Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ınsallah cnm ama ben test yaptım cıkmadı sanırım benım aylar yıne karıstı 20 sınde olmamam gerekıyodu salıya kadar beklıcem bakalım hayırlısı cnm

ınsallah cnm ama ben test yaptım cıkmadı sanırım benım aylar yıne karıstı 20 sınde olmamam gerekıyodu salıya kadar beklıcem bakalım hayırlısı cnm

benimde kullandığım ilaç cuma günü bitti, birkaç gün içinde olmam lazım ilk 2 günü atlattım ama yarın çok tehlikeli birgün olacak büyük ihtimal olacaksam yarın olurum çünkü.
ne olacaksa hayırlısı olsun bakalım bekleyelim ve görelim
canım benim ben yatayım sabah 7 de kalkıcam, yarın yine görüşürüz irtbatlaşırız bakalım kim kimi yenecek
Allah rahatlık versin

herkese günaydın olsun şimdiden yasemincim rüya görmüşsün hayır diyelim hayır olsun .bu rüyalarla benimde başım dertte bi kaç kez aynı rüyayı gördüm rüyamda bana bi bebek emanet bırakıyorlar ve ben ona bakıyorum karnını doyuruyorum altını temizliyorum annesi geldiğinde zayıflamış demesin diyorum ama bi yandan da annesi gelmesin o bebek benim olsun istiyorum .........korkuyorum kendimden psikoloğamı gitsem acep tırlatıyorum heralde

Günaydın arkadaşlaaaar, hayırlı haftalarrrr, ay bu hafta ne güzel 2 gün sürüp bitecek,
Tümaycım senin rüyanda süpermiş yaa, resmen hepimiz buket gibi psikolojik olduk yahu Buketim yalnız değilsin bak hepimiz aynıyız
Dün bütün gün evdeydim ya, benim açımdan doğa üstü bir olay yaşandı, çünkü hiç hatırlamıyorum ki ben 1 gün boyunca dışarı çıkmamış olayım, bir bahane bulup kesin çıkardım, ama dün bahanelerim bile olmasına rağmen çıkmadım, evde durmak istedim, gardolabımı güncelledim, baktım bu yaz hiç giymediğim kıyafetler vardı, demekki bunları dahada giymem diyerek hepsini ayıkladım, bazanın altını açtım ordan da bisürü şey eledim. sonra eşimle evde fetih 1453 ü izledik ama çokta hoşuma gitmedi, ben daha güzel olmasını beklerdim beğenmedim.
sizler neler yaptınız bakalım??

günaydın kızlar, herkese hayırlı sabahlar. yasemin senin son adetlerin hep düzenli miydi? düzenliyse günün geçmiş inşallah hayırlı haberleri verirsin canım. mervecim inşallah aşılaman tutar Rabbim gönlüne göre verir. ben de bugün ya da yarın filmimi çektireceğim tabi doktor müsait olursa çok yoğun çünkü. bu pazartesi sendromu sizde varmı kızlar ya. pazartesi hiç geçmiyor gibi. alışıyoruz 2 gün geç kalkmaya pazartesi çok zor kalkıyorum

Bircan'cım günaydın kuşum, bu ay düzenleyici hap kullandım 21 gün, son zamanlarda hep lekelenmeli uzun adetler yaşıyordum biliyorsun, işte ilacım cuma günü bitti , birkaç gün içinde adet görmem lazım eğer olacaksam, ama eğer tabi içimde bir süpriz varsa göremeyeceğim bakalım ilaç biteli bugün üçüncü gün, bugünüde kansız kapatırsam umutlanıcam, şimdiden heves etmemeye çalışlıyorum.
pazartesi sendromu bende bazı p.tesi günleri oluyor çok fena bişey, ama bu hafta sende de olmaması lazım çünkü bugün işe başladık yarın son defa gelecez arefe günü komple tatil ilan edildi ya

"" Arkadaşlar Bat tarihlerinizi yazın güncelleyim ""
Minişlerim bakıyorum listede batlar pek güncel değil, yazımı okuyan sevgili ve çok değerli arkadaşlarım yazsınlar bende güncelliyim

benimde bazayı açmam lazım kışlıkları yarım yamalak çıkardım neyse bayramda bol bol vaktim olacak evde olacağım nasılsa. fetih 1453 ü ben izlemedim de eşim izlemiş oda beğenmemiş zaten bir çok kişiden olmsuz yorum duydum.

ya tatlım tabiki çok umutlanma ama inşallah öyledir değilse de ne yapalım hayırlı diyip bir sonraki aya umutla bakacağız. bu arada benim bat 17 kasım canım. inşallah kasım da çok hamiş çıkar bol bereketli bir ay olur

aç canım aç neler çıktı o bazadan bi görsen, gidip kendime yeni nevresim takmı alacaktım ki bi baktım 3 takım yeni nevresim takımım varmış
hakkaten o filmi izlerken fatih sultan mehmeti çok hırslı insanlara saygısızca davranan, kimseyi dinlemeyen istişare etmeyen kafasının dikine giden sevimsiz bir kişi olarak göstermişler, söylene söylene izledim yani, eğer gerçekten fatih sultan mehmetin nasıl biri olduğunu okumamış olsaydım bu filmi izledikten sonra tamamen negatifleşirdim ona karşı.
ayyy bide filmde ne vardı durun anlatayımda gülün azıcık
şimdi orda bi adam var f.s.m in yanında dolanıyor hep unuttum adını, hani şu iffet dizisinde oynayan adam. o işte bi tane kıza aşık oluyor savaş başlamadan hemen önce, o ara 1 kere birlikte oluyorlar, sonra savaşa gidiyolar kızda gidiyor, kız topları ateşliyor koşuyor hopluyor zıplıyor atlıyor oralarda, filmin sonunda bi bakıyorum kız hamileymiş göbeğini tutuyor, "eşime dedimki ulan kıza bak ya, savaşın ortasında 1 kere birlikte oldular hemen hamile kaldı, millet savaşın ortasında bile hamile oluyor biz şurda bi elimiz yağda bi elimiz balda, hoplamak yok zıplamak yok, bacakları dikeriz, eğiliriz kalkmayız bizde bişey yok anasını satim" diyorum eşimde diyoki helal olsun sana, bu filmden de anladığın bu mu yani diyor

herkese günaydın.
bedriye ve gül haftasonu tesbihlerinize çektim..söylemeyi unuttum..Allah kabul etsin..diğer arkadaşlarımınkinide okuyup bitirmek istiyorum inşallah...baya bi kaynatmışsınız rüyalar görülmüş..bakıyorumda herkes yavaş yavaş psikolojikliğe doğru gidiyor.:)).hayırlısı hakkımızda..öpüyorum hepinizi çok.

yasemin benim bat belli değil.zat 15 ekim ama bu ay döngüm nasıl olur bilmiyorum..çünkü tüpden dolayı döngüm değişti..

Günaydın canım benim hoşgeldin, evet seninki bu aydan sonra düzene girer Allahın izniyle onun için bişey diyemeyiz belirsiz yazarım bu ay için
şimdi forumdan bişey araştırıyorum buketçim tesadüfen denk geldim telkin cd si denen bişeyler varmış, onları merak ettim psikolojik olarak insanlarda etkliymiş, hatta kubilay aktaş diye biri var, "Kuran Terapisi" diye bir kitabı ve cd leri varmış, işte mesela o cd yi 40 kere dinliyince o sorunundan psikolojik olarak kurtuluyormuşsun, ses frekansları filan varmış yani çok yüzeysel bilgim var şuanda ama araştırmaya başladım bakalım neymiş, sen bilirsin belki?

evet okumuştum..bi aralar araştırdım bu ruh halimden kurtulmak için deneyeyim demiştim.daha çok psikolojik açıdan rahatlatıcı telkinler veriliyor..aynı bi filmde vardı ya ben dönyanın en gözel karısıyem gibi..alta müzik döşeniyor ve olmasını istediğin şeyler sürekli altta tekrar ediyor. kubilay aktaş ıda televizyondan duydum..o biraz daha teknik bişeyler yapmış sanırım..hem kur an da var içinde hemde müziğin arasına subliminal mesajlar gizlemiş..telkin yoluyla rahatlattığı söyleniyor..bende işe yarar mı bilmem ama belki sende işe yarar ..bende araştırıyorum ama denemiyorum hayata geçirmiyorum malesef..zaten şu saatten sonra bana benden başka çare yok gibi geliyo...Allaha yalvarıyorum içinde bulunduğun ruh halinden beni kurtarsın diye..başkada yapabildiğim bişey yok...

günaydın kızlar çok moralim bozuk ne adet oluyorum ne hamileyim

canım benim günaydınnn, ayy sen beni umutlandırıyorsun haa ben sana diyim, kızzz ne güzel işte adette olmamışsın, bu ay çifte bayramlar yaşayacak arakadaşlar çok gibi görünüyor şuanda potansiyel yüksek, çok heveslenmeyelim ama şuan için üzülecek bişeyde yok yani, i,çini ferahlat nazancım oku kendini bunalma

ama kan testi yaptırdım cumartesi 0.94 çıktı hamile deilim yani neden olmuyorum ona moralim bozuldu hah oldum diyorum gidiyorum bişe yok ay çıldırcam hersey çok düzenliydi 1 kutu klomen mahvetti herseyiii

Aminnn buketim ALlah hepimize ferahlık versin inşallah, iç huzuru çok önemli ya, bide ben bakıyorum genelde çalışan kadınların bu hamilelik işi daha zor oluyor, hayatımızda kaldırabileceğimizden daha fazla sorumluluk yükleniyoruz belkide, ne bilim bazen öyle düşünüyorum, onun içinde psikolojimiz vucudumuz alt üst durumda ve normali gibi çalışamıyor. işte yani nacizane düşüncelerim böyle.

ama kan testi yaptırdım cumartesi 0.94 çıktı hamile deilim yani neden olmuyorum ona moralim bozuldu hah oldum diyorum gidiyorum bişe yok ay çıldırcam hersey çok düzenliydi 1 kutu klomen mahvetti herseyiii

boş yere heveslkendırmek ıstemem ama bazen kanda gec cıkabılıyor kac gun gecıkmen vardı testı yaptıgında ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…