Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım valla soğan suyu kürü hayatımdaki en güzel kür dü. hem adetlerimi düene sokmuştu hemde dediğin gibi hertürlü akıntı, kist vs gibi sıkıntıları ortadan kaldırıyor.

kuşum bence hiiiç direnme yat, çünkü uyu ki vucudun direnç kazansın buna ihtiyacı var sağlam kalabilmk ve hastalığa direnebilmek için.
veda filmini sonra olmazsa cd alır izlersin veya tv birdaha verr inşallah.

öyle yapıcam artık yarın mesai olmasa kahve falan içer direnirdim ama erkende kalkıcam yaa. Hadi ben kaçar o zaman. İyi geceler hepinize tatlı rüyalar. Bu arada duaya hala karar veremedik sanırım.

İyi akşamlar kızlar... Hepinize çok teşekkür ederim..
Burdaki sohbete aktif olarak katılamayacağım ama dua listesi oluşturulduktan sonra hepinizin niyeti için duamı ettikten sonra burda yazarım bildiririm sizlere..
Dua Dostluğumuz başlasın.. Yasemincim umarım dediğin gibi uğurlu gelirim ve hepiniz umduğunuza nail olursunuz...

kulaklarınmı çınladı kızzzzz canım yaaa çok özledim sizleriiiiiiiiiiii melegini öp benim içinnnn en kısa sürede bekliyoruz aramızaaaa

canımm benim çok sağol böyle duydukça içim rahatlıyo dikkat etmeye calışıyorum elimden geldikce .he ya sorma canım minnacık ama hatları cıkmış ya insan benzetio ister istemez ayy sağlıklı olsunda kime benzerse benzesin sorun diil..RABBİME emanet

Hayırlı Cumalaaaaarrr
Canlarım günaydın herkesi sevgiyle selamlıyorum...
2 Gün önceki oylamamın sonucuna göre nazar duaları kabul edilmiş sayılıyor çoğunluk onu beğenmiş çünkü göreceğiniz üzere.
Ben haftasonu ALlah nasibederse listeyi oluşturayım, zaten aktif olanlarımızı direk yazarım, pek aktif olmayan kızları yazmam, gelip benide yaz derlerse eklerim ozaman. çünkü bir önceki dua listemize ismini ekletip sonradan hiç gelmeyenler oldu küstüm ben onlara.
Az kişi olalım ama öz kişi olalım hiç olmazsa diye düşünüyorum siz ne dersiniz?

Hatta bugün mübarek cuma günü hepimiz içimizden tüm topik için toplu dua edip nas, felak, ihlas ve ayetel kürsi okuyalım bu bir başlangıç olsun inşallah. Allah hepimizin üzerindeki nazarları, ağırlıkları, kötü gözleri, negatif enerjileri alsın temizlesin inşallah...

herkese günaydın

ben dün ve bugün kötü günler geçirdim..dün işten geççıktım..akşam saat 8 eve vardım..evde yiyecek bişey yok markete gittim alışveriş yaptım kasaya geldim cüzdan yok..anam cüzdan nerde..işte unutmuşum..akşam gittim iğrenç bi makarna yaptım yedim..sabah kalktım para yok..1 liram yokki dolmuşa vereyim de işe geleyim..takside yok..neyse..bi akraba vardı ondan istedim..bugün tam 9,30 da işe geldim hiç de böyle geç kalmamıştım:))

ayyyy bütün talihsizlikler üst üste gelmiş yaa bukadar olur, amannn neyse canım benim kendine moral ver "bugün cuma bugün bitecek, bugün cuma bu hafta bitecek...""" diye diye gün bitsin bari, akşamada kendine bir kral sofrası gibi hazırla, otur 1 saat kalkma keyfini çıkar, dünün acısını çıkar, ayy sen cüzdan yok diyince ödüm koptu çalındı sandım, tamda ay başı maaşınıda almışsındır Aman Allah korusun dikkat et kuşum.

valla işyerinde unuttuğum hemen aklıma geldi çalınma ihtimalini pek düşünmedim..zaten bankacı olunca fazla para taşımıyorsun bide sanırım diğer yerlere nazaran daha güvende hissediyorum burada kendimi..güvenlikler kameralar felan varya..neyse atlattım..
sen napıyosun??işler nasıl??dünde bende şu egg white denilen akıntı vardı..bende hep olur..ama koca yoktu:))olsada zaten bişey olmuyoya..bendeki bu kistler spermleri öldürüyomuş biliyomusun? gariplerim daha hedefe varamadan yiyilip yok oluyolar..:))belki hiç yumurtalarımın yakınına bile gelemediler..zaten yumurtalarım çatlayıpta yuvalarından çıkamıyolar:))onlarada yazık kııııııııızz.. araların da çok büyük engeller var..yaban ellerde bir şürü engel çıkıyo aralarında..kötü güçler onları ayırıyo..(kistler mistler:))

SEVENLERİ AYIRMAYIN NOOOOOLUUUURR..GÜNAH DEĞİL Mİ??

ayyy hakkaten spermlerle yumurtaların hikayesini çok acıklı anlatmışsın kııızzz ya bende depolikistik over denilen kist topluluğundan varmış ama dr ona pek takılmıyor nedense, belkide benimkide seninki gibi bir durumdur anammmm, desene içerde sperm katliamı yapıyoruz

tatlım pekı suan ben adetlıyım okuyamıyorum ozaman nasıkl yapıcaz

tatlım pekı suan ben adetlıyım okuyamıyorum ozaman nasıkl yapıcaz

canım benim çok güzel bir soru, ayet seçmeyelim dedik ama döndük dolaştık yine Allahın ayetlerine karar verdik
onu da artık şöyle yapıcaz, ya adet olmadan evvel yada bittikten sonra okuyamadığımız günleri okuruz artık bu ay böyle bi deneyelim bakalım bu dua listesini, bittiğinde yine aramızda danışıp birdaha ayet seçmeyelim yada böyle iyiydi yine bu tarz yapabilirzi diye yorumlarınızı alırım.

buket gecmis olsun baya hareketli bir gün gecirmissin canim. ah su kistler varya elime bir gecirsem.... sogan suyu ictinmi sen hic? cogu kisi sogan kürü ile kistlerden kurtuldugunu söylemisti. hatta benim tanidigim bir abla bana icindeki tüm pis ise yaramayan seylerini temizliyor sogan suyu cok sifali demisti bende uygulamistim 1kere ama sanirim onu basladiktan sonra bi ara veriyorsun sonra tekrar basliyorsun yani benim gibi 1kere yapmakla olmuyor

yasemin bende nazar dualarina talibim bende katilmak istiyorum, güzel bir fikir

neden kimse yok nereye gittiniz??

kizlar ben ov testine basladim ama sanirim cok gec basladim 12.günü basladim hala tek cizgi
birazdan yine yapacam ama 1saat daha idrar tutmam lazim ve ben zor dayaniyorum uyyy anam
bakalim cift cizgi nezaman nasip olacak bu ay:26:

tamam tatlım bana herturlu oyar sımdı ekım ayında kımse hamış kalmadımı yanı bu arada yenı tarıhım 26 kasım cnm

hadı hayırlısı cnm cok calış cok:) hayırlı cumalar sanada

Günaydınn hatta artık tünaydıınn.. Ancak gelebildim hatta kaç kere yazdım yarıda kaldı işim çıktı. Neyse bence de iyi düşünmüşsün girmeyenleri yazmayalım boşuna gelmiyorlar, okuyorlar mı okumuyorlar mı haberimiz yok isterlerse eklersin. Beni de ekle tabii geçen ay iş yoğunluğuma denk gelmişti girememiştim liste hazırlanmış yazmamıştın bundan sonrada o an olmasam bile yaz yanii olur mu balım.. Hayırlara vesile olsun inşallahh.. Yeni ay yeni umutlar. Hele ben bu ay belkide aşılamaya başlıcam 7 sinde olursam, ayrı bir heyecan var.. :18:

canım çalınmamış ya iş yerinde kalsın sorun değil ay başı kötü olurdu valla. Halletmişsin işte olur öyle aksilikler. Şimdi eve git güzel yemekler hazırla ve ye dinlen olur mu canım.. Bir kerede işe geç kal birşey olmaz artık mazaretin var sonuçta.

ya bu ay içecektim güya..ama eşim yokya orada burada kalıyorum evimde değilim..yapamadım..gerçi geç kalmış sayılmam..15 inde adet oldum adetin 7. günü diyolar ala 7 günlük rötardan bişey olmaz heralde..ne bileyim yaa..zaten sevmiyorum yapamayacam..bahane arıyorum..ama bu kist kendini tekrar ediyo..sonuçta doğum kontrol hapınıda içiyosun geriliyo ama bırakıyosun yine yeniliyo..nasıl olacak bilmiyomki..

ay hiçte böyle gecikmemiştim seda..9,30 du işe geldiğimde..:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…