Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

boş yere heveslkendırmek ıstemem ama bazen kanda gec cıkabılıyor kac gun gecıkmen vardı testı yaptıgında ?

tam günümde yaptırdım testi doktor testi yaptır gel dedi 0.94 çıktı sonuç olmazsan 10 gün sonra testi tekrarla dedi ama bende bişe yokki gögüs agrısından başka akıntıda yok

günaydın kızlar nasılsınız?
günaydın canım hoşgeldin, iyiyiz çok şükür topluca pazartesi sendromumuzu atıyoruz
boş yere heveslkendırmek ıstemem ama bazen kanda gec cıkabılıyor kac gun gecıkmen vardı testı yaptıgında ?

bak yaa ne güzel dedin canım benimde aynı şey geçti aklımdan, bu arada sen nasılsın yaaa özledimm

kızlar tansiyonum düşüktü kasık ağrım vardı dayanamayıp adetime beş gün kala gebelik testi yaptım.yarım saat geçince belli belirsiz ikinci çizgi oluştu.akşamına tekrar yaptım onda da aynı şey oldu.testlerde beş dakikadan sonrayı dikkate almayın diyor ama umut işte bir buçuk yıldır olmayınca ve doktor olması zor deyince.yarım saat sonrada olsa o silik çizgi umutlandırdı beni.heyecan basıyor:)

tam günümde yaptırdım testi doktor testi yaptır gel dedi 0.94 çıktı sonuç olmazsan 10 gün sonra testi tekrarla dedi ama bende bişe yokki gögüs agrısından başka akıntıda yok

canım hamılelıkte ılakı butun belırtılerı yasayacaksın dıye bırsey yok ki herkes farklı yasıyor kımı hıc belırtı hıssetmezken kımının belırtılerı guclu oluyor. hamılesın dıyemem ama regl olmadan da umıdını kaybetme. buarada atesını olcebılırsen yarın sabah kalktıgında olc bır ve buraya yaz sana yorum yapıcam hatta sımdı olcebılırsen eger olc ve yaz :) bide senı bır sıcaklık tutuyomu yanı herkes usurken sen sıcak alıyomusun gercı orda hava nasıl bılmıyorum ama
günaydın canım hoşgeldin, iyiyiz çok şükür topluca pazartesi sendromumuzu atıyoruz

bak yaa ne güzel dedin canım benimde aynı şey geçti aklımdan, bu arada sen nasılsın yaaa özledimm

ben iyi diyim iyi layım grip oldum canım bugun zar zor işe geldim kızıma bulasmasın dıye dua edıyorum

canım hamılelıkte ılakı butun belırtılerı yasayacaksın dıye bırsey yok ki herkes farklı yasıyor kımı hıc belırtı hıssetmezken kımının belırtılerı guclu oluyor. hamılesın dıyemem ama regl olmadan da umıdını kaybetme. buarada atesını olcebılırsen yarın sabah kalktıgında olc bır ve buraya yaz sana yorum yapıcam hatta sımdı olcebılırsen eger olc ve yaz :) bide senı bır sıcaklık tutuyomu yanı herkes usurken sen sıcak alıyomusun gercı orda hava nasıl bılmıyorum ama

ben iyi diyim iyi layım grip oldum canım bugun zar zor işe geldim kızıma bulasmasın dıye dua edıyorum

buna evet dicem ama umutlanmak istemiyorum baharrrr okadar hopladım zıpladım hafta sonu yine temizlik yaptım birde çok sinirliyim

Son düzenleme:

canım kan testı yapsana inşallah hamilesindir

canım kan testı yapsana inşallah hamilesindir

canım eşim burdaki hastanede doktor..daha önce hep negatif sonuç aldık.insan çekiniyorkan testi için gecikmesini bekleyeceğim.eşim test almaya gitti.tekrarlayım.belli olur herhalde zaten.çok istiyorum inan ki.doktorlar bize direk tüp bebek dediler.tüp bebeğe kalmasın diye nasıl dua ediyorum bi bilsen

ya bende donuyorum bugun işyerindeyim. 2 hırkayla oturuyorum. kesin adet geliyor değil mi? ( benimdeadetime 2-3 gün kaldı hakkımızda hayırlısı..
melek buarada sen neden takıyorsun akıntın vs yok diye.. ben bütün gebeliklerimde doğru dürüst hiç belirtim olmadı. sadece hissettim :))

canım yaa hamileliği geçtim ben adet olamazsam diye korkuyorum yani bebek yoksa biran evvel gelsede önümüze baksak

ayyy inşallah gerçekten hamilesindir canım yaa olsun silik çizgi bile çok büyük bişey, ben sinir edici bişekilde hep tek çizgi görüyorum, resmen insanın psikolojisini bozan bişey o tek çizgi.
baharcım ayyy ALlah şifa versin, tatlım sen bu avatarını bi değiş millet seni hala hamiş sanacak kuşum, koy oraya bitane pembe kelebek bebek
buna evet dicem ama umutlanmak istemiyorum baharrrr okadar hopladım zıpladım hafta sonu yine temizlik yaptım birde çok sinirliyim

ayyyy aynen varya sinir küpüyüm yaa, ama ne sinir anlatamam, melisa çayı içiyorum yok, o dediğim bitkisel şuruptan içiyorum yok, hiçbişey etki etmiyor, ama bugün daha iyiceyim bakalım maşallah bide aynen hiç bu ay kadar temizlik + koltukları itme çekme işleri vs vs şeyler yapmamıştım inadına bu ay temizliğim tuttu. bakalım ne olacak

canım o zaman bır ıkı gun bekle sonra tekrar yap testı inşallah gerek kalmadan tup bebege bebısınız gelir

evet canım insanın psikolojini gerçekten bozuyor tek çizgi.yarım saat sonra olması ve çok silik olması aklımı karıştırıyor.bir de doktor gözümün içine baka baka çok zor sizin doğal yolla olması dedikten sonrainş isteyen herkes çift çizgiyi görür:)

değiştim canım avatarımı :)

rabbimin olduramadıgı seymi var neden sizinde olmasın benimde tek dilegin tedavilere gerek kalmadan hamile kalmaktı inş. olur bakalım nasip

amin canım benim, bu arada kendini tanıtmadın yaa bende daldım sormayı unuttum. bak bizim ilk sayfada arkadaş listemiz var, orda hepimizin bilgileri yazıyor, birbirimizi daha iyi tanıyıp dost oluyoruz, dua etkinlikleri yapıyoruz filan, sende eğer topiğe sık giren biriysen ve aramıza sık sık katılmak istersen senide ekleyebilirim arkadaş listemize canım

canım ya rahatsız olmazsan eger cevap ver soruma nedir sorunda zormus dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…