- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #6.801
evet çok üzücü ama yapacak birşey yok Allah'tan gelene boyun eğiyor işte ne yapsın ne yazık ki tıpta hiç çaresi yok gebe kalsa bile bebeğinin gelişme imkanı yokmuş rahim büyüyemediği için Allah kimseyi böyle sınamasın çok zor.
geçmiş olsun canım hava değişiklikleri böyle yapıyor işte sende stres mi oldun birşeye mi üzüldün de öyle oldu dudağın canım.. Ben grip değilim ama bugün çok üşüyrum işyerinde kalorifer henüz yanmıyor hırkada almamışım yanıma triko kazak var üzerimde ama donuyorum. Evde sabah yanmaya başladı. Allah razı olsun canım duaların için çok teşekkürler..
mrb kızlar bugün çok üzgünüm içim daralaıyor nedense anlayamadım ağlama krizlerim geliyor.bgn aşılamamın 9.günü sabah kalktığımda sanki adet olacakmışım gibi bir kasık ağrısıyla uyandım.normalde hep ağrıyla uyanırdım ama bu ağrı tam adet ağrısı gibi geldi bana.napacam ben ya alıştırmıştım kendimi bebeğime ne olucak ya adet olucam galibaa eğer olmazsam ayın 3 ünde kanda baktırıcam ne olursunuz dualarınızı eksik etmeyin.
mrb kızlar bugün çok üzgünüm içim daralaıyor nedense anlayamadım ağlama krizlerim geliyor.bgn aşılamamın 9.günü sabah kalktığımda sanki adet olacakmışım gibi bir kasık ağrısıyla uyandım.normalde hep ağrıyla uyanırdım ama bu ağrı tam adet ağrısı gibi geldi bana.napacam ben ya alıştırmıştım kendimi bebeğime ne olucak ya adet olucam galibaa eğer olmazsam ayın 3 ünde kanda baktırıcam ne olursunuz dualarınızı eksik etmeyin.
canımm olabilir erken yumurtlama benimde erken yumurtlama oluyodu..kızlar iki gündür yumurta akı şeklinde akıntım var bugun adetin 8.günü yumrtlama habercisimidir.acaba
canımm benimde adet sancısı gibi ağrılarım vardı hatta hala bel sancım devam edio ne ümitlen ne ümidini kır herşeye yinede hazırlıklı ol ama moralini bozma stres yapma tamam canım..mrb kızlar bugün çok üzgünüm içim daralaıyor nedense anlayamadım ağlama krizlerim geliyor.bgn aşılamamın 9.günü sabah kalktığımda sanki adet olacakmışım gibi bir kasık ağrısıyla uyandım.normalde hep ağrıyla uyanırdım ama bu ağrı tam adet ağrısı gibi geldi bana.napacam ben ya alıştırmıştım kendimi bebeğime ne olucak ya adet olucam galibaa eğer olmazsam ayın 3 ünde kanda baktırıcam ne olursunuz dualarınızı eksik etmeyin.
dur bi sakin ol canım hemen üzülme inş. olur ama olmazsada dünyanın sonu deilya genciz sağlıklıyız elhamdülillah bugun deilsede yarın allahın izniyle olur bebegimiz
canımm benimde adet sancısı gibi ağrılarım vardı hatta hala bel sancım devam edio ne ümitlen ne ümidini kır herşeye yinede hazırlıklı ol ama moralini bozma stres yapma tamam canım..
kızlar iki gündür yumurta akı şeklinde akıntım var bugun adetin 8.günü yumrtlama habercisimidir.acaba
olabilir tatlım. 10 ile 16. günler arasını iyi değerlendir bende tam günündeyim. bugün 14. günüm.Rabbim "ol der" inşallah hepimize.
canımm olabilir erken yumurtlama benimde erken yumurtlama oluyodu..
hayırlısı olsun canımm..bilmem olabilir geçen ay geç yumurtlamışım belki bu ayda erken olmuştur nasip bakalım
1.sayfada yazıyor, bakabilirsinselam kızlar,hangi duayı okuyorsunuz salavati tefriciye mi
Allah yardımcın olsun bir ömür sürsün inşallahteşekkür ederim kızlar, Rabbim isteyen herkese nasip etsin, evet sedacım kesinlikle haklısın çok ciddi bir karar gerçekten istemek çok önemli, ben hep istiyordum ama hep bahaneler buluyordum kendime, erteledikçe ömür geçiyor, çalıştığım için benim için de sıkıntı iş yerinde aç dışarda kapat oyuncak gibi. ama bu elimde değil çalışmayı bahane edersem ömür boyu kapanamam emekliliğime uzun yıllar var daha 4 yıllık memurum. en azından elimden geleni yapayım. çevreye gelince benim umrumda değil aman ne diye kapandı diye düşünenler olabilir ama her koyun kendi bacağından asılacak. neyse herkse afiyet olsun öğle yemeğine çıkıyorum, görüşürüz
bana da çok soran üstüme gelen olmadı yani gittğim yerlerde falan olmadı patavatsız olan büyük yengem de hiç konu açmadı hayret dedim. Ama teyzem sıkştırdı hadi sizde yapn bir tane olmuyor mu diye sorun yok ama bakalım dedim geçiştirdim. Sonra erkekler yatmıştı biz bayanlar oturuyorduk konu açıldı rahim filmimden annemin haberi vardı ya. İlk defa bebeği olmayan küçük yengen herşeyi anlattı tam bilmiyorum maalesef tedavi şansı yokmuş bizim haberimiz yok elbet zamanında 3 aşılama falan da geçirmiş kendisi. O anlatınca ben halime inanın şükrettim. Kadın 2002 de dr gtmiş kendileri 95 yılında evlendi. Rahim filmi çekmişler çok acı çekmiş sadece az yapışıklık var ama bebek olur demiş gerçek sorunu görmemiş. Sonra yine olmayınca 3 aşılama yapılmış tutmamış. Sonra başka dr gitmiş demiş çift rahim var ortada çatal var onu alıcaz ama amliyat olmadan tüp deneyelim demişler. Sonra şu doktorum programında Aytuğ var ya ona gitmişler o da demiş tüp yapmadan amliyat ol daha iyi sorun ortadan kalksın demiş ameliyata girmiş ama meğer o çatal değilmiş çatal olsa lazerle yakarlarmış sorun olmazmış ama meğer iki rahim birbirine yapışıkmış birnin girişi kapalı biri açıkmış ancak diğerine yapışık olduu için bebek yerleşse bile büyümezmiş öbür rahim engel olurmuş ayıramıyorlarmışta çok tehlikeliymiş rahminizin ikisini birden almaya neden olabilir maalesef tıpta yapılacak birşey yok demişler düşünsenize ne acı bir durum her ay regl oluyor yumurtlama oluyor ama bebek olamıyor. Annemler bahçeciyi önermişler o tv de böyle bir sorundan sözetmiş sanırım ama yengem istemiyor artık yılmış yanii. O yüzden şükretmeliyiz neler neler var hayatta. Çok şüküt sağlıklıyız olmaz diye birşey yok öyle böyle elbet olacak.
bedriye-özlem-buket-bircan-sündüz-zeynep-çiğdem-nihan-seda tespihlerinizi çektim, rabbim ellerimizi boş çevirmesin, yaptığımız dualar hayırlısıyla kabul olsun, eğer vermiyorsa mutlaka bir sebebi vardır, bu sebebi de kabul edebilme gücü versin, eğer verecekse de hepimize, eli ayağı organları sağlam, aklı zihni yerinde, hayırlı inançlı evlatlar versin
günaydın kızlar herkese merhaba, herkes iyidir umarım bayram dönüşü çalışmak çok zor ama sizlerle buluşmak güzel :) bu arada ben bir karar verdim sizlerle paylaşmak istiyorum. Kapanmaya karar verdim. Dün 3 tane baş örtüsü aldım. Uzun tunikler alıp kıyafetlerimi tamamlayınca kapanacağım. Kıyafet almayı bekliyorum çünkü çalıştığım için eski kıyafetlerimi giymem hoş olmaz. Uzun süredir istediğim ama ertelediğim bir şeydi, tabi iş yerinde açık olmak zorundayımrabbim bu şekilde kabul etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?