Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

gunaydın kısceler nasılsınız bugun sabah ayagımın ustune basamadım ya belımden berı cekılme var ne olabılırkı fıyık faln korktum cok gercı sureklı ayak uzerınde calışıyorum ondan olurmukı ara ara da cekılme oluyo sımdı

Günaydın canım Allah şifa versin eblini sıcak tutsan iyi gelir gibime geliyor ama bilmeden de bi yorum yapmak istemem, inallah fıtık filan değildir yaa
kızlar benim adetim geldi. lekelenmelerim başladı.. erken geldi bu ay yine.. hakkımızda hayırlısı olsun inşAllah.
canım hadi hayırlısı yaa şu lekelenmeler beni sinir ediyor bu da yeni moda oldu arkadaş, dur bakalım bu ay ilaç kullandım lekelenme olmasın diye ne olacak bakalım
aynen canım bizde.bir buçuk yıldır evliyiz evlendiğimizden beri istiyoruz tutmadı:)doktora gittiniz mi?

gittik canım testler temiz, bende ufak ufak polikistik oberler var, yani ufak kistler ama dr onu sorun etmiyor ama işte olmadı bitürlü bu ay beni yumurtlama takibine alacaktı ama adet olursam eğer, adetin 3. günü tam bayrama denk geliyor, dur bakalım ne olacak, arar sorarım dr u.

geçmiş olsun canım ben de sürekli ayakta çalışıyorum bazen bana da oluyo.umarım önemli bişey değildir

inş canım en kısa sürede güzel haberlerini alırım burdan testlerde temiz çıkmış bak ne güzel.bence senin yakında olacak içime doğuyor:)

özlem ,buket ,bircan tesbıhglerınızı cektım kızlar dualarınızıda yaptuım rabbım kabul eglesın ınsallah

inş canım en kısa sürede güzel haberlerini alırım burdan testlerde temiz çıkmış bak ne güzel.bence senin yakında olacak içime doğuyor:)

ayyy canım benim yaaa çok sağol tatlım inşallah yaa, şu bayram bi çifte bayram yaparız topikçe inşallah bol bol hamiş çıkarırız sende dahil. ismin neydi tatlım yazmıştım ama okudunmu? seni listeye ekliyim demiştim istermisin,?

inşalalh deıldır cnm ya gercı tam sokulemedım onunda etkısı varmı bılmıyorum
geçmiş olsun canım ben de sürekli ayakta çalışıyorum bazen bana da oluyo.umarım önemli bişey değildir

ınsallah tatlım

günaydın şekerler nasılsınız..eşim 2 gün izin aldı bayramla birleştirdi o yüzden bu ara pek sık giremeyebilirim...

günaydın kızlarrrrr

şekerkız dikkat et fıtık olabilir deevam ederse bi dra görün derim

bugün kocacım testini verdi inş hayırlı sonuçlar alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…