Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

evet kızlar sperm testi verdi artık bayram sonra alıcaz sonrada ben dr gdicem artık ufaktan ufaktan başladık tecrübeleinizden yararlanıcam inş

kız hadi bakalımm İNŞALLAH...ayy bana çekerse kocası zengin olur eeee tutumlu olmak lazım şekerim daha yolun başındayız dimi amaaa

ayyy böyle gelinim olsun başıma taç olsun anam, ben ona kaynana değil anne olurum, bende tutumluyum zaten biz komple bi krallık kurarız valla , 3 aile birleşip köşeyi döneriz he, 3 aile derken şöyle açıkliyim;
1- sen ve eşin,
2- ben ve eşim,
3- senin kızın ve benim oğlum

gunaydın tatlım hosgeldın

yaa cumartesi alışveriş merkezindeydik lcw yada uğradık kızlar tombişim ya kiloları örtecek şeylere odaklanıyorum direk tabi ben nese bişi gözüme çarptı koştum bakıodum sonra eşim dedi aşkım hamile bölümü burası anaamm dedim kan çekiyor içimden nese eşim de şimdiden hazırlık mı yapıosun dedi ben de istiyorum ben de giycem nolur ki giysem bebiş varmışcasına

yaptım kızlar testi.yine o belli belirsiz zor görülen çizgi çıktı.artık adet gecikmesini beklemekten başka çare yok
canım 2.çizgimi silik öyleyse benimde öyle çıkmıştı ve 2-3 gün kala yapmıştım aynı gün kanda baktırdım çift çizgi silikte olsa varsa kan baktır derim..

evdeki beğenmediğim bir tişörtüme çizeyim ben bari içimde kalmasın ha nasıl fikir, giyer atarım

ALLAH seni ne etmiye tamam tamam kız olursa verdim gitti

evet cnm hala oyle tam gunum gelmedıya belkı ondandır bılmıyorumkı
ay pekı tshırt aldınmı onunde bebek olanlarda cok ıstıyorum bıgun oyle seyler gıymek ya

alıma ne geldi annem katdeşime hamişken bende karnıma yastık koyardım halada yastık koyabilirim zaten başka türlü olmuyooo

bebişim sen ne iş yapıyordun ayy outocad filan ?? ben hele daha photoshopu filan hiç tıklamadım sen gene siyah ekranı açmışsın çok şükür, ben ona bile yeltenmedim

mimarım tatlım ben benim toto oturmaktan büyüyor işimi seviyorum ama başlangıcını çizim ve sunumları başkaları yapsa yaaaa

dımı ya yapalım barı nezman oraya gıtsem bakıyorum bende ıc gecırıyorum
alıma ne geldi annem katdeşime hamişken bende karnıma yastık koyardım halada yastık koyabilirim zaten başka türlü olmuyooo

olur tatlım neden olmasın:)

4 gün var canım.
anammm ozaman sen gül ün dediği gibi hamişsin inşallah canımmmmmmm
ALLAH seni ne etmiye tamam tamam kız olursa verdim gitti
oh beee aldım en sonunda kıızı, bu akşam kına gecesi var kızlar gelin buyrunnnn
napalım yaaa bizde bişekilde şişiricez kendimizi dimi ama evde tek başınayken yapta kocan sana tırlatmışsın gözüyle bakmasın
mimarım tatlım ben benim toto oturmaktan büyüyor işimi seviyorum ama başlangıcını çizim ve sunumları başkaları yapsa yaaaa

aynen bende ya bilgisayar başında ama benim totom değil göbeğim büyüyor, öne dopru sarkıyor otururken ne tip ya, vucudumun diğer yerleri normal ama göbek aşağı düşüyor

anladığım kadarıyla adaşım olan bi arkadaşımızın hamiş olma ihtimali var hadi inşallah aylin hamişliği başlasınnn

ayy inş canım.hamile değilsem bile sizle muhabbet çok güzeldi.ben şimdi çıkayım yola çıkacağız hazırlanayım kızlar.öptüm sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…