- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #6.421
Hayırlı olsun canım aşılaman, inşallah sonucu bebiş olur
canım inş olur ve inş sana dua edicem hayırlı zamnda bebişine kavusursun inş
Hımm, bağlattınızmı peki yeniden? Bu arada hamilelik nasıl gidiyo, cinsiyeti belli oldumu miniğimizin :)
amin inşş.canımm allahım hepimize nasip eder inşallah
maşallah canım.dualarımız seninle.hayırlısı ile pozitif sonuç alırsın inşallah
annemlerdeyiz canım şuan o yüzden girebiliyorum cinsiyeti de bayramdan sonra belli olcak heyecanla bekliyorum vallahi siz nasılsınız neler yapıyorsunuz grşmeyeli birsürü yeni arkadaş gelmiş hamiş te epey olmuş
Hımm hayırlısı olsun canım :) Tühh keşke bağlatmış olsaydınız, gene uzak kalacaksın yani bizdenNeyse canın sağ olsun, evet topiğimizde yeni arkadaşlar var yeni hamişler var, biride benim :) İnşallah yenileride eklenecek zamanla :) Dualarını ihmal etme bizden
tebrik ederim canım allah sağlık ve sıhhatle kucağına almak nasip etsin
Canim benim Allah sifaversin insallah kayinpederine, sanada kolaylik lar versin. Seda nin dedigi gibi tikaniklik varsa stend takarlar sonra cok rahat eder Allahin izniyle.SLM HERKESE HAYIRLI GECELER KIZLAR BUGUN AKSAM KAYINPEDERIMI ESIM HASTENEYE GOTURDU GOGSUM YANIYO DEDI ORAYA GTTIM KALP KRIZI GECIRIYOMUŞ HEMEN AMELIYATA ALDILAR ANCU YAPTILAR KV EVI YARIN TEMIZLIK YAPACAKTIMHALILARI KALDIRMIŞLAR BENDE CUTESI YAPARIM DEDIM KV SAOLSUN EVLE ILGILENMEMIŞ HIC NEYSE ESIM ARADI BYLE BYLE BIZ GTTIK HASTANEYE SONRA GRUMCEMLER EV KOTU ALLAH korusun bısey olur evı temızle dedıler gttım evı yaptım bızımkıler geldı yogun bakımda sabah 7.30 gdecez bu arada TUBA,GÜL,ÖZLEM, BEDRIYE ,BUKET tesbıhlerınızı cektım bı sure cekemem ıcımde kalmasın.ALLAHIMA emenet olun.
Oyy masallah super canim dularimda olacaksin insallah kolaylikla tutar yaa hamileye hasret kaldik nezamandirmrb kızlar p.tesi aşılamam yapılacak hepinizden dua bekliyorum ltfn öğlen 11-12 arası.çok heycanlıyım bu gece 12 de çatlatma iğnemi vuruncam.yumoşarım çok güzel büyümüşlerr..
slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli çok uzun zaman oldu unutulduk bile belki :)
slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli çok uzun zaman oldu unutulduk bile belki :)
selam arkadaşlar ben size bişey danışcam ben plokistik over kisti olan biriyim adetlerim düzensiz bu ay 10unda olmam gerekiyodu fakat olmadım ve bugün sabahtan beri pembe ve kahverengi karışık akıntımı adet kanamasımı çözemediğim bi kanama söz konusu bu nedir acaba haöilemiyim üstüne görme dedikleri falanmı yardımcı olursanız sevinirim
cnm benım bılgım olmadı ıcın bısey dıyemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?