Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

:)) benim ipad kafayi yedi sanirim Mesaji 3kere gondermiss silemiyorum da:)

Neyse Kızlar ben bugun çörekotu bal tarçın karışımına basladim bakalim hayirlisi İnsallah faydasi olurrr...Cok yerde okudum faydasini goren var ama bakalim.. Bunun yaninda incir kürü de mi uygulasam diyorum busefer ikisi ağır gelir mi acabaa:18: olmadı sıraya koyarım çörekotu bal, incirhavuc ,soğan vs.vs...Ayyy kafayi yiyecegm galibaa

ahhhh,tatlım benim.görüyormusunuz,şu kan tetsleri de insanın sinirini bozuyor yaaaaa....
bu dua işine bende karışabilrmiyimmm ???
tabiki kuzum,inşallah,yasemin gelsin,seni de tabloya alır,yeterki sen dua etmek iste....
ok kuzum,yapar koyarsın,benim testler adete 6gün kala yapmaya başladım,2günde bir,öyle koydumyaniburdakı kızlardada bir fikir olsun diye...
Ahh ahhh O çift çizgiyi gorebilmek de heyecan verici guzel bisey olsa gerekkk... Bide biz gorebilsekkk Hakkinda hayirlisi neyse o olsun caanim İnsallah hamilesindirr...

inşallah görürsün kuzum benim,hiç umutsuzluğa kapılma...

canım senin herhangi bir sorunun var mı?en son gittiğimde doktor bana bir problem yok dedi.
bende kürlere başlamayı düşünüyordum ama sorun yok dediği için vazgeçtim.
bir de forumda bazı kişiler kistim yoktu kürlerden sonra kistim oluşmuş falan gibi şeyler yazmış.
onları da okuyunca vazgeçtim.aslında bal tarçın çörekotu incir bunlar faydalı şeyler.zararı olmaz gibi geliyor ama cesaret edemiyorum.sürekli bir sonraki aya erteliyorum.
senin bir bilgin var mı???herhangi bir problem olmadan da kullanılabildiğine dair..

yasemincim,güzel gönüllü arkadaşım,anneanneciğin rahatsızmış anladığım kadarıyla,Rabbim acil şifalar versin arkadaşımm,dualarıma kendisinide eklicem inş.

selam herkese..geçmişi okudum baya bi olay olmuş..
sibel test gününü bekle bakalım..adetten 10 gün sonra kan testi belli olur demiştim:) hehehe
aynur gebelik takvimin hayırlı olsun...kız olacağı içine mi doğuyo:))

belliki yerleşme kanamalarınız topluca devam ediyo..umut fakirin ekmeğidir demişti yasemin.. umut etmeye devam edin..bizde o bile yok...

yeni bir arkadaşımız dua listesine katılmak istemiş aysunsedat tı sanırım nicki.. hoşgelmiş..
bu arada bente tefriciye okuyorum ama sonra bildirecem toplamı..
burcucum tevhidini okudum allah sağlıklı bir hamilelik geçirmeni nasip etsin..

Son düzenleme:

yok tatlım ya,kızımın olmasını sitiyorum da ondan,ismini damla koyucam inşalllllllllllllllllllah.....

bu dua işine bende karışabilrmiyimmm ???
tabiki canım, ama seni 17 ağustostaki bedriye arkadaşımızın yanına yazacağım, çünkü bayramdan sonra daha başka bir dua aktivitesi yapacağız inşallah. o yüzden günlerin hepsi dolu bu listede.
şimdi ben seni ekliyorum, sen bugün ve bugünden önceki isimler içinde ayrı ayrı 100 er adet okursan çok iyi olur canım, haksızlık olmasın, hepimiz senin için okuyacağız çünkü günün geldiğinde, sende hepimiz için okumuş olursun denge olur
Kuşum ipad dedinde, bende hamilelik haberimi verdiğim gün benim kocişte bana alacakmış ipad
ayrıca bal çörek otu tarçın karışımı kimi bünyelerde kist oluşumunu tetikliyormuş, forumda rastlamıştım baya kişi şikayetçiydi bence pek güvenilir bir kür değil. ama soğan suyunun kimseye zararı yok, ayrıca havuç suyu da öyle zararsız, bence bunları uygula tatlım.
canım bence soğan ve havuçu uygula ama çörekotu şüpheli bence kullanma derim ben.

yok tatlım ya,kızımın olmasını sitiyorum da ondan,ismini damla koyucam inşalllllllllllllllllllah.....

oyyy ben senin hamilelik takvimini yerim yaaa
maşallah sana tatlım benim, hadi bakalım ayağını sürtmüğşsündür inşallah hamile kalırkende bizde arkandan geliveririz, zaten sibel büyük ihtimal kesin gibi, sonrasında özlem geliyor, en son da ben kalıyorum hayallerimle, benim ardımdan da psikolojik buket geliyor, bakalım ne olacak

ayrıca listede seni hamişlerin en üstüne aldım, bakalım senin altına kim gelecek sırada?? sibelmi özlem mi ben mi, yoksa süpriz bir yarışmacı mı

Son düzenleme:
herkese hayırlı günler yaseminciğim dua listesine benide eklermisin bu arada hamiş oranları çoğalıyoooo galiba darısı başıma darısı başıma inşallah çifte bayram yabarım bat bayrama çünkü

inşallah tatlım ya hepinizi arkamadan bekliyorumdüzülün kızlar düzülün tren harakete geçmek üzereeeeeee....

hayırlı günler rabiacığım hoşgelmişsin, fakat sana yetişememişim. ozaman senide 16 ağustos günümüze ekliyorum, çift dikiş yaparız o gün yine
ben geçen günü birisini daha ekleyecektim arada unuttum galiba, kimdi yaa, gelince bana hatırlatırsa hemen ekliyim
rabiacım sende geçmişteki isimlerde de okursan çok iyi olur.

amin inşallah öyle olur..seninle aynı gidiyoruz demekki benim de bat bayrama denk geliyo..ama benim umudum yok çünkü kocam sadece bir gün burdaydı o günden beri yok... artık bu kadarda hayalperest olunmazya...gerçi kiminin üstüne kocası ceket atsa hamile kalıyo..biz onlardan olamadık..hayırlısı

inşallah tatlım ya hepinizi arkamadan bekliyorumdüzülün kızlar düzülün tren harakete geçmek üzereeeeeee....

dedimya dizildiniz hepiniz diye..ama tren demedim ben tabi size ayıp olmasın diye...müştak dediki inci gibi dizildiniz diyelim..

hoşgeldin bebişim, bende senle aşağı yukarı aynı durumdayım, tam önemli günlerimde biyere gidecek olursa diyorumki, valla keserim seni sakın biyere gitmek yok, işten çıkarttırırım seni gidersen ona göre diyorum, gülmekten ölüyor, imdaat kurtarın beni diyerek
ayrıca hala bebek yokmu diye soran eşimin ailesine de diyorumki; kocamı bulabilirsem olacak, ama ya işten geç geliyor, ya şehir dışına gidiyor, ya yorgun geliyor,
onun için henüz yok bebiş memiş diyorum

kızzzz,desene senin müştak benden akıllı çıktı...afferim sana müştakcımhadi kızlar müştağı kızdırmayınbak,dizilin bakem inci gibi...
ne iyi diyomuşsun ha,ağzına sağlık....benimki yenimi evlendik ne,bir gün arayla hep kendi ister huyu kurusun...

Hayir doktora gitmedim canim bende ama dogadan urunler ya zarari olmaz diye dusunuyorum o yuzden arastirdim uygulamayi dusunuyorum İbrahim saracoglunun verdigi incir küründe falan hamile kalmak icin yaziyo ya bide bu kurler genelleme yaparsak kadin hastaliklarina iyi geliyo Ama kist yaparmi bilmiyorum canm ya İlk defa senden duyuyorum:44: bende digerlerini uygulamadim hic İlk defa bu bal cörek otu tarcin macununa basladim bakalim hayirlisi..

süperrrrrrrrrrrr Allahim hayirli etsin Insaallah anali babali büyütmeyi nasip etsin. mürvetinide gör Insaallah

müstaaaak dur gitmeeeeee. geri gel kizim geri gel yavas yavas heeh
buket iftar saati geldimi????

İnsllahh olur da bebegine de ipadına da kavusursun canim ya..
Kist yaparmi gercekten ki acepp bilemedim simdi...:44: :44: madem şu incir ve havuç kürünü yapayim o zarar vermez sanursam ya.

baya birseyler atlatmissin canim gecmis olsun. Rabbim birdaha yasatmasin. artik önümüze bakacagiz Insaallah ve gecmiste yasananlari unutuyoruuzzz
suan önemli olan kendini iyi hissetmen ve saglik problemlerinin olmamasi.
Allah hepimizi farkli farkli sinavlardan geciriyor umarim hakkini vererek ve sabrederek basariyoruzdur imtihanlarimizi.

burcuuu.. duanı okudum..Allah kabul etsin inşAllah. Allah ım hayırlı tez vakitlerde bebeğini kucağına almayı nasip etsin. İnşAllah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…