Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

- İstiğfar okumalı. (Malım çok, ama çocuğum olmuyor. Ne yapayım?) diyen kişiye, bir sahabi istiğfara devam etmesini söyledi. O da günde 700 defa istiğfar okurdu. Nihayet on çocuğu oldu. Hasan-ı Basri hazretlerine, kıtlıktan, fakirlikten, çocuğunun olmadığından şikayette bulunuldu. Hepsine de istiğfar etmesini söyledi. Sebebi sorulunca, Kur’an-ı kerimden üç âyet-i kerime okudu. Meali şöyle:
(Çok affedici olan Rabbinize istiğfar edin ki, gökten bol yağmur indirsin; size, mal ve oğullar ile yardım etsin, sizin için bahçeler, ırmaklar versin.) [Nuh 10-12]

canım bunu biliyorum ama eşim istemedi benim günaha giriyormuş gibi hissederim dedi bende korktum açıkçası yani. Ama yapanlar var.Sonucu ne oldu bilemiyorum.

Yasemin cnm benim bat tarihi baya gerilerde kalmış 7 kasım yazar mısın tahmini beklenen bat tarihime. Şimdiden teşekkürler balımm..

canım ben yazdım , sonra yaklaşık 1 ay kadar filan üzerime asmak nasibolmadı unuttum kaldım öyle, ama en sonunda sardım boynuma astım tahminen 1 aydır üzerimde taşıyorum, inşallah bu bir vesile olur kuşum, hatta bana dilek ağacı oldun demişlerdi bizim muzip kızlar
sende yap bakalım inşallah olur canım herşey Allahtan.
tatlım bencede çok iyi olur bu ama nasıl olacak kendimiz için okuyunca tamamda, mesela ben senin adına nasıl istiğfar ederim? olurmu acaba o takıldı aklıma.
yada şöyle yapabiliriz mesela 21 gün boyunca herkes hergün kendisi için 700 defa istiğfar çeksin diyebiliriz. hergün kendi kendimize çekeriz. tabi bir yandan da birbirimiz için çekebileceğimiz bişey olsa daha mı iyi olur diyorum yine kararsız kaldık ayy...

Bedriyecim Allah babana acil şifalar nasibetsin inşallah, ben senin için aklıma geldikçe günde 11 tane tefriciye okurum inşallah biran evvel çıkar eve, hayırdır inşallah neyi var ben okudum ama yazmamışsın galiba ne rahatsızlığı olduğunu? müsait olan arkadaşlarda günde 11 tane tefriciye okursa acil şifa bulur inşallah. el ele verelim dualarımızı birleştirelim canlar.

haklısın cnm o tafaftan düşünmemiştim. başkası adına istiğfar yapamayız doğru söylüyorsun buluruz elbet bişeyler

sağol yasemin. çok içim daraldı. Allah inşAllah benide feraha ulaştırır diye diliyorum. babam normalde kalp hastası, yuksek tansiyonu vardı ama sıkıntı bunlardan değil beynine giden damarda pıhtılaşma olmuş. geçen sabah uyandıramamışlar. şu an dahil bilinci kapalı.. eşim, abim annem hastanelerde uğraşmışlar bana söylememişler. hem beni alabilecek kimse yok diye. bende orada saf saf rahim filmiyle uğraşıyorum. ammaaann size şunu söyleyim halimi anlayın hani tek kelime konuşmak zor gelir mi insana.. o durumdayım.. hemmen gidip uyumak istiyorum. uyumak ne güzel şeymiş diyorum bugun, herşeyi unutuyor insan.. rahim filmimin sonucunu aldıktan çok sonra öğrendim babamla ilgili durumu ve hiç üzülmedim öncesindede tüpün kapalı olmasına niyeyse. engel olucağına inanmadım daha doğrusu bugun buradaki doktora sordum kendi doktorum görsünde belki alınması gerekebilirmiş tüpün. yasemin tefriciye okurum demişsin Allah razı olsun. rüya olsa kabus olurdu sona ererdi diyorum. Allah sağlıklı geri dönüşler versin inşAllah hayırlısıyla. hem bizim hastamıza hem oradaki diğer hastalara. Rabbimden iyi kimse bilmez hiçbirşeyi. ama çok zor ya. bişey yapamıyorsun ya. dokunamıyorsun, konuşamıyorsun.. amaannn amaaannn diyorum..

canim ben bu ay dua listesine katilamayacagim kendim icin 4444 tane salati tefriciye okumak istiyorum INSALLAH RABBIM kabul eder dualarimizi

Bedriyem seni cok iyi anlıyorum, suanda ne desen boş, ne yapsan anlamsız, ve yaptığın yada soyledigin hiçbirşey seni teselli edemez. Bende ayni senin gibiyim, caresiz oldugum zamanlardaki en iyi ilacim uyumak, uyanik olsanda elinden birşey gelmiyor cunk, bu çaresizligi uyuyarak bastırmak istiyor insan...
Allahin izni ile babanin iyi haberini aliriz inşallah canim benim. Rabbim sanada bu duruma dayanma gucu ve olgunluğu versin insallah. Sıkıntılarin ardi hep ferahliktir arkadaşim, inşallah seninkide oyle olacaktir. Sen bol bol uyu, en iyisini yapiyorsun. Öpüyorum canim Allaha emanetsin...

Arkadaşlar, gamzenin bir onceki sayfada yazdigi dua onerilerini tek tek okudum, hepsi harika, hepsi cok buyuk dualar hepsini okuyasim geldi yaa.
Aralarindan 1 tane seceyim dedim ama herkesin durumuna uyacakbir duayi secmek cok zor. Cunku bazilarimizin cok vakti olmuyor, bazilarimizin ezberinde o dualar olmadigi icin bakarak okumaya useniyor, ayetlerden secemiyorum adet olunca okuyamiyoruz diye, Ne yapacagimi şaşırdım bende dusunup duruyorum.
Benim icimden geçeni soracak olursaniz, ben nazar dualari okuyalim hergun bir isime , uzerimizde nazarlar varsa kalksin gitsin hafifleyelim ve tertemiz hamis kalalim istiyorum. Nazar duasi dedigim, felak, nas, ihlas ve eger herkes ezbere biliyorsa ayetel kürsü'yüde ekleyip bu sekilde hergun bir kisiye okuyup gonderelim diyorum ben.

canım ben en çok esmaül hüsna'dan yana oyumu kullanıyorum ama geçen seferki gibi iş uzayacak ve sen en iyisini seçeceksin ve bizde onaylayacağız :)
canım çok geçmiş olsun Allah tez zamnada şifa versin babana, film sonucun çok iyi inşallah önümüzdeki ay hamilelik haberini alırsın

felak, nas, ihlas ve eger herkes ezbere biliyorsa ayetel kürsü'yüde ekleyip bu sekilde hergun bir kisiye okuyup gonderelim süper destekliyorum (herkes fikrini yazar canım seninde işin kolaylaşır, her seferinde sen uğraşıyorsun, benimde yapacağım birşey olursa yaz lütfen)

Tatlim benim Allah razi olsun, bencede ya yine esmaul husnadan bir isim secelim, yada bu nazar dualarini okuyalim. Ama kac seferdir hep esmaul husna okuyoruz, bir degisiklik olsun heyecan gelsin istiyorum. Bakalim ne olacak

felak, nas, ihlas ve eger herkes ezbere biliyorsa ayetel kürsü'yüde ekleyip bu sekilde hergun bir kisiye okuyup gonderelim

Buna tamam diyen arkadaslar bu mesaji begensinler, 10 kisi eger begenirse kabul edilmis sayicam

Selam kızlar yine ben..

Hayran kalıyorum sizin bi dua aşkınıza...

Tatlım hosgeldinnn, canim benim napalim hersey Allahtan cunku, O'na sesimizi duyurmaninda enguzel yolu birbirimiz icin ettigimiz dualar. Insallah kabul olur, oyle alistikki duasiz kalinca eksik bisey var gibi oluyor, onun icin biran evvel yeni listemizi olusturmaya calisiyorum. Sendenevar ne yok canim,senide ekliyim istersen yeni dua listemize, seninde gonlundeki muradin icin ederiz, bize bebek sana hayirli evlilik diyiveririz

Aslında içimden geçende oydu biliyomusun... Ama şimdi hamilelik topiği olunca ne alaka olur diye düşündüm... Bir sürü Dua topiği buldum ama hiç birinde doğru düzgün katılım yok.. Burda herkes aktif... Valla tatlım kısaca bende katılmak isterim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…