- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #6.881
sağol canımm ya İNŞALLAH..İlaçlarımı düzenli içiyorum aksatmam asla...bi atlatsak bu dönemi hayırlısıyla...canım geçmi olsun korkam bak iyiymiş bebeğin sen ilaçlara aksatmadan devam et zaten riskli dönemi atlatmak üzeresin içini ferah tut.
sağolun kızlar inanın bi yemek fln yapıorum kendimi yormuyorum ama oluyo işte RABBİM korusun...öyle böyle idare edicez artık dualrınızı eksik etmeyin benim dualrım sizlerle İNŞALLAH...
YASEMİNNNNN okuoku bak buket ne dio gelinin güzel olcakmış hadi kız olmassada damadın yakışıklı olcakmış..ALLAHIM sağlıklı sıhatli o günleri göstersin de başka bişi istemiyorum.canım ultrasondaki resmine inanamadım MAŞALLAH SUBHANALLAH büyümüş kuzum gözleri burnu dudakları belli hep eşime yolladım telefonla hemen gelincede baktı o bana benzio ben bana benzio dedik okadar yani.... güzel meleğim benim kucağımıza da alırız İNŞALLAH .RABBİM E hep dua ediyorum kızlar ALLAHIM sizlerede en kısa zmanda yaşatsın bu güzel duyguyu HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN..
kızlar selamlar, ben buralardayımda giremedim. girsemde ne yazsam bilemedim.. bizde durumlar aynı. okumak istediğiniz dualara katılırım. Ayetel kürsiyi de eklerseniz hepimiz birbirimize bir dua etmiş oluruz. bir günde bir kişiye ne kadar çok ayetel kürsi gider. ben böyle yapalım derim ama adetliyken okunmaz dediniz.. ayetel kürsiyi de liste sabit nasılsa adet olanlarımız bitince adetimiz okuyalım ne olur ki?
sağol canımm ya İNŞALLAH..İlaçlarımı düzenli içiyorum aksatmam asla...bi atlatsak bu dönemi hayırlısıyla...
kızlar ben bütün herkesin tesbihini okudum ama haber veremedim ..herkes için nazar duaları okuma fikri çok güzel ama adetliyken nasıl yapıcaz orası biraz düşündürüyor beni .....
birde bir dua buldum kim dileği varsa bunu yaparsa kabul oluyormuş ama kişi sadece kendine yapabiliyor
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin tehullü biha ukdeti ve tüferricü biha kürbeti ve takdıy biha haceti ve ala alihi ve sahbihi ve sellim...her gece yatmadan 51 kez abdestli abdestsizde okunuyor dileğiniz gerçekleşene kadar devam edilmeli...
bu arada unuttum söylemeyi de listeyi bitirdim çok şükür dün. bircan, sündüz,zeynep,çiğdem,nihan,seda Allah inşAllah kabul eder dualarımızı sizlerde sağlıklı gebelikler yaşayıp sağlıklı bebekler alırsınız hayırlı tez vakitlerde kucaklarınıza..
selam kızlarr nasılsınız..bugün pek iyi bir gün gecirmedim yİNEDE ALLAHıma bin şükür..kahverengi lekelenmem oldu yine çok korktum dr a gittim hemen RABBİM e şükür meleğimiz iyiydi gördüm içim rahatladı de progestan ve suda eritmeli ağrı kesici verdi..2 hafta sonra 2li test için gel dedi.. verende alanda RABBİM ama ultarasonda meleğimi görünce göz yaşlarıma engel olamadım mutluluktan ALLAHIM sen büyüksün meleklerimizi bize bağışla isteyenlerede nasib eyle İNŞALLAH..
sağol tatlım evet dikkat ediyorum bi yemek fln yapıyorum okadar İNŞALLAH olmaz birdaha ister istemez tedirgin oluyor insan...tatlım hiç korkma melegin allaha emanet benim kkda serpil diye bi arkadaşımız vardı habire kahverengi lekelenmesi olurdu sen kendine dikkat et öyle agır işler yapmaya kalkışma lütfen
evet canım dikkat ediyorum ilaçlarımıda düzenli kullanıyorum RABBİM e emanet artık..İnşallah atlatırsın canım yorma kendini,azğır iş yapma yeter. Zaten dikkat ediyorsundur.
.
sağol canımm benim AMİN RABBİM hepimzi korusun..kimseye yaşatmasın..Canım çok geçmiş olsun, 2nizinde iyi olmasına sevindim. Rabbim sizi korusun, kendine çoook dikkat et
Ben geldim, kimler var acaba
selamlar kızlar,
rahim filmini çekildim. tek tüpüm tıkalıymış. dış gebelikten dolayı tıkalıymış. Rahimde şükür bişey yok. bende okunmamış dualarınız var. ilerleyen günlerde onları tamamlayacağım. ben bir süre burada olmıyacağım dün babamı hastaneye kaldırdılar. Yoğun bakımda şu an. Dua eder misiniz? Allah sağlıklı şifalar versin diye.
sağolun kızlar inanın bi yemek fln yapıorum kendimi yormuyorum ama oluyo işte RABBİM korusun...öyle böyle idare edicez artık dualrınızı eksik etmeyin benim dualrım sizlerle İNŞALLAH...
YASEMİNNNNN okuoku bak buket ne dio gelinin güzel olcakmış hadi kız olmassada damadın yakışıklı olcakmış..ALLAHIM sağlıklı sıhatli o günleri göstersin de başka bişi istemiyorum.canım ultrasondaki resmine inanamadım MAŞALLAH SUBHANALLAH büyümüş kuzum gözleri burnu dudakları belli hep eşime yolladım telefonla hemen gelincede baktı o bana benzio ben bana benzio dedik okadar yani.... güzel meleğim benim kucağımıza da alırız İNŞALLAH .RABBİM E hep dua ediyorum kızlar ALLAHIM sizlerede en kısa zmanda yaşatsın bu güzel duyguyu HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN..
tatlım hiç korkma melegin allaha emanet benim kkda serpil diye bi arkadaşımız vardı habire kahverengi lekelenmesi olurdu sen kendine dikkat et öyle agır işler yapmaya kalkışma lütfen
Kızlarr nabersiniz. Ben grip oluıyorum ve hastalar kervanına katılıyorum sanırım. Burunlar tıkalı halim yok. Dün geceden sinyal vermişti zaten boğazlarımda gıcıklanıyor acayip hapşırma var. Neyse ki yarın haftanın son günü ya ilk gün olsaydı koskaca haftayı nasıl geçirirdim rapor falan alırdım artık ilerleseydi o zamanda. Bugün işyerinde hep başım ağrıdı gözlerimden alev çıkıyordu sanki. İlaç aldım şimdi birde pastil atıcam. Haftasonu da dinlenirim artık tavuk suyu çorba falan atlatırım inşallahh..
Buketimmmm ayyy demek benim gelinim çok güzel olacak yahu ben ne dedim ama nededim hepiniz şahitsiniz, bu kız hem uzun boylu hem iyi huylu olacak dememişmiydim, aha bakın işte şimdide güzelliği tescillendi yaaaa ben bu kızı kimseye kaptırmam arkadaş, damat adayı çalışmalarıma dün gece itibari ile başladım ya Allah bismillahherkese günaydın..yasemin felak nas ihlasa bende varım..nazar duaları önemli..herkes kendine günde 7 kere ayetel kürsi okusun..nazardan herşey olur.
kız korkuttun beni..ama geçen gün kayın validem ne dedi biliyomusun..iki kızı var..dediki ben ikisindede ara ara kanama geçirdim..derlermişki kanamalı hamilelik geçirenin çocuğu güzel olur..:))hani eskilerin böyle lafları varya..şimdi de o geldi aklıma..:))sağlıkla büyüsün inşallah..güzel olmasada bizimdir..
canımm benimmm bak bütün topik seni bağrına basmış bile, kızlarında dediği gibi biz burda herşeyden konuuyoruz bakma bebek topiği olduğuna sonuçta hepimiz aynı dünyada yaşıyoruz sevinçlerimiz üzüntülerimiz oluyor paylaşıyoruz, ben sen dua listesine ekleyeceğim, senin çok güzel bir enerjin olduğunu düşünüyorum çünkü, e dualarınında kabul olacağına inanıyorum, belkide sen bizlere uğurlu gelirsin kübracımYasemincim beni çok güzel sözlerle tanıttın çoookk teşekkür ederim..
Benim bi tane dua kartım var..
Karvizit büyüklüğünde cüzdanımda taşıyorum... Günlük çekmemiz gereken tesbihler sırayla yazıyo...
Basta estağfirullahla başlıyo.. Hem esma hemde diğer kısa zikirler var...
Ben yapabildiğim kadarıyla ordan yapıyorum... Çoğunluk ne derse ona uyarı ben canım..
Kızlarr nabersiniz. Ben grip oluıyorum ve hastalar kervanına katılıyorum sanırım. Burunlar tıkalı halim yok. Dün geceden sinyal vermişti zaten boğazlarımda gıcıklanıyor acayip hapşırma var. Neyse ki yarın haftanın son günü ya ilk gün olsaydı koskaca haftayı nasıl geçirirdim rapor falan alırdım artık ilerleseydi o zamanda. Bugün işyerinde hep başım ağrıdı gözlerimden alev çıkıyordu sanki. İlaç aldım şimdi birde pastil atıcam. Haftasonu da dinlenirim artık tavuk suyu çorba falan atlatırım inşallahh..
canlar size birşey soracağım, bende iltihaplı vajinal akıntı vadır birsürü ilaç kullandım geçmedi sonra mecburen olduğum kürtaj sonrasında nerdeyse %80 geçti,şimdilerde biraz arttı gibi, çoğalmasını istemiyorum da, birşey duydum bilen varmı size sorayım, bu akıntı için maydanozu kaynatım yapraklarını temiz bir beze sarıp vajinanın üzerine koyup biraz bekletmek iyi geliyormuş bir kaç kez yapmak yeterliymiş. bunu bana teyzem söyledi kendisi yapmış faydasını görmüş, aranızda duyan yapan varmı?
canım çok geçmiş olsun yapman gerekenleri yazmışsın zaten, bende daha yeni atlattım salgın var sanırım bide konuyla alakalımı bilemedim ama geçen ay akıntım çok diye bir soğan kürü yapayım dedim, o ay herkes döküldü okulda salgın vardı, ama ben hiç hastalanmadım, sanırım soğanın şifası, koruyucu özelliği var diye duymuştum, hastalanmadan önce içmek lazım, sana şimdi bir fayda sağlamaz sanırım ama bir dipnot işte, tekrar geçmiş olsun canım kendine dikkat et
canlar size birşey soracağım, bende iltihaplı vajinal akıntı vadır birsürü ilaç kullandım geçmedi sonra mecburen olduğum kürtaj sonrasında nerdeyse %80 geçti,şimdilerde biraz arttı gibi, çoğalmasını istemiyorum da, birşey duydum bilen varmı size sorayım, bu akıntı için maydanozu kaynatım yapraklarını temiz bir beze sarıp vajinanın üzerine koyup biraz bekletmek iyi geliyormuş bir kaç kez yapmak yeterliymiş. bunu bana teyzem söyledi kendisi yapmış faydasını görmüş, aranızda duyan yapan varmı?
Buketimmmm ayyy demek benim gelinim çok güzel olacak yahu ben ne dedim ama nededim hepiniz şahitsiniz, bu kız hem uzun boylu hem iyi huylu olacak dememişmiydim, aha bakın işte şimdide güzelliği tescillendi yaaaa ben bu kızı kimseye kaptırmam arkadaş, damat adayı çalışmalarıma dün gece itibari ile başladım ya Allah bismillah
canımm benimmm bak bütün topik seni bağrına basmış bile, kızlarında dediği gibi biz burda herşeyden konuuyoruz bakma bebek topiği olduğuna sonuçta hepimiz aynı dünyada yaşıyoruz sevinçlerimiz üzüntülerimiz oluyor paylaşıyoruz, ben sen dua listesine ekleyeceğim, senin çok güzel bir enerjin olduğunu düşünüyorum çünkü, e dualarınında kabul olacağına inanıyorum, belkide sen bizlere uğurlu gelirsin kübracım
canımmm aman aman hemen önlemlerini almışsın çok şükürki, çok dikkat et bide hemen vitamin iç bu akşam kesinlikle
Kuşum onun için dr bana bir antibiyotik vermiti bana da o iyi gelmişti. senin dediğin maydanozu duymadımi, ama maydanozun vucudu temizlediğini biliyorum, maydanoz suyu içenlerin çok sık idrarara çıktıklarını biliyorum, dolayısı ile idrar yollarınıda temizliyordur bu vesile ile. bir dene bakalım inşallah şifa olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?