- 14 Eylül 2012
- 3.334
- 20
- 108
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #6.401
geçmiş olsun Allah şifa versin inş yoğun bakımdan tez zamnda çıkarSLM HERKESE HAYIRLI GECELER KIZLAR BUGUN AKSAM KAYINPEDERIMI ESIM HASTENEYE GOTURDU GOGSUM YANIYO DEDI ORAYA GTTIM KALP KRIZI GECIRIYOMUŞ HEMEN AMELIYATA ALDILAR ANCU YAPTILAR KV EVI YARIN TEMIZLIK YAPACAKTIMHALILARI KALDIRMIŞLAR BENDE CUTESI YAPARIM DEDIM KV SAOLSUN EVLE ILGILENMEMIŞ HIC NEYSE ESIM ARADI BYLE BYLE BIZ GTTIK HASTANEYE SONRA GRUMCEMLER EV KOTU ALLAH korusun bısey olur evı temızle dedıler gttım evı yaptım bızımkıler geldı yogun bakımda sabah 7.30 gdecez bu arada TUBA,GÜL,ÖZLEM, BEDRIYE ,BUKET tesbıhlerınızı cektım bı sure cekemem ıcımde kalmasın.ALLAHIMA emenet olun.
çok gecmiş olsun canım....sanada ALLAH kolaylık ve bol sabır versin....ALLAH razı olsun tatlım...SLM HERKESE HAYIRLI GECELER KIZLAR BUGUN AKSAM KAYINPEDERIMI ESIM HASTENEYE GOTURDU GOGSUM YANIYO DEDI ORAYA GTTIM KALP KRIZI GECIRIYOMUŞ HEMEN AMELIYATA ALDILAR ANCU YAPTILAR KV EVI YARIN TEMIZLIK YAPACAKTIMHALILARI KALDIRMIŞLAR BENDE CUTESI YAPARIM DEDIM KV SAOLSUN EVLE ILGILENMEMIŞ HIC NEYSE ESIM ARADI BYLE BYLE BIZ GTTIK HASTANEYE SONRA GRUMCEMLER EV KOTU ALLAH korusun bısey olur evı temızle dedıler gttım evı yaptım bızımkıler geldı yogun bakımda sabah 7.30 gdecez bu arada TUBA,GÜL,ÖZLEM, BEDRIYE ,BUKET tesbıhlerınızı cektım bı sure cekemem ıcımde kalmasın.ALLAHIMA emenet olun.
SLM HERKESE HAYIRLI GECELER KIZLAR BUGUN AKSAM KAYINPEDERIMI ESIM HASTENEYE GOTURDU GOGSUM YANIYO DEDI ORAYA GTTIM KALP KRIZI GECIRIYOMUŞ HEMEN AMELIYATA ALDILAR ANCU YAPTILAR KV EVI YARIN TEMIZLIK YAPACAKTIMHALILARI KALDIRMIŞLAR BENDE CUTESI YAPARIM DEDIM KV SAOLSUN EVLE ILGILENMEMIŞ HIC NEYSE ESIM ARADI BYLE BYLE BIZ GTTIK HASTANEYE SONRA GRUMCEMLER EV KOTU ALLAH korusun bısey olur evı temızle dedıler gttım evı yaptım bızımkıler geldı yogun bakımda sabah 7.30 gdecez bu arada TUBA,GÜL,ÖZLEM, BEDRIYE ,BUKET tesbıhlerınızı cektım bı sure cekemem ıcımde kalmasın.ALLAHIMA emenet olun.
ALLAH kabul etsin canım sağolasın..Tuğba, tuba, gül, bedriye,özlem, buket arkadaşlar duamızı okudum. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşAllah.
Canım benimm ALLAH kabul etsin sağolasın sende İNŞALLAH sorunsuz bir hamilelik gecirip bebeğini sağlıklı sıhatli kucağına alırsın tatlımm..Gül canım tesbihini çektim, Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah, kolay bir hamilelik, kolay bir doğum sonunda sağlıkla sıhhatle yavrunu kucağına alırsın inşallah canım
merhaba kızlar akşam yine apey kaynatmıssınız maşallah muhabbetiniz bozulmasın. kadercim sanada geçmiş olsun. Allah sağlık sıhhate versin kayınbabana. bende temizlik yaptım çok yoruldum şimdi kalkıp yemek yapıcam. yemek diyince amanda aman hamişlerimiz aş da erermişözleminde dediği gibi çeksinler tabi nazınızı. aşerme hakkınızı (nazınızı) sonuna kadar kullanın neyse kalkayımda yemeğimi yapayım.akşama girebilirim inşallah muhabbet için. hoşça kalın
SLM HERKESE HAYIRLI GECELER KIZLAR BUGUN AKSAM KAYINPEDERIMI ESIM HASTENEYE GOTURDU GOGSUM YANIYO DEDI ORAYA GTTIM KALP KRIZI GECIRIYOMUŞ HEMEN AMELIYATA ALDILAR ANCU YAPTILAR KV EVI YARIN TEMIZLIK YAPACAKTIMHALILARI KALDIRMIŞLAR BENDE CUTESI YAPARIM DEDIM KV SAOLSUN EVLE ILGILENMEMIŞ HIC NEYSE ESIM ARADI BYLE BYLE BIZ GTTIK HASTANEYE SONRA GRUMCEMLER EV KOTU ALLAH korusun bısey olur evı temızle dedıler gttım evı yaptım bızımkıler geldı yogun bakımda sabah 7.30 gdecez bu arada TUBA,GÜL,ÖZLEM, BEDRIYE ,BUKET tesbıhlerınızı cektım bı sure cekemem ıcımde kalmasın.ALLAHIMA emenet olun.
mrb kızlar p.tesi aşılamam yapılacak hepinizden dua bekliyorum ltfn öğlen 11-12 arası.çok heycanlıyım bu gece 12 de çatlatma iğnemi vuruncam.yumoşarım çok güzel büyümüşlerr..
slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli çok uzun zaman oldu unutulduk bile belki :)
mrb kızlar p.tesi aşılamam yapılacak hepinizden dua bekliyorum ltfn öğlen 11-12 arası.çok heycanlıyım bu gece 12 de çatlatma iğnemi vuruncam.yumoşarım çok güzel büyümüşlerr..
yok canım ya girebilsem hiç uğramazmıyım hep aklımdasınız ama net olmayınca yapcak bişey yok tabiooo kimler gelmiş :) Hoşgeldin canım, nerelerdeydin sen?? Foruma giriyordunda bizemi uğramıyodun yoksa :)
yok canım ya girebilsem hiç uğramazmıyım hep aklımdasınız ama net olmayınca yapcak bişey yok tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?