- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #6.341
benim başka hasretlerimde var..eşim yok..1 ay daha olmayacak..ben hangi birine yanayım2:
Biraz üzül ağla..sonra toparlan önüne bak..napalım..Allah sevindirsin hepimizi..Ben düşünüyorumda bu kadar üzüntüye bişey olmaz zaten..üzülünce ensemin kökünden kafamın tepesine kadar başımın karıncalandığını hissediyorum..bigün inme gelecek rahatlıyacam..hal böyleyken hiç bi halt olmaz..biraz üzüntüyü ertelemek lazım..NASIL OLACAKSA??
yok ya moralim çoktan bozuldu zaten. resmen adet ağrısı gibi bel ağrısı.. ben düşük yapmıştım bikaçkere onlarda hiç böyle birşey olmadığı için o yüzden adet geliyor belli ki dedim. ya hormon testi vermem gerekiyordu şimdi böyle erken gelince içime sinmiyor gidip test yaptırmak. Adetim gelirse Rahim filmi cektireceğim de o yüzden de ayrıca üzülüyorum. Hayırlısını nasip etsin mevlam, bu mübarek günde inşAllah hepimizin sesini duyar mevlam Hayırlısıyla sağlıklı gebelikler, sağlıklı hayırlı evlatlar versin.
mmalesef meleğim benimle değilmiş kırmızılar geldi
Off akşam olsa da gitsem akşamda işimiz çok eşiin iki pantolunu terziye verilecek eve uğrayacağız önce evin ordaki terziye sorucaz sonra montunu ve bir pntolunu kuru temizleye vericem. Alışveriş merkezinden kaslsiyum hapı alıcam, çorap falan bakıcam bugnü netten aldığım pantolonlar gelecek işyerine onları da akşam terziye veririm paçalar yapılır aradan çksın angarya işler. Ya ailemle geçiricem yine bayramımı kalabalık güzel olacak tüm aile teyzemler toplanıcaz. Kahvaltımız yemeklerimiz hep beraber öyle güzel oluyor ki. Etek ve kırmızı bluz aldım netten aldığım kot ve keteni de giderken orada ev içinde falan giyerim dedim.
rabbım hayırlısını naısp etsın ınsallah bundada vardır bır hayrı yenı ay yenı umut tatlım üzme kendını sakın
YA kızlar Allah herşeyin hayırlısını versin ama canım sıkılıyor. Adetim geliyor sanırım.. belim çok ağrıyor. çok erken adet için neden böyle olduğunu da anlayamadım. 22.günüm henuz.
canım onun belli tarihleri var o zamanda çektirmen lazım yani reglinin şöyle regl biter bitmez çekilmesi gerekiyor genelde reglinin 10. gününden sonrasına kalmaması lazım. Muhtemel gebelik olabilir erken yumurtlama oluyorsa çünkü bebeğe zarar verir ışınlar hemde en rahat görüldüğü zaman dilimi.
nerden buldun tatlım msj atsana ozelden bend ebakıyorum ama duzgun bışey bulamadım .
evet regl bitiminde çekilmesi gerekiyor bende p. tesi veya salı çektireceğim inşallah. doktorum yurt dışındaymış ptesi gelecek o yüzden randevu vermediler ptesi erkenden arayacağım inşallah olur ya şimdide bunun stresi sardı ya dr çok yogun olurda çekemez ve öbür aya kalırsa diye. ay her şeye stres yapıyorum ben ya ne oldu bana böyle tamam hiç bir zaman rahat bir kişilik olamadım ama bu kadarda değildim
tamam atayım sana özelden ama ben alalı baya oldu aslında ekim başı vermiştim siparişi ancak gelecek daha. O akmpanya bitti ben küçük beden olduğumdan ilk defa 2 xs pantolon gördüm ve aldım bitti zaten o markada satış ama başka şeyler bakabilirsin.
İnşallah kalmaz bir dah ki aya da çektirirsin canım biter çıkar aradan. İşlemden sonra az az kanaman olabilir kanama gibi değilde koyu kahverengi akıntı gibi korkma hiç sorun değil birkaç gün günlük yada normal ped koy benim anestezili oldu ama her yerde çok ağrı olmuyormuş benim çektirdiğim hastanede de anestezisiz yapıyormuş ama nadiren onda da korkulacak bişi yok zaten. Bende çok çok gamsız bir kişi değildim hiçbir zaman ama çok gerginde değildim ancak bebek meselesi gündem de olduğundan beri gerginim yanii kendimde hissediyorum ama şimdilerde daha rahatım olacağına varacak herşey napalım beklicez zamanımızı. Eşime de diyorum sizin için ne var kş biz çekiyoruz herşeyi bebek olmadı mı defalarca dr önüne yat muayene ol, film çektir, tedavi için iğneler ol,testler yap, regl günü bekle kadınlar cennetlik ya dedimm..
yok ya moralim çoktan bozuldu zaten. resmen adet ağrısı gibi bel ağrısı.. ben düşük yapmıştım bikaçkere onlarda hiç böyle birşey olmadığı için o yüzden adet geliyor belli ki dedim. ya hormon testi vermem gerekiyordu şimdi böyle erken gelince içime sinmiyor gidip test yaptırmak. Adetim gelirse Rahim filmi cektireceğim de o yüzden de ayrıca üzülüyorum. Hayırlısını nasip etsin mevlam, bu mübarek günde inşAllah hepimizin sesini duyar mevlam Hayırlısıyla sağlıklı gebelikler, sağlıklı hayırlı evlatlar versin.
inşallah tatlım sağol bir an önce çektirip kurtulmak istiyorum. bende anestezi almak istiyorum anestezi almam kasarsam kendimi dr o kasıntıları tıkanıklık olarak algılayabiliyormuş öyle yazıyordu, anestezi almayacak olanların yarım saat veya 1 saat önceden kas gevşetici ilaç almaları iyi olurmuş. evet ya her şeyi biz çekiyoruz valla cennet anaların ayakları altında nekadar da doğru.
inşallah tatlım sağol bir an önce çektirip kurtulmak istiyorum. bende anestezi almak istiyorum anestezi almam kasarsam kendimi dr o kasıntıları tıkanıklık olarak algılayabiliyormuş öyle yazıyordu, anestezi almayacak olanların yarım saat veya 1 saat önceden kas gevşetici ilaç almaları iyi olurmuş. evet ya her şeyi biz çekiyoruz valla cennet anaların ayakları altında nekadar da doğru.
iyi akşamlar herkesee, gerçi herkes dediğim topu topu özlem ve ben varım.
bugün benim için çok stresli çok ağlamalı çok dalgalanmalı bir gündü, işle ilgili. ama şimdi anlatmıycam anlatırken insan tekrar tekrar yaşıyor çünkü
yarın sabah hamişlik testi yapsammı acaba gerçi dah a 2-3 gün var adet olmama amannnnnn boşveeeeer diyim gitsin değilmi...
yaseminciğim holgeldin canım,o işyerindekiler sinir eder insanı bilirim bazen herkes üstüne üstüne gelir bu sabah benide deli ettiler ama şükür rahatladım sonra ,
bence test yapma bekle biraz hem bazen hamilelik olsada çıkmıyor o testlerde boşuna kendini strese sokma adet gününün geçmesini bekle sabret biraz canım
ayy canım benim yaa iyiki burdasın, butun gun hep buraya gelp muhabbet etmek istedim çokşükürki sen varsın.
haklısın gün geçmesini bekliyim, sonra moralim bozuluyor durduk yere süpersin teknik desteğin için sağol kuşum.
sen naptın ne yemek yaptın bugün, ben artık rejimde olduğum için, makarna bile yaptım desen gözümde büyük bir ahçı olarak canlandırıcam seni
evet sayayım yemeklerimi dün akşam yaptım bugünde ooooh hazır hemen yedik yoğurtlu çorba (biz böyle diyoruz ama ayran aşıda olabilir adı),ıspnak yemeği,birde yürek vardı onu pişirdim pilavımız vardı bir önceki günden ama eşim onu yemiş akşama kalmamış
ooohh afiyet şeker olsun misler gibi yemişsiniz valla.
ben bu sabah k-fleks ve süt yedim
öğlen dışardaydım 1 büyük brdak ayran içtim sadece.
akşam yemeği olarakta 4 tane çiğ köfteyi bol bol göbek salataya sardım, aynında 1 bardak ayran içtim.
maşallah bugün süperdim. galiba bu sefer çok azimliyim özlemcim, sağlıkla zayıflarım inşallah hayırlısı ile. bugün L bedenlere sığmadım hiçbiyerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?