Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

sitres olmadım canım aksine çok mutlu bir bayram oldu benim için.. rüyamda korktum ondandır büyük ihtimal... sende dikkat et üşütme evden çıkarken sıcak tutucak şeyler giy .. ALLAH hepimizin duasını kabul etsin inşallah

dur bi sakin ol canım hemen üzülme inş. olur ama olmazsada dünyanın sonu deilya genciz sağlıklıyız elhamdülillah bugun deilsede yarın allahın izniyle olur bebegimiz

inşallah tutar aşılaman tatlım üzülme şimdiden stres yapma, inşallah hayırlısı olur senin için Rabbim gönlüne göre versin.

canımm benimde adet sancısı gibi ağrılarım vardı hatta hala bel sancım devam edio ne ümitlen ne ümidini kır herşeye yinede hazırlıklı ol ama moralini bozma stres yapma tamam canım..

mervesh
tatlım stres yapma.demesi kolay biliyorum ama inan stres herşeyin baş düşmanı..zaten belirtiler benzerdir..%50 ihtimal var onun için yazımı turamı diye düşünüp durma..kaderde ne yazılmış sa o olur..bekle sabırla..hayırlısı inşallah..

canımm benimde adet sancısı gibi ağrılarım vardı hatta hala bel sancım devam edio ne ümitlen ne ümidini kır herşeye yinede hazırlıklı ol ama moralini bozma stres yapma tamam canım..

ilk zamanlar hiç ümidim yoktu ama şimdi bi kaç gündür çok umutlandım nedense.hep rüyalarıma giriyor galiba ondan umutlandım birazzz.

slm kıslceler bende herkes gıbı bayram donusu grıp oldum ya bugun sabahtan doktora gıttım kan verdım tsh fsh prolaktın seker hepsıne bakıldı cok sukur bır problem cıkmadı rabbım melegımı gondermek ıcın bıras beklememı ıstıyor sanırım hayırlısı artık

Arkadaşlar bugün bayram dönüşü diye yoğundum bi ara girdim ama sadece sayfa arka planda açık kaldı okuyamadım bile, şimdide misafirliğe gidiyoruz, döndüğümde şöyle bi oturup rahat rahat okuycam geçmişi. öpüyorum.

kızlar 1 haftadır çekememiştim tesbihleri şimdi herkesin tesbihini çektim duanızıda ettim rabbim inşallah kabul eder.

bedriye-özlem-buket-bircan-sündüz-zeynep-çiğdem-nihan-seda tespihlerinizi çektim, rabbim ellerimizi boş çevirmesin, yaptığımız dualar hayırlısıyla kabul olsun, eğer vermiyorsa mutlaka bir sebebi vardır, bu sebebi de kabul edebilme gücü versin, eğer verecekse de hepimize, eli ayağı organları sağlam, aklı zihni yerinde, hayırlı inançlı evlatlar versin

bayram dönüşü herkes hastalanmış bende aynen ishal-kusma ikilisi, daha yeni kendime geldim, şöyle bir geçmişe bakıp geliyorum

selam kızlar,hangi duayı okuyorsunuz salavati tefriciye mi
1.sayfada yazıyor, bakabilirsin

Allah yardımcın olsun bir ömür sürsün inşallah

Hamdolsun halimize, çok etkilendim, Allah sabır versin

sağol canım ne kadar güzel dua etmişsin bende hep böyle dua ederim. rabbim inşallah çok fazla aratmadan nasip eder hayırlı sağlıklı evlatlara kavuşmamızı.

cnm yazzını okudum sevındım kapanmana bende sunu duymuştum bılmıyorum nekadar dogru obur tarafta acık olan saclar her telı yılan olacakmış dıye duymuştum .bende 16 yasımda ramazan gununde ıcımden geldı kapandım.rabbım yar ve yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…