- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #6.821
bircannnnn ayyy çok seviindim canım benim, hayırlı uğurlu olsun inşallah, insanın nefsini kırıp böyle güzel bir şeye karar verebilmesi çok büyük bir şey bu zamanda. inşallah Allah senin bu güzel yaklaşımın karşısında sana minicik bir melek nasibeder. Bende ilkokulu bitirdiğimde kapanmıştım ozamandır kapalıyım. kapandığında namazlarınıda aksatmamaya çalış, zaten iyi bir insansın böylelikle bütün isteyenlerede örnek olursun inşallah canım benim. Allah isteyen herkese nasibetsin, isteyip yapamayanlara da sevabını versin inşallah çünkü herkesin gönlünü bilir rabbim. hepimizin kendince iyilikleri üstün yanları vardır, kimin nerden cennetlik olacağını rabbim bilir. Allahım hepimize iyilikler güzellikler ve doğru yolu nasibetsin inşallah.günaydın kızlar herkese merhaba, herkes iyidir umarım bayram dönüşü çalışmak çok zor ama sizlerle buluşmak güzel :) bu arada ben bir karar verdim sizlerle paylaşmak istiyorum. kapanmaya karar verdim. dün 3 tane baş örtüsü aldım. uzun tunikler alıp kıyafetlerimi tamamlayınca kapanacağım. kıyafet almayı bekliyorum çünkü çalıştığım için eski kıyafetlerimi giymem hoş olmaz. uzun süredir istediğim ama ertelediğim bir şeydi, tabi iş yerinde açık olmak zorundayımRabbim bu şekilde kabul etsin inşallah.
hemen düeltiyorum kuşum inşllah 16 kasım hamileliğinin ikinci haftası olur aminnnnnn...benim yeni bat tarihim 16kasim canim
evet tatlım Allah "ol" demedikçe olmuyor, rabbim diyecek beklliyorum... hepimize diyecek inşallah tümaycımherkesin geçmiş bayramını kutluyorum benim bayram yoğun ve yorucu geçti bircancım kapanıyormuşsun hayırlı olsun...yasemin hastalanmışsın üzülme demekki herşeyin bi zamanı var sıkma canını :))
canım öncelikle psikolojini yüksek tutmaya çalış, biliyorum o his senin elinde deği, yoksa ende böyle olmak istemezsin ama zorla kendini pozitif düşün hep. olmyacaksa sen üzülsende olmyacak zaten, elimizde olan bişey değil bu, onun için üzülmekte sevinmekte faydasız, oluruna bırakmayı öğrenmemiz lazım ahhh ahhh...mrb kızlar bugün çok üzgünüm içim daralaıyor nedense anlayamadım ağlama krizlerim geliyor.bgn aşılamamın 9.günü sabah kalktığımda sanki adet olacakmışım gibi bir kasık ağrısıyla uyandım.normalde hep ağrıyla uyanırdım ama bu ağrı tam adet ağrısı gibi geldi bana.napacam ben ya alıştırmıştım kendimi bebeğime ne olucak ya adet olucam galibaa eğer olmazsam ayın 3 ünde kanda baktırıcam ne olursunuz dualarınızı eksik etmeyin.
Herkese hayırlı geceler ve gecmış olsun topıc hasta hep bızım evdede herkes hastalıgı atlatı sukur bı ben olmadım.bu arada duaları okudum rabbım kabul etsın.
1.sayfada yazıyor, bakabilirsin
Allah yardımcın olsun bir ömür sürsün inşallah
cnm yazzını okudum sevındım kapanmana bende sunu duymuştum bılmıyorum nekadar dogru obur tarafta acık olan saclar her telı yılan olacakmış dıye duymuştum .bende 16 yasımda ramazan gununde ıcımden geldı kapandım.rabbım yar ve yardımcın olsun.
bircannnnn ayyy çok seviindim canım benim, hayırlı uğurlu olsun inşallah, insanın nefsini kırıp böyle güzel bir şeye karar verebilmesi çok büyük bir şey bu zamanda. inşallah Allah senin bu güzel yaklaşımın karşısında sana minicik bir melek nasibeder. Bende ilkokulu bitirdiğimde kapanmıştım ozamandır kapalıyım. kapandığında namazlarınıda aksatmamaya çalış, zaten iyi bir insansın böylelikle bütün isteyenlerede örnek olursun inşallah canım benim. Allah isteyen herkese nasibetsin, isteyip yapamayanlara da sevabını versin inşallah çünkü herkesin gönlünü bilir rabbim. hepimizin kendince iyilikleri üstün yanları vardır, kimin nerden cennetlik olacağını rabbim bilir. Allahım hepimize iyilikler güzellikler ve doğru yolu nasibetsin inşallah.
sağolun kızlar Allah razı olsun. yaseminim sağol tatlım duaların için, maşallah ilkokuldan beri kapalısın demek, asıl çocuk yaşta insanın nefsini kırması çok büyük bir şey, ergenliğe bile geçmeden kapanmışsın helal olsun.tatlım namazımı kılmaya çalışıyorum zaten hep düşünürdüm açığım diye içime sinmezdi kabul olmadığını düşünürdüm, hep dua ederdim kabul olsun diye, evet kimin cennetlik olduğunu kimse bilemez Allahtan başka, Rabbim günahlarımız af eylesin doğru yoldan ayırmasın inşallah
günaydın uykucu güzeller...
arkadaşlar, eski dua listemiz bitmiş Allah kabul etsin inşallah çektiğimiz tesbihleri, ettiğimiz dualrı, bizler şimdi ekiyoruz, bomboş bir araziye dualarımızı ekip ekip, rabbimin yağmur yağdırmasını ve o ektiğimiz duaların birer birer minik melekler olarak tomurcuklanmalırını bekliyoruz. bakın koca bir yaz geçti ve artık rabbimin rahmetleri yağmaya başladı yağmurlar bereket... inşallah bu kış mevsimide bzler için bereket olur, hepimiz dualrımızın tomurcuklarını görmeye başlarız.
Yeni listemizde ne okusak acaba sizlere danışıyorum yine.
ben nazar duaları okuyabiliriz yada günde 11 tane tefriciye çekebiliriz diye geliyor aklıma, yada 4444 tane tefriciyeyi aramızda bölüşebiliriz, yada hergün 1 kişiye yasin okuyabiliriz, yada yine esmaül hüsnadan 1 isim olabiliir... ben bugünlerde işyerinde biraz yoğunum her an giremiyorum onun için sizlerde görüşlerinizi yazın, hatta bir görüş birliğine varın ben hemen düzenlerim listeyi.
selamlar kızlar,
rahim filmini çekildim. tek tüpüm tıkalıymış. dış gebelikten dolayı tıkalıymış. Rahimde şükür bişey yok. bende okunmamış dualarınız var. ilerleyen günlerde onları tamamlayacağım. ben bir süre burada olmıyacağım dün babamı hastaneye kaldırdılar. Yoğun bakımda şu an. Dua eder misiniz? Allah sağlıklı şifalar versin diye.
slm kıslceler bende herkes gıbı bayram donusu grıp oldum ya bugun sabahtan doktora gıttım kan verdım tsh fsh prolaktın seker hepsıne bakıldı cok sukur bır problem cıkmadı rabbım melegımı gondermek ıcın bıras beklememı ıstıyor sanırım hayırlısı artık
bedriye-özlem-buket-bircan-sündüz-zeynep-çiğdem-nihan-seda tespihlerinizi çektim, rabbim ellerimizi boş çevirmesin, yaptığımız dualar hayırlısıyla kabul olsun, eğer vermiyorsa mutlaka bir sebebi vardır, bu sebebi de kabul edebilme gücü versin, eğer verecekse de hepimize, eli ayağı organları sağlam, aklı zihni yerinde, hayırlı inançlı evlatlar versin
bayram dönüşü herkes hastalanmış bende aynen ishal-kusma ikilisi, daha yeni kendime geldim, şöyle bir geçmişe bakıp geliyorum
selamlar kızlar,
rahim filmini çekildim. tek tüpüm tıkalıymış. dış gebelikten dolayı tıkalıymış. Rahimde şükür bişey yok. bende okunmamış dualarınız var. ilerleyen günlerde onları tamamlayacağım. ben bir süre burada olmıyacağım dün babamı hastaneye kaldırdılar. Yoğun bakımda şu an. Dua eder misiniz? Allah sağlıklı şifalar versin diye.
bircancım öncelikle kapanma kararı aldığına çok sevindim , bende çok istiyorum ama çalıştığım için zorlanıcağımı düşünüyorum , fakat namzlarımı kılıyorum ALLAH kabul ederse inşallah sabah namazını ve yatsı namazını vaktinde kılabiliyorum diğerlerini kazaya bırakmak zorunda kalıyorum iş yerinde kılamıyorum çünkü .
kızlar ben ayın 7 sinde adet olucam ondan sonrada korunmayı bırakıcaz nasip olursa içimde belirsiz bir mutlulukmu desem endişemi desem gatip bir his var 4 tane kayıptan sonra ve en son dış gebelik geçirdikten sonra korku endişe mutluluk karmakarışığım anlıyacağınız..
beni rüyamda çok korkuturlar hamileliklerimde de rüyamda gördükten sonra hep kaybetmişimdir.. ümmü sübyan muskası yaptırdım ama olmadı demekki hocasına denk gelemedim kimseye de güven yok
şimdi izmirde güvenilir bir hoca arıyorum ümmü sübyan muskası için beni hamileliğimde hep korkuturlar şu bir haftadırda huzursuz uyuyorum nedense
çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin babana, kaçıncı basamak yoğun bakımda çok bir şey yoktur inşallah. rahim filmini atlatmana sevindim, ne yapacaklar peki tedavi şekli nasıl olacak Allah yardımcın olsun.selamlar kızlar,
çok geçmiş olsun ALLAH acil şifalar versin inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah....
dış gebeliği nezaman geçirdin canım bende geçen temmuzda geçirdim amiliyatla sağ tüpümü aldılar tek tüpte açık dediler.. şimdi adetimi bekliyrum doktor doğal yolla 3 ay dene dedi olmazsa tüp bebek yapıcaz dedi ALLAH ım hakkımızda hayırlısnı versin ....
sana hangi tedavyi uygulucaklar ki acaba
bircancım öncelikle kapanma kararı aldığına çok sevindim , bende çok istiyorum ama çalıştığım için zorlanıcağımı düşünüyorum , fakat namzlarımı kılıyorum ALLAH kabul ederse inşallah sabah namazını ve yatsı namazını vaktinde kılabiliyorum diğerlerini kazaya bırakmak zorunda kalıyorum iş yerinde kılamıyorum çünkü .
kızlar ben ayın 7 sinde adet olucam ondan sonrada korunmayı bırakıcaz nasip olursa içimde belirsiz bir mutlulukmu desem endişemi desem gatip bir his var 4 tane kayıptan sonra ve en son dış gebelik geçirdikten sonra korku endişe mutluluk karmakarışığım anlıyacağınız..
beni rüyamda çok korkuturlar hamileliklerimde de rüyamda gördükten sonra hep kaybetmişimdir.. ümmü sübyan muskası yaptırdım ama olmadı demekki hocasına denk gelemedim kimseye de güven yok
şimdi izmirde güvenilir bir hoca arıyorum ümmü sübyan muskası için beni hamileliğimde hep korkuturlar şu bir haftadırda huzursuz uyuyorum nedense
canım geçmiş olsun..Allah şifa versin babana..sağlıkla geri dönsün inşallah..sende dert etme tek tüplede hamile kalanlar var rahimde bişey yok şükür..hayırlısı Allahtanselamlar kızlar,
selamlar kızlar,
Babam için şifa dileyen herkesden Allah Razı olsun. bugun 3,30 a kadar işyerinde durmak zorundayım. dün hiç gelmedim çünkü, 4 de babamın yanına gidicem. üzgün olunca çok uyuyorum. bugun de hiç kalkmak istemedim. hep uyumak istiyorum. Allah tan şifa diliyorum hayırlısıyla.
canım ben dış gebeliği aralık ayında yaşadım sonra martda ve temmuzda düşüklerim oldu. tüpümün kapalı olduğunu bilmiyordum. çünkü dış gebeliği tespit edememişlerdi. doktorla görüştüm ama kendi doktorumla görüşemedim çapa da.rahim filmine göre gebe kalmaman için sıkıntı yok dedi. tek tüple gebe kalamamak diye bişey yok dedi. çapa zaten testlerini tamamlada aşılama yapalım demişlerdi sanırım o yolda devam ederler. gerçi daha genetik sonuçları var benim.. onda ne olur bi fikrim yok. şu an önemide yok.
buketdemet , bircan , bdroner , dejavu-one
arkadaşlar cevap verdiğiniz için çok teşekür ederim....
ben yatmadan önce ayetel kursi felak ve nas surelirni okuyorum zaten ama rüyalrım bu sıralar sıkıntılı
buketdemet dua araştırcağını söylemişssin cnm ALLAH razı olsun
umarım birbirimize yaptığımız duaları RABBİM bir gün kabu eder ve evlatlarımıza kavuşuruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?