Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Sedacım neler var yaa, Allahım sen bizlerde de varsa eğer bilmediğimiz sorunlar, sen kendiliğinden yok et inşallah, bizleri dr dr gezdirip derman aratma, mucizelerini göster, Sen Ol diyiver ve olsun, bizler anladık ki senin birçok kuluna tek seferde verdiğin bu bebek aslında birsürü mucizelerin birleşmesinden ortaya çıkıyor, Allahım kıymetini bileceğiz sana çok şükredeceğiz yarabbim

Tabii ki şükretmemiz lazım. O zamanlar herşey görülmüyormuş kamera sistemi bile yokmuş röntgen çekmişler sadece filminde. Şİmdi artık ilaç verilirken kemaradan izliyorlar yani herşey ayan beyan görünüyor. Rabbim korusun çok nadir görülen birşey. Hiç olmazsa benim aşılama tüp şansım var tutar tutmaz o ayrı kaderimizde varsa tutacak bizim elimizden gelen tedavilere devam etmek önce Allah'a sonra doktorlara emanet olmak dua etmek başka ne yapabiliriz. Allah isteyen herkese nasip etsin bize de nasip etsin. Gerçek bir mucize o yumurtlama ile spermin bir araya gelmesi ve bir vücut oluşturması nasıl mükemmel bir sistem geçenlerde yumurtlama akıntımı gördüğümde hiç düşünmemiştim o zaman kadar ki dedim Rabbim sen nelere kadirsin, ovulasyon testi mi vardı öncede ya da böyle doktorlara gidip yumurta takibi, filmi yokmuş ki işte Allah bizlere öyle birşey vermiş ki o akıntıyı görüp yumurtlayacağımızı anlıyoruz nasıl bir işleyiştir Yarabbim.

günaydın kızlar işlerimin yoğunluğu ve arayada bayram telaşı girdiği için topiğe girememiştim... umarım hepiniz gönlünüzce bir bayram geçirmişsinizdir. geçmişi okuyamadım henüz inşallah hamile arkdaşlarımız vardır..

sekerkiz67/tuğba -tuba - gül - bedriye -özlem - buket - bircan - sündüz - zeynep
arkadaşlarım tesbihlerinizi çektim ama yazamamıştım ALLAH kabul etsin inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız inşallah.....

günaydın canlar... tatili bitirip döndüm işimin başına klasik her bayramdan sonra olan gribimle birlikte hem de geçmişi okuyamadım inşallah herkes çook iyidir

yengen için çok üzüldüm allah ona sabır versin inş. bizlere ve onada rabbim nasip eder

günaydın kızlar nasılsınız ay ben çok kötüyüm burnum tıkalı gözlerim tıkanmadan dolayı yaşlı oksürük taksırık nezle oldum galibaaaa offff

anladığım kadarıyla bu bayram kimseye yaramamış bende hastayım dudağımda uçuk çıktı dudağım balon gibi valla , hasta olan arkadaşlarıma geçmiş olsun umarım tez zamanda iyileşiriz.

çiğdem , nihan , seda arkadaşlarım tesbihlerinizi çektim ALLAH kabul eder inşallah tez zamanda evlatlarınızı alırsınız kucaklarınıza hayırlısıyla inşallah,

evet aynen öyle allah herkesin iyiyligini versin sesim igrenç çıkıyo sesim borazan gibi çıkıyo :)))

herkese günaydın..
bacılar nasılsınız..ben iyi gibiyim...çalkantılı dönemlerden geçiyorum:))
gördüğüm kadarıyla herkes bayramda bi güzel üşütmüş gripleri kapmış burunları tıkamış hastalanmış gelmiş..ay benimde kocam hastalandı yaa..hep senin yüzünden diyo bana:))biraz fazla yüklendimde:))))
yaa bol bol ihlamur için c vitamini takviyesi alın..ellerinizi sık sık yıkayın..bi kullandığınız mendili 2-3 silmeden fazla kullanmayın..sürekli elinizde tutmayın..islak mendille her daim silinin..bakın görün daha çabuk atlatacaksınız:))

yengen için çok üzüldüm allah ona sabır versin inş. bizlere ve onada rabbim nasip eder

evet çok üzücü ama yapacak birşey yok Allah'tan gelene boyun eğiyor işte ne yapsın ne yazık ki tıpta hiç çaresi yok gebe kalsa bile bebeğinin gelişme imkanı yokmuş rahim büyüyemediği için Allah kimseyi böyle sınamasın çok zor.

geçmiş olsun canım hava değişiklikleri böyle yapıyor işte sende stres mi oldun birşeye mi üzüldün de öyle oldu dudağın canım.. Ben grip değilim ama bugün çok üşüyrum işyerinde kalorifer henüz yanmıyor hırkada almamışım yanıma triko kazak var üzerimde ama donuyorum. Evde sabah yanmaya başladı. Allah razı olsun canım duaların için çok teşekkürler..

canım benim siz eşinle birbirinize destek olacaksınız çalkantılı olması nornal ama unutma fırtınadan sonra her zaman güneş açar yağmurdan sonra güzel bir toprak kokusu ferahlık kalır geriye hepsi gelir geçer Eşine çok geçmiş olsn canım aynen dediğin gibi yapmak lazım bende ıhlamur alayım da hazır edeyim evde grip olmayı beklemeden tüketmek lazım aslında bunları sürekli. Rabbim ne büyük kışın hep c vitamini olan meyveler var neye ihtiyacımız varsa mevsiminde sunuyor bize şükürler olsun.

Bu dua listemiz bitti bende bayramdan önce gidicem diye kalan herkesin tesbihini bitirmiştim. Yeni listemiz için ne okuyacağız belirleyelim Yasemin de gelsin de.

ben geldim evime döndüm. cok güzel bir tatil gecirdim ama evime dönmeye yakin rahatsizlandim acile gittik neyseki biraz daha iyiyim cok sükür.

sizler nasilsiniz? cok özledim sizleri ya gecmis coook uzun kusura bakmayin okuyamayacagim. yeni dualara hazirim yasemin hanim yasemin hanim lütfen receptiona bekleniyorsunuz

günaydın kızlar herkese merhaba, herkes iyidir umarım bayram dönüşü çalışmak çok zor ama sizlerle buluşmak güzel :) bu arada ben bir karar verdim sizlerle paylaşmak istiyorum. kapanmaya karar verdim. dün 3 tane baş örtüsü aldım. uzun tunikler alıp kıyafetlerimi tamamlayınca kapanacağım. kıyafet almayı bekliyorum çünkü çalıştığım için eski kıyafetlerimi giymem hoş olmaz. uzun süredir istediğim ama ertelediğim bir şeydi, tabi iş yerinde açık olmak zorundayım Rabbim bu şekilde kabul etsin inşallah.

İnşallah..hadi hayırlısı..tebrik ederim..

kız sen nerede çalışıyon..??

süper bi karar bu cok sevindim kararina. Allahim sana kolaylik versin, kimbilir nasilda güzel yakisiyordur. Hayirli olsun canim hele kendin karar vermen buna cok hosuma gitti

süper bi karar bu cok sevindim kararina. Allahim sana kolaylik versin, kimbilir nasilda güzel yakisiyordur. Hayirli olsun canim hele kendin karar vermen buna cok hosuma gitti

sağol canım Allah razı olsun. evet kendim verdim. ama eşiminde desteği çok oldu Allah ondan da razı olsun, dün başörtülerini denedim çok yakıştırdım belkide çok istedim diye öyle geldi. ama daha doğru düzgün bağlamayı bilmiyorum öğreneceğim artık zamanla:)

ayy ne güzell darısı bizlere bende düşünüyorumda düşüncede kalıyo malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…