Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Hımm, bağlattınızmı peki yeniden? Bu arada hamilelik nasıl gidiyo, cinsiyeti belli oldumu miniğimizin :)

annemlerdeyiz canım şuan o yüzden girebiliyorum cinsiyeti de bayramdan sonra belli olcak heyecanla bekliyorum vallahi siz nasılsınız neler yapıyorsunuz grşmeyeli birsürü yeni arkadaş gelmiş hamiş te epey olmuş

Hımm hayırlısı olsun canım :) Tühh keşke bağlatmış olsaydınız, gene uzak kalacaksın yani bizden Neyse canın sağ olsun, evet topiğimizde yeni arkadaşlar var yeni hamişler var, biride benim :) İnşallah yenileride eklenecek zamanla :) Dualarını ihmal etme bizden

tebrik ederim canım allah sağlık ve sıhhatle kucağına almak nasip etsin

Canim benim Allah sifaversin insallah kayinpederine, sanada kolaylik lar versin. Seda nin dedigi gibi tikaniklik varsa stend takarlar sonra cok rahat eder Allahin izniyle.
mrb kızlar p.tesi aşılamam yapılacak hepinizden dua bekliyorum ltfn öğlen 11-12 arası.çok heycanlıyım bu gece 12 de çatlatma iğnemi vuruncam.yumoşarım çok güzel büyümüşlerr..
Oyy masallah super canim dularimda olacaksin insallah kolaylikla tutar yaa hamileye hasret kaldik nezamandir
slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli çok uzun zaman oldu unutulduk bile belki :)

Ayyyhosgeldin canim yaaaa ozlemisim seni,baayramdan sonracinsiyetibize ne yap ne et bildir oldumu merakta birakma

slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli çok uzun zaman oldu unutulduk bile belki :)

ayyy ayyy aman efendim kimler gelmiş dünürümüz burdaymış nerelerdesin sen yaaa bende diyordum kızlar hamile kaldı ortadan kayboldular çok ihmal ettiniz buraları, nasılsın bebek nasıl cinsiyeti belli oldumu?

gülcüğüm tesbihini çektim,duanı ettim canım rabbim sağlıklı hamilelik,kolay doğum hayırlı evlat nasip etsin inşallah

kaderciğim Allah kayınpederine sağlık sıhhat nasip etsin,geçmiş olsun,duaların içinde teşekkür ederim rabbim hayırlısı ile isteyen herkese sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin

bedriyeciğim sende çekmişsin tesbihleri sağol canım Allah razı olsun, rabbim hayırlı ,sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

selam arkadaşlar ben size bişey danışcam ben plokistik over kisti olan biriyim adetlerim düzensiz bu ay 10unda olmam gerekiyodu fakat olmadım ve bugün sabahtan beri pembe ve kahverengi karışık akıntımı adet kanamasımı çözemediğim bi kanama söz konusu bu nedir acaba haöilemiyim üstüne görme dedikleri falanmı yardımcı olursanız sevinirim

hayırlı geceler kızlar hepınızden AALAH razı olsun.sted takılamadı kabul etmemiş vucudu ama bugun saat 12DE TABURCU ETILER ıyı cok sukur ayaklandı bıle benımde herhalde sıkıntıdan kırmızılar gelmedı yada bugun mıgrenım tutu majezik aldım odamı acaba kestı bılmıyorum

cnm benım bılgım olmadı ıcın bısey dıyemıyorum

ozlem sen bılırsın belkı bılıyon adetıme ıkı gun kala test yaptım cıkmadı sımdıde olmadım ama beklıcem ıkı uc kadar herhalde test yanlış olmaz dımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…