Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

mrb canım ben ıhlamur sevmemde nanelimon vazgeçilmezim çokta iyi geliyo valla suandada içiyorumm ohhhh

ayyy merak ettim simdi aldigin esarplarin rengini:26::26:

mrb canım ben ıhlamur sevmemde nanelimon vazgeçilmezim çokta iyi geliyo valla suandada içiyorumm ohhhh

osmanlı çayı diye bişey var..aktarlara sorarsan belki bulursun..içinde ihlamurdan tarçına, limondan naneye birsürü bitki var..ama karman çorman bir tad gelmiyo ağızlara.. tadı güzel..tam ihlamur gibi değil..balla birlikte içiliyo..çok faydalı..bulabilirsen aldaonu iç..

ayy ne güzell darısı bizlere bende düşünüyorumda düşüncede kalıyo malesef

aynen bende öyleydim hep biraz daha zaman geçsin şöyle olsun böyle olsun diyordum. ama eşim internette gezinirken bana bir şey okudu. Peygamber efendimiz(sav) miraca çıktığında cehennem bekçisi Malikle konuşuyor ve cehennemim 7 kat olduğunu görüyor sadece biriinci katındakilere bakıyor orda saçlarından asılı kadınlar görünce soruyor Efendimiz, Malik te onlar başı açık kendine erkekleri çeken kadınlar diyor. işte o esnada benim tüylerim ürperdi ve dedimki belki 30 yıl daha ömrüm var oda belki bukadarcık ömür için neden ahiretimi mahfedeyim dedim. önceden diyordum ya pişman olursam şimdi öyle bir tereddüt yok içimde, çünkü bu çok önemli en yakınımdan biliyorum ablam kapanmıştı ve bir süre sonra yapamadı açıldı

ayyy bende üperdim şimdi anladıgım kadarıyla senin eşin istiyo benimki istemiyo bi ara sen nasıl istersen diyodu şimdi yok diyo bilmiyorum belkide ben bahana yaratıyorum namazıma başladım çok şükürde bide kapansam

evet benim eşim derdi kapansan daha iyi olur ama zorlamadı hiç. tatlım eşini önce alıştırabilirsin şöylede söyleyebilirsin "düşünüyorum ama senin desteğin önemli benim için neden sadece helalime göstermek varken haram olan insanlara göstereyimki" dersin en azından eşin bir düşünür sana hak verir belkide kararını değiştirir ve sana destek olur.

herkesin geçmiş bayramını kutluyorum benim bayram yoğun ve yorucu geçti bircancım kapanıyormuşsun hayırlı olsun...yasemin hastalanmışsın üzülme demekki herşeyin bi zamanı var sıkma canını :))

canım geçmiş olsun topiğin çoğunda bir rahatsızlıklar var zaten herkese acil şfalar olsun. Evett yeni dua listemiz oluşturulsun dimi. İçim ferahlıyor okurken ayrıca başkasına okumak daha da güzel. O arada tesbihi çekince birkaç dua da ediyorum iyi oluyor bahane olutyor çekeceğim tesbihler yoksa Allah yukarıda saklayacak değilim iş güç ev işi derken insanın gözünde büyüyor bugün yarın derken ama şimdi iyice alıştım.

Canım hayırlı olsun sevindim. Çok ciddi bir karar aslında hayat şeklin değişmiş oluyor ve düşünerek karar vermek lazım eşinin okudukları senin için dönüm noktası olmuş. Benim akrabalardan gelinler kuzenler kapandı bazsı hiç açmadı bazıs duruma göre açtı ama öyle olmamalı bence mesela düğün oluyor saçlar yapılı açıyor, bayram ziyaretinde falan kapalı ama evinde açık ancak misafir geliyor erkeklerde geliyor baş açık bence öyle olmaz kapanmanın amacı zaten namahreme saç göstermemek öyleyse sadece helalinin yanında açabilir. Ben açığım ama kapanmak isterdim ancak üniversitede çalışıyorum ayrıca eşimin ailesi de pek sıcak bakmaz çevreleri var burada tanınmış insanlar. Eşim dua okurken kapatınca beğeniyor yakıştı evde takabilirsin diyor ama iş yerinde açmak zorunda olunca ya da dışarda eşimin ailesinin çevresinden biri görürse diye kapanamadıktan sonra neye yarar ki. Seni kutluyorum canım..

selam kızlar,hangi duayı okuyorsunuz salavati tefriciye mi

selamm kızlar nasılsınız...

sevindim canım RABBİM tüm isteyenlere nasib etsin..

msj tekrarı...............................................................................

Son düzenleme:
msj tekrarııııı...............................................................

Son düzenleme:

selamm kızlar nasılsınız...

sevindim canım RABBİM tüm isteyenlere nasib etsin..

teşekkür ederim kızlar, Rabbim isteyen herkese nasip etsin, evet sedacım kesinlikle haklısın çok ciddi bir karar gerçekten istemek çok önemli, ben hep istiyordum ama hep bahaneler buluyordum kendime, erteledikçe ömür geçiyor, çalıştığım için benim için de sıkıntı iş yerinde aç dışarda kapat oyuncak gibi. ama bu elimde değil çalışmayı bahane edersem ömür boyu kapanamam emekliliğime uzun yıllar var daha 4 yıllık memurum. en azından elimden geleni yapayım. çevreye gelince benim umrumda değil aman ne diye kapandı diye düşünenler olabilir ama her koyun kendi bacağından asılacak. neyse herkse afiyet olsun öğle yemeğine çıkıyorum, görüşürüz

mantıklı denicem bunu

mrb kızlar bugün çok üzgünüm içim daralaıyor nedense anlayamadım ağlama krizlerim geliyor.bgn aşılamamın 9.günü sabah kalktığımda sanki adet olacakmışım gibi bir kasık ağrısıyla uyandım.normalde hep ağrıyla uyanırdım ama bu ağrı tam adet ağrısı gibi geldi bana.napacam ben ya alıştırmıştım kendimi bebeğime ne olucak ya adet olucam galibaa eğer olmazsam ayın 3 ünde kanda baktırıcam ne olursunuz dualarınızı eksik etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…