- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #6.761
yarın tahlıllerımı alıyım gıdıcem cnm morelım bozuluyo ayın 15 gunu lekelı gezıyorum ya
bana da çok soran üstüme gelen olmadı yani gittğim yerlerde falan olmadı patavatsız olan büyük yengem de hiç konu açmadı hayret dedim. Ama teyzem sıkştırdı hadi sizde yapn bir tane olmuyor mu diye sorun yok ama bakalım dedim geçiştirdim. Sonra erkekler yatmıştı biz bayanlar oturuyorduk konu açıldı rahim filmimden annemin haberi vardı ya. İlk defa bebeği olmayan küçük yengen herşeyi anlattı tam bilmiyorum maalesef tedavi şansı yokmuş bizim haberimiz yok elbet zamanında 3 aşılama falan da geçirmiş kendisi. O anlatınca ben halime inanın şükrettim. Kadın 2002 de dr gtmiş kendileri 95 yılında evlendi. Rahim filmi çekmişler çok acı çekmiş sadece az yapışıklık var ama bebek olur demiş gerçek sorunu görmemiş. Sonra yine olmayınca 3 aşılama yapılmış tutmamış. Sonra başka dr gitmiş demiş çift rahim var ortada çatal var onu alıcaz ama amliyat olmadan tüp deneyelim demişler. Sonra şu doktorum programında Aytuğ var ya ona gitmişler o da demiş tüp yapmadan amliyat ol daha iyi sorun ortadan kalksın demiş ameliyata girmiş ama meğer o çatal değilmiş çatal olsa lazerle yakarlarmış sorun olmazmış ama meğer iki rahim birbirine yapışıkmış birnin girişi kapalı biri açıkmış ancak diğerine yapışık olduu için bebek yerleşse bile büyümezmiş öbür rahim engel olurmuş ayıramıyorlarmışta çok tehlikeliymiş rahminizin ikisini birden almaya neden olabilir maalesef tıpta yapılacak birşey yok demişler düşünsenize ne acı bir durum her ay regl oluyor yumurtlama oluyor ama bebek olamıyor. Annemler bahçeciyi önermişler o tv de böyle bir sorundan sözetmiş sanırım ama yengem istemiyor artık yılmış yanii. O yüzden şükretmeliyiz neler neler var hayatta. Çok şüküt sağlıklıyız olmaz diye birşey yok öyle böyle elbet olacak.
Sedacım neler var yaa, Allahım sen bizlerde de varsa eğer bilmediğimiz sorunlar, sen kendiliğinden yok et inşallah, bizleri dr dr gezdirip derman aratma, mucizelerini göster, Sen Ol diyiver ve olsun, bizler anladık ki senin birçok kuluna tek seferde verdiğin bu bebek aslında birsürü mucizelerin birleşmesinden ortaya çıkıyor, Allahım kıymetini bileceğiz sana çok şükredeceğiz yarabbim
Tabii ki şükretmemiz lazım. O zamanlar herşey görülmüyormuş kamera sistemi bile yokmuş röntgen çekmişler sadece filminde. Şİmdi artık ilaç verilirken kemaradan izliyorlar yani herşey ayan beyan görünüyor. Rabbim korusun çok nadir görülen birşey. Hiç olmazsa benim aşılama tüp şansım var tutar tutmaz o ayrı kaderimizde varsa tutacak bizim elimizden gelen tedavilere devam etmek önce Allah'a sonra doktorlara emanet olmak dua etmek başka ne yapabiliriz. Allah isteyen herkese nasip etsin bize de nasip etsin. Gerçek bir mucize o yumurtlama ile spermin bir araya gelmesi ve bir vücut oluşturması nasıl mükemmel bir sistem geçenlerde yumurtlama akıntımı gördüğümde hiç düşünmemiştim o zaman kadar ki dedim Rabbim sen nelere kadirsin, ovulasyon testi mi vardı öncede ya da böyle doktorlara gidip yumurta takibi, filmi yokmuş ki işte Allah bizlere öyle birşey vermiş ki o akıntıyı görüp yumurtlayacağımızı anlıyoruz nasıl bir işleyiştir Yarabbim.
anladığım kadarıyla bu bayram kimseye yaramamış bende hastayım dudağımda uçuk çıktı dudağım balon gibi valla , hasta olan arkadaşlarıma geçmiş olsun umarım tez zamanda iyileşiriz.
çiğdem , nihan , seda arkadaşlarım tesbihlerinizi çektim ALLAH kabul eder inşallah tez zamanda evlatlarınızı alırsınız kucaklarınıza hayırlısıyla inşallah,
yengen için çok üzüldüm allah ona sabır versin inş. bizlere ve onada rabbim nasip eder
anladığım kadarıyla bu bayram kimseye yaramamış bende hastayım dudağımda uçuk çıktı dudağım balon gibi valla , hasta olan arkadaşlarıma geçmiş olsun umarım tez zamanda iyileşiriz.
çiğdem , nihan , seda arkadaşlarım tesbihlerinizi çektim ALLAH kabul eder inşallah tez zamanda evlatlarınızı alırsınız kucaklarınıza hayırlısıyla inşallah,
herkese günaydın..
bacılar nasılsınız..ben iyi gibiyim...çalkantılı dönemlerden geçiyorum:))
gördüğüm kadarıyla herkes bayramda bi güzel üşütmüş gripleri kapmış burunları tıkamış hastalanmış gelmiş..ay benimde kocam hastalandı yaa..hep senin yüzünden diyo bana:))biraz fazla yüklendimde:))))
yaa bol bol ihlamur için c vitamini takviyesi alın..ellerinizi sık sık yıkayın..bi kullandığınız mendili 2-3 silmeden fazla kullanmayın..sürekli elinizde tutmayın..islak mendille her daim silinin..bakın görün daha çabuk atlatacaksınız:))
günaydın kızlar herkese merhaba, herkes iyidir umarım bayram dönüşü çalışmak çok zor ama sizlerle buluşmak güzel :) bu arada ben bir karar verdim sizlerle paylaşmak istiyorum. kapanmaya karar verdim. dün 3 tane baş örtüsü aldım. uzun tunikler alıp kıyafetlerimi tamamlayınca kapanacağım. kıyafet almayı bekliyorum çünkü çalıştığım için eski kıyafetlerimi giymem hoş olmaz. uzun süredir istediğim ama ertelediğim bir şeydi, tabi iş yerinde açık olmak zorundayımRabbim bu şekilde kabul etsin inşallah.
İnşallah..hadi hayırlısı..tebrik ederim..
kız sen nerede çalışıyon..??
günaydın kızlar herkese merhaba, herkes iyidir umarım bayram dönüşü çalışmak çok zor ama sizlerle buluşmak güzel :) bu arada ben bir karar verdim sizlerle paylaşmak istiyorum. kapanmaya karar verdim. dün 3 tane baş örtüsü aldım. uzun tunikler alıp kıyafetlerimi tamamlayınca kapanacağım. kıyafet almayı bekliyorum çünkü çalıştığım için eski kıyafetlerimi giymem hoş olmaz. uzun süredir istediğim ama ertelediğim bir şeydi, tabi iş yerinde açık olmak zorundayımRabbim bu şekilde kabul etsin inşallah.
süper bi karar bu cok sevindim kararina. Allahim sana kolaylik versin, kimbilir nasilda güzel yakisiyordur. Hayirli olsun canim hele kendin karar vermen buna cok hosuma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?