- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #6.901
evet canım onu da bi deneyeceğim bide soğan kürünü yaptım geçen ay, bu ayda bir yapayım bakalımi , onunda iyi geldiğini duymuştum, doktorların verdiği ilaç, fitil falan bende bağışıklık yaptı sanırım işe yaramıyor, bende btitkisel çözümler arıyorum Allah'ın izniyle inşallah
Yaaa ben veda dizisini izlemek istiyorum on buçukta başlayacak nedense umutsuz ev kadınlarını sekize almışlar yaa saçmalık ama benim uykum geldii theraflu içtiğim için uyku yapıyor ama yatmak istemiyorum ben ya ancak sanırsam yatmak zorunda kalıcam gözlerim kapanıyor off yaa..
kuşum bence hiiiç direnme yat, çünkü uyu ki vucudun direnç kazansın buna ihtiyacı var sağlam kalabilmk ve hastalığa direnebilmek için.
veda filmini sonra olmazsa cd alır izlersin veya tv birdaha verr inşallah.
hoooopppp benden bahsedilmiş burada melek im canımmmmmmmmm:):):):)
8 ayım kahverengi akıntılarla geçti kaç kere koştum hastaneye bişey oldu diye
hiçbir sebep bulunamadı detaylı araştırmalar falan sonunda bende alıştım gülüp geçiyordum
gördükçe rahattım artık veee prensesimi 2,5 ay önce sapasağlam kollarıma aldım
Allah ıma bin şükür, tedbiri elden bırakma ama korkma herşey Allah tan tevekkül et ve bol bol
dua et emin ol doğurunca hepsi unutuluyor))
Melekk buldum bak sizi burada yeni topic hayırlı olsun diğer topiğimiz sessiz kaldı artık çook üzgünüm
ne günlerdi yaaa yazmaktan çalışamazdım ahh ahhama inan giremiyorum artık bilgisayar açamıyorum
işe başlarsam birgün aranıza geri döneceğimmm çok öpüyorummm
canımm benim çok sağol böyle duydukça içim rahatlıyo dikkat etmeye calışıyorum elimden geldikce .he ya sorma canım minnacık ama hatları cıkmış ya insan benzetio ister istemez ayy sağlıklı olsunda kime benzerse benzesin sorun diil..RABBİME emanetcanım geçmiş olsun bazı hamileliklerde olabiliyor öyle kanamalar sen biraz dikkat et bişeycik olmaz zaten görmüşsün sağlıklıymışta hiç takma kafanı benim yengeminde kanaması olmuştu maşallah sapa sağlam bi kızı var,başka bildiklerimde var öyle hem kanama geçirip hem hamile olan rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.
yazdıklarını okuyunca gözlerim doldu ağlayacaktım vallahi demek kendinize benzettiniz fasülye tanesini
günaydın canımmmmmm..günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
herkese günaydın
ben dün ve bugün kötü günler geçirdim..dün işten geççıktım..akşam saat 8 eve vardım..evde yiyecek bişey yok markete gittim alışveriş yaptım kasaya geldim cüzdan yok..anam cüzdan nerde..işte unutmuşum..akşam gittim iğrenç bi makarna yaptım yedim..sabah kalktım para yok..1 liram yokki dolmuşa vereyim de işe geleyim..takside yok..neyse..bi akraba vardı ondan istedim..bugün tam 9,30 da işe geldim hiç de böyle geç kalmamıştım:))
ayyyy bütün talihsizlikler üst üste gelmiş yaa bukadar olur, amannn neyse canım benim kendine moral ver "bugün cuma bugün bitecek, bugün cuma bu hafta bitecek...""" diye diye gün bitsin bari, akşamada kendine bir kral sofrası gibi hazırla, otur 1 saat kalkma keyfini çıkar, dünün acısını çıkar, ayy sen cüzdan yok diyince ödüm koptu çalındı sandım, tamda ay başı maaşınıda almışsındır Aman Allah korusun dikkat et kuşum.
valla işyerinde unuttuğum hemen aklıma geldi çalınma ihtimalini pek düşünmedim..zaten bankacı olunca fazla para taşımıyorsun bide sanırım diğer yerlere nazaran daha güvende hissediyorum burada kendimi..güvenlikler kameralar felan varya..neyse atlattım..
sen napıyosun??işler nasıl??dünde bende şu egg white denilen akıntı vardı..bende hep olur..ama koca yoktu:))olsada zaten bişey olmuyoya..bendeki bu kistler spermleri öldürüyomuş biliyomusun? gariplerim daha hedefe varamadan yiyilip yok oluyolar..:))belki hiç yumurtalarımın yakınına bile gelemediler..zaten yumurtalarım çatlayıpta yuvalarından çıkamıyolar:))onlarada yazık kııııııııızz.. araların da çok büyük engeller var..yaban ellerde bir şürü engel çıkıyo aralarında..kötü güçler onları ayırıyo..(kistler mistler:))
SEVENLERİ AYIRMAYIN NOOOOOLUUUURR..GÜNAH DEĞİL Mİ??
Canlarım günaydın herkesi sevgiyle selamlıyorum...Hayırlı Cumalaaaaarrr
2 Gün önceki oylamamın sonucuna göre nazar duaları kabul edilmiş sayılıyor çoğunluk onu beğenmiş çünkü göreceğiniz üzere.
Ben haftasonu ALlah nasibederse listeyi oluşturayım, zaten aktif olanlarımızı direk yazarım, pek aktif olmayan kızları yazmam, gelip benide yaz derlerse eklerim ozaman. çünkü bir önceki dua listemize ismini ekletip sonradan hiç gelmeyenler oldu küstüm ben onlara.
Az kişi olalım ama öz kişi olalım hiç olmazsa diye düşünüyorum siz ne dersiniz?
Hatta bugün mübarek cuma günü hepimiz içimizden tüm topik için toplu dua edip nas, felak, ihlas ve ayetel kürsi okuyalım bu bir başlangıç olsun inşallah. Allah hepimizin üzerindeki nazarları, ağırlıkları, kötü gözleri, negatif enerjileri alsın temizlesin inşallah...
tatlım pekı suan ben adetlıyım okuyamıyorum ozaman nasıkl yapıcaz
tamam tatlım bana herturlu oyar sımdı ekım ayında kımse hamış kalmadımı yanı bu arada yenı tarıhım 26 kasım cnmcanım benim çok güzel bir soru, ayet seçmeyelim dedik ama döndük dolaştık yine Allahın ayetlerine karar verdik
onu da artık şöyle yapıcaz, ya adet olmadan evvel yada bittikten sonra okuyamadığımız günleri okuruz artık bu ay böyle bi deneyelim bakalım bu dua listesini, bittiğinde yine aramızda danışıp birdaha ayet seçmeyelim yada böyle iyiydi yine bu tarz yapabilirzi diye yorumlarınızı alırım.
neden kimse yoknereye gittiniz??
kizlar ben ov testine basladim ama sanirim cok gec basladim 12.günü basladim hala tek cizgi
birazdan yine yapacam ama 1saat daha idrar tutmam lazim ve ben zor dayaniyorum uyyy anam
bakalim cift cizgi nezaman nasip olacak bu ay:26:
Canlarım günaydın herkesi sevgiyle selamlıyorum...Hayırlı Cumalaaaaarrr
2 Gün önceki oylamamın sonucuna göre nazar duaları kabul edilmiş sayılıyor çoğunluk onu beğenmiş çünkü göreceğiniz üzere.
Ben haftasonu ALlah nasibederse listeyi oluşturayım, zaten aktif olanlarımızı direk yazarım, pek aktif olmayan kızları yazmam, gelip benide yaz derlerse eklerim ozaman. çünkü bir önceki dua listemize ismini ekletip sonradan hiç gelmeyenler oldu küstüm ben onlara.
Az kişi olalım ama öz kişi olalım hiç olmazsa diye düşünüyorum siz ne dersiniz?
Hatta bugün mübarek cuma günü hepimiz içimizden tüm topik için toplu dua edip nas, felak, ihlas ve ayetel kürsi okuyalım bu bir başlangıç olsun inşallah. Allah hepimizin üzerindeki nazarları, ağırlıkları, kötü gözleri, negatif enerjileri alsın temizlesin inşallah...
herkese günaydın
ben dün ve bugün kötü günler geçirdim..dün işten geççıktım..akşam saat 8 eve vardım..evde yiyecek bişey yok markete gittim alışveriş yaptım kasaya geldim cüzdan yok..anam cüzdan nerde..işte unutmuşum..akşam gittim iğrenç bi makarna yaptım yedim..sabah kalktım para yok..1 liram yokki dolmuşa vereyim de işe geleyim..takside yok..neyse..bi akraba vardı ondan istedim..bugün tam 9,30 da işe geldim hiç de böyle geç kalmamıştım:))
buket gecmis olsun baya hareketli bir gün gecirmissin canim. ah su kistler varya elime bir gecirsem.... sogan suyu ictinmi sen hic? cogu kisi sogan kürü ile kistlerden kurtuldugunu söylemisti. hatta benim tanidigim bir abla bana icindeki tüm pis ise yaramayan seylerini temizliyor sogan suyu cok sifali demisti bende uygulamistim 1kere ama sanirim onu basladiktan sonra bi ara veriyorsun sonra tekrar basliyorsun yani benim gibi 1kere yapmakla olmuyor
yasemin bende nazar dualarina talibimbende katilmak istiyorum, güzel bir fikir
:18:
canım çalınmamış ya iş yerinde kalsın sorun değil ay başı kötü olurdu valla. Halletmişsin işte olur öyle aksilikler. Şimdi eve git güzel yemekler hazırla ve ye dinlen olur mu canım.. Bir kerede işe geç kal birşey olmaz artık mazaretin var sonuçta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?