- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #6.441
ozlem sen bılırsın belkı bılıyon adetıme ıkı gun kala test yaptım cıkmadı sımdıde olmadım ama beklıcem ıkı uc kadar herhalde test yanlış olmaz dımı
canım ben o testlerin erken gösterdiklerine pek inanmıyorum ben hamile olduğumu öğrendikten 1 gün sonra yaptım hiç çizgi çıkmadı,1 hafta sonra yeniden yaptığımda silik çizgi çıktı adet geçtikten 3-4 gün sonra ancak gösteriyor,gerçi bazılarının erkende gösterebiliyor ama bana denk gelmedi, keşke sen ağrı kesici içmeseydin ne olur ne olmaz
neyse canım geç oldu ben çıkıyorum allah rahatlık versin
gunaydın kısceler bugun sabah ıtıbarıyle lekelenmeelrım basladı 6 gunb erken dun akşam ılışkı oldu ondna olabılırmı bılmem gercı
Günaydnlarrrrr herkese iyi pazarlar, canlarım rüya gördüm hemen onu yazayım dedim, ancak rüyamda görüyorum zaten bu durumu
Rüyamda hamilelik testi yapıyorum çift çizgi çıkıyor, aaa diyorum dün gece rüyamda da çift çizgi çıkmıştı bak şimdi gerçektende çıktı diyorum. yani düşünün rüyamın içinde bir rüya daha görmüşüm onda da çift çizgi çıkmış
psikolojimin şu derin ötesi derinliğine bi bakın yahu, bizi psikolog bile çözemez arkadaş, hadi bilinç altımızı çözer ama birde bilinç altımızın altı da var anladığıma görebakalım bugün yrın veya engeç salı günü adet olmam lazım hamiş değilsem. çünkü ilacım cuma günü bitti birkaç gün içinde olmam lazım. ah diyorum şu bayramda güzel bir haber alsamda çifte bayram yaşasam aaahhh
tuğbacım senin dediğin ihtimalde olabilir ama ben son ayralda edindiğim tecrübelere göre çoğumuzda böyle lekelenme tarı kanamalar moda oldu, anlamsız şekilde düzensiz, kanamalara lekelenmeere sahip olduk topikçesen yinede umudunu kybetme tabi ama çok fazlada kaptıma dengede tut hayallerini
ayyy canım benim hoşgeldin günaydın, inşallah öyledir ama ne bileyim içimin derinliklerinde bir umut var ama çooook derinlerde, yüzeysel olarak hiç sanıyorum Allah bilir, test yapsam kesin çıkmaz onun için yapmıyorum, baksna zaten senin testlerinde de çıkmamış böyle erkenden.günaydın kızlar iyi pazarlar,yaseminciğimhatırlıyormusun bende rüyamda test yapıp çift çizgi görmüştüm ve o ay hamileydim,inşallah sende hamilesindir.
benim kürtajdan sonra 39 gün oldu hala adet olmadım canım sıkıldı bişeymi var acaba korkuyorum,yapışıklık falan
hadı hayırlısı cnm ınsallah gercektede gorursun cıft cızgıyı.ben demıştım ya tatlım bu aydan umudum yok dıy oyuzden hıc uzulmuyorum
ayyy canım benim hoşgeldin günaydın, inşallah öyledir ama ne bileyim içimin derinliklerinde bir umut var ama çooook derinlerde, yüzeysel olarak hiç sanıyorum Allah bilir, test yapsam kesin çıkmaz onun için yapmıyorum, baksna zaten senin testlerinde de çıkmamış böyle erkenden.
ohh süper üzülme de gerisi boş, herşeye kendimizi üzüp duruyoruz, bu sabah trt de "ömür dediğin" diye bir program var onu ziledim, çok yaşlı insanların hayat hikayeerini konu alan bir belgesel gibi bişey. okadar güzelki, keşke hergün olsada izleem, hayatın nekadar hızlı geçtiğini, herşeyin nekadar boş olduğunu, sağlık olduktan sonra herşeyin kolay olacağını anlıyor insan. elleri ayakları tutmuyor, biyere gidemiyorlar, heryerleri ağrıyor artık ölümü istiyorlar yani, onu izliyorsun yahu şu gençliğimin kıymetini çok çok iyi bilmem lazım diyor insan. internette youtube da da var "ömür dediğin" yazın, o programların tekrarlrını izleyin kızlar harika ötesi, ibretlik hepsi.
gülcüğüm tesbihini çektim,duanı ettim canım rabbim sağlıklı hamilelik,kolay doğum hayırlı evlat nasip etsin inşallah
AMİNN kızlar sağolasınız ALLAH RAZI OLSUN RABBİM en kısa zamanda sizede bebiş nasib etsin...gül , bederiye tesbıhlerınızı cektım kısceler rabbım kabul eglesın ınsallah
AMİNN kızlar sağolasınız ALLAH RAZI OLSUN RABBİM en kısa zamanda sizede bebiş nasib etsin...
iyim canım biraz mide bulantım var ara ara gelio ama şükür hafif..hmm lekelenme dderken kahverengimi canım benim bat günü gelmişti kahverengi ve 3 gün sürdü..İNŞALLAH bebiş vardır şeker...amin tatlım nasılsın bakalım bugun? benım lekeler gelmeye basladı 6 gun onceden sekercım
canım İNŞALLAH rüyan gerçek olur..Günaydnlarrrrr herkese iyi pazarlar, canlarım rüya gördüm hemen onu yazayım dedim, ancak rüyamda görüyorum zaten bu durumu
Rüyamda hamilelik testi yapıyorum çift çizgi çıkıyor, aaa diyorum dün gece rüyamda da çift çizgi çıkmıştı bak şimdi gerçektende çıktı diyorum. yani düşünün rüyamın içinde bir rüya daha görmüşüm onda da çift çizgi çıkmış
psikolojimin şu derin ötesi derinliğine bi bakın yahu, bizi psikolog bile çözemez arkadaş, hadi bilinç altımızı çözer ama birde bilinç altımızın altı da var anladığıma görebakalım bugün yrın veya engeç salı günü adet olmam lazım hamiş değilsem. çünkü ilacım cuma günü bitti birkaç gün içinde olmam lazım. ah diyorum şu bayramda güzel bir haber alsamda çifte bayram yaşasam aaahhh
iyim canım biraz mide bulantım var ara ara gelio ama şükür hafif..hmm lekelenme dderken kahverengimi canım benim bat günü gelmişti kahverengi ve 3 gün sürdü..İNŞALLAH bebiş vardır şeker...
hayırlısı olsun canımm ne diyelimtatlım peceteye sılınce gelıyo akıntıyla beraber kahverengı ama devamı gelır onunya umudum yok yanı
günaydın kızlar iyi pazarlar,yaseminciğimhatırlıyormusun bende rüyamda test yapıp çift çizgi görmüştüm ve o ay hamileydim,inşallah sende hamilesindir.
benim kürtajdan sonra 39 gün oldu hala adet olmadım canım sıkıldı bişeymi var acaba korkuyorum,yapışıklık falan
özlem yapışıklık falan demişsinde adet sancısı gibi ağrın oluyor adetin damla damla geliyor o zamanda yapışıklıktan bahsedilebiliyor. sende hernagi bişey yok bildiğim kadarıyla.. sakın kafanı yorma psikolojik baskı oluşmasın vakti gelince gelir adetin bence..
yasemin rüyan için; demişsin ya hani belki diyorum ki rüyanda gördün gerçektede testini yaparsan pozitifi inşAllah görürsün o zamanda rüayamda da gördüm gerçeğini de yaşıyorum dersin inşAllah
Günaydnlarrrrr herkese iyi pazarlar, canlarım rüya gördüm hemen onu yazayım dedim, ancak rüyamda görüyorum zaten bu durumu
amin dünürüm inşallah hayırlısıyla olur da artık senin kızı elimden kaçırmamcanım İNŞALLAH rüyan gerçek olur..
Bedriyecim komşucum ne güzel demişsin yaa Allah razı olsun inşallah canım hayırlısıyla inşallah yaaa.... ama çok kaptırmıyorum kendimi, yarın büyük gün bakalım olacakmıyım olmayacakmıyımyasemin rüyan için; demişsin ya hani belki diyorum ki rüyanda gördün gerçektede testini yaparsan pozitifi inşAllah görürsün o zamanda rüayamda da gördüm gerçeğini de yaşıyorum dersin inşAllah
ayy özlemcim benimde adetlerim hep illaki ya bayrama, ya kandile, ya mübarek bir güne denk gelir, ama mutlaka yani hiç şaşmaz sinir oluyorum ozaman işte. seninkide öyle olacak heralde, hani kurbana derler ya "kanlı bayram" hepimiz tam anlamıyla kanlı bayrama giricez gibi görünüyorcanım adet olucam gibi oluyor kasıklarım ağrıyor,adet olacakmış gibi bacaklarım ağrıyor (bugün oldu) ama olmuyor ilk sefer 35 günde olmuştum niye böyle uzadı anlayamadım,herhalde bayrama gelecek yada bugün yarın gelir inşallah
yasemın cnm bende sen gbı aynı ruyam gordum tek cızgı doktora gdıyorum hamılesın dıyolar ama ben test yaptım cıkmadı dıyorum bende majezık ıctım ama ondanmıdır bılmem adet olmadım bende salıyı beklıyorum ınsallah olmam bu bayram ıkımızde hayırlı haber olur ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?