Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

GÜNAYDIN şekerler hayırlı cumalar RABBİM dualarınıızı kabul etsin İNŞALLAH...
günaydınlarr hayırlı cumalar herkes nasıl bakalım ben 5200 gr vermenin hazzıyla mutluyum adet olmadım hala 4 gün oldu bende kan verdim bakalım sonuç ne olacakkk
canımmm İNŞALLAH tutunmuştur meleğin..

belkide canım belkide hiçbişi yok böle beklemekten daha iidir ne old bilmek

öğleden sonra inşallah çok dinleyip depresif havalatr girmek yok ama

depresiflik yok artık hayatımda söz verdim kendi kendime. Üzülerek, sürekli düşünerek sonucu değiştiremeyiz herşey olacağına varıyor kısmetse olacak işte. Oluruna bırak herneyse geçer diyor ya şarkı işte o hesap. Ben kasımda aşılama olabilirim erken regl olursam memleketten dönünce bayramdan sonra evin her işini bitireyim aşılama olunca dinlenirim bol bol çalışıyorum da ama masa başı neyse ki gerçi o bebeğin doğacağı varsa ne yaparsan yap birşey olmaz.

evet canım merkez üssü büyükçekmece 3.8 bizim burası o yüzden baya hissettim ben.. ALLAHım korusun...

canım üzme kendini moralini yüksek tut çalışmaya devam İNŞALLAH gelecek meleğin..

geçmiş olsun ben hiçbişi hissetemedim Allah bilio artık yapacak bişi yok dua edicez

benim başka hasretlerimde var..eşim yok..1 ay daha olmayacak..ben hangi birine yanayım2:
mmalesef meleğim benimle değilmiş kırmızılar geldi

Biraz üzül ağla..sonra toparlan önüne bak..napalım..Allah sevindirsin hepimizi..Ben düşünüyorumda bu kadar üzüntüye bişey olmaz zaten..üzülünce ensemin kökünden kafamın tepesine kadar başımın karıncalandığını hissediyorum..bigün inme gelecek rahatlıyacam..hal böyleyken hiç bi halt olmaz..biraz üzüntüyü ertelemek lazım..NASIL OLACAKSA??

Son düzenleme:
hakkımızda hayırlısı olsunn eee bu ay kaç kişi kaldı regl bekleyen hiçmi çıkmıcak yaaaaaaa en az 3 demiştik

yaaa geldi demek. Hayırlısı olsun demekten başak çre yok hakkımızda hayırlı zaman ne zamansa o zaman olacak İnşallah bekleyeceğiz dua edeceğiz ve yılmayacağız.

sağolun kızlar daha ağlamadım zaten çarsamba günü fena bi şekilde ağlamıştım biraz daha beklesymişim diorum sadece napalım dedik kocamla kısmet değilmiş duanızı eksik etmeyin nolur

YA kızlar Allah herşeyin hayırlısını versin ama canım sıkılıyor. Adetim geliyor sanırım.. belim çok ağrıyor. çok erken adet için neden böyle olduğunu da anlayamadım. 22.günüm henuz.

YA kızlar Allah herşeyin hayırlısını versin ama canım sıkılıyor. Adetim geliyor sanırım.. belim çok ağrıyor. çok erken adet için neden böyle olduğunu da anlayamadım. 22.günüm henuz.

canım moralini bozma hemen üzme de kendini döllenmenin akabinde bile bel ağrısı yaşamaya başladığını söyleyenler var sen dikkat et kendine üşütme umutsuzluğa kapılma gerisine hayırlısı olsun de

yok ya moralim çoktan bozuldu zaten. resmen adet ağrısı gibi bel ağrısı.. ben düşük yapmıştım bikaçkere onlarda hiç böyle birşey olmadığı için o yüzden adet geliyor belli ki dedim. ya hormon testi vermem gerekiyordu şimdi böyle erken gelince içime sinmiyor gidip test yaptırmak. Adetim gelirse Rahim filmi cektireceğim de o yüzden de ayrıca üzülüyorum. Hayırlısını nasip etsin mevlam, bu mübarek günde inşAllah hepimizin sesini duyar mevlam Hayırlısıyla sağlıklı gebelikler, sağlıklı hayırlı evlatlar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…