Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

yasemincim,güzel gönüllü arkadaşım,anneanneciğin rahatsızmış anladığım kadarıyla,Rabbim acil şifalar versin arkadaşımm,dualarıma kendisinide eklicem inş.

canım duan için teşekkür ederim ağzına sağlık Allah razı olsun, değerimin ne durumda olduğunu bimiyorum bekliyorum bakalım ne olacak,hafta başı tekrarlayacağım kan testini

ipekciğim teşekkür ederim Allah razı olsun

benimde tek umudum yerleşme kanaması olması bakalım Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin,inşallah bende o örneklerden biri olurum canım

arkadaşım tahlillerinin temiz çıkmasına çok sevindim.çok geçmiş olsun.
inşallah artık meleğin hayırlısıyla gelir sana.

Çok çok Teşekkürler canım benim çok çok sağol..
Kan testlerm temiz çıktı çok şükür.. ama daha hormon var, rahim filmi var, gen-kromozom testleri vaar.. Allah hayırlısını verir inşAllah herşey iyi çıkar..
İnşAllah canım benimm hepimizin evlatlarını gönlümüzdekini Allah hayırlı zamanlarda hayırlısıyla versin inşAllah..

Günaydınnnn, herkese hayırlı sabahlar, mutlu ve bol hamişli günler olsun inşallah.
Dün annemde kaldım onun için akşam uğrayamadım kızlar, kaynatmışsınız yine ben yokken epeyce, birazdan uzun bir alıntı yapıp cevaplıycam
Benim hala damla şeklinde kahverengi saçma bir lekelenmem var, ayrıca karnımdaki değişik sancı, gel-gir, iğneleşme vs gibi durumlar devam ediyor, buket ile fazla yanyana olunca bu psikolojik hamişlik banada geçti heralde
Bu arada annanemin durumunda bir değişiklik yokmuş, hala gözlerini açmadan yatıyormuş yoğun bakıma almışlar onun için yanına almıyorlar. Bana bir abla bi dua öğretmişti, "ya şafi, ya kafi, ya muafi" şifa bulmak için bunu bol bol oku demişti, dün gece uyuyana kadar ağzımda bu 3 kelime vardı, heralde sayıklayarak uyumuşumdur.

Sibelcim canım yaa, sen nerden çıktın öyle sessiz sedasız bi geldin ki hamileyim dedin vallahi şok şok şok yani
Maşallah canım benim çok sevindim yaa, ama çok ani oldu yani, bizim gibi önceden yaygara filan yapmadın, silik çizgi filan olaylarını direk atlayarak çift çizgiye geçmişsin tatlım, maşallah ALlahım tamamına erdirsin inşallah sağlıkla hakkaten topiğimiz uğurlu yaa, uğur değilde yani ettiğimiz duaların kabulü diyelim bence çok şükür Allahımıza binlerce şükür, hızla hamiş haberlerimiz artacak inşallah, aynur özlem ve benim durumum da netleşse süper olacaktı hayırlısıyla, henüz hepimiz hayali hamileyiz kızlar

canim benim ya panik yapma lütfen. bak sen kendinde biliyorsun bos yere panikledigini. söylemesi kolay diye düsünebilirsin haklisinda ama sunu unutma panik yapacak bi durumun yok cok sükür söyle bi derin nefes al ohh sonra kendini huzurlu bir sekilde Rabbine emanet ettigini hisset. anladigim kadariyla inancli bir kisiligede sahipsin ve bu panigi asman rahat olacak Insaallah senin icin.

sana benim olayimi anlatayimda dinle (simdi diyeceksinki sende öyleymissin be arkadasim)
ben polis, köpek, kedi, örümcek v.s görünce paniklerim yani korkarim heyecanlanirim, yolumu degistiririm
gecenlerde kapinin zili caldi buda kim diye düsündüm. belkide esimdir ama anahtari var neden zile bassinki dedim ve kapinin deliginden baktiiiimm ki ne göreyim.......................

yapı ile alakadar çoğu şey.. ben evlendikten sonra panik bir hal aldım.. normalde de hastanelerden korkardım evlendikten sonra herşeyden çok korkar oldum.. kalbimde hep çarpıntım var.. aralık ayında gebe olduğumu öğrendim adetime 13 gün falan var, o ana kadar (nikah için kan testini bile zorla aldılar) gittim hastaneye tek başıma kan verdim.. değerim 2000 çıktı doktoru aradım gebesin dedi 2,3 gün sonra gel dedi.. o kadar sevindim ki herkesii tüm ailemi eşimin ailesini haberdar ettim.. doktora gittim ben direk bebeği görüceğiz sanıyorum doktor muayene etti alttan muayane olamadım rahimden baktı dedi ki kese yok.. o ne dedim açıkladı.. ağla ağla.. yatış yapalım dış gebelik dedi şok oldum.. ilk defa herşeyi iyi düşünürken en şok edeni yaşıyordum.. üniversite hastanesinde 4 gün yattım.. nabzım tavan yapmış tansiyon fırlamış doktorlar sakin ol diyor.. değer kendiliğinden geriledi 3.gün prof geldi odama gözün aydın müdahele etmicez dedi 3gün hergün ameliyata hazırladılar beni bu seferde o hastaneden elimi kolumu sallaya sallaya çıkacağımı düşünmemiştim yani resmen ne düşünürsem tersini yaşadım.. şimdi belkide bu sebebten her kötü olan geliyor beynime..
Allah ım herşeyin hayırlısını nasip etsin inşAllah.

bu arada bu sabah canım çok sıkkın aslında kızlar ya.. dün dedim ya adetim geldi.. damla damla lekelenme geliyor.. ama adet yok ortada.. ya rahmim yapıştıysa düşükten sonra.. çok üzgünüm.. ne yapıcağımı hiç bilmiyorum 18:

ay ne güzel maşallah saat beş olunca çıkabiliyosun.sana nazar değmesin Allah banada böyle bi iş versin..umarım iyi haberlerle gelirsin..öpt
canım ramazan dolayısıyla bu saatte çıkıyorum, 1 aya özel yani
kızlar yarın işe başlıyorum bir gün deneme inş. bi aksilik çıkmaz bana çok iyi olucak bu çalışma toparlanmam açısından çünkü depresyon ilaçlarına başladım :)
Tümaycım hadi bakalım ALlahım hayırlısıyla alnının akıyla gidip herkesin hayranlığını kazanmanı nasibetsin
bende çok inanıyorum canım, bende tohumunu alıp kaynatıyordum ama bu sefer suyunu alıcam, satılıyor ya şişelerde, suya karıştırıp içiyordun, bide onu deniyim diyorum

canım aklına öyle getirme, çünkü bak özlemin öyle damla damla, benim öyle damla damla, birde birisi daha vardı onunkide öyleydi, sanırım ramazanda susuz kaldık, bide oruçluyduk ya tüm gün vucut kendi içindeki suyunu emdi ter olarak attı dışarı ve bizimde adetlerimiz için vucudumuzda sıvı kalmadı, onun için böyle kurumuş çöl gibi oldu regliler tatlım. bence böyle yani, şimdi neşeli müzikler aç, bak dakikalar geçtikçe ruhun düzelecek

burcu tevhidin tamam allah kabul etsin inş.

melekcim günaydın, nasılsın? ben bu ay eğer hamile değilsem ki zaten çift çizgi filan yok hayalen yani öyle düşünüyorum
hayıt suyu içmeye başlayacağım, onu içipte çok hamile kalan da var, sende başlamayı düşünürmüsün, birlikte başlayalım ne dersin?

sen niklerini hatırlada önemli olan o,sana seslendiyimde duyur da cevap verirsin,kız şu mü.tağa da isismlerini ezberlettir de bari o hatırlatsın sana....
ben de aynene senin gibiyim kuzum ya kokulara karşı çok hassasım,soğan suyunu da ancak senin gibi burnumu bir elimle tlkarım,sonra bir az ekmek yiyorum ve burnumu açtığımda koku falan kalmıyor ama badem daha iyiymiş....
yaa arkadaşım ilk aynur değil ben geldim topiğe geri dön oku istersen ben uğurluyum beeeen
kıskanç özlem....benim ya ben,ilk ben geldim,ilk pozitif testi de ben söyledim taaaaammmmı....
gözüüüüüüüüüüüüümez aydın arkadaşım,yeni bir hamile daha.testinin resmini koysan tatlım buraya ben koyuyorum.ben de kesin hamileyim,testler falan öyle diyor ama nedense kabullenemiyorum ya olmazsa diye tırsıyotum....
müştak hadi koş arkadaşıma yardım et....
lüfen tatlım,testinin resmini buraya koy....
deneme bir iki deneme bir iki..ses kontroll

merhaba tatlım,nerelerdeydin kız?seni baya merak ettik ya,neredeyse her gün sorduk,iyiki geldin,gel de mutluluklarımız katıl,burası mutluluk kaynıyor....

kızzzzz,belki sende de yerleşme kanamasıdır,test yaptınmı kuzum???

umarım her kes iyidir.ben de evimdeyim,dün akşam geldim,bu gün evimi düzenlemem,temizlik yapmam gerek.işimi bitirdikten sonra gelirim yine.testi tekrarladım,resmini koyuyorum.kızlaaaaaaaaaar,sanırım hemilyim ben ya artık her geçen gün bir az daha emin oluyorum...
resimlerde bir az silik çıkmış,bu kadar silik diyiller aslında,baksanıza ilk 2gününki görünmüyor sanki ama böyle diyil,daha belirgin...

Son düzenleyen: Moderatör:

Aynurcum canımmmm, hoşgeldin, kız hakkaten sen hamilesin yaa, tabloda güncelleyeceğim seni ama şu kan testini yaptırmadan umutlandırmiyim diye her seferinde vazgeçiyorum. ama bu idrar testlerinin gidişatı süper yaa, maşallah oyyy harika Allahım inşallah doğrudur, kaç gün kaldı ordakilere göre sana gerçekten bi test yapmaları için acaba, kardeşim sende azıcık zorla, git hamileyim ayyy çekilin hemen test yapmanız lazım, ilaç kullanıyorum, ona göre dr ilacı kesecekmiş filan de, ne bilim uydur bişeyler
ayy oynamam geldi yaa, testlerin istikrarlı bi şekilde gün ve gün domates gibi kızarıyor

bu arada bedriye için dediğin şey benimde kafama dank etti şimdi, kız bedriye sende yerleşme kanaması mı oldun yoksa özlem ve ben gibi

Burcu, canım senin duanı okudum bitti, ALlah inşallah sağlıklı ve neşeli bir hamilelik geçirip bebeğini saplıkla kolaylıkla kucağına alıp onu hayırlı bir evlat olarak büyütmeni nasibetsin. (amin) bu arada bizi çok ihmal ettin kuşum, kendini iyi hissettikçe uğra ama

burcu tevhidin tamamdır canım Allah sana kolay doğum nasip eder inşallah herşey gönlünce olsun canım

aynuuur kıskanırım tabiiii ben girdiğimde topiğe hiçbiriniz yoktunuz ama sen gelince sohbet bi yoğunlaşmış herhalde, burcunun hamilelik haberine falan yorum yapmıştım

hoşbulduk. Rabbim gerçeğini nasip eder inşallah. bazen bende öyle hissediyorum. birkaçgün kendimi avutuyorum. sonra bir test yine hüsran. ama her şeyin bir zamanı vardır, bize düşen önce dua etmek, sonra tedaviye devam. Allahın izni ile bebişlerimizi alacağız kucağımıza.

kızzzzz,belki sende de yerleşme kanamasıdır,test yaptınmı kuzum???[/QUOTE]

Yok test yapmadım da sanırım şu an ağlıyorum.. gebe değilim onu hissediyorum.. bu yerleşme kanaması değil.. çok koyu siyah gibi. (afedersin de) bu kk da doktor var.. Bora bey ona sordum.. oda bende bilemedim geçmiş olsun.. doktorunuza danışın bi demiş.. ayy çok üzgünüm yaa..yatıp uyumak istiyorum..

ya dediğin gibi hepimiz hamileyiz yada hepimiz susuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…