- Konu Sahibi graphicdesigner
-
Canım çok sevindim, İnşallah sağlıklı bir hamileliktir ve tıpkı topiğimizin duasındaki gibi ebir evlada sahip olursun.
Darısı biz isteyenlere olsun inşallah
Bu arada özlem ve gül arkadaşlarımızın kelimei tevhidlerini okudum da yazmak şimdi nasib oldu. Allahım kabul etsin inşallah :)
Ayrıca listede önceden yer alan arkadaşlarımız Yasemin ve aynur içinde okuyorum haksızlık olmaması açısından
Birde yasemin çok geçmiş olsun, Rabbimden anneannen için acil şifalar diliyorum. Geçmişi çok detaylı okuyamadım başka hamiş haberi varmı bilmiyorum. Gözümden kaçmamıştır inşallah :)
Barısözlem sende ne var ne yok canım? İnşallah değerin güzel yükseliyordur :26:
Arkadaşlarım merhabaaa
kaç gündür giremedim kusuruma bakmayın...
haber edemedim ama buket,özlem ve gül için olan tevhidleri okudum çok şükür,Rabbim kabul etsin.
okumayada devam inş...
bu arada rose_s canım inş hamişsindir,haberini okuyunca çok mutlu oldum,Rabbim hayırlı haberi tez zamanda almanı nasib etsinn,şüphede kalmadan.
dualarda buluşmak ümidiyle canlar
yasemin canım annanen için acil şifalar dilerim.öğlen aceleyle girdim tefricyeyi görünce onu yazdım sadece.ayıp etmişim kusura bakma.
daha yeni okudum geçmişi.tekrar özür dilerim.doğru söylüyorsun herşeyin başı sağlık. allah herkese sıhhat ve afiyet versin inşallah.
arkadaşım tahlillerinin temiz çıkmasına çok sevindim.çok geçmiş olsun.
inşallah artık meleğin hayırlısıyla gelir sana.
duana canı gönülden AMİN diyorum canım.inşallah bu mübarek günlerde kabul olan dualardan olur.
özlemcim çok bilgili değilim ama 2 arkadaşımda da olmutu böyle ama yerleşme kanamasıymış onlarınki şimdi birtanesinin oğlu 1 yaşına girdi bir tanesinin de 1 aya kadar doğumu var. inşallah sende bu sıkıntılı durumları atlatıp felaha erersin canım.
canım duamı ve tevhidimi okudum.inşallah sağlıklı bir hamilelik ve kolay bir doğum geçirir, meleğine hayırlısıyla kavuşursun...
canım üzme kendini.bende önümüzdeki aylara diyorum ne yapalım sağlık olsun da. bu ay yumurtlamam bayrama denk geliyor.kayınvalidemlerde olucaz.o yüzden bu ayı da geçtim.direk eylüle kaldı benim hayallerim.
senin adına çok sevindim canım.inşallah rahatlamana, kafanı dağıtmana vesile olur yeni işin.
ayyyyyyy ne güzel ya.arkadaşım çok sevindim gerçekten.herkes hamiş oluyo. ne bereketli bir aymış bu ay.nebereketli bir topikmiş bu topik.maşallah
canım inşallah sağsalıim kucağına almakda nasip olur.bizler için dua et canım.
canım ramazan dolayısıyla bu saatte çıkıyorum, 1 aya özel yaniay ne güzel maşallahsaat beş olunca çıkabiliyosun. sana nazar değmesin Allah banada böyle bi iş versin..umarım iyi haberlerle gelirsin..öpt
Tümaycım hadi bakalım ALlahım hayırlısıyla alnının akıyla gidip herkesin hayranlığını kazanmanı nasibetsinkızlar yarın işe başlıyorum bir gün deneme inş. bi aksilik çıkmaz bana çok iyi olucak bu çalışma toparlanmam açısından çünkü depresyon ilaçlarına başladım :)
bende çok inanıyorum canım, bende tohumunu alıp kaynatıyordum ama bu sefer suyunu alıcam, satılıyor ya şişelerde, suya karıştırıp içiyordun, bide onu deniyim diyorumanlatıyoruuuuummkapsül falan alma sakın.. hayıt tohumu :)) aktara git 3,4 tl lik hayıt tohumu iste.. bir çay bardağı suyu kaynaatt sonra hoop diye bir çay bardağnın içine bir çay kaşığı hayıt tohumu koy.. yaklaşık 6,7 dk demle.. üzerine peçete örtüyordum ben.. sonra süz.. hoop afiyetle iç.. inan bana miden benim ki kadar hassas değildir (kendimden midem bulanıyor benim :)) ) ama bnu içtim ne koku ne bişey ben adet zamanımdan yumurtlama zamanlarıma kadar içiyordum.. 15 gün falan içiyordum ki ben inanıyorum onun faydalı olduğuna.. netde de araştır bak..
cok cok gecmis olsun canim. Allah anneannene acil sifalar versin Insaallah.
evet gercekten insan cevresinde veya en sevdigi insanlarin saglik durumunda herhangi birsey oldugunda kendi sagliginin kiymetini anliyor. önce üzülüyoruz sonra Allahima binlerce sükrediyoruz. bende kendime söyle bi baktigimda cok sükür hicbir eksigim yok hem bedenen hemde aklimda. nekadar sükretsek azdir kizlar gercekten bunun farkina variyoruz ama ne yazikki bazen abartilmayacak seylerede üzülebiliyoruz. beterin beteri var deyip hamd etmemiz gerekir.
cok yazdim galiba:26:
e ne yapayim cok nadir girebiliyorum bu ara bende yazdim da yazdim yazdim da yazdiiiim
Ayşecim çok sağol, hayatta herşeyden kendimize paylar çıkartmamız lazım, elimizden geldiğince yapıyoruz, ama bazı zamanlar insan hiç söz geçiremiyor kendsine tabiki insanız sonuçta, ama Allah hepimize sabır versin her konuda akıllıca düşünme yeteneği versin inşallah.
aaaa kız öylemi gerçekten, aynur da ne güzel hemen üstüne alındı uğurlu ayak lakabını ama, ben sanki aynur diye hatırlıyorum du bi bakim vaktim oluncayaa arkadaşım ilk aynur değil ben geldim topiğe geri dön oku istersen ben uğurluyum beeeen
maşallah canım benim maşallah , sessiz ve derinden geldin yaa, öncesinde bi heyecan filan yapmadan kalan ilk hamişimiz sen olacaksın galiba, bizim hep dilimizde, göbeğimizde bişey yokkızlar iyi akşamlar hayalim gercek oldu sonunda çift çizgiyi gördüm hamileyim inşallah birden böle balıklama daldım ama kusura bakmayın sevincimi sizinle paylaşmak istedim inşallah sizinde hayalleriniz gerçek olur RABBİM isteyen herkese nasip etsin ............
ya hakkaten yaa müştakla seni bu göreve atıyorum sevgili arkadaşımyok anacım yok..ben bundan sonra ilk sayfayı durmadan kontrol edecem kimin günü geldiyse gün gün soracammm..öyle durup durup bi hamile çıkıyo..kalbim duracak burda...müştaaaakk koş su getir...
aa süprizi nasıl yapacağını biliyorsun dimi, bak anlatayım ;dün olmam gerekiyordu ya olmadım bugünde aynı şekilde olmayınca bi test yapayım dedim ölesine ama hiç umudum yok eşim işte anneme test aldırdım eczaneden .yaptım veeeeeeeeeee çift çizgi şoktayım tabi ya sevinçten çıldırdım yarın kan testi yaptırcam inşallah bu idrar testlerinin yanılma payı yoktur yoksa varya çok üzülürümmmmmmmmeşime bişey sölemedim daha süpriz yapacağım .
seçenek 1: eşin eve gelince akşam yemeğini koyacağın tabağa bir anda testini koyup önüne vereceksin, adam şok olacak
seçenek 2: eşin işten geleceği vakit alnına bant ile yapıştıracaksın, kapıyı açtığında adam alnından vurulmuşa dönecek şok olacak
Bunlar benim hayallerim
Gül canım ALlah kabul etsin tesbihlerini dualarını inşallah, çok sağol canım benim ağzına yüreğine sağlık. Amin inşallah ALlahım annaneme şifa versin inşallah amin canım.Bu arada özlem ve gül arkadaşlarımızın kelimei tevhidlerini okudum da yazmak şimdi nasib oldu. Allahım kabul etsin inşallah :)
Ayrıca listede önceden yer alan arkadaşlarımız Yasemin ve aynur içinde okuyorum haksızlık olmaması açısından
Birde yasemin çok geçmiş olsun, Rabbimden anneannen için acil şifalar diliyorum. Geçmişi çok detaylı okuyamadım başka hamiş haberi varmı bilmiyorum. Gözümden kaçmamıştır inşallah :)
Barısözlem sende ne var ne yok canım? İnşallah değerin güzel yükseliyordur :26:
yasemincim sağol canım ALlah razı olsun, ne kusuru canım benimyasemin canım annanen için acil şifalar dilerim.öğlen aceleyle girdim tefricyeyi görünce onu yazdım sadece.ayıp etmişim kusura bakma.
daha yeni okudum geçmişi.tekrar özür dilerim.doğru söylüyorsun herşeyin başı sağlık. allah herkese sıhhat ve afiyet versin inşallah.
özlemcim çok bilgili değilim ama 2 arkadaşımda da olmutu böyle ama yerleşme kanamasıymış onlarınki şimdi birtanesinin oğlu 1 yaşına girdi bir tanesinin de 1 aya kadar doğumu var. inşallah sende bu sıkıntılı durumları atlatıp felaha erersin canım.
ayy bizimkiler yerleşme kanaması ise varsa, ozaman ilerde anlatabileceğin 2 arkadaşın daha olur bu durumda, özlem ve benide ilerdeki nesillere bu şekilde anlatırsın, tarihe geçeriz valla
Allah razı olsun canım ipeğim benim, özledik seni hepimiz nerelerdesin kuşum, biran evvel işlerini hallette gel inşallah uzun uzunyasemincim,güzel gönüllü arkadaşım,anneanneciğin rahatsızmış anladığım kadarıyla,Rabbim acil şifalar versin arkadaşımm,dualarıma kendisinide eklicem inş.
o örneklerden ikisi olucaz tatlım sen ve benbenimde tek umudum yerleşme kanaması olması bakalım Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin,inşallah bende o örneklerden biri olurum canım
bu arada bu sabah canım çok sıkkın aslında kızlar ya.. dün dedim ya adetim geldi.. damla damla lekelenme geliyor.. ama adet yok ortada.. ya rahmim yapıştıysa düşükten sonra.. çok üzgünüm.. ne yapıcağımı hiç bilmiyorum18:
burcu tevhidin tamam allah kabul etsin inş.
sen niklerini hatırlada önemli olan o,sana seslendiyimde duyur da cevap verirsin,kız şu mü.tağa da isismlerini ezberlettir de bari o hatırlatsın sana....nura bende senin nikini beğendim..ayağını sürttün geldin herkes sıraya dizildiler..bana gelince..ben iki nikimide beğendim..ikiside olabilir.kendi nikimi de karıştıracak değilim heralde..artık bu kadarı da olsun..:78::92::115::119::124::132:
ben de aynene senin gibiyim kuzum ya kokulara karşı çok hassasım,soğan suyunu da ancak senin gibi burnumu bir elimle tlkarım,sonra bir az ekmek yiyorum ve burnumu açtığımda koku falan kalmıyor ama badem daha iyiymiş....hayıt suyu içtiğim dönemlerde düzenli olarak 28 günde bir adet oluyordum, hemde 1 gün bile şaşmıyordu, sabah ve akşam açkarnına içiyordum galiba unuttum
ya soğan suyu resmen bir mucize, ben ne tedaviler ne ilaçlar içtim ısrarla düzelmedi adet düzensiliğim, soğan suyunu içtiğim günden beri maşallahdüzene girdi, demekki anla burdan işte nekadar faydalı birşey, kadınların rahmini pırıl pırıl ediyormuş, sonrada bebişler tutunuyormuş
rabiacım sana katılıyorum, kimse benim kadar kokulara hassas olmasın aman aman çok fenayım o konuda, beğenmediğim kokular rüyama bile giriyor düşünün, rüyamda kadına diyorumki "ALlah aşkına ben sana parasını verim başka parfüm al, bunu sıkma ne olur " diyorum rüyamda valla bakın aynen öyle oluyor
ama soğan suyunu içerken bi elimle burnumu tıkıyorum, lüp lüp içiyorum, sonra burnumu açmadan evvel birkaç tane badem atıyordum ağzıma, onuda çiğneyip yuttuktan sonra açıyorsun burnunu, sanki sadece badem yemişsin gibi oluyorbirde eşim diyodiki ayy ne güzel kokuyor ağzın ne yedin sen diyip duruyordu
kıskanç özlem....benim ya ben,ilk ben geldim,ilk pozitif testi de ben söyledim taaaaammmmı....yaa arkadaşım ilk aynur değil ben geldim topiğe geri dön oku istersen ben uğurluyum beeeen
gözüüüüüüüüüüüüümez aydın arkadaşım,yeni bir hamile daha.testinin resmini koysan tatlım buraya ben koyuyorum.ben de kesin hamileyim,testler falan öyle diyor ama nedense kabullenemiyorum ya olmazsa diye tırsıyotum....kızlar iyi akşamlar hayalim gercek oldu sonunda çift çizgiyi gördüm hamileyim inşallah birden böle balıklama daldım ama kusura bakmayın sevincimi sizinle paylaşmak istedim inşallah sizinde hayalleriniz gerçek olur RABBİM isteyen herkese nasip etsin ............
müştak hadi koş arkadaşıma yardım et....sibel günün geçtide öyle yaptın heralde tesiti..
yok anacım yok..ben bundan sonra ilk sayfayı durmadan kontrol edecem kimin günü geldiyse gün gün soracammm..öyle durup durup bi hamile çıkıyo..kalbim duracak burda...müştaaaakk koş su getir...
lüfen tatlım,testinin resmini buraya koy....dün olmam gerekiyordu ya olmadım bugünde aynı şekilde olmayınca bi test yapayım dedim ölesine ama hiç umudum yok eşim işte anneme test aldırdım eczaneden .yaptım veeeeeeeeeee çift çizgi şoktayım tabi ya sevinçten çıldırdım yarın kan testi yaptırcam inşallah bu idrar testlerinin yanılma payı yoktur yoksa varya çok üzülürümmmmmmmmeşime bişey sölemedim daha süpriz yapacağım .
deneme bir iki deneme bir iki..ses kontroll
merhaba tatlım,nerelerdeydin kız?seni baya merak ettik ya,neredeyse her gün sorduk,iyiki geldin,gel de mutluluklarımız katıl,burası mutluluk kaynıyor....Arkadaşlarım merhabaaa
kaç gündür giremedim kusuruma bakmayın...
haber edemedim ama buket,özlem ve gül için olan tevhidleri okudum çok şükür,Rabbim kabul etsin.
okumayada devam inş...
bu arada rose_s canım inş hamişsindir,haberini okuyunca çok mutlu oldum,Rabbim hayırlı haberi tez zamanda almanı nasib etsinn,şüphede kalmadan.
dualarda buluşmak ümidiyle canlar
bu arada bu sabah canım çok sıkkın aslında kızlar ya.. dün dedim ya adetim geldi.. damla damla lekelenme geliyor.. ama adet yok ortada.. ya rahmim yapıştıysa düşükten sonra.. çok üzgünüm.. ne yapıcağımı hiç bilmiyorum18:
umarım her kes iyidir.ben de evimdeyim,dün akşam geldim,bu gün evimi düzenlemem,temizlik yapmam gerek.işimi bitirdikten sonra gelirim yine.testi tekrarladım,resmini koyuyorum.kızlaaaaaaaaaar,sanırım hemilyim ben ya artık her geçen gün bir az daha emin oluyorum...
resimlerde bir az silik çıkmış,bu kadar silik diyiller aslında,baksanıza ilk 2gününki görünmüyor sanki ama böyle diyil,daha belirgin...
iki dakka şurda işimiz vardı hemen sessizliğe büründünüz..bekleyin anacım azsonraaaaaaaa ortalığı katıp karıştırmaya geliyorum..
nura sen merak etme müştak kızmaz..çok mülayim biridir..bak aynen şöyledir..
ya şu hamilelik belirtilerinin hepsine yapacağım tıbbi bir açıklama varda,şu kirpik olayını anlamış değilim...ne alaka yaa..niye kirpik karışır...
yeni gelen arkadaşımıza hoşgeldin demeyi unuttum sanırım..affımı dilerim..bendeniz psikolojik hamile..
ayyyy ben normal niklerin normal isimlerini karıştırıyorum zaten,, birde mahlas takın bakalım ne olacak..iyica çorba olacam ben..
canım aklına öyle getirme, çünkü bak özlemin öyle damla damla, benim öyle damla damla, birde birisi daha vardı onunkide öyleydi, sanırım ramazanda susuz kaldık, bide oruçluyduk ya tüm gün vucut kendi içindeki suyunu emdi ter olarak attı dışarı ve bizimde adetlerimiz için vucudumuzda sıvı kalmadı, onun için böyle kurumuş çöl gibi oldu regliler tatlım. bence böyle yani, şimdi neşeli müzikler aç, bak dakikalar geçtikçe ruhun düzelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?