Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

günaydın şekerler nasılsınız..eşim 2 gün izin aldı bayramla birleştirdi o yüzden bu ara pek sık giremeyebilirim...
gunaydın tatlım ıyıyz sen naıslsın bıras bel agrım var okadar adettenmı ayakta kalmaktanmı anlamadım sokulemedımde
günaydın kızlarrrrr

şekerkız dikkat et fıtık olabilir deevam ederse bi dra görün derim

bugün kocacım testini verdi inş hayırlı sonuçlar alırız

hadı ınsallah hayırlı sonuclar alırsınız tatlım.evet devam ederse gıdıcem bakalım cnm

ayy eşim geldi test almış.sıkışayım tekrarlayacağım testi.çok heyecan basıyor beni.bu bebiş olayı psikolojimi iice bozmuş benim
ayyyyy Aylincim çı-ok heyecanlı bir durum yaaa hadi bismillah, tüh keşke sabah uyanınca çişinin hepsini yapmasaydın ama nerden bilecektin dimi ayyy meraklı bekleyişimiz sürüyorum. dım dım dımm

haziran ın kacında evlendın canım
20 haziran canım yoksam aynı günmüyüz
günaydın şekerler nasılsınız..eşim 2 gün izin aldı bayramla birleştirdi o yüzden bu ara pek sık giremeyebilirim...
günaydın dünürüm iyiyim sen nasılsın ohhh kumrular gibi oturun bakalım
günaydın kızlarrrrr
bugün kocacım testini verdi inş hayırlı sonuçlar alırız

günaydın sündüzcüm hoşgeldin nezaman çıkacak sonuçlar, sperm testi mi yaptırdınız?

valla çok heyecanlı.bu arada sıkıştım heyecandan tuvaletim geldi zaten.ben gidip yapayım da belli olsun durum burdan yazarım kızlar:)

yok canım benım düğünüm 23 haziranda olacaktı dugun sabahı esımın anne annesini kaybettık o nedenle iptal ettık 24unde yanı ertesı gunde benim anne annem rahmetli oldu. baya kotu gectı yanı ıslemler 29 una kadar gecerlı oldugundan 29 hazıranda nıkah kıydık 10 eylülde de düğünümüzü yaptık

valla çok heyecanlı.bu arada sıkıştım heyecandan tuvaletim geldi zaten.ben gidip yapayım da belli olsun durum burdan yazarım kızlar:)
Allahh hadi bakalım, bak bu arada senin adaşında geldi bizim topiğimizin aylini (kevok08) önce sen çift çizgiyi gör sonrada adaşın görsün hemen inşallaaaahhhh
günaydın canlar ben geldimmm çok kaynatmışsınız yahu nasıl okuyacam ben geçmişi

canımmmm hoşgeldin, valla napalım işimiz gücümüz çene olmuş,
bu hafta zaten hiç konsantre değilim 2 gün iş mi olur yahu, bunuda tatil yapsalardı bari

doğru söylüyon canım da bugün yola çıkacağız 16 saatlik yolda olacağız.ben de sabredemem ki:)
en iyisi sabah bakman canım çünkü şimdi bakarsan negatif çıkarsa üzülürsün bence azcık sabret
gunaydın tatlım ıyıyz sen naıslsın bıras bel agrım var okadar adettenmı ayakta kalmaktanmı anlamadım sokulemedımde
hala lekemi var canım kırmızı gelmedimi kahverengimii hala..bende iiyim tatlım çok şükür..
günaydın dünürüm iyiyim sen nasılsın ohhh kumrular gibi oturun bakalım
çok şükür canım ara ara mide bulantısı oluyo...evet alışverişe gidicez kısmetse hamile pantolonu bakcam canım diğerleri sıkıyo..24 ü doğum günüm eşim ne alıym dedi bende bişi istemedim zaten bisürü masrafa gircez oda hamile pantolonu bakalım dedihem bayramlık hem doğum günü hediyesi hem ihtiyaç

Son düzenleme:

evet cnm hala oyle tam gunum gelmedıya belkı ondandır bılmıyorumkı
ay pekı tshırt aldınmı onunde bebek olanlarda cok ıstıyorum bıgun oyle seyler gıymek ya

işte bu yaa, anasına bak kızını al kardeşim, böyle düşünceli bir anadan çıkacak kızı ben kimseye kaptırmam arkadaş, o kızı ben alıcam bak hala adet olmadım geliyorum haaa

sorma tatlım ben de aynı durumdayım çizimler bana bakıyor ben çizimlere autocatin siyah ekranını göresim yok hiç kocişimle işteyiz ama kavgalıyız uyuz kocamla yumurtlamada da bayramlaşmada olucaz al işte gitti bu ay da bunları düşünüyorum nasıl çalışabilirim ki

ay pekı tshırt aldınmı onunde bebek olanlarda cok ıstıyorum bıgun oyle seyler gıymek ya
anladım tatlım inşallah yerleşmedir hayırlısı yok tatlım tshirt almadım ben seviyorum ama eşim istemio o tshirtlerden o yüzden almayız sanmam

he yaaa bende bayılıyorum o tişörtlere, bazen kendimi tutamayacak oluyorum, ulan alim de evde göbeğime yastık koyar giyerim diyorum, sonra manyaklaşma yasemin depresyona girmeye yer mi arıyosun diyorum bakıp bakıp ağlıycam sonra tişörte

işte bu yaa, anasına bak kızını al kardeşim, böyle düşünceli bir anadan çıkacak kızı ben kimseye kaptırmam arkadaş, o kızı ben alıcam bak hala adet olmadım geliyorum haaa
kız hadi bakalımm İNŞALLAH...ayy bana çekerse kocası zengin olur eeee tutumlu olmak lazım şekerim daha yolun başındayız dimi amaaa

bebişim sen ne iş yapıyordun ayy outocad filan ?? ben hele daha photoshopu filan hiç tıklamadım sen gene siyah ekranı açmışsın çok şükür, ben ona bile yeltenmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…