Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım benim ya kıyamam boşver yaaa benimde oluyor öyle herkes tepeme biniyor sanki. Bugün bir bayan çalışma arkadşaım erken çıktı izine p.tesi salı gelmeyecekmiş bende onun yerine bakıcam neyse gelmiş bayramlaşmaya, işte Allah bir aha ki bayrama bebekle girmeni nasip etsin falan dedi belki iyi niyetle dedi ama oturdu içime yanii söyleme biçimi bakışı falan ki kendisi 50 yaşına dayanmış nerdeyse ve hiç evlenmemiş çok kavgacı, sabırsız, tahammülü olmayan biri zaten evlenemez de ama bana bunu demeyi hak görüyor yani kendine. 5 senelik evliyim ya her söz bana dönüyor. Bence yapma canım test falan boşuna moral bozmaktan başka birşey değil varsa da çıkmaz daha sanmam moralin bozulmasın bekle bekle azıcık daha bir gün hiç olmazsa geçsin regl günün öle yap. İnşallahh vardırr..

sedacığım keşke sen deseydinki bir dahaki bayrama sende evlenmiş olursun inşallah vallahi cuk diye otururdu

amaan kahveyi içmesemde olur ama 3ü1arada almıştım pakette bari onlar bitsin, senin içtiğin kahve ne tür bişeymiş merak ettim yaa çok ballandıra ballandıra anlattın
ayyy valla bardağın üstünde nescafe yazıyordu, başkada bir bilgim yok, ama ben artık aboneyim abone, kahvelerim cebmde tarzı takılıyorum ayy fazla övmiyim hamişlerimiz etkileniyor anacım

ayyy canım bende sende öylesin içten samimi canı yürekten, ve bence tüm topikçe birbirimize karşı bu şekilde davranıyoruz, onun içinde ço süper bi iletişimimiz var, bakıyorumda aile gibi olduk zamanla, hepimiz aşşğı yukarı hepimizin genel hayatından haberdar yani, birbirimiz hakkında baya şeyler biliyoruz nekadar güzel birşey bu maşallah bize tü tü tüüü

Biz de alışveriş merkezine gittik netten siparişim geld işyerine kot oldu ama keten pantolon nasıl xxs ise olmadı baya bol geri göndercem. Kotıu verim terziye, sonra yukarı kata çıktık iki hırka aldım biri çok şık biri de kemik rengi. Sonra eşime 3 gömlek aldım hediye. Yemeği de orada yedik çok acıkmıştık. Çorap aldım siyah eteğimin altına eve geldim ayaklarım ağrıdı artık işyerinde tüm gün bir de orada oyalandık. Çok içeri girdik bu ay tüm masraflar bir araya geldi salon boyandı, kalorifer değişti ustaya para kalorifere para, boyaya ayrıca, rahim filmi, aşılama iğneleri,kıyafetler, daha apartman yalıtımın parası çekilecek karttan taksit yapılacak bizim payımız, Balıkesir'e gidicez bayramda benzini falan var valla battık yani bir daha ki ay sonu eşim iş için Kıbrıs'a gidecek kongreye otel yol parası ödeniyor yeme içme falan eşime ait onun masrafı var erken regl olursam birde aşılama olcak kasımda hastaneye de para vericez neyse kasım başı kart sıfırlancak ama yine dolacak işte. Aralıka ancak rahatlarız inşallahh..

neyseki salı yiyecekmişsin, canının istediğini ne yap et ye mutlaka, valla erkeklerde birazcık nazımıza katlansınlar ama yok öyle 3 kuruşa 5 köfte çocuk istiyorlarsa azıcık fedakarlık yapacaklar

Özlem, canım bu seferde köfte çekti
Şaka şaka valla şimdilik anlamıyo ama ben ilerde ona güzelce anlatıcam, oda mecbur anlayacak

Bencede belki iyi niyetle söylemiştir ama ona neki? Öyle çok bu durumla karşılaşılıyo ki artık iyi niyetle soranı bile ayırd edemiyosun, sanki herkes gözünde canavar oluyo insanın

sedacığım keşke sen deseydinki bir dahaki bayrama sende evlenmiş olursun inşallah vallahi cuk diye otururdu

ay yok ben diyemem valla hiç yaa kimsenin özeline laf etmem ama başkaları öyle mi burada biz konuşuyoruz çnkü aynı dertten muzdaribiz hiç kötü anlamıyoruz ama o insnaların niyeti belli hep acıtmak yaralamak. Kendi de diyor zaten ben evlenemem diye bu yaştan sonra bir adamı nasıl çekebilir alışmış rahatlığa ben hiç olmazsa evliyim güzel bir evliliğim var hiç kimse kendini görmez ki hep başkalarına laf söyler. Tek bana değil ki herkese öyl şu an doğum izninde olan bir arkadaş var ben onun yerine bakmak için çıktım asıl yukarı ama izin alan olunca onlarında yerine bakıyorum bu bayanın yerine bakacağım gibi. Neyse o bayanında bir kızı vardı ikinciyi istediğini olmadığını biliyomuş gebe kalınca demiş buna bu da sonunda yapabildin demiş yaa bu denir mi hiç bana ne der ne bulur bilmem artık neyse bu kızda doğum izninden gelsin aralıkta gelecek bende kütüphaneye inicem gerçek yerim orası. Kız ücretsiz izinde aldı 10 aydır yukarıdayım yoğun oluyor yaa.. Kütüphane rahat.

yaa işte çok bilmişlik konuşmaları , arkadaş sen kendine bakta öyle dileklerde bulun, dese ki bana hayırlı bir koca sanada hayırlı bir bebek filan, hadi neysemne, kendilerini hiç katmıyorlar anacım kendileri number one bir hayata sahip belki, boşver salla gitsin, he he de geç sedacım.
test konusunda da haklısın zaten varsa vardır yoksayoktur, Allah onu sağlam şekilde tutunduracaksa hiçbişey mani olamaz. gelecekse süpriz yapsın yaa, zaten bisrü adet belirtim var bile bile yapmakta salaklığın önde gideni olur
bu arada mastaflarınızı okurken benim gözüm yoruldu ki sizin cebiniz bütçeniz hayli hayli yorulmuştur yaa bu ay çok fena masraf oldu hakkaten senin hayatında canım ALlah yardım eder inşallah hiç stres yapma sakın, derdi veren Allah herzaman dermanını da veriyor, mesai olur bişey olur tamamlanır inşallah.

ayyy işte hazır cevaplı olmak böyle bişey olur yaa koptum süper olurdu öyle deseydi hakkaten sedacım

ayyyy çok güldüm yaa yazarken inan aklımdan geçti bu kızın canı şimdide köfte istemesin dedim

evet belki iyi niyetle dedi ama öyle bile olsa neden diyor ona ne yanii. Diyecek başka şey mi kalmadı da bir daha ki bayram bebeğin olur inşallah diyor. Yarama tuz basar gibi. Ben bir kere rapor almıştım kadın doğum doktorundan bu da yüksekokul sekreterini sekreteri, raporu onlara götürüyoruz oradan gördü muhtemelen bir de5 sene oldu ya biliyor istediğimi hep soruyor da zaten acayip meraklıdır. Zaten aşağıya kendi yerime inersem hiç demicebilmesin karnım büyüyünce anlar.

yasemin bana zaten hazır cevap derler herşeye cevap veririm,kolay kolay altta kalmam ben olsam kesin söylerdim ama biraz o ank ortamada bakar tabii,şaka yapar gibi gülerek söylerdim sokardım lafı, heee heeeee bugün işyerine eczacı çocuk gelmişti ilaç getirmeye bende başkalarına cevap veriyordum o ara çocuk bana baktı ne kadar hazırcevapsınız öyle dedi

ayyyy çok güldüm yaa yazarken inan aklımdan geçti bu kızın canı şimdide köfte istemesin dedim

bende çok güldüm valla, eşim tip tip bakıyo

Canım sen çok kızmışsın, boşver unutmaya çalış... değmez

alıştım artık ya bir cız ediyor geçiyor bunlarda geçecek Rabbim görüyor herkesin niyetini içinden geçeni biz kullar bilemeyiz. Ben de hep diyorum eğer o bebeğin dünyaya geleceği kaderde varsa ne yapsan bişi olmaz ama işte regl tarihi geçince yapmak en iyisi ben 1 hafta kala başlardım en ucuz testlerden en pahalıe rken gebelik testlerine kadar herşeyi yaptım akıllandım artık o yüzden diyorum sana da. Sorma battık valla maaş gitti elden ek ödeme de alıyor neyse ki ama onu bile vericez karta kasımda bu ayı öderken. Kasımda da karttan harcarız aralık maaşını kasım kartına verir arttırırız da sonra rahatlarız yine. Aşılama olursa kasımda da zorlanıcaz bake ne zaman regl olcam ben yaa.

Amaann boşverin takmayalım kimseyi taka taka bu hale geldik zaten insanlar kendi açıklarını kapatmak için özellikle başkasının açığını deşerler açmaya çalışırlar ama zaten bizim derdimiz bize yetiyor başkasının demesiyle mi derinleşecek biz çok güçlüyüz nelere göğüs gereriz hayat hep bir mücadele şimdi en büyük derdimiz bebek ama ileride daha başka dertler göstermsin Rabbim bebeğimiz olunca herşeyimiz tam olsun..

yav arkadaşlar şimdi şu filmi ziliyorum bi yandan, manyak karı test yaptı çift çizgi çıktı, fırlattı attı test çubuğunu, yahu bana çıkınca ben alnıma yapıştırıcam diyorum kadına bak yaaa fırlattı attı , ağzını burnunu kırasım geldi şunun

kızlar ben çıkıyorum eşim uyurken şu kaşıma gözüme bi bakım yapayım , bir elimde cımbız bir elimde ayna umurumda mı ki şu dünyaaaaa filan havalarına girip
iyi geceler Allah rahatlık versin

bak bak sen utanmaza biz bulamıyoruz kadın atıyor yaa terbiyesizz alla ben kaç test yaparım bilmem inanmam ki bir testte çıkınca yaa

kızlar ben çıkıyorum eşim uyurken şu kaşıma gözüme bi bakım yapayım , bir elimde cımbız bir elimde ayna umurumda mı ki şu dünyaaaaa filan havalarına girip
iyi geceler Allah rahatlık versin

iyi geceler canım Allah sana da rahatlık versin..

SLM HERKESE HAYIRLI GECELER KIZLAR BUGUN AKSAM KAYINPEDERIMI ESIM HASTENEYE GOTURDU GOGSUM YANIYO DEDI ORAYA GTTIM KALP KRIZI GECIRIYOMUŞ HEMEN AMELIYATA ALDILAR ANCU YAPTILAR KV EVI YARIN TEMIZLIK YAPACAKTIMHALILARI KALDIRMIŞLAR BENDE CUTESI YAPARIM DEDIM KV SAOLSUN EVLE ILGILENMEMIŞ HIC NEYSE ESIM ARADI BYLE BYLE BIZ GTTIK HASTANEYE SONRA GRUMCEMLER EV KOTU ALLAH korusun bısey olur evı temızle dedıler gttım evı yaptım bızımkıler geldı yogun bakımda sabah 7.30 gdecez bu arada TUBA,GÜL,ÖZLEM, BEDRIYE ,BUKET tesbıhlerınızı cektım bı sure cekemem ıcımde kalmasın.ALLAHIMA emenet olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…