Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

tatlım hiç korkma melegin allaha emanet benim kkda serpil diye bi arkadaşımız vardı habire kahverengi lekelenmesi olurdu sen kendine dikkat et öyle agır işler yapmaya kalkışma lütfen

kızlar ben bütün herkesin tesbihini okudum ama haber veremedim ..herkes için nazar duaları okuma fikri çok güzel ama adetliyken nasıl yapıcaz orası biraz düşündürüyor beni .....

birde bir dua buldum kim dileği varsa bunu yaparsa kabul oluyormuş ama kişi sadece kendine yapabiliyor
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin tehullü biha ukdeti ve tüferricü biha kürbeti ve takdıy biha haceti ve ala alihi ve sahbihi ve sellim...her gece yatmadan 51 kez abdestli abdestsizde okunuyor dileğiniz gerçekleşene kadar devam edilmeli...

kızlar selamlar, ben buralardayımda giremedim. girsemde ne yazsam bilemedim.. bizde durumlar aynı. okumak istediğiniz dualara katılırım. Ayetel kürsiyi de eklerseniz hepimiz birbirimize bir dua etmiş oluruz. bir günde bir kişiye ne kadar çok ayetel kürsi gider. ben böyle yapalım derim ama adetliyken okunmaz dediniz.. ayetel kürsiyi de liste sabit nasılsa adet olanlarımız bitince adetimiz okuyalım ne olur ki?

mantıklı katılıyorum bu arada dua listesine benide ekleyin belki gözden kaçırım diye yazıyorum

bu arada unuttum söylemeyi de listeyi bitirdim çok şükür dün. bircan, sündüz,zeynep,çiğdem,nihan,seda Allah inşAllah kabul eder dualarımızı sizlerde sağlıklı gebelikler yaşayıp sağlıklı bebekler alırsınız hayırlı tez vakitlerde kucaklarınıza..

sağol canımm ya İNŞALLAH..İlaçlarımı düzenli içiyorum aksatmam asla...bi atlatsak bu dönemi hayırlısıyla...

İnşallah atlatırsın canım yorma kendini,azğır iş yapma yeter. Zaten dikkat ediyorsundur.

Allah razı olsun canım dualarımızı kabul etsin. Ya bak bu da güzelmiş okuyalım tabii. Ayırır zamanımızı okuruzbirbirimize de okurduk ama kendimizeymiş demek ki.

Allah razı olsun arkadaşım sağol bende bayrama gitmeden önce bitirmiştim hepsini Allah kabul etsin..

Canım çok geçmiş olsun, 2nizinde iyi olmasına sevindim. Rabbim sizi korusun, kendine çoook dikkat et

Ben geldim, kimler var acaba

tatlım hiç korkma melegin allaha emanet benim kkda serpil diye bi arkadaşımız vardı habire kahverengi lekelenmesi olurdu sen kendine dikkat et öyle agır işler yapmaya kalkışma lütfen
sağol tatlım evet dikkat ediyorum bi yemek fln yapıyorum okadar İNŞALLAH olmaz birdaha ister istemez tedirgin oluyor insan...

İnşallah atlatırsın canım yorma kendini,azğır iş yapma yeter. Zaten dikkat ediyorsundur.

.
evet canım dikkat ediyorum ilaçlarımıda düzenli kullanıyorum RABBİM e emanet artık..
Canım çok geçmiş olsun, 2nizinde iyi olmasına sevindim. Rabbim sizi korusun, kendine çoook dikkat et

Ben geldim, kimler var acaba
sağol canımm benim AMİN RABBİM hepimzi korusun..kimseye yaşatmasın..

Son düzenleme:

bedriyeciğim canım çektirmişsin sonunda rahim filmini, şimdi tıkalı olan tüp için ne yapacaklar? birde nasıl geçti merak ettim zormuydu ağrı sızı oldumu rahatmıydın.
canım baban içinde Allah şifa versin sağlık sıhhat versin Rabbim size bağışlasın, rahatsızlığı nedir bilmiyorum ama inşallah biran önce atlatır kavuşur sağlığına.

canım geçmiş olsun bazı hamileliklerde olabiliyor öyle kanamalar sen biraz dikkat et bişeycik olmaz zaten görmüşsün sağlıklıymışta hiç takma kafanı benim yengeminde kanaması olmuştu maşallah sapa sağlam bi kızı var,başka bildiklerimde var öyle hem kanama geçirip hem hamile olan rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.
yazdıklarını okuyunca gözlerim doldu ağlayacaktım vallahi demek kendinize benzettiniz fasülye tanesini

hoooopppp benden bahsedilmiş burada melek im canımmmmmmmmm:):):):)
8 ayım kahverengi akıntılarla geçti kaç kere koştum hastaneye bişey oldu diye
hiçbir sebep bulunamadı detaylı araştırmalar falan sonunda bende alıştım gülüp geçiyordum
gördükçe rahattım artık veee prensesimi 2,5 ay önce sapasağlam kollarıma aldım
Allah ıma bin şükür, tedbiri elden bırakma ama korkma herşey Allah tan tevekkül et ve bol bol
dua et emin ol doğurunca hepsi unutuluyor))

Melekk buldum bak sizi burada yeni topic hayırlı olsun diğer topiğimiz sessiz kaldı artık çook üzgünüm
ne günlerdi yaaa yazmaktan çalışamazdım ahh ahh ama inan giremiyorum artık bilgisayar açamıyorum
işe başlarsam birgün aranıza geri döneceğimmm çok öpüyorummm

Kızlarr nabersiniz. Ben grip oluıyorum ve hastalar kervanına katılıyorum sanırım. Burunlar tıkalı halim yok. Dün geceden sinyal vermişti zaten boğazlarımda gıcıklanıyor acayip hapşırma var. Neyse ki yarın haftanın son günü ya ilk gün olsaydı koskaca haftayı nasıl geçirirdim rapor falan alırdım artık ilerleseydi o zamanda. Bugün işyerinde hep başım ağrıdı gözlerimden alev çıkıyordu sanki. İlaç aldım şimdi birde pastil atıcam. Haftasonu da dinlenirim artık tavuk suyu çorba falan atlatırım inşallahh..

canım çok geçmiş olsun yapman gerekenleri yazmışsın zaten, bende daha yeni atlattım salgın var sanırım bide konuyla alakalımı bilemedim ama geçen ay akıntım çok diye bir soğan kürü yapayım dedim, o ay herkes döküldü okulda salgın vardı, ama ben hiç hastalanmadım, sanırım soğanın şifası, koruyucu özelliği var diye duymuştum, hastalanmadan önce içmek lazım, sana şimdi bir fayda sağlamaz sanırım ama bir dipnot işte, tekrar geçmiş olsun canım kendine dikkat et

canlar size birşey soracağım, bende iltihaplı vajinal akıntı vadır birsürü ilaç kullandım geçmedi sonra mecburen olduğum kürtaj sonrasında nerdeyse %80 geçti,şimdilerde biraz arttı gibi, çoğalmasını istemiyorum da, birşey duydum bilen varmı size sorayım, bu akıntı için maydanozu kaynatım yapraklarını temiz bir beze sarıp vajinanın üzerine koyup biraz bekletmek iyi geliyormuş bir kaç kez yapmak yeterliymiş. bunu bana teyzem söyledi kendisi yapmış faydasını görmüş, aranızda duyan yapan varmı?

Buketimmmm ayyy demek benim gelinim çok güzel olacak yahu ben ne dedim ama nededim hepiniz şahitsiniz, bu kız hem uzun boylu hem iyi huylu olacak dememişmiydim, aha bakın işte şimdide güzelliği tescillendi yaaaa ben bu kızı kimseye kaptırmam arkadaş, damat adayı çalışmalarıma dün gece itibari ile başladım ya Allah bismillah
canımm benimmm bak bütün topik seni bağrına basmış bile, kızlarında dediği gibi biz burda herşeyden konuuyoruz bakma bebek topiği olduğuna sonuçta hepimiz aynı dünyada yaşıyoruz sevinçlerimiz üzüntülerimiz oluyor paylaşıyoruz, ben sen dua listesine ekleyeceğim, senin çok güzel bir enerjin olduğunu düşünüyorum çünkü, e dualarınında kabul olacağına inanıyorum, belkide sen bizlere uğurlu gelirsin kübracım

canımmm aman aman hemen önlemlerini almışsın çok şükürki, çok dikkat et bide hemen vitamin iç bu akşam kesinlikle

Kuşum onun için dr bana bir antibiyotik vermiti bana da o iyi gelmişti. senin dediğin maydanozu duymadımi, ama maydanozun vucudu temizlediğini biliyorum, maydanoz suyu içenlerin çok sık idrarara çıktıklarını biliyorum, dolayısı ile idrar yollarınıda temizliyordur bu vesile ile. bir dene bakalım inşallah şifa olur.

evet salgın var bir de salı günü okul çok soğuktu kaloriferleri de yakmamışlardı daha dondum yani bildiğin. O zaman oldu işte ne olduysa yanii. Neyse yarın son gfün atlatsam da dinlensem daha evde iş var camlarda yalıtımdan kalan boyalar var temizlenecek silinecek bayramdan dönünce yaparım demiştim alışveriş falan zamanım kalmamıştı şimdi haftasonu nasıl yapıcam kara kara düşünüyorum. Soğan elbette şifalıdır o iyi gelmişti çorbalara salatalara herşeye katmak lazım.

canım evet maydonoz buhaır duydum ama üzerine koymayı hiç duymamıştım onu da yapabilirsin zararsız sonuçta ama antbiyotikte iyi gelir.

valla canım pastil, theraflu falan aldım. Meyve kalmamış evde yarın hemen alıcam yicem. Haftasonu da tavuksuyuna çorba yapıcam bol limon karabiberli toparlarım inşallahh canım..

evet canım onu da bi deneyeceğim bide soğan kürünü yaptım geçen ay, bu ayda bir yapayım bakalımi , onunda iyi geldiğini duymuştum, doktorların verdiği ilaç, fitil falan bende bağışıklık yaptı sanırım işe yaramıyor, bende btitkisel çözümler arıyorum Allah'ın izniyle inşallah

Yaaa ben veda dizisini izlemek istiyorum on buçukta başlayacak nedense umutsuz ev kadınlarını sekize almışlar yaa saçmalık ama benim uykum geldii theraflu içtiğim için uyku yapıyor ama yatmak istemiyorum ben ya ancak sanırsam yatmak zorunda kalıcam gözlerim kapanıyor off yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…