- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #6.861
felak,nas,ihlas,ayetel kürsi olabilir canım 10dk mızı bile almaz..Arkadaşlar, gamzenin bir onceki sayfada yazdigi dua onerilerini tek tek okudum, hepsi harika, hepsi cok buyuk dualar hepsini okuyasim geldi yaa.
Aralarindan 1 tane seceyim dedim ama herkesin durumuna uyacakbir duayi secmek cok zor. Cunku bazilarimizin cok vakti olmuyor, bazilarimizin ezberinde o dualar olmadigi icin bakarak okumaya useniyor, ayetlerden secemiyorum adet olunca okuyamiyoruz diye, Ne yapacagimi şaşırdım bende dusunup duruyorum.
Benim icimden geçeni soracak olursaniz, ben nazar dualari okuyalim hergun bir isime , uzerimizde nazarlar varsa kalksin gitsin hafifleyelim ve tertemiz hamis kalalim istiyorum. Nazar duasi dedigim, felak, nas, ihlas ve eger herkes ezbere biliyorsa ayetel kürsü'yüde ekleyip bu sekilde hergun bir kisiye okuyup gonderelim diyorum ben.
Aaacanim yaaa süper, sende istiyorsan eger senide eklerim ozaman ben yeni listemize. Tum dileklerin kabul edilecegi kisa ve kolay okunabilen etkili bir dua tavsiyen olursa çok sevinirim ayrica. Herkesin dilegine gore okuruz hergun Allahin izni ile.Aslında içimden geçende oydu biliyomusun... Ama şimdi hamilelik topiği olunca ne alaka olur diye düşündüm... Bir sürü Dua topiği buldum ama hiç birinde doğru düzgün katılım yok.. Burda herkes aktif... Valla tatlım kısaca bende katılmak isterim...
selam kızlarr nasılsınız..bugün pek iyi bir gün gecirmedim yİNEDE ALLAHıma bin şükür..kahverengi lekelenmem oldu yine çok korktum dr a gittim hemen RABBİM e şükür meleğimiz iyiydi gördüm içim rahatladı de progestan ve suda eritmeli ağrı kesici verdi..2 hafta sonra 2li test için gel dedi.. alanda RABBİM ama ultarasonda meleğimi görünce göz yaşlarıma engel olamadım mutluluktan ALLAHIM sen büyüksün meleklerimizi bize bağışla isteyenlerede nasib eyle İNŞALLAH..
sorma canım bende cok korktumm..tutamadım kendimi ağladım..elimden başka bişi gelmedi bolbol dua ettim RABBİM İNŞALLAH saüğ salim kucağımıza almayı nasib eder İNŞALLAH..ilaçlarda uyku yapıo..tatlım haber veriym dedim ben cıkıym hayırlı geceler ALLAH a emanet olun..Dünürum ayyy korkuttun beni, ama cok sukur iyiymissin derin bir oh cektim, gelinim yurekleri hoplatti desene
Coksukur canim Allahim hic sorunsuz hamisliginin devamini nasibetsin insallah.
canım hala olmadıysan bi kan testi yaptırmanı tavsiye ederim..kizlar bana yardim edin lutfen ya ben 1 ekim de regl oldum 26/29 gunde bir ader oluyorum yani en kotu ihtimal 2 gun gecikmem var dun evde test yaptim negatif ne yapayim sasirdim yol gosterin nolur
kizlar bana yardim edin lutfen ya ben 1 ekim de regl oldum 26/29 gunde bir ader oluyorum yani en kotu ihtimal 2 gun gecikmem var dun evde test yaptim negatif ne yapayim sasirdim yol gosterin nolur
BEĞENDİMfelak, nas, ihlas ve eger herkes ezbere biliyorsa ayetel kürsü'yüde ekleyip bu sekilde hergun bir kisiye okuyup gonderelim
Buna tamam diyen arkadaslar bu mesaji begensinler, 10 kisi eger begenirse kabul edilmis sayicam
canım Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsinselam kızlarr nasılsınız..bugün pek iyi bir gün gecirmedim yİNEDE ALLAHıma bin şükür..kahverengi lekelenmem oldu yine çok korktum dr a gittim hemen RABBİM e şükür meleğimiz iyiydi gördüm içim rahatladı de progestan ve suda eritmeli ağrı kesici verdi..2 hafta sonra 2li test için gel dedi.. verende alanda RABBİM ama ultarasonda meleğimi görünce göz yaşlarıma engel olamadım mutluluktan ALLAHIM sen büyüksün meleklerimizi bize bağışla isteyenlerede nasib eyle İNŞALLAH..
Yasemincim beni çok güzel sözlerle tanıttın çoookk teşekkür ederim..
Benim bi tane dua kartım var..
Karvizit büyüklüğünde cüzdanımda taşıyorum... Günlük çekmemiz gereken tesbihler sırayla yazıyo...
Basta estağfirullahla başlıyo.. Hem esma hemde diğer kısa zikirler var...
Ben yapabildiğim kadarıyla ordan yapıyorum... Çoğunluk ne derse ona uyarı ben canım..
sağol yasemin. çok içim daraldı. Allah inşAllah benide feraha ulaştırır diye diliyorum. babam normalde kalp hastası, yuksek tansiyonu vardı ama sıkıntı bunlardan değil beynine giden damarda pıhtılaşma olmuş. geçen sabah uyandıramamışlar. şu an dahil bilinci kapalı.. eşim, abim annem hastanelerde uğraşmışlar bana söylememişler. hem beni alabilecek kimse yok diye. bende orada saf saf rahim filmiyle uğraşıyorum. ammaaann size şunu söyleyim halimi anlayın hani tek kelime konuşmak zor gelir mi insana.. o durumdayım.. hemmen gidip uyumak istiyorum. uyumak ne güzel şeymiş diyorum bugun, herşeyi unutuyor insan.. rahim filmimin sonucunu aldıktan çok sonra öğrendim babamla ilgili durumu ve hiç üzülmedim öncesindede tüpün kapalı olmasına niyeyse. engel olucağına inanmadım daha doğrusu bugun buradaki doktora sordum kendi doktorum görsünde belki alınması gerekebilirmiş tüpün. yasemin tefriciye okurum demişsin Allah razı olsun. rüya olsa kabus olurdu sona ererdi diyorum. Allah sağlıklı geri dönüşler versin inşAllah hayırlısıyla. hem bizim hastamıza hem oradaki diğer hastalara. Rabbimden iyi kimse bilmez hiçbirşeyi. ama çok zor ya. bişey yapamıyorsun ya. dokunamıyorsun, konuşamıyorsun.. amaannn amaaannn diyorum..
canım benim korkma bol bol dinlen kuzenimdede kahverengi lekelenme olmuştu, kırmızı gelmediği sürece korkacak bir şey yokmuş, şimdi karnı burnunda doğumuna 6-7 gün var, sen iş falan yapma dikkat et kendineselam kızlarr nasılsınız..bugün pek iyi bir gün gecirmedim yİNEDE ALLAHıma bin şükür..kahverengi lekelenmem oldu yine çok korktum dr a gittim hemen RABBİM e şükür meleğimiz iyiydi gördüm içim rahatladı de progestan ve suda eritmeli ağrı kesici verdi..2 hafta sonra 2li test için gel dedi.. verende alanda RABBİM ama ultarasonda meleğimi görünce göz yaşlarıma engel olamadım mutluluktan ALLAHIM sen büyüksün meleklerimizi bize bağışla isteyenlerede nasib eyle İNŞALLAH..
kübracım hoşgeldin aramıza yaseminin dostu bizimde dostumuzdurYasemincim beni çok güzel sözlerle tanıttın çoookk teşekkür ederim..
Karvizit büyüklüğünde cüzdanımda taşıyorum... Günlük çekmemiz gereken tesbihler sırayla yazıyo...
Ben yapabildiğim kadarıyla ordan yapıyorum... Çoğunluk ne derse ona uyarı ben canım..
sıkma canını tatlım, Rabbim vereceği zamanı biliyor, bizde sabırla bekleyeceğiz. ben artık sorduklarında direkt söylüyorum istiyoruz olmuyor baktım böyle daha rahatım en azından bir daha sormuyorlar, dua da ediyorlar, her şeyin hayırlısı...günaydınnnnnnnn nasılsınız bakalımmmmm dün kuzenimine gittik bebek görmeye epey kalabalıktık ve herkes bana darısı sana temennisinde bulundular saolsun ama akiam farkettimki moralim epey düşmüş mutsuzum herkesin hakkında hayırlısı versin rabbim ne diyelim
selamlar kızlar,
rahim filmini çekildim. tek tüpüm tıkalıymış. dış gebelikten dolayı tıkalıymış. Rahimde şükür bişey yok. bende okunmamış dualarınız var. ilerleyen günlerde onları tamamlayacağım. ben bir süre burada olmıyacağım dün babamı hastaneye kaldırdılar. Yoğun bakımda şu an. Dua eder misiniz? Allah sağlıklı şifalar versin diye.
selam kızlarr nasılsınız..bugün pek iyi bir gün gecirmedim yİNEDE ALLAHıma bin şükür..kahverengi lekelenmem oldu yine çok korktum dr a gittim hemen RABBİM e şükür meleğimiz iyiydi gördüm içim rahatladı de progestan ve suda eritmeli ağrı kesici verdi..2 hafta sonra 2li test için gel dedi.. verende alanda RABBİM ama ultarasonda meleğimi görünce göz yaşlarıma engel olamadım mutluluktan ALLAHIM sen büyüksün meleklerimizi bize bağışla isteyenlerede nasib eyle İNŞALLAH..
sıkma canını tatlım, Rabbim vereceği zamanı biliyor, bizde sabırla bekleyeceğiz. ben artık sorduklarında direkt söylüyorum istiyoruz olmuyor baktım böyle daha rahatım en azından bir daha sormuyorlar, dua da ediyorlar, her şeyin hayırlısı...
canım Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
canım benim korkma bol bol dinlen kuzenimdede kahverengi lekelenme olmuştu, kırmızı gelmediği sürece korkacak bir şey yokmuş, şimdi karnı burnunda doğumuna 6-7 gün var, sen iş falan yapma dikkat et kendine
sağolun kızlar inanın bi yemek fln yapıorum kendimi yormuyorum ama oluyo işte RABBİM korusun...öyle böyle idare edicez artık dualrınızı eksik etmeyin benim dualrım sizlerle İNŞALLAH...herkese günaydın..yasemin felak nas ihlasa bende varım..nazar duaları önemli..herkes kendine günde 7 kere ayetel kürsi okusun..nazardan herşey olur.
kız korkuttun beni..ama geçen gün kayın validem ne dedi biliyomusun..iki kızı var..dediki ben ikisindede ara ara kanama geçirdim..derlermişki kanamalı hamilelik geçirenin çocuğu güzel olur..:))hani eskilerin böyle lafları varya..şimdi de o geldi aklıma..:))sağlıkla büyüsün inşallah..güzel olmasada bizimdir..
GÜNAYDIN şekercimmmm çok şükür RABBİME sen nasılsın...gunaydın kısceler naıslsınız
BEBEĞİM yazmışım zaten senin önceki konuşmalarından okuyunca hemen düzenlemiştim
sağol yasemin. çok içim daraldı. Allah inşAllah benide feraha ulaştırır diye diliyorum. babam normalde kalp hastası, yuksek tansiyonu vardı ama sıkıntı bunlardan değil beynine giden damarda pıhtılaşma olmuş. geçen sabah uyandıramamışlar. şu an dahil bilinci kapalı.. eşim, abim annem hastanelerde uğraşmışlar bana söylememişler. hem beni alabilecek kimse yok diye. bende orada saf saf rahim filmiyle uğraşıyorum. ammaaann size şunu söyleyim halimi anlayın hani tek kelime konuşmak zor gelir mi insana.. o durumdayım.. hemmen gidip uyumak istiyorum. uyumak ne güzel şeymiş diyorum bugun, herşeyi unutuyor insan.. rahim filmimin sonucunu aldıktan çok sonra öğrendim babamla ilgili durumu ve hiç üzülmedim öncesindede tüpün kapalı olmasına niyeyse. engel olucağına inanmadım daha doğrusu bugun buradaki doktora sordum kendi doktorum görsünde belki alınması gerekebilirmiş tüpün. yasemin tefriciye okurum demişsin Allah razı olsun. rüya olsa kabus olurdu sona ererdi diyorum. Allah sağlıklı geri dönüşler versin inşAllah hayırlısıyla. hem bizim hastamıza hem oradaki diğer hastalara. Rabbimden iyi kimse bilmez hiçbirşeyi. ama çok zor ya. bişey yapamıyorsun ya. dokunamıyorsun, konuşamıyorsun.. amaannn amaaannn diyorum..
selam kızlarr nasılsınız..bugün pek iyi bir gün gecirmedim yİNEDE ALLAHıma bin şükür..kahverengi lekelenmem oldu yine çok korktum dr a gittim hemen RABBİM e şükür meleğimiz iyiydi gördüm içim rahatladı de progestan ve suda eritmeli ağrı kesici verdi..2 hafta sonra 2li test için gel dedi.. verende alanda RABBİM ama ultarasonda meleğimi görünce göz yaşlarıma engel olamadım mutluluktan ALLAHIM sen büyüksün meleklerimizi bize bağışla isteyenlerede nasib eyle İNŞALLAH..
Yasemincim beni çok güzel sözlerle tanıttın çoookk teşekkür ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?