Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

geçmiş olsun Allah şifa versin inş yoğun bakımdan tez zamnda çıkar

çok gecmiş olsun canım....sanada ALLAH kolaylık ve bol sabır versin....ALLAH razı olsun tatlım...

Geçmiş olsun canım, Allah şifa versin kayınpederinize...

Gül canım tesbihini çektim, Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah, kolay bir hamilelik, kolay bir doğum sonunda sağlıkla sıhhatle yavrunu kucağına alırsın inşallah canım

Gül canım tesbihini çektim, Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah, kolay bir hamilelik, kolay bir doğum sonunda sağlıkla sıhhatle yavrunu kucağına alırsın inşallah canım
Canım benimm ALLAH kabul etsin sağolasın sende İNŞALLAH sorunsuz bir hamilelik gecirip bebeğini sağlıklı sıhatli kucağına alırsın tatlımm..

merhaba kızlar akşam yine apey kaynatmıssınız maşallah muhabbetiniz bozulmasın. kadercim sanada geçmiş olsun. Allah sağlık sıhhate versin kayınbabana. bende temizlik yaptım çok yoruldum şimdi kalkıp yemek yapıcam. yemek diyince amanda aman hamişlerimiz aş da erermiş özleminde dediği gibi çeksinler tabi nazınızı. aşerme hakkınızı (nazınızı) sonuna kadar kullanın neyse kalkayımda yemeğimi yapayım.akşama girebilirim inşallah muhabbet için. hoşça kalın

Merhaba canım, akşam kaynattıkta gündüz kimsecikler yoktu ya topikimiz boş kaldı
Kolay gelsin sana ne güzel işleri bitirmişsin, benim hiç iş tutasım yok, daha kahvaltı bulaşıklarını bile yıkamadım

canlar dualarınızı okudum.Rabbim hayırlısı ile kabul etsin ve an kısa zamanda yavrularınızı kucağınıza kavuştursun inşallah

canım çok geçmiş olsun. Anjiyo da ne çıkmıl canım tıkalı damar fslan varsa stent takıyorlar açmak için ama kolay bierşey birkaç günde iyi olnunuyor anneme de takıldı benim birkaç gün sonra pazara bile gitmiştik. Şimdi hiç yok gibi sanki hiç rahatsızlığı yok. Allah bir daha yaşatmasın. Yorulmuşsundur da sen Allah kolaylık versin..

Merhaba kızlarr. Bende bugün hiçbir iş yapmadım çok uyudum gece 1 de yattım sabah 11.30 da alktım fazla geldi ama ihityacım vardı ancak başım ağrıdı tüm gün ağrı kesici aldım. Bir lavaboları ovdum toz aldım başka birşeycik yapmadım. Şimdi çamaşır atıcam makineye yarında beyazları atarım ütü yaparım yavaş yavaş yol hazırlarına başlamam lazım. Bugün 17. günüm daha yumurtlama akıntısı falan yom ortada geç regl olursam akıntıda geç gelir. Bekleyip görücez. Bne tesbihleri çekeyim şimdi hadi görüşürüz akşam burada olursanı gelirim yine Lale devrinden sonra ben salonda izliyorum küçük tv koyduk oraya eşimde oturma odasında izliyor sevmediği bir dizi olunca öyle çözmüm buluyoruz gerçi sadece c.tesi akşamları oluyor böyle.

mrb kızlar p.tesi aşılamam yapılacak hepinizden dua bekliyorum ltfn öğlen 11-12 arası.çok heycanlıyım bu gece 12 de çatlatma iğnemi vuruncam.yumoşarım çok güzel büyümüşlerr..

mrb kızlar p.tesi aşılamam yapılacak hepinizden dua bekliyorum ltfn öğlen 11-12 arası.çok heycanlıyım bu gece 12 de çatlatma iğnemi vuruncam.yumoşarım çok güzel büyümüşlerr..

canım inş olur ve inş sana dua edicem hayırlı zamnda bebişine kavusursun inş

maşallah canım.dualarımız seninle.hayırlısı ile pozitif sonuç alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…