Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

yaa yasemin bende zayıflamak istiyorum ama diyet fikri bana iyi gelmiyor,aksine çok acıkıyorum sanki midem sırtıma yapışıyor gibi oluyor ben evlendiğimde 57 kiloydumşimdi 65 göbek benden önde gidiyor vallahi

aaaa senle tıpa tıp aynıymışız bende 58 kilo evlendim, şuanda 65 kiloyum. bence o çayı değilde yeşil çay iç, hakkaten çok işe yarıyor bak iyi hatırlattın bi su kaynatimde içim hemen, vucudu acayip temizliyor zayıflamaya 1 numara yardımcı bir çay ve çok sağlıklı ayyyy unutmuştum çok iyi htırlattın

tamam bende de vardı yeşil çay bende yapayımda içeyim ama poşet çay var acaba diğer türlüsü dahamı iyi olur

valla canım bende şaşırdımkendime maşallah
saat 11 gibi 2 büyük bardak nescafe içtim acaba onun etkisimi diye düşünüyorum canım. sanırım onun etkisi okadar güzel bir kahveydiki bağımlı oldum 1 günde sanki

tamam bende de vardı yeşil çay bende yapayımda içeyim ama poşet çay var acaba diğer türlüsü dahamı iyi olur

canım bende caykurun yeşil çayı var, küçük teneke bir kapta, 1 kaşık koyuyorum çok güzel oluyor, ve çok bereketli hiiiç bitmiyor birde doğal çay yani gözünle görüyosun içinde yabancı madde olmadığından emin oluyor insan. onu tavsiye ederim, evdeki bitince ondan al. ebnimde suyum kaynıyor bardağa dökimde içine yeşil çayımı koyim hemen

canım kahveyi kremalı ve şekerli içince kilo aldırırmış,fazla içme istersen

tamam alırım ben aktardan alsammı diye düşünmüştüm,bak daha önce konuşmuş olsaydık az önce markete gitmişim bakardım orda varmı diye neyse bir dahaki gidişime bakarım yarın gider bakarım belki

bak canım bak, bu orjinal yeşil çay,içerken bile farkedersin daha aromalı bir tadı var direk yeşil ççay, aranızda bir sallama torba engeli olmuyor
kahveyi çayı filanda zaten şekersiz içiyorum Allahtan, bitek kreması fazladan ekstra oluyor ama okadarda olsun diyorum azıcık enerji verir

yeşilçayı aldım geldim eşim hemen kıskandı bana niye yok niye kendine yapıyorsun sadece dedi onada normal çay koydum 11:

Ama benim canım 1 haftadır çiğ köfte istiyoooo Oldumu şimdi bu bana yasemin
Köyde kalıyoruz zaten, ilçede de yokki çğ köfte Merkezede gidemedik daha, pufffffff

bu yeşil çay faydalı iyi hoş tamamda tadı pek güzel değil yaa, bende çayı şekersi içiyorum yıllardır ama kahveyi içemiyoum bol krema ve şekerle içebiliyorum sade içmeye çalışayım ama zaten ayda yılda bir içiyorum

Köyde kalıyoruz zaten, ilçede de yokki çğ köfte Merkezede gidemedik daha, pufffffff

ahh canııım olmadı şimdi eşine söyle aşeriyorum de gitsin nerden bulursa bulsun olmadı otursun kendi yoğursun biraz naz yapmak lazım

yeşilçayı aldım geldim eşim hemen kıskandı bana niye yok niye kendine yapıyorsun sadece dedi onada normal çay koydum 11:
aaa olurmu hiç onsuz, benimkide kıskanır biliyorum, onun için kendime yapmadan evvel sordum, beyefendi adaçayı istedi ama içmeden uyuya kaldı atv de huzur sokağı var onu izliyorum bi yndan, o film de onun uykusunu getiriyor

aayyyy ben bir hıyarım yaaa soyulmamış hıyarım hakkaten hiç öyle hamişlerle dolu bir topikte denirmi bu laf , ayy bu rejim beynimi sıyırdı benim galiba.
Gül'cüm sen neredeydin kız özelden yaz bana adresini soğutmalı kaba koydurup kargo yapim sana 1 gün sonra elinde olur valla bak şaka değil kuşum inanki gönderirim

dizi izlemekten sıkılıyorlar ondan uyumuştur,benimkide spor haberleri izliyor basket maçı izliyor oooof ooof sıkıldım şu spordan yaaa sporun hertürlüsü izleniyor bizim evde
adaçayının kokusunu sevmiyorum kendisini içmişliğim yok

evet tadı pek guzel değil bende şekersiz iiyorum, limon sıkarsan birazdaha güzelleşiyor bi dene istersen.
ayy bugün içtiğim kahvede de şeker yoktu ama çok hoş bir tadı vardı ayy ben bu kahveye aşık oldum, eve kahve makinasımı alsam acaba çok güzeldi, bak eğer diyet yapacaksan kahve gerçekten tok tutuyor, şekersiz içmeye alışman lazım

ahh canııım olmadı şimdi eşine söyle aşeriyorum de gitsin nerden bulursa bulsun olmadı otursun kendi yoğursun biraz naz yapmak lazım

Aaah ahh nerdee özlemcim yarama bastın, beni herif anlarmı nazdan niyazdan Hiç işlemiyo o plan bende malesef

Ah canım benim valla biz dağ başında yaşıyoruz buraya kargoda gelmez Çok sağol düşünceli arkadaşım benim Salı günü yiycem inşallah Aslında evde şu hazır paket olanlardan var ama tutmuyoki öbürünün yerini Neyse bugüne kadar bekledim gözümde tütüyo valla şöyle bi dürüm

ayyy şimdı okudum , bugüün bebeğinin alt ve üst çenesi oluşmuş oyyyy şimdi o da yemek istemiştir nasılsa çeneleri var artık ısırıp ısırıp yerdi minik kuş. ayyy dahada ağzımı açmıyorum tövbe tövbe çok affet beniiii neyseki evde uydurmasyondan da olsa varmış,içim rahatladı azıcık

amaan kahveyi içmesemde olur ama 3ü1arada almıştım pakette bari onlar bitsin, senin içtiğin kahve ne tür bişeymiş merak ettim yaa çok ballandıra ballandıra anlattın

Yasemin hep diyorum yine diycem, alemsinn Çok içten gülümsüyorum senin yazdıklarına, sende çok içten yazdığından sanırım
Kendini üzme hiç ben çünkü 1 haftadır istiyorum çiğ köfteyi, sende yedim diyince sohbete dalayım dedim
Ya ben çok pis boğazım, napıcam hamilelik boyunca bilmiyorum, ben duyduğumu aşeririm çünkü

neyseki salı yiyecekmişsin, canının istediğini ne yap et ye mutlaka, valla erkeklerde birazcık nazımıza katlansınlar ama yok öyle 3 kuruşa 5 köfte çocuk istiyorlarsa azıcık fedakarlık yapacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…