Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ayy inş canım.hamile değilsem bile sizle muhabbet çok güzeldi.ben şimdi çıkayım yola çıkacağız hazırlanayım kızlar.öptüm sizi
canımmm keşke kanda baktırıp öyle çıksaydın yola bende öğrendimm yola cıktım arabayla gittik ama belim çok ağrıdı arabayla gidiosan yada otobüsle evde küçük bir yastık varsa al yanına ve mola verme ihtimalin varsa 2 satte bir mola verin..hayırlısı olsun İNŞALLAH meleğin tununmuştur şeker..

ayyy yakalandım kızlar kocişim (patron o oluyor işte) odama geldi çizime başlamadın mı daha die kısdı ben accık çalışayım

kızlar moralim çok bozuldu. eşim dra telefon açmış rahim filmi için geleceğiz demiş dr gelin ama anestezili çekmem buna ben karar veririm demiş. çok yoğunmuş zaten. gitmesem olmayacak off ya ben kendimi öyle alıştırmıştım. ne yapacağım şimdi.

korkma canım inan bişey hissetmiceksin inan

kınayı getir aneyyyyyyyyy parmağın batır aneyyyyyyyyyyyyyyyy teytey teyyyy:123:
oh ohhhh yandan :89::89::89::118: yüksek yüksweeeeek tepelereee ev kurmasınlaaarrr...
ayy inş canım.hamile değilsem bile sizle muhabbet çok güzeldi.ben şimdi çıkayım yola çıkacağız hazırlanayım kızlar.öptüm sizi
canım bizde çok memnun olduk, mutlaka dönünce bize haber ver biz unutmayız seni gel uğra
ben çizerim annem sana şöölee tosunundan erkek bi de kıvır kıvır saçlı bi kız anaamm ne üzüldüm şu anda halimize bebişler gelse de normal insana dönsek
hakkat sıyırdık anam
canlar ben cıkıyorum gezmeye gidiosss gelince görüşürüz İNŞALLAH..
canım hadi bakalım ALlah rasgetirsin inşallah gönlüne göre bişeyler bulursun

bircancım bu süper bir haber, anestizeye gerek yokki kuşum, boşuna teşkilat yapma, 10 dk lık bişey ya, kızlar korkmayın şundan siz nasıl doğum yapacaksınız canlarım, azıcık dayanıklı olun güçlü olun bakimmm

Son düzenleme:
korkma canım inan bişey hissetmiceksin inan

inşallah canım sende mi anestezisiz çektirmiştin ağrı kesici alayımmı

bircancım bu süper bir haber, anestizeye gerek yokki kuşum, boşuna teşkilat yapma, 10 dk lık bişey ya, kızlar korkmayın şundan siz nasıl doğum yapacaksınız canlarım, azıcık dayanıklı olun güçlü olun bakimmm [/QUOTE]

canım ben ençok o rahmime sokacakları şeyden korkuyorum sonrasına değil onu sokarken çok ağrıyormu, çokmu girdiriyor yoksa ultrasonla bakarken ki kadarmı ya bide hep alıştırmıştım kendimi anestesi alıcam die. bide bundan önceki doktorum anestezi almanı öneririm orta şiddetli bir agrısı var demişti. bende korkmuştum.

canım benim o aleti sokarken zaten senin derini filan delip geçmiyorki, ordaki boşlupa giriyor yani, canından can çıkacak bişey değil, kimse korkutmasın senin gözünü, bu topikteki en ağrılı hsg yi çok eminimki ben çektirmişimdir, ama ben bile anestezi yaptır demiyorum çünkü dayanılmayacak bişey olsa dr lar mutlaka anestezi derler, düşünsene seni kesecek delecek olsalar zaten, sen istemem desende dr sana yapmak zorunda olur. ama bu öyle bişey değil, hani çok canı kıymetli olan bayanlar epidural doğum ister ya onun gibi, benim içime sıvı verdiklerinde sancım olmuştu ama inan çok kısa sürüyor bi bakmışsın bitmiş, kiminde hiç sancı bile olmuyor. dediğim gibi ben en ağır geçirenlerdeniz ben bile gerek yok anestizeye diyorum rahat ol.

3 ten sonra gideceğim ozamana kadar kendimi telkin ederim ne yapayım mecburen çekileceğim. bu saate kadar da aç kaldım ya anestezi alırım diye kahvaltı yapmadım. birşeyler yiyeyim bari öğle yemeğinde. canım çok kıymetli değilde tatlım bu vajinal konularda kendimi kasıyorum. ilk gecemde de zorlanmıştım. artık eşime dedim ben kalkdırmak istesemde sen kalkma söz ver dedim tamam dedi öyle oldu ancak. inşallah benimkide sorunsuz geçer

Canım benim, sen içini ferah tut, biliyorsun birbirimizin halinden en iyi biz anlarız, öyle çok kötü beter bişey olsa hiç seni anestezisiz yaptırmak için ikna etmeye çalışırmıyız.
Hayatta herşey olacağına varır zaten biliyorsun, yapta kurtul, eşin çok iyi yapmış valla almış randevuyu, bende çok korkuyordum, ama oldu bitti işte, uzun süren bişey olsa kesinlikle tamam yaptır uyu gitsin derim ama dakikalar sürecek okadar yani, hatta benimkini 2 defa çekti dr 2 defa sıvı yolladı içeri düşün, yinede 10 dk sonra bitmişti yani.
zaten içeriye sıvı vermesi saniyeler sürüyor, sonra çekiyor resmini bakıyor filan o sırada hiç bi işlem yapılmıyor bekliyorsun, yani 10dk bile değil aslında işin aslı.
Sen rahat ol, Allaha güven, korkulacak bişey yok. bitsin de kurtul yahu

evet anestezisiz çektirdim düşünki ben normal muayenede bile tirtir titrerim korkarım yani oraya yatıp işlem başlayana kadar ödüm koptu ama inan bişe hissetmedim o soktukları sey çok özür dilerim ama eşinin p.....sinden çok çok ince korkmana gerek yok yani ben agrı kesici filan kullanmadım bence gerek yok kas gevlşetici içebilirsin ama

Son düzenleme:

yorum harika yaa bukadar güzel anlatılabilirdi nazancım tebrik ediyorum

yahu açım aç, seda sayan gibi aç geziyorum arkadaşlar, sabah k-fleks le sütümü yedim, öğlen olmadan acıktım busefer, yok kesin benim içime bir canavar girdi, doymak bilmiyor, altınbaşak yiyorum yok banamısın demiyor, bu öğleni yarmagül gibi yemeden atlatabilirsem helal olsun bana.

ivettt evle ugraşcam halılar gelir yarın sil süpür halıları ser tuvalet banyo derken akşam olur zaten arefeyede pert :)))))))

ya ben adet olmadımya acaba kistmi oluştuki yaaaaaa allah saklasın

yok kız tövbe niye kist olsun hemen.
biliyorsun hepimizin dengesi bozuk azıcık bekle, beklerkende halı koltuk si,lip çekme haaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…