçıdan balık almamıza çok çok sevindimm.. buluşalım yaa.. şu sıkıntılardan bi kurtulalımda.. ben şu rahim filmini bi çektirsem, hayırlı sonuçları bi alssam o zaman inan çok çok mutlu olucağım. şimdi resmen bunalımdayım. kafam hep dolu hep dolu. bugun de aklıma geldi işyerinde müsait olunca rahim filmi için yaklaşık bi randevu almak için arıcam bakalım ne dicekler.

günaydınlarr hayırlı cumalar herkes nasıl bakalım ben 5200 gr vermenin hazzıyla mutluyum adet olmadım hala 4 gün oldu bende kan verdim bakalım sonuç ne olacakkk

günaydınlarr hayırlı cumalar herkes nasıl bakalım ben 5200 gr vermenin hazzıyla mutluyum adet olmadım hala 4 gün oldu bende kan verdim bakalım sonuç ne olacakkk

diyetmı yapıyosun cnm? hadı hayırşlsıı belkı gec dollenme olmustur oyuzden cıkmamıstır teste cnm

off o şarkı süper yaa daha şarkının girşinde hüzünleniyorum ben. Hele bekmeke zormuş bekleyememek çok zor diyor yaaa aman aman.

Aferin sana canımm.. Demek kan verdinn ne zaman alıcan sonucu ay meraklandım inşallah çıkar yaaa

sekerkız bak açtım şimdi dinliyorum netten müd.yard. yok şehir dşında rahatça dinliyorum..

canım onun belli tarihleri var o zamanda çektirmen lazım yani reglinin şöyle regl biter bitmez çekilmesi gerekiyor genelde reglinin 10. gününden sonrasına kalmaması lazım. Muhtemel gebelik olabilir erken yumurtlama oluyorsa çünkü bebeğe zarar verir ışınlar hemde en rahat görüldüğü zaman dilimi.

diyetmı yapıyosun cnm? hadı hayırşlsıı belkı gec dollenme olmustur oyuzden cıkmamıstır teste cnm

belkide canım belkide hiçbişi yok böle beklemekten daha iidir ne old bilmek

öğleden sonra inşallah çok dinleyip depresif havalatr girmek yok ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…