- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #6.921
ya bu ay içecektim güya..ama eşim yokya orada burada kalıyorum evimde değilim..yapamadım..gerçi geç kalmış sayılmam..15 inde adet oldum adetin 7. günü diyolar ala 7 günlük rötardan bişey olmaz heralde..ne bileyim yaa..zaten sevmiyorum yapamayacam..bahane arıyorum..ama bu kist kendini tekrar ediyo..sonuçta doğum kontrol hapınıda içiyosun geriliyo ama bırakıyosun yine yeniliyo..nasıl olacak bilmiyomki..
ay hiçte böyle gecikmemiştim seda..9,30 du işe geldiğimde..:))
ya bu ay içecektim güya..ama eşim yokya orada burada kalıyorum evimde değilim..yapamadım..gerçi geç kalmış sayılmam..15 inde adet oldum adetin 7. günü diyolar ala 7 günlük rötardan bişey olmaz heralde..ne bileyim yaa..zaten sevmiyorum yapamayacam..bahane arıyorum..ama bu kist kendini tekrar ediyo..sonuçta doğum kontrol hapınıda içiyosun geriliyo ama bırakıyosun yine yeniliyo..nasıl olacak bilmiyomki..
ay hiçte böyle gecikmemiştim seda..9,30 du işe geldiğimde..:))
ama sürekli olmuyor ya canım mazaretin vardı geç gittin ne yapacaktın başka izahı var yanii. Alışkın olmayınca insan rahatsız oluyor. Bak ben burada gripten yıklıyorum başım çatlıyor, uyku gözlerimden akıyor kafamı koysam gözler kapanacak halsizlik had safhada boğazlar acıyor öksürük başladı ama buradayım aman laf demesinler diye akşam olsun diye dakikaları sayıyorum resmen.
tamam tatlım yazarım tabikibuket gecmis olsun baya hareketli bir gün gecirmissin canim. ah su kistler varya elime bir gecirsem.... sogan suyu ictinmi sen hic? cogu kisi sogan kürü ile kistlerden kurtuldugunu söylemisti. hatta benim tanidigim bir abla bana icindeki tüm pis ise yaramayan seylerini temizliyor sogan suyu cok sifali demisti bende uygulamistim 1kere ama sanirim onu basladiktan sonra bi ara veriyorsun sonra tekrar basliyorsun yani benim gibi 1kere yapmakla olmuyor
yasemin bende nazar dualarina talibimbende katilmak istiyorum, güzel bir fikir
ayy bu ay inşallah uğurlu gelir bize yaa, geçen ay işlerkesattı kimse hamiş kalmadıneden kimse yoknereye gittiniz??
kizlar ben ov testine basladim ama sanirim cok gec basladim 12.günü basladim hala tek cizgi
birazdan yine yapacam ama 1saat daha idrar tutmam lazim ve ben zor dayaniyorum uyyy anam
bakalim cift cizgi nezaman nasip olacak bu ay:26:
inşallah bu ay hamilelik patlaması yaşarız kuşum hadi bismillah. değiştirdim bat tarihinitamam tatlım bana herturlu oyar sımdı ekım ayında kımse hamış kalmadımı yanı bu arada yenı tarıhım 26 kasım cnm
hadı hayırlısı cnm cok calış cok:) hayırlı cumalar sanada
ama sürekli olmuyor ya canım mazaretin vardı geç gittin ne yapacaktın başka izahı var yanii. Alışkın olmayınca insan rahatsız oluyor. Bak ben burada gripten yıklıyorum başım çatlıyor, uyku gözlerimden akıyor kafamı koysam gözler kapanacak halsizlik had safhada boğazlar acıyor öksürük başladı ama buradayım aman laf demesinler diye akşam olsun diye dakikaları sayıyorum resmen.
valla işyerinde unuttuğum hemen aklıma geldi çalınma ihtimalini pek düşünmedim..zaten bankacı olunca fazla para taşımıyorsun bide sanırım diğer yerlere nazaran daha güvende hissediyorum burada kendimi..güvenlikler kameralar felan varya..neyse atlattım..
sen napıyosun??işler nasıl??dünde bende şu egg white denilen akıntı vardı..bende hep olur..ama koca yoktu:))olsada zaten bişey olmuyoya..bendeki bu kistler spermleri öldürüyomuş biliyomusun? gariplerim daha hedefe varamadan yiyilip yok oluyolar..:))belki hiç yumurtalarımın yakınına bile gelemediler..zaten yumurtalarım çatlayıpta yuvalarından çıkamıyolar:))onlarada yazık kııııııııızz.. araların da çok büyük engeller var..yaban ellerde bir şürü engel çıkıyo aralarında..kötü güçler onları ayırıyo..(kistler mistler:))
SEVENLERİ AYIRMAYIN NOOOOOLUUUURR..GÜNAH DEĞİL Mİ??
ayyy hakkaten spermlerle yumurtaların hikayesini çok acıklı anlatmışsın kııızzzya bende depolikistik over denilen kist topluluğundan varmış ama dr ona pek takılmıyor nedense, belkide benimkide seninki gibi bir durumdur anammmm, desene içerde sperm katliamı yapıyoruz
Canlarım günaydın herkesi sevgiyle selamlıyorum...Hayırlı Cumalaaaaarrr
2 Gün önceki oylamamın sonucuna göre nazar duaları kabul edilmiş sayılıyor çoğunluk onu beğenmiş çünkü göreceğiniz üzere.
Ben haftasonu ALlah nasibederse listeyi oluşturayım, zaten aktif olanlarımızı direk yazarım, pek aktif olmayan kızları yazmam, gelip benide yaz derlerse eklerim ozaman. çünkü bir önceki dua listemize ismini ekletip sonradan hiç gelmeyenler oldu küstüm ben onlara.
Az kişi olalım ama öz kişi olalım hiç olmazsa diye düşünüyorum siz ne dersiniz?
Hatta bugün mübarek cuma günü hepimiz içimizden tüm topik için toplu dua edip nas, felak, ihlas ve ayetel kürsi okuyalım bu bir başlangıç olsun inşallah. Allah hepimizin üzerindeki nazarları, ağırlıkları, kötü gözleri, negatif enerjileri alsın temizlesin inşallah...
Kızlar ben hamile olmak istiyorum yaaa, karnımda batmalar filan oluyor kendimi bişey sanıyorumhalbuki daha 2 gün önce 1 kere deneme yaptık okadar, psikolojikliğinde bu kadarı yani
ayy süpersin bu sanki hani çörek otu bal tarçın kürü filan varya ona benziyor heralde, bak kaç zamandır duyurorum hiç yapmadım sen yazınca hevesim geldi, tamam yapıcam bakalım çok sağolyasemin buket kistleriniz için benden size bir reçete bunu bana şifacı kadın verdi beniimde kistlere bebek dokununca zehirlenip ölüyomuş teyze söyledi....
1 yemek kaşığı bal
1 çay kaşığı tarçın karıştır 10 gün boyunca ye sonra adet görüp temizlendikten sonra
3 parmak büyüklüğünde böğürtlen kökü
1ç.k çörek otu
3 su bardağı su içme suyunu koy kaynamaya başlayınca 15 dk kaynat yarısını sabah aç karnına yarısını akşam yatarken iç.3gün iç 5 gün ara ver dokuz güne tamamla
ben bunu yaptım her doktora gittiğimde şu kadar kistin var derlerdi en son gittiğimde tertemiz çıktı inşallah bebeklerimde yaşar kısmet bakalım
yazarım tabi tatlımbeni yazar mısın tatlım listeye bu ara tatil dönüşü ya işler yığıldı üstüme çok giremiyorum o yüzden ama okurum geceleri seviyorum...
ben psikoloğa randevu aldım pazartesi gidiyorum başka çözüm bulamadım
ayy süpersin bu sanki hani çörek otu bal tarçın kürü filan varya ona benziyor heralde, bak kaç zamandır duyurorum hiç yapmadım sen yazınca hevesim geldi, tamam yapıcam bakalım çok sağol
yazarım tabi tatlıminsanın içi ferahlıyor okuyunca hakkaten bende seviyorum.
anammmm nerde buldun psikoloğu bende geleyim? kimmiş hangi hastanede? kaç para
BİDE kızlar benim altı ayım doldu korunmayı bırakmak istiyorum herkes baskı yapıyor bi sene bekle diye kimse bana sormuyor sen ne istiyorsun diye çok bunaldım çevremdeki herkesten kaçıp uzaklaşmak istiyorum sanki siz doktordan daha iyi biliyosun allah allah ya ne yapmalıyım sizce
TATLIM DR NE DİYORSA, SEN ONU YAP, dr bişey demiyorsa da içinden geçeni yap, milletin ağzı torba değilki büzelim, sanki kendileri doğuracak, kendileri bakacak, uzaktan cır cır konuşması kolay. sen kendi ruhunu dinle, he he de onlara evet tabi öyle yapmak lazım de geç, sallama kimseyi sakın, bak psikolog ta sana öyle diycek, istersen psikoloğa gitme bana gel
Zaten psikoloğa gitmek geriyor beni sana geleyim en iyisi sen bana anlatırsın ben sana sonrada ağlaşırız beraber ben çok sulu gözlüyüm seninde psikolojini bozarsam karışmam
canlar size birşey soracağım, bende iltihaplı vajinal akıntı vadır birsürü ilaç kullandım geçmedi sonra mecburen olduğum kürtaj sonrasında nerdeyse %80 geçti,şimdilerde biraz arttı gibi, çoğalmasını istemiyorum da, birşey duydum bilen varmı size sorayım, bu akıntı için maydanozu kaynatım yapraklarını temiz bir beze sarıp vajinanın üzerine koyup biraz bekletmek iyi geliyormuş bir kaç kez yapmak yeterliymiş. bunu bana teyzem söyledi kendisi yapmış faydasını görmüş, aranızda duyan yapan varmı?
Canlarım günaydın herkesi sevgiyle selamlıyorum...Hayırlı Cumalaaaaarrr
2 Gün önceki oylamamın sonucuna göre nazar duaları kabul edilmiş sayılıyor çoğunluk onu beğenmiş çünkü göreceğiniz üzere.
Ben haftasonu ALlah nasibederse listeyi oluşturayım, zaten aktif olanlarımızı direk yazarım, pek aktif olmayan kızları yazmam, gelip benide yaz derlerse eklerim ozaman. çünkü bir önceki dua listemize ismini ekletip sonradan hiç gelmeyenler oldu küstüm ben onlara.
Az kişi olalım ama öz kişi olalım hiç olmazsa diye düşünüyorum siz ne dersiniz?
Hatta bugün mübarek cuma günü hepimiz içimizden tüm topik için toplu dua edip nas, felak, ihlas ve ayetel kürsi okuyalım bu bir başlangıç olsun inşallah. Allah hepimizin üzerindeki nazarları, ağırlıkları, kötü gözleri, negatif enerjileri alsın temizlesin inşallah...
ay canim gecmis olsun. hastayken hic cekilmiyor calismak. Rabbim kolaylik versin
bende trde iken virus kapmisim mide bulantisi ishal ates titreme acile gittik 5 cesit hap kullandim izinden eve döndük hala ayniydim bidaha doktora göründüm imkani yok sen bu sekil calisamazsin dedi ve 1hafta evde istirahat etmek icin rapor verdi. cok sükür iyiyim
tamam tatlım yazarım tabiki
ayy bu ay inşallah uğurlu gelir bize yaa, geçen ay işlerkesattı kimse hamiş kalmadı
inşallah bu ay hamilelik patlaması yaşarız kuşum hadi bismillah. değiştirdim bat tarihini
ayyyy Allah şifa versin ALlahtanki bugün cuma varya yoksa hiç çekilmezdi, yarın tatil diye düşünüp azıcık daha güçlü hissedersin kendini hiç olmazsa, hadi dayan kuşum şurda 5-6 saat kaldı geri sayım başladı
Kızlar ben hamile olmak istiyorum yaaa, karnımda batmalar filan oluyor kendimi bişey sanıyorumhalbuki daha 2 gün önce 1 kere deneme yaptık okadar, psikolojikliğinde bu kadarı yani
ben psikoloğa randevu aldım pazartesi gidiyorum başka çözüm bulamadım
BİDE kızlar benim altı ayım doldu korunmayı bırakmak istiyorum herkes baskı yapıyor bi sene bekle diye kimse bana sormuyor sen ne istiyorsun diye çok bunaldım çevremdeki herkesten kaçıp uzaklaşmak istiyorum sanki siz doktordan daha iyi biliyosun allah allah ya ne yapmalıyım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?