Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Herkese hayırlı geceler ve gecmış olsun topıc hasta hep bızım evdede herkes hastalıgı atlatı sukur bı ben olmadım.bu arada duaları okudum rabbım kabul etsın.

bircannnnn ayyy çok seviindim canım benim, hayırlı uğurlu olsun inşallah, insanın nefsini kırıp böyle güzel bir şeye karar verebilmesi çok büyük bir şey bu zamanda. inşallah Allah senin bu güzel yaklaşımın karşısında sana minicik bir melek nasibeder. Bende ilkokulu bitirdiğimde kapanmıştım ozamandır kapalıyım. kapandığında namazlarınıda aksatmamaya çalış, zaten iyi bir insansın böylelikle bütün isteyenlerede örnek olursun inşallah canım benim. Allah isteyen herkese nasibetsin, isteyip yapamayanlara da sevabını versin inşallah çünkü herkesin gönlünü bilir rabbim. hepimizin kendince iyilikleri üstün yanları vardır, kimin nerden cennetlik olacağını rabbim bilir. Allahım hepimize iyilikler güzellikler ve doğru yolu nasibetsin inşallah.

benim yeni bat tarihim 16kasim canim
hemen düeltiyorum kuşum inşllah 16 kasım hamileliğinin ikinci haftası olur aminnnnnn...
evet tatlım Allah "ol" demedikçe olmuyor, rabbim diyecek beklliyorum... hepimize diyecek inşallah tümaycım
canım öncelikle psikolojini yüksek tutmaya çalış, biliyorum o his senin elinde deği, yoksa ende böyle olmak istemezsin ama zorla kendini pozitif düşün hep. olmyacaksa sen üzülsende olmyacak zaten, elimizde olan bişey değil bu, onun için üzülmekte sevinmekte faydasız, oluruna bırakmayı öğrenmemiz lazım ahhh ahhh...
Herkese hayırlı geceler ve gecmış olsun topıc hasta hep bızım evdede herkes hastalıgı atlatı sukur bı ben olmadım.bu arada duaları okudum rabbım kabul etsın.

canım hayırlı geceler, aman Allah korusun sen sağlam kal bari.

arkadaşlar, eski dua listemiz bitmiş Allah kabul etsin inşallah çektiğimiz tesbihleri, ettiğimiz dualrı, bizler şimdi ekiyoruz, bomboş bir araziye dualarımızı ekip ekip, rabbimin yağmur yağdırmasını ve o ektiğimiz duaların birer birer minik melekler olarak tomurcuklanmalırını bekliyoruz. bakın koca bir yaz geçti ve artık rabbimin rahmetleri yağmaya başladı yağmurlar bereket... inşallah bu kış mevsimide bzler için bereket olur, hepimiz dualrımızın tomurcuklarını görmeye başlarız.
Yeni listemizde ne okusak acaba sizlere danışıyorum yine.
ben nazar duaları okuyabiliriz yada günde 11 tane tefriciye çekebiliriz diye geliyor aklıma, yada 4444 tane tefriciyeyi aramızda bölüşebiliriz, yada hergün 1 kişiye yasin okuyabiliriz, yada yine esmaül hüsnadan 1 isim olabiliir... ben bugünlerde işyerinde biraz yoğunum her an giremiyorum onun için sizlerde görüşlerinizi yazın, hatta bir görüş birliğine varın ben hemen düzenlerim listeyi.

canım yasin güzel olurdu ama çok uzun olduğundan türkçe okuyanlar için sıkıntı olabilir yanlış okuma olasılığı fazla olur, bende kuran bilmiyorum bazen yasin okuduğumda çok zorlanıyorum hata yapıyorum. aslında sayıca çok olsak tefriciye okuyabilirdik her kişiye 100 tane düşse okunmaz mıydı acaba, nazar duası dediğin hangileri felak ve nas sureleri mi?

selamlar kızlar,
rahim filmini çekildim. tek tüpüm tıkalıymış. dış gebelikten dolayı tıkalıymış. Rahimde şükür bişey yok. bende okunmamış dualarınız var. ilerleyen günlerde onları tamamlayacağım. ben bir süre burada olmıyacağım dün babamı hastaneye kaldırdılar. Yoğun bakımda şu an. Dua eder misiniz? Allah sağlıklı şifalar versin diye.

bircancım öncelikle kapanma kararı aldığına çok sevindim , bende çok istiyorum ama çalıştığım için zorlanıcağımı düşünüyorum , fakat namzlarımı kılıyorum ALLAH kabul ederse inşallah sabah namazını ve yatsı namazını vaktinde kılabiliyorum diğerlerini kazaya bırakmak zorunda kalıyorum iş yerinde kılamıyorum çünkü .

kızlar ben ayın 7 sinde adet olucam ondan sonrada korunmayı bırakıcaz nasip olursa içimde belirsiz bir mutlulukmu desem endişemi desem gatip bir his var 4 tane kayıptan sonra ve en son dış gebelik geçirdikten sonra korku endişe mutluluk karmakarışığım anlıyacağınız..

beni rüyamda çok korkuturlar hamileliklerimde de rüyamda gördükten sonra hep kaybetmişimdir.. ümmü sübyan muskası yaptırdım ama olmadı demekki hocasına denk gelemedim kimseye de güven yok

şimdi izmirde güvenilir bir hoca arıyorum ümmü sübyan muskası için beni hamileliğimde hep korkuturlar şu bir haftadırda huzursuz uyuyorum nedense

çok geçmiş olsun ALLAH acil şifalar versin inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah....

dış gebeliği nezaman geçirdin canım bende geçen temmuzda geçirdim amiliyatla sağ tüpümü aldılar tek tüpte açık dediler.. şimdi adetimi bekliyrum doktor doğal yolla 3 ay dene dedi olmazsa tüp bebek yapıcaz dedi ALLAH ım hakkımızda hayırlısnı versin ....

sana hangi tedavyi uygulucaklar ki acaba

bak sorun yokmuş canım sadece sabır gerekiyor ama beklemeye dayanamıyor insan deneyin sabredin ve en önemlisi de kafayı takmayacaksın oluruna bırakacaksın biliyorum zor bende aynı şekilde oluyorum ama oyalanmak lazım.

Canımm Allah razı olsunn dualarımız kabul olsunn. Aminn diyorum tüm dileklerine hepimiz için.

bayram dönüşü herkes hastalanmış bende aynen ishal-kusma ikilisi, daha yeni kendime geldim, şöyle bir geçmişe bakıp geliyorum

Geçmiş olun canımm salgın var baya baya herkes öyle benşmde gece boğazım acıdı biraz şimdi de gıcıklanıyor inşallah hasta olmam bende. Normalde grip aşısı oluyorum Eskişehir2in iklimi az sert İstanbul'dan geldiğim için evlendiğimden beri olurum ama bu sefer olmadım eczacıya aşılama ilaçlarını alırken sordum birşey olmaz ama yine de temkinli olalım vurulma dedi bende olmadım riske atmak istemedim o yüzden dikkat etmem lazım ekstra. Acil şifalar sana da canım..

canım geçmişler olsun tek tüple de gebe kalabilirsin sorun değil yani. Önemli olan rahminde bir sorun olmasın. Babana da acil şifalar canım Rabbim sağlık sıhhat versin tez zamanda İnallah elbette ederiz dua etmez miyiz. Sende sakin ol.

bende 7 sinde regl olucam canım muhtemelen eğer öyle olursa aşlamaya başlıcaz Allah nasip ederse. Canım duymuştum onu musallat oluyorlarmış. Ya karnında ya da doğduktan sonra 40 ı çkana kadar. Herkeste olmuyor elbet ama korkulu rüya görüpte bebeğini kaybedenlere olduğu söylenir. Bence de muska yazdır onu boynunda taşı, ayrıca felak ve nas surelerini oku yatarken o dualarda seni bu varlıklardan koruru onun için yazılmıştır zatenn. İçin rahat olur. Allah'ım korusun inşallah bir dahakine sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.

çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin babana, kaçıncı basamak yoğun bakımda çok bir şey yoktur inşallah. rahim filmini atlatmana sevindim, ne yapacaklar peki tedavi şekli nasıl olacak Allah yardımcın olsun.

Babam için şifa dileyen herkesden Allah Razı olsun. bugun 3,30 a kadar işyerinde durmak zorundayım. dün hiç gelmedim çünkü, 4 de babamın yanına gidicem. üzgün olunca çok uyuyorum. bugun de hiç kalkmak istemedim. hep uyumak istiyorum. Allah tan şifa diliyorum hayırlısıyla.

canım ben dış gebeliği aralık ayında yaşadım sonra martda ve temmuzda düşüklerim oldu. tüpümün kapalı olduğunu bilmiyordum. çünkü dış gebeliği tespit edememişlerdi. doktorla görüştüm ama kendi doktorumla görüşemedim çapa da.rahim filmine göre gebe kalmaman için sıkıntı yok dedi. tek tüple gebe kalamamak diye bişey yok dedi. çapa zaten testlerini tamamlada aşılama yapalım demişlerdi sanırım o yolda devam ederler. gerçi daha genetik sonuçları var benim.. onda ne olur bi fikrim yok. şu an önemide yok.

sağol canım, ben de çalıştığım için zorlanacağımı düşünüyordum ama ne yapayım böyle düşünürsek ömür boyu kısmet olmaz, namazı da önceki yerimde kılamıyordum evde kaza yapıyordum, şimdiki yerimde kılıyorum çok şükür elinden geldiği kadar artık iş yerinde kılınacak yer yoksa sıkıntı oluyor, Rabbim yardımcımız olsun. rüya içinde korkmanın nedeni ne acaba felak ve nas surelerini okuyor musun.

canım geçmiş olsun..Allah şifa versin babana..sağlıkla geri dönsün inşallah..sende dert etme tek tüplede hamile kalanlar var rahimde bişey yok şükür..hayırlısı Allahtan

sanada geçmiş olsun..dua okumak lazım gamzecim..bende var böyle dualar ben bi araştırayım..bişey bulursam sanada dönerim..sen kendine oku bol bol..

buketdemet , bircan , bdroner , dejavu-one
arkadaşlar cevap verdiğiniz için çok teşekür ederim....

ben yatmadan önce ayetel kursi felak ve nas surelirni okuyorum zaten ama rüyalrım bu sıralar sıkıntılı
buketdemet dua araştırcağını söylemişssin cnm ALLAH razı olsun

umarım birbirimize yaptığımız duaları RABBİM bir gün kabu eder ve evlatlarımıza kavuşuruz.

Canım çok geçmiş olsun babacığın tez zamanda iyileşir inşallah dualarım seninle ve babacığınla...

Canım benimm biz öyle odaklanıyoruz bebek işine tek önemli derdimiz o olabilirmiş gibi geliyor. Ama başka birşey olduğunda ne kadar önemsz olduğunu görüyoruz başka dertlerin yanında. Allah ailemize bize sağlık versin hepsi olur. İnşallah babanda iyileşecek bebeğinde gelecek canım zor zamanlar elbette ama sabır ve dua anahtar kelimeler hayatımızda.

canım rica ederim keşke daha fazla bilgim olsa bu konuda da yardımcı olabilsem bu kadar biliyorum bende. Allah bizi de olacak bebeklerimizi de nazardan, kötü varlıklardan korusun..

selam arkadaşlar, bende bu kervana yeni katılanlardanım... daha önce paylaşıldımı bilmiyorum, araştırmalarım neticesinde sizlerle paylaşmak istedim özellikle Zekeriya a.s. duasının faydalı olacağı söyleniyor. zekeriya a.s. çocuğu olmuyormuş buna nazaran bu ayet inmiş ve zekeriya a.s. bu duadan sonra çocuğu olmuş.. Allahım inş bizlerede hayırlısı ile en kısa sürede nasip eder...

ve günde 700 kere istigfar getirmekte çok faydalıymış...

Ali imran süresi 38. ayet ( zekeriya a.s. duası)

meaili:
38- Orada Zekeriyya, Rabbine dua etti: "Rabbim! Bana katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" dedi..

arapça okunuşu:
(Hünalike dea zekeriyya rabbeh kale rabbi heb lı mil ledünke zürriyyeten tayyibeh inneke semıud düa')

bunların dışında diğer dualar:
Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder." (7)

Çocuk sahibi olmak isteyenler veya herhangi bir dileği olanlar şunları yapmalıdır:

1- İstiğfar okumalı. (Malım çok, ama çocuğum olmuyor. Ne yapayım?) diyen kişiye, bir sahabi istiğfara devam etmesini söyledi. O da günde 700 defa istiğfar okurdu. Nihayet on çocuğu oldu. Hasan-ı Basri hazretlerine, kıtlıktan, fakirlikten, çocuğunun olmadığından şikayette bulunuldu. Hepsine de istiğfar etmesini söyledi. Sebebi sorulunca, Kur’an-ı kerimden üç âyet-i kerime okudu. Meali şöyle:
(Çok affedici olan Rabbinize istiğfar edin ki, gökten bol yağmur indirsin; size, mal ve oğullar ile yardım etsin, sizin için bahçeler, ırmaklar versin.) [Nuh 10-12]

Çocuklarını idarede sıkıntı çeken bir sahabiye Peygamber efendimiz, (Neden istiğfar etmiyorsun? Ben günde yüz defa istiğfar ederim) buyurdu. İstiğfar edileceği zaman yüz defa (Estağfirullah min külli ma kerihallah, Estağfirullah elazim ellezi la ilahe illa hüvel hayyel kayyume ve etubü ileyh) demeli ve manasını düşünerek söylemeli. Manası şöyledir: (Razı olmadığın şeylerden yaptıklarımı affet ve yapmadıklarımı yapmaktan koru. Kendisinden başka ilah bulunmayan hay, kayyum ve azim olan Allah’a istiğfar eder ve günahlarıma pişman olup Ona sığınırım.) [Azim, zatı ve sıfatları kemalde, Hay, ezeli ve ebedi bir hayatla diri olan, Kayyum, zatı ile kaim olan, yarattığı her şeyi varlıkta durduran demektir.]

2- Dileğine kavuşmak için, iki rekat namaz kılıp, sevabını Silsile-i aliyye denilen âlimlerin ruhuna hediye etmeli, bunların hürmeti için diye dua etmeli. Mesela, “Ya Rabbi, hayırlı bir çocuk nasip eyle” diye dua edip, “Bu duamı silsile-i aliyye büyükleri hürmetine kabul eyle” demeli. (Mekatib-i şerife)

Sabah ve yatsı namazından sonra silsile-i aliyyenin isimlerini, sonra Fatiha okuyarak ruhlarına gönderip, onları vesile ederek yapılan dua kabul olur. Tecrübe edilmiştir.

3- Âyât-i hırz, usulüne uygun okunur ve yanında taşınırsa, murat hasıl olur.

4- Adakta bulunmalı. Mesela, (Şununla evlenirsem, sevabı Seyyidet Nefise hazretlerine olmak üzere, Allah için, üç Yasin okumak nezrim olsun) denince, bu dileğin kabul olduğu tecrübe edilmiştir.

5- Dua izinli okunmalı! Bir hacetin hasıl olması için dua okunurken, tesir etmesi, üstadın izni ile okumalı. Üstad vefat etmişse, kitabından öğrenip okumak da izin almak olur. İzin alan, izin verenin vekili olur. Vekilin okuması, üstad gibi tesirli olur.

6- Bir dileği olan aşağıdaki duayı okumalıdır. Kör bir zat gelip, (Ya Resulallah! Allahü teâlâya dua et, gözlerim açılsın) dedi. Peygamber efendimiz de, (Kusursuz bir abdest al! Sonra, ya Rabbi! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçı eyle! Onun hürmetine duamı kabul et) duasını okumasını söyledi. O da, abdest alıp dua etti. Hemen gözleri açıldı. [Tirmizi]

Bu duayı okuyanlar, maksatlarına kavuşmuşlardır.

Namaz kılmayanın, haram işleyenin ve kalbi gafil olanın duası kabul olmaz. Ehl-i sünnet itikadında olmayanın okuması fayda vermez. Hak teâlâ, her şeyi bir sebep ile yaratmaktadır. Bir şeye kavuşmak isteyen, o şeyin sebebine yapışmalıdır. Rabbimiz, insana sıhhat, şifa vermek için, dua etmeyi, sadaka vermeyi ve ilaç kullanmayı sebep yapmıştır.

Duanın kabul olması için
Duanın kabul edilmesi için bazı şartlar vardır. Duanın kabul edileceğinden şüphe etmemeli, şartlarına riayet edilip edilmediğinden şüphe etmelidir. Gereken şartlara riayet etmeden duanın kabul edilmesini beklemek uygun olmaz.

Önce çalışmak, sonra dua dinin esası!
Kabul edilir ancak, çalışanın duası!

Çoçuğu olmayanlar 4 Cuma üstüste 1000 kere "Ya Evvel" okumalıdır.

Düşük ihtimali olan hamile bayanlar için dua

Düşük ihtimali olan hamile bayanlar eşleriyle beraber "El Mübdi" okur.

Çoçuğu olmayan kimse 707 kere “Ya Varis” okursa Allahın izniyle hayırlı evlat sahibi olur.

Doğacak Çocuğun mücahid olması için KAF Suresi okunur.

Güzel Yüzlü olması için YUSUF Suresi okunur.

Ahlakı güzel olması için İNSAN-İBRAHİM Suresi okunur.

İlk 4 ay 70 bin SÜBHANALLAHİ VE BİHAMDİHİ okunur.

9 ay boyunca 71 tane ENBİYA SURESİ okunur.

Doğumu Kolaylaştırsın diye İnşikak Suresinin ilk 3 ayeti okunur.

Çocuk doğduktan sonra 36. günü Enbiya Suresi okunur.

Ateşli Hastalık olmaması için Ali İmran Suresi okunur.

Ağlayan Çocuğa Cuma saati kulağına ezan ve Ali İmran Suresi 83. ayeti okunur.

Bol bol Yasin okunur.

Terfice, tüncina hatimleri okunur.
Çocuk Düşmemesi İçin Karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp
"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar. (7)

Çocuğun Huyunun güzelleşmesi

Kötü huylu çocuğu olan bir kimse
"Ya Mukît" ismini 7 kere bir boş kaba okusa ve o kabı su ile doldurup o kötü huylu çocuğuna içirse Allah'ın izniyle o çocuğun huyu güzelleşir. (7)

Çocuğun İtaatkar Olması İçin
Eğer, bir kimsenin oğlu kendine itaat etmezse şehadet parmağını onun eli üzerine koyarak "Yâ Şehîd" dese Allah'ın izniyle itaatkâr olur.(7)

Çocuğu ol*mayanlar bunun sebeplerini araştırıp bu sebepleri ortadan kaldırmak ve çocuk sahibi olmak için çalışabilirler. Fakat bü*tün gayretlere rağmen yine çocuk olmuyorsa bunu dert etmek, ısrarla bu konu üzerinde durmak da doğru değildir. Belki de onlar için hayırlı olan öylesidir. Belki çocukları olsaydı başla*rına bilinmedik belâlar gelecekti ve Allah onları o belâlardan korumak için çocuk vermedi. Evet, çocuk istemeli, bunun yol*larını da aramalı, ama işi çığırından çıkarıp takıntı haline getirmemelidir. Her şeyin hayırlısını istemelidir. Cenab-ı Hak, hakkımızda her şeyin haylırlısını versin. Amin.

1. "İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm." = "Muhak*kak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir." âyetini gecele*ri 1267 kere tekrar eder ve bunu üç ay boyunca sürdürür.

2. Veya; "Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" = "Muhak*kak ki Allah dosttur ve yaratandır." âyetini beraber olmadan önce 289 kere tekrar eder.

3. Veya; "HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü" = "O yaratandır ve yok*tan var edendir." âyetini 1054 kere tekrar eder.)

4. Veya; Tıbbî bir arızası olmamak şartıyla, çocuğu olmayan bir kadın, eğer aybaşı halinden üç gün sonra, öğle saatlerine ya*kın bir zamanda temiz bir kâğıt üzerine 110 defa "Bismillâ-hirrahmânirrahîm" yazıp o kâğıdı üzerinde taşıyarak eşiyle beraber olursa, Allah'ın izniyle hâmile kalır. (Hâmile kalın*caya kadar kâğıdı üzerinde taşımalıdır.)

arkadaşlar bir kağıt üzerine besmele yazmayı deneyen varmı
araştırdığım kadarıyla bunu yapıpta hamile kalanlar varmış
ben bu ay denicem nasipse bu ay korunmayı bırakıcaz umarım hayırlısı olur....

hadi kızlar bu ay bunu yapalım.. ne dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…