Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

selam kızlarr nasılsınız..bugün pek iyi bir gün gecirmedim yİNEDE ALLAHıma bin şükür..kahverengi lekelenmem oldu yine çok korktum dr a gittim hemen RABBİM e şükür meleğimiz iyiydi gördüm içim rahatladı de progestan ve suda eritmeli ağrı kesici verdi..2 hafta sonra 2li test için gel dedi.. verende alanda RABBİM ama ultarasonda meleğimi görünce göz yaşlarıma engel olamadım mutluluktan ALLAHIM sen büyüksün meleklerimizi bize bağışla isteyenlerede nasib eyle İNŞALLAH..

Son düzenleme:
felak,nas,ihlas,ayetel kürsi olabilir canım 10dk mızı bile almaz..

Aaacanim yaaa süper, sende istiyorsan eger senide eklerim ozaman ben yeni listemize. Tum dileklerin kabul edilecegi kisa ve kolay okunabilen etkili bir dua tavsiyen olursa çok sevinirim ayrica. Herkesin dilegine gore okuruz hergun Allahin izni ile.
Bu arada seni tanitayim ozet olarak, bizim kizlarda bilsinler seni.

Arkadaslar hayatsultan nickli arkadaş benim daha once bir dua topiginde tanistigim altin kalpli vefali bir dostumdur, ismi kübra, hayirlisi ile insallah guzel bir evlilik yapmasi icin dualarimiza katilacak, o bize bebeklerimiz icin,biz ise ona hayirli bir evlilik yapmasi icin dua edecegiz. Cok eminimki topikteki arkadaslarimda seni cok sevecekler, sende bu vesile ile aramiza hosgeldincanim arkadasim

Dünürum ayyy korkuttun beni, ama cok sukur iyiymissin derin bir oh cektim, gelinim yurekleri hoplatti desene
Coksukur canim Allahim hic sorunsuz hamisliginin devamini nasibetsin insallah.

kizlar bana yardim edin lutfen ya ben 1 ekim de regl oldum 26/29 gunde bir ader oluyorum yani en kotu ihtimal 2 gun gecikmem var dun evde test yaptim negatif ne yapayim sasirdim yol gosterin nolur

Dünürum ayyy korkuttun beni, ama cok sukur iyiymissin derin bir oh cektim, gelinim yurekleri hoplatti desene
Coksukur canim Allahim hic sorunsuz hamisliginin devamini nasibetsin insallah.
sorma canım bende cok korktumm..tutamadım kendimi ağladım..elimden başka bişi gelmedi bolbol dua ettim RABBİM İNŞALLAH saüğ salim kucağımıza almayı nasib eder İNŞALLAH..ilaçlarda uyku yapıo..tatlım haber veriym dedim ben cıkıym hayırlı geceler ALLAH a emanet olun..

kizlar bana yardim edin lutfen ya ben 1 ekim de regl oldum 26/29 gunde bir ader oluyorum yani en kotu ihtimal 2 gun gecikmem var dun evde test yaptim negatif ne yapayim sasirdim yol gosterin nolur
canım hala olmadıysan bi kan testi yaptırmanı tavsiye ederim..

Kuşum her 2 ihtimalde %50 yani suanda, cokumitlenmeden 2 gundahabekle bence, yine olmazsan kan testini ozamanyaptir. Acele etme derim ben.

Allah rahatlikversin gulcum, ilaclar uykuyapiyorsa demekki dr sanadinlenmengerektigini soylemek istemis. Aman ha yorma kendini canim sakin ha.
Bende cikiyorumsimdi opuyorumherkesi

Yasemincim beni çok güzel sözlerle tanıttın çoookk teşekkür ederim..

Benim bi tane dua kartım var..

Karvizit büyüklüğünde cüzdanımda taşıyorum... Günlük çekmemiz gereken tesbihler sırayla yazıyo...

Basta estağfirullahla başlıyo.. Hem esma hemde diğer kısa zikirler var...

Ben yapabildiğim kadarıyla ordan yapıyorum... Çoğunluk ne derse ona uyarı ben canım..

felak, nas, ihlas ve eger herkes ezbere biliyorsa ayetel kürsü'yüde ekleyip bu sekilde hergun bir kisiye okuyup gonderelim

Buna tamam diyen arkadaslar bu mesaji begensinler, 10 kisi eger begenirse kabul edilmis sayicam
BEĞENDİM

canım Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

aramıza hoş geldin kübracım :)

günaydınnnnnnnn nasılsınız bakalımmmmm dün kuzenimine gittik bebek görmeye epey kalabalıktık ve herkes bana darısı sana temennisinde bulundular saolsun ama akiam farkettimki moralim epey düşmüş mutsuzum herkesin hakkında hayırlısı versin rabbim ne diyelim

bedriyecim seni çok iyi anlıyorum ben babamı 2 yıl önce kaybettim bel fıtığı ameliyatı olmuştu ameliyattan sonra beyin kanaması geçirdi, dr. ihmali olduğunu düşündük tabiki her şey Rabbimden ama insan yinede kızıyor. çünkü ameliyattan sonra annem doktora babanım sol kolunda uyuşma olduğunu söylemiş dr umursamamış narkozdandır demiş üstelik özel hastaneydi.ondan sonra özel hastaneye itimadım kalmadı en iyisi yine devlet. neyse canım benim Rabbim babana sağlık sıhhat versin size bağışlasın, başınızdan eksik etmesin inşallah.sen güçlü ol ki annende güçlü olsun, destek ol yanında ol. bol bol dua et tatlım, tefriciyeyi bende okurum, Allah yardımcın olsun.

canım benim korkma bol bol dinlen kuzenimdede kahverengi lekelenme olmuştu, kırmızı gelmediği sürece korkacak bir şey yokmuş, şimdi karnı burnunda doğumuna 6-7 gün var, sen iş falan yapma dikkat et kendine
kübracım hoşgeldin aramıza yaseminin dostu bizimde dostumuzdur Rabbim gönlüne göre verir inşallah.
sıkma canını tatlım, Rabbim vereceği zamanı biliyor, bizde sabırla bekleyeceğiz. ben artık sorduklarında direkt söylüyorum istiyoruz olmuyor baktım böyle daha rahatım en azından bir daha sormuyorlar, dua da ediyorlar, her şeyin hayırlısı...

canım benim alla her iki durum içinde ALLAH yar ve yardımcın olsun allahın izni ile hersey yoluna girecek babanda eski sağlıgına kavuşacaktır.

herkese günaydın..yasemin felak nas ihlasa bende varım..nazar duaları önemli..herkes kendine günde 7 kere ayetel kürsi okusun..nazardan herşey olur.

kız korkuttun beni..ama geçen gün kayın validem ne dedi biliyomusun..iki kızı var..dediki ben ikisindede ara ara kanama geçirdim..derlermişki kanamalı hamilelik geçirenin çocuğu güzel olur..:))hani eskilerin böyle lafları varya..şimdi de o geldi aklıma..:))sağlıkla büyüsün inşallah..güzel olmasada bizimdir..

aslında en iyiyisini sen yapıyomuşun ama bende o yürek yok hem insan lar sandıgımızdan daha bencil olabiliyo aman herseyin hakkında hayırlısı rabbim eşlerimize ve bizlere sağlık sıhhat mutluluk huzur versinde gerisi mühim deil

canım Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

canım benim korkma bol bol dinlen kuzenimdede kahverengi lekelenme olmuştu, kırmızı gelmediği sürece korkacak bir şey yokmuş, şimdi karnı burnunda doğumuna 6-7 gün var, sen iş falan yapma dikkat et kendine

sağolun kızlar inanın bi yemek fln yapıorum kendimi yormuyorum ama oluyo işte RABBİM korusun...öyle böyle idare edicez artık dualrınızı eksik etmeyin benim dualrım sizlerle İNŞALLAH...

YASEMİNNNNN okuoku bak buket ne dio gelinin güzel olcakmış hadi kız olmassada damadın yakışıklı olcakmış..ALLAHIM sağlıklı sıhatli o günleri göstersin de başka bişi istemiyorum.canım ultrasondaki resmine inanamadım MAŞALLAH SUBHANALLAH büyümüş kuzum gözleri burnu dudakları belli hep eşime yolladım telefonla hemen gelincede baktı o bana benzio ben bana benzio dedik okadar yani.... güzel meleğim benim kucağımıza da alırız İNŞALLAH .RABBİM E hep dua ediyorum kızlar ALLAHIM sizlerede en kısa zmanda yaşatsın bu güzel duyguyu HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN..

Son düzenleme:
BEBEĞİM yazmışım zaten senin önceki konuşmalarından okuyunca hemen düzenlemiştim

bakmamıştım canım direkt yazmadığım için sana söyledim aklıma gelmişken süpersin sen yaa sağol arkadaşımm..

Canımm Allah şifasını versin inşallahh.. Bende moralim bozuk olunca hiç kimseyle konuşmak istemem kendi halime bırakılmak isterim benim de işyerinde dün moralim bozuldu eve gittiğimde sinirim çok bozuktu valla sabahı sabah ettim. Bol dua et sabır iste gülüm zor dönemlerden geçiyorsun ama hepsi geçecek canım yaa.. Tüpün neden alınması gereksin ki kapalı da olsa zararı yok ki sana gebe kalırsan da öbür tüple kalıcan onun bir zararı yok bildiğim kadarıyla yani ne gerek var. eğer gebe kalsan onun tıkalı olduğunu bilmeyecektin bile zaten.

canım geçmi olsun korkam bak iyiymiş bebeğin sen ilaçlara aksatmadan devam et zaten riskli dönemi atlatmak üzeresin içini ferah tut.

Hoşgedin Kübracım. Evli olup olmaman önemli değil ki her türden konuşuyoruz burada maksat paylaşmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…