- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #6.301
hoşgeldin kuşum hayırlı cumalar ALlah kabul etsin.tuba lar..:))tesbihlerinizi çektim..Allah yerine ulaştırsın..
günaydın canlarım akşam epey kaynatmışsınız ben akşamları pek giremiyorum yemekti çaydı bazen çamaşırdı, ütüydü kendimi zor atıyorum kanepeye.herkes tesbihleri topluca çekmiş bitirmiş neredeyse. Allah hepinizden razı olsun gönüllerinizin muradını versin. ben de yarın bitiririm inşallah hepsini. yasemincim 0 beden olup ne yapacaksın, 2-3 beden incelsen yeterbu arada bebek için kurban adayanların Rabbim adaklarını kabul etsin,ben de ilk defa duydum
ayy canım işte herşeyin fazlası veya azı sıkıntı veriyor, ne çok kilolu olacaksın, ne çok zayıf ama işte Allah herkesi çeşit çeşit yaratmış, hayır benim kızdığım ben gayet idealdim, evlenince genişlemeye başladım anaçlaşıyorum sanki yavaş yavaş
aslında sende dediğin gibi düzenli yemen lazım, zayıflıkta sağlık açısından en az şişmanlık kadar kötüdür, direncin düşün olur herşeye. Allah hepimize sağlıkla istediğimiz kilolara gelmemizi nasibetsin sedacım.
ooo desene topiğin dombilileri diyecekler bize yakında, bak sündüz birlikte rejim yapalım demiş, sende katıl ozaman bize hayvanat bahçesini tamamlayalım
var kuşum olmazmı hepimiz potansiyel ağlamaya hazırız her şartta ve her koşulda itina ile depresyona girilir
Bedriyem vallahi senle buluşmazsam gözlerim açık gidecek, kız buluşalımda topik çatlasın, bir ilk yapalım belki geleneksel buluşma günleri için ilk adımı atarız yaaaa
Ben kahvaltı haricinde yemeklerle hayatım boyunca ekmek yememiş ve yemeyen biriyimdir biliyormusun, ben çok çiklata yiyorum bide kızartma pilav filan onlar beni bozuyor
Özlem süpersin çok doğru bir bakış açısı, inşallah bundan sonra herbirimizi hep iyi fikirlere kapılmamızı nasibeder ALlah ve hep iyi olur herşey...
aynen canım bizde adadık işallah olsada kessek çıtır çıtır
sündüzcüm ben varım birlikte yapalım. süper fikir, hem aylnde bize katılacak varmı artıran???
hoşgeldin kuşum hayırlı cumalar ALlah kabul etsin.
yok anam madem öyle inek göbeği gibi şiştim kendime ceza veriyorum, bu sabah k-fleks yedim süte karıştırıp, öğlen salata yiycem, normalde akşamlarıda salata ile çorba yiycemde bu akşam eşimin canı et çekmiş mecburen bende pilavsız patasessiz et yerim bol salata ile. ama ondan sonraki günler görün bakın madem öküz gibi oldum otlanmakta bana yakışır hep salata yiycem, işte ton balıklı, tavuklu bilmemneli filan oluyor ya, öyle yiycem. bide çorba, midem kurumasın diye. çok kararlıyım
hee hee yazdım bir kenara görücez bakalımm..
gunaydın ksceler cumanız mubarek olsun dun benım ıcın tesbıh ceken cekmeyen herkeslerden Allah razı olsun rabbım en yakın zamanda bebeışlerımıze kavusturur ınsallah bızlerı amin.
ALAY ETME KIZ, bak sonra gider birlikte 2xs beden eteklere bakarız, daha ne istiyorsun yanına arkadaş geliyorum
hayırlı cumalar canım hoşgeldin, ALlah kabul etsin inşallah hepimizin dualarını, cuma vakti herkes birbirine dua etsin unutmayın olurmu.
helal sanaaaaheytt bugün ilk defa bir simidi bitirdim ya aferin bana. Eşim de kuruyemiş laak işyerine geticem artık çekirdek cips yok faydalı yemiş yiyeceksin dedi. Sütede başlıyorum her akşa büyük bardakla içicem ama muzlu içebiliyrum ben bir brdağım var komacan 1.5 bardağa denk gelir onunla içicem.
helal sanaaaahepimiz sağlıklı beslenmek zorundayız arkadaşlar, hem kendimiz için, hemde bebişler bu sağlıksız bünyeye gelmek istemez, herkes çeki düzen versin bakalım kendine,
sigara içeneleeerrrrsiz sigarayı azaltın,
kilolu olanlaaaar siz yemekleri azaltın,
zayıf olanlaaar siz yemekleri çoğaltın
çok güzelmiş canım cuk oturdu.
ben şimdi çıkıyorum akşam görüşürüz inşallah canlarım. öpüyorum
bu arada bedriye ile komşu çıktık, gel buluşalım dedim kız kaçtı yaaa, vallahi gidip balıkçının önünde beklerim her gelene sen bedriyemisin derim bulurum seni ona göre
Günaydınnn hayırlı cumalarrrr
annemler kaplıcadaydı bugün geliyoırlar çok sevinçliyim.
Kız bedriye tam olarak o balıkçıyı tarif ediyorum evet yaaa, bebişim biz neden buluşmuyoruz ozaman yaaa çok sevindim ayayyy sabah sabah valla uçtum haa, belki yeni kaymakamlığı bilirsin, veya cumartesi pazarı kurulan yeri ben oralarda oturuyorum cihangirde yani aaaaaaaaaaaa sen neresi,ndesin kuşum akşam bana çaya gelin kızzzzzz
günaydınlarr hayırlı cumalar herkes nasıl bakalım ben 5200 gr vermenin hazzıyla mutluyum adet olmadım hala 4 gün oldu bende kan verdim bakalım sonuç ne olacakkk
tatlım bıder zaradan beklemek çok zoru dınle onu hep dınleyıp kotu oluyorum ben arabaya bıner bınmez actıgım sarkı :) acıyom sesını beklemek cok zor dıye cırlıyom arabanın ıcınde yolda gıderken nsaılsa kımse duymuyo:)
günaydınlarr hayırlı cumalar herkes nasıl bakalım ben 5200 gr vermenin hazzıyla mutluyum adet olmadım hala 4 gün oldu bende kan verdim bakalım sonuç ne olacakkk
ben pazarı falan bilmiyorum ama aynı balıkçıdan balık almamıza çok çok sevindimm.. buluşalım yaa.. şu sıkıntılardan bi kurtulalımda.. ben şu rahim filmini bi çektirsem, hayırlı sonuçları bi alssam o zaman inan çok çok mutlu olucağım. şimdi resmen bunalımdayım. kafam hep dolu hep dolu. bugun de aklıma geldi işyerinde müsait olunca rahim filmi için yaklaşık bi randevu almak için arıcam bakalım ne dicekler.
diyetmı yapıyosun cnm? hadı hayırşlsıı belkı gec dollenme olmustur oyuzden cıkmamıstır teste cnm
off o şarkı süper yaa daha şarkının girşinde hüzünleniyorum ben. Hele bekmeke zormuş bekleyememek çok zor diyor yaaa aman aman.
Aferin sana canımm.. Demek kan verdinn ne zaman alıcan sonucu ay meraklandım inşallah çıkar yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?