Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

aynuuur kıskanırım tabiiii ben girdiğimde topiğe hiçbiriniz yoktunuz ama sen gelince sohbet bi yoğunlaşmış herhalde, burcunun hamilelik haberine falan yorum yapmıştım

evvet aynur ile özlem arasındaki sıcak çatışma tüm yoğunluğu ile devam ediyor, aman Allahım sayın seyirciler 2 ateş arasında kaldık..
dıkşınnnnn dıkşınnnn :104:

kızzzzz,belki sende de yerleşme kanamasıdır,test yaptınmı kuzum???

Yok test yapmadım da sanırım şu an ağlıyorum.. gebe değilim onu hissediyorum.. bu yerleşme kanaması değil.. çok koyu siyah gibi. (afedersin de) bu kk da doktor var.. Bora bey ona sordum.. oda bende bilemedim geçmiş olsun.. doktorunuza danışın bi demiş.. ayy çok üzgünüm yaa..yatıp uyumak istiyorum..[/QUOTE]

canım o siyah kanama bendede olmuştu ilaç kullanmıştım o ay doktor ondan olmuştur demişti, birde adetim 3 gün gecikmişti doktor bu tür gecikmelerde aslında hamilelik başlıyor ama değerler yeteri kadar yükselemiyor ama biz bunu tıbben kanıtlayamıyoruz demişti.

mrb canım iyiyim şükür nasıl yani regl kesildimi nasıl hamile deilsem gidip test yaptırsanaa

canım benimkide öyle yaa koyu renk korkma bu havalardan ve susuzluktan bence
tatlım ağlama yaa, Allah içine ferahlık versin inşallah canım benim, ağlasakta üzülsekte kaderde nezamana yazılıysa ozaman olacak, içini ferah tutu, neşeli şeyler dinleyip izlemeye çalış bugün, kafanı değiştir
ya dediğin gibi hepimiz hamileyiz yada hepimiz susuz
çöl develeri gibi susuz kaldık kuruduk
vayy süper bir tespit
mrb canım iyiyim şükür nasıl yani regl kesildimi nasıl hamile deilsem gidip test yaptırsanaa
canım bugün üçüncü gün ,toplasan hani normal ped değil, günlük pedler varya, onun dörtte birini bile boldurmaz 3 günün toplamı yani. o yüzden acaba yerleşme kanamasımı diye hayal ediyorum bu gece sahurda bidaha test yapıcam bakalım??*

kızlar günaydın nasılsınız ya ben çok tuhaf duygular içindeyim

Sibelcim ayyy nekadar güzel duygulardır kimbilir yaa, insan kendini çok özel hisseder heralde hamiş olduğunu öğrenince, yani bir basamak yükselmiş , bir kademe atlamış gibi oluyorsun sanki haytta bence. ayyyy süper bir his yaa maşallah

bide canım başıma gelenleri anlatsam tam komedi ya film gibi
anlat tatlım,anlat biz dinleriz seve-seve....kuzum tesinin resmini koyamazmısım?benimkilere baktınmı?hangisine benziyor canım?

evet kızlar ya,siz bir de bana sorun ya,burda kimyasal gebelik bile bilmiyorlar yani,ne söylüyorlar biliyomusuzun???guya adtete az kala testler pozitif göstere biliyormuşdüşüsenize ne kadar sizinr bozucu bir şey.dün kayınvalideme onun bir hamilelik ola bileceyini söylüyorum,kadın bana yok adet olmaya az kalmış tesler göstere biliyor dediyinde resmen sinirlerim zıpladı ha,ben de kendimi savununca sanki gözünü sokuyormuşum gibi oldu haaaaa...bir de yaseminm de sormuş,ne zaman onaylanır diye,ben bilmiyorum ki yani,kese ne zaman görünür ki?kaç haftalığında?ama sen beni tabloya hamile yaza bilirsin bitanem,şimdi hamilelik çizelgesi de yapıcam...
ya testim baya koyu,ateşimde yüksek.şimdi hamişliyini merak eden kızlar?sizin evede elektron termometre varmı onu söyleyin bakem?şu ateş ölçmeden haberiniz varmı?

Son düzenleyen: Moderatör:

hadi inş. hayırlı haberler ver bizee yarın sabah erkenden yaz buraya inş. vardırrrrrrr inş.....

canım o siyah kanama bendede olmuştu ilaç kullanmıştım o ay doktor ondan olmuştur demişti, birde adetim 3 gün gecikmişti doktor bu tür gecikmelerde aslında hamilelik başlıyor ama değerler yeteri kadar yükselemiyor ama biz bunu tıbben kanıtlayamıyoruz demişti.[/QUOTE]

işte böylede olunca bende diyorum ki hamilelikti belki yine düşük oluyor.. çünkü aslına bakarsan düşüklerde de hemen hemen aynısı.. hatta dedim ki bu sabah kendime düşükte bile daha çok geliyordu.. amaann durayımda bir iki gün eğer gelmezsee gidip test yapıcağım hamileysem sevinirim.. değilseemm test yapmamış gibi takılırım.. bi de ben üniversite hastanesine gittiğim için tlfla konuşabileceğim durum bildirebileceğim doktor yok.. illa gidip doktoru bulmaya çalışmalıyım.. ki dün işyerinden izin aldım daha.. ayıp yani böyle durumları bilseydim okuyup doktor olmak için elimden geleni yapsaydım keşke.. ne güzel hemen hepimize reçete yapardım.. sen şunu yap.. sen bunu yap.. sen aşılamaya gel.. sen eve git ilişkiye gir.. bedriye sen yat uyu diye

gece nöbetçi eczane buldu eşim test aldı geldi ve çift çizgi hastahaneye gidelim dedi gecenin o saatinde hastaneye gittik test yaptırmaya insan biz gebelik testi yaptırcaz diye söylemez mi kan testi ve idrar testi yaptırdık eşim sonuçları alıp doktorun yanına gitti doktor şu değeri düşük bu düşük falan demiş bide ne rahatsızlığı var die sormuş eşim başı dönüyo midesi bulanıyo falan demiş doktor da tık yok biz sonuçları aldık eve nasıl gidiyoruz ya moral sıfır neyse sabah test yaptım yine çift çizgi çıktı sabah sabah koştura koştura sağlık ocağına gittim idrar testi yaptırdık sonuç negatif ya ne diyorsunuz diyorum evde test yaptım çift çizgi çıktı ordaki bayan da o testlerin hamileliği algılama oranı daha yüksek dedi .Kızlar bilginiz olsun. Çarşamba günü gel kana bakalım dedi .Adetten 10 gün sonra ancak kanda hamilelik netleşiyormuş bu sayede benim de bilgim oldu .Ama bu koşuşturmaca o kadar keyifli ki anlatamam .şuan ben iş yerindeyim testler evde yarın fotoşlarını çekip koyacağım buraya testlere bakıp bakıp gülüyorum evde akşam da sabah da ,kafayı yedim galiba

Ahh ahhh O çift çizgiyi gorebilmek de heyecan verici guzel bisey olsa gerekkk... Bide biz gorebilsekkk Hakkinda hayirlisi neyse o olsun caanim İnsallah hamilesindirr...

canım testler evde ama yarın mutlaka koyacağım ve burda o kadar net çıkmıyordur eminim seninkilerde gerçekte daha net aynen senin en yukardaki test var ya onun gibi belirgin benimkilerde çok heyecanlı ya vallahi inşallah arkadaşım Allah hepimizin gönlüne göre versin . ben çok mutluyum

Ahh ahhh O çift çizgiyi gorebilmek de heyecan verici guzel bisey olsa gerekkk... Bide biz gorebilsekkk Hakkinda hayirlisi neyse o olsun caanim İnsallah hamilesindirr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…