- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #6.461
amin dünürüm inşallah hayırlısıyla olur da artık senin kızı elimden kaçırmam
Bedriyecim komşucum ne güzel demişsin yaa Allah razı olsun inşallah canım hayırlısıyla inşallah yaaa.... ama çok kaptırmıyorum kendimi, yarın büyük gün bakalım olacakmıyım olmayacakmıyımyarınıd temiz atlatırsam salı birdaha çiş testi yaparım, sonrada kan filan yaptıramam ama yaa bayram giriyor araya tüh
ayy özlemcim benimde adetlerim hep illaki ya bayrama, ya kandile, ya mübarek bir güne denk gelir, ama mutlaka yani hiç şaşmaz sinir oluyorum ozaman işte. seninkide öyle olacak heralde, hani kurbana derler ya "kanlı bayram" hepimiz tam anlamıyla kanlı bayrama giricez gibi görünüyor
ayyyy hayırdır inşallah canım benim yaa inşallah rüyalarımız hayırlısı ile gerçek olsun artık rabbim duyuyor bizi. valla ya mors olmamıza az kaldı, yada çifte bayram yapmamıza az kalde kadercim
ınsallah cnm ama ben test yaptım cıkmadı sanırım benım aylar yıne karıstı 20 sınde olmamam gerekıyodu salıya kadar beklıcem bakalım hayırlısı cnm
Günaydın arkadaşlaaaar, hayırlı haftalarrrr, ay bu hafta ne güzel 2 gün sürüp bitecek,
Tümaycım senin rüyanda süpermiş yaa, resmen hepimiz buket gibi psikolojik olduk yahuBuketim yalnız değilsin bak hepimiz aynıyız
Dün bütün gün evdeydim ya, benim açımdan doğa üstü bir olay yaşandı, çünkü hiç hatırlamıyorum ki ben 1 gün boyunca dışarı çıkmamış olayım, bir bahane bulup kesin çıkardım, ama dün bahanelerim bile olmasına rağmen çıkmadım, evde durmak istedim, gardolabımı güncelledim, baktım bu yaz hiç giymediğim kıyafetler vardı, demekki bunları dahada giymem diyerek hepsini ayıkladım, bazanın altını açtım ordan da bisürü şey eledim. sonra eşimle evde fetih 1453 ü izledik ama çokta hoşuma gitmedi, ben daha güzel olmasını beklerdim beğenmedim.
sizler neler yaptınız bakalım??
Bircan'cım günaydın kuşum, bu ay düzenleyici hap kullandım 21 gün, son zamanlarda hep lekelenmeli uzun adetler yaşıyordum biliyorsun, işte ilacım cuma günü bitti , birkaç gün içinde adet görmem lazım eğer olacaksam, ama eğer tabi içimde bir süpriz varsa göremeyeceğimbakalım ilaç biteli bugün üçüncü gün, bugünüde kansız kapatırsam umutlanıcam, şimdiden heves etmemeye çalışlıyorum.
pazartesi sendromu bende bazı p.tesi günleri oluyor çok fena bişey, ama bu hafta sende de olmaması lazım çünkü bugün işe başladık yarın son defa gelecezarefe günü komple tatil ilan edildi ya
benimde bazayı açmam lazım kışlıkları yarım yamalak çıkardım neyse bayramda bol bol vaktim olacak evde olacağım nasılsa. fetih 1453 ü ben izlemedim de eşim izlemiş oda beğenmemiş zaten bir çok kişiden olmsuz yorum duydum.
herkese günaydın.
bedriye ve gül haftasonu tesbihlerinize çektim..söylemeyi unuttum..Allah kabul etsin..diğer arkadaşlarımınkinide okuyup bitirmek istiyorum inşallah...baya bi kaynatmışsınız rüyalar görülmüş..bakıyorumda herkes yavaş yavaş psikolojikliğe doğru gidiyor.:)).hayırlısı hakkımızda..öpüyorum hepinizi çok.
yasemin benim bat belli değil.zat 15 ekim ama bu ay döngüm nasıl olur bilmiyorum..çünkü tüpden dolayı döngüm değişti..
Günaydın canım benim hoşgeldin, evet seninki bu aydan sonra düzene girer Allahın izniyle onun için bişey diyemeyiz belirsiz yazarım bu ay için
şimdi forumdan bişey araştırıyorum buketçim tesadüfen denk geldim telkin cd si denen bişeyler varmış, onları merak ettim psikolojik olarak insanlarda etkliymiş, hatta kubilay aktaş diye biri var, "Kuran Terapisi" diye bir kitabı ve cd leri varmış, işte mesela o cd yi 40 kere dinliyince o sorunundan psikolojik olarak kurtuluyormuşsun, ses frekansları filan varmış yani çok yüzeysel bilgim var şuanda ama araştırmaya başladım bakalım neymiş, sen bilirsin belki?
günaydın kızlar çok moralim bozuk ne adet oluyorum ne hamileyim
canım benim günaydınnn, ayy sen beni umutlandırıyorsun haa ben sana diyim, kızzz ne güzel işte adette olmamışsın, bu ay çifte bayramlar yaşayacak arakadaşlar çok gibi görünüyor şuanda potansiyel yüksek, çok heveslenmeyelim ama şuan için üzülecek bişeyde yok yani, i,çini ferahlat nazancım oku kendini bunalma
ama kan testi yaptırdım cumartesi 0.94 çıktı hamile deilim yani neden olmuyorum ona moralim bozuldu hah oldum diyorum gidiyorum bişe yok ay çıldırcam hersey çok düzenliydi 1 kutu klomen mahvetti herseyiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?