- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #6.781
herkese günaydın..
bacılar nasılsınız..ben iyi gibiyim...çalkantılı dönemlerden geçiyorum:))
gördüğüm kadarıyla herkes bayramda bi güzel üşütmüş gripleri kapmış burunları tıkamış hastalanmış gelmiş..ay benimde kocam hastalandı yaa..hep senin yüzünden diyo bana:))biraz fazla yüklendimde:))))
yaa bol bol ihlamur için c vitamini takviyesi alın..ellerinizi sık sık yıkayın..bi kullandığınız mendili 2-3 silmeden fazla kullanmayın..sürekli elinizde tutmayın..islak mendille her daim silinin..bakın görün daha çabuk atlatacaksınız:))
sağol canım Allah razı olsun. evet kendim verdim. ama eşiminde desteği çok oldu Allah ondan da razı olsun, dün başörtülerini denedim çok yakıştırdım belkide çok istedim diye öyle geldi. ama daha doğru düzgün bağlamayı bilmiyorum öğreneceğim artık zamanla:)
mrb canım ben ıhlamur sevmemde nanelimon vazgeçilmezim çokta iyi geliyo valla suandada içiyorumm ohhhh
ayy ne güzell darısı bizlere bende düşünüyorumda düşüncede kalıyo malesef
ayyy merak ettim simdi aldigin esarplarin rengini:26::26:
2si pudra tonlarında birisi kiremit yeşil gibi bir şey
hayirli olsun pudraya bayilirim
Rabbim güle güle takmani nasip etsin Insaallah.
Darisida tüm isteyen arkadaslarima olsun Insaallah
aynen bende öyleydim hep biraz daha zaman geçsin şöyle olsun böyle olsun diyordum. ama eşim internette gezinirken bana bir şey okudu. Peygamber efendimiz(sav) miraca çıktığında cehennem bekçisi Malikle konuşuyor ve cehennemim 7 kat olduğunu görüyor sadece biriinci katındakilere bakıyor orda saçlarından asılı kadınlar görünce soruyor Efendimiz, Malik te onlar başı açık kendine erkekleri çeken kadınlar diyor. işte o esnada benim tüylerim ürperdi ve dedimki belki 30 yıl daha ömrüm var oda belki bukadarcık ömür için neden ahiretimi mahfedeyim dedim. önceden diyordum ya pişman olursam şimdi öyle bir tereddüt yok içimde, çünkü bu çok önemli en yakınımdan biliyorum ablam kapanmıştı ve bir süre sonra yapamadı açıldı
ayyy bende üperdim şimdi anladıgım kadarıyla senin eşin istiyo benimki istemiyo bi ara sen nasıl istersen diyodu şimdi yok diyo bilmiyorum belkide ben bahana yaratıyorum namazıma başladım çok şükürde bide kapansam
ben geldim evime döndüm. cok güzel bir tatil gecirdim ama evime dönmeye yakin rahatsizlandim acile gittik neyseki biraz daha iyiyim cok sükür.
sizler nasilsiniz? cok özledim sizleri ya gecmis coook uzun kusura bakmayin okuyamayacagim. yeni dualara hazirim yasemin hanim yasemin hanim lütfen receptiona bekleniyorsunuz
günaydın kızlar herkese merhaba, herkes iyidir umarım bayram dönüşü çalışmak çok zor ama sizlerle buluşmak güzel :) bu arada ben bir karar verdim sizlerle paylaşmak istiyorum. kapanmaya karar verdim. dün 3 tane baş örtüsü aldım. uzun tunikler alıp kıyafetlerimi tamamlayınca kapanacağım. kıyafet almayı bekliyorum çünkü çalıştığım için eski kıyafetlerimi giymem hoş olmaz. uzun süredir istediğim ama ertelediğim bir şeydi, tabi iş yerinde açık olmak zorundayımRabbim bu şekilde kabul etsin inşallah.
canım geçmiş olsun topiğin çoğunda bir rahatsızlıklar var zaten herkese acil şfalar olsun. Evett yeni dua listemiz oluşturulsun dimi. İçim ferahlıyor okurken ayrıca başkasına okumak daha da güzel. O arada tesbihi çekince birkaç dua da ediyorum iyi oluyor bahane olutyor çekeceğim tesbihler yoksa Allah yukarıda saklayacak değilim iş güç ev işi derken insanın gözünde büyüyor bugün yarın derken ama şimdi iyice alıştım.
Canım hayırlı olsun sevindim. Çok ciddi bir karar aslında hayat şeklin değişmiş oluyor ve düşünerek karar vermek lazım eşinin okudukları senin için dönüm noktası olmuş. Benim akrabalardan gelinler kuzenler kapandı bazsı hiç açmadı bazıs duruma göre açtı ama öyle olmamalı bence mesela düğün oluyor saçlar yapılı açıyor, bayram ziyaretinde falan kapalı ama evinde açık ancak misafir geliyor erkeklerde geliyor baş açık bence öyle olmaz kapanmanın amacı zaten namahreme saç göstermemek öyleyse sadece helalinin yanında açabilir. Ben açığım ama kapanmak isterdim ancak üniversitede çalışıyorum ayrıca eşimin ailesi de pek sıcak bakmaz çevreleri var burada tanınmış insanlar. Eşim dua okurken kapatınca beğeniyor yakıştı evde takabilirsin diyor ama iş yerinde açmak zorunda olunca ya da dışarda eşimin ailesinin çevresinden biri görürse diye kapanamadıktan sonra neye yarar ki. Seni kutluyorum canım..
sevindim canım RABBİM tüm isteyenlere nasib etsin..günaydın kızlar herkese merhaba, herkes iyidir umarım bayram dönüşü çalışmak çok zor ama sizlerle buluşmak güzel :) bu arada ben bir karar verdim sizlerle paylaşmak istiyorum. kapanmaya karar verdim. dün 3 tane baş örtüsü aldım. uzun tunikler alıp kıyafetlerimi tamamlayınca kapanacağım. kıyafet almayı bekliyorum çünkü çalıştığım için eski kıyafetlerimi giymem hoş olmaz. uzun süredir istediğim ama ertelediğim bir şeydi, tabi iş yerinde açık olmak zorundayımRabbim bu şekilde kabul etsin inşallah.
herkesin geçmiş bayramını kutluyorum benim bayram yoğun ve yorucu geçti bircancım kapanıyormuşsun hayırlı olsun...yasemin hastalanmışsın üzülme demekki herşeyin bi zamanı var sıkma canını :))
canım geçmiş olsun topiğin çoğunda bir rahatsızlıklar var zaten herkese acil şfalar olsun. Evett yeni dua listemiz oluşturulsun dimi. İçim ferahlıyor okurken ayrıca başkasına okumak daha da güzel. O arada tesbihi çekince birkaç dua da ediyorum iyi oluyor bahane olutyor çekeceğim tesbihler yoksa Allah yukarıda saklayacak değilim iş güç ev işi derken insanın gözünde büyüyor bugün yarın derken ama şimdi iyice alıştım.
Canım hayırlı olsun sevindim. Çok ciddi bir karar aslında hayat şeklin değişmiş oluyor ve düşünerek karar vermek lazım eşinin okudukları senin için dönüm noktası olmuş. Benim akrabalardan gelinler kuzenler kapandı bazsı hiç açmadı bazıs duruma göre açtı ama öyle olmamalı bence mesela düğün oluyor saçlar yapılı açıyor, bayram ziyaretinde falan kapalı ama evinde açık ancak misafir geliyor erkeklerde geliyor baş açık bence öyle olmaz kapanmanın amacı zaten namahreme saç göstermemek öyleyse sadece helalinin yanında açabilir. Ben açığım ama kapanmak isterdim ancak üniversitede çalışıyorum ayrıca eşimin ailesi de pek sıcak bakmaz çevreleri var burada tanınmış insanlar. Eşim dua okurken kapatınca beğeniyor yakıştı evde takabilirsin diyor ama iş yerinde açmak zorunda olunca ya da dışarda eşimin ailesinin çevresinden biri görürse diye kapanamadıktan sonra neye yarar ki. Seni kutluyorum canım..
selamm kızlar nasılsınız...
sevindim canım RABBİM tüm isteyenlere nasib etsin..
evet benim eşim derdi kapansan daha iyi olur ama zorlamadı hiç. tatlım eşini önce alıştırabilirsin şöylede söyleyebilirsin "düşünüyorum ama senin desteğin önemli benim için neden sadece helalime göstermek varken haram olan insanlara göstereyimki" dersin en azından eşin bir düşünür sana hak verir belkide kararını değiştirir ve sana destek olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?