Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ama sürekli olmuyor ya canım mazaretin vardı geç gittin ne yapacaktın başka izahı var yanii. Alışkın olmayınca insan rahatsız oluyor. Bak ben burada gripten yıklıyorum başım çatlıyor, uyku gözlerimden akıyor kafamı koysam gözler kapanacak halsizlik had safhada boğazlar acıyor öksürük başladı ama buradayım aman laf demesinler diye akşam olsun diye dakikaları sayıyorum resmen.

bence yap canim yap ve ic nerde olursan ol farketmez sonucta sogan her evde bulunur gittigin kaldigin kisiler akrabalarin sanirim onlarada icir onlarinda ici temizlensin oh mis gibi
sogan suyu antibiotik sadece hamile kalmak icin iciliyor diye düsünmesinler. ben esimin akrabasi gelmisti bize yatili ona bile icirdim oh kiz icim bi hos oldu dedi rahatlatiyordum kizi. kesin bilmiyordur nicin icildigini diye düsünmüstüm meger eskiden büyüklerimiz sogan suyunu cok icerlermis kadin hastaliklari icin ve hamile kalabilmek icin. esimin akrabasi bana anlatinca ben böyle oldum öylemiiii:26::26:

ay canim gecmis olsun. hastayken hic cekilmiyor calismak. Rabbim kolaylik versin
bende trde iken virus kapmisim mide bulantisi ishal ates titreme acile gittik 5 cesit hap kullandim izinden eve döndük hala ayniydim bidaha doktora göründüm imkani yok sen bu sekil calisamazsin dedi ve 1hafta evde istirahat etmek icin rapor verdi. cok sükür iyiyim

tamam tatlım yazarım tabiki
ayy bu ay inşallah uğurlu gelir bize yaa, geçen ay işlerkesattı kimse hamiş kalmadı
tamam tatlım bana herturlu oyar sımdı ekım ayında kımse hamış kalmadımı yanı bu arada yenı tarıhım 26 kasım cnm
hadı hayırlısı cnm cok calış cok:) hayırlı cumalar sanada
inşallah bu ay hamilelik patlaması yaşarız kuşum hadi bismillah. değiştirdim bat tarihini

ayyyy Allah şifa versin ALlahtanki bugün cuma varya yoksa hiç çekilmezdi, yarın tatil diye düşünüp azıcık daha güçlü hissedersin kendini hiç olmazsa, hadi dayan kuşum şurda 5-6 saat kaldı geri sayım başladı

Kızlar ben hamile olmak istiyorum yaaa, karnımda batmalar filan oluyor kendimi bişey sanıyorum halbuki daha 2 gün önce 1 kere deneme yaptık okadar, psikolojikliğinde bu kadarı yani

yasemin buket kistleriniz için benden size bir reçete bunu bana şifacı kadın verdi beniimde kistlere bebek dokununca zehirlenip ölüyomuş teyze söyledi....
1 yemek kaşığı bal
1 çay kaşığı tarçın karıştır 10 gün boyunca ye sonra adet görüp temizlendikten sonra
3 parmak büyüklüğünde böğürtlen kökü
1ç.k çörek otu
3 su bardağı su içme suyunu koy kaynamaya başlayınca 15 dk kaynat yarısını sabah aç karnına yarısını akşam yatarken iç.3gün iç 5 gün ara ver dokuz güne tamamla
ben bunu yaptım her doktora gittiğimde şu kadar kistin var derlerdi en son gittiğimde tertemiz çıktı inşallah bebeklerimde yaşar kısmet bakalım

beni yazar mısın tatlım listeye bu ara tatil dönüşü ya işler yığıldı üstüme çok giremiyorum o yüzden ama okurum geceleri seviyorum...

BİDE kızlar benim altı ayım doldu korunmayı bırakmak istiyorum herkes baskı yapıyor bi sene bekle diye kimse bana sormuyor sen ne istiyorsun diye çok bunaldım çevremdeki herkesten kaçıp uzaklaşmak istiyorum sanki siz doktordan daha iyi biliyosun allah allah ya ne yapmalıyım sizce

ayy süpersin bu sanki hani çörek otu bal tarçın kürü filan varya ona benziyor heralde, bak kaç zamandır duyurorum hiç yapmadım sen yazınca hevesim geldi, tamam yapıcam bakalım çok sağol
beni yazar mısın tatlım listeye bu ara tatil dönüşü ya işler yığıldı üstüme çok giremiyorum o yüzden ama okurum geceleri seviyorum...
yazarım tabi tatlım insanın içi ferahlıyor okuyunca hakkaten bende seviyorum.
ben psikoloğa randevu aldım pazartesi gidiyorum başka çözüm bulamadım

anammmm nerde buldun psikoloğu bende geleyim? kimmiş hangi hastanede? kaç para

canım devlette bakırköyde önce pskiyatriye randevu alıyorsun ona derdini anlatıp ben ilaçla tedavi olmak istemiyorum çocuk düşünüyorum diyince o seni psikoloğa yönlendiriyor çok güzel ilgileniyorlar gerekirse eşinide çağırıp aile terapisi veriyolar özele gitmeye kalksam altından kalkamazdım

TATLIM DR NE DİYORSA, SEN ONU YAP, dr bişey demiyorsa da içinden geçeni yap, milletin ağzı torba değilki büzelim, sanki kendileri doğuracak, kendileri bakacak, uzaktan cır cır konuşması kolay. sen kendi ruhunu dinle, he he de onlara evet tabi öyle yapmak lazım de geç, sallama kimseyi sakın, bak psikolog ta sana öyle diycek, istersen psikoloğa gitme bana gel

Zaten psikoloğa gitmek geriyor beni sana geleyim en iyisi sen bana anlatırsın ben sana sonrada ağlaşırız beraber ben çok sulu gözlüyüm seninde psikolojini bozarsam karışmam

Zaten psikoloğa gitmek geriyor beni sana geleyim en iyisi sen bana anlatırsın ben sana sonrada ağlaşırız beraber ben çok sulu gözlüyüm seninde psikolojini bozarsam karışmam

ayyy canım benim yaa, tamam ağlaşırız valla zaten arkadaşım yok bişeyim yok şu avcılarda, tek başıma sap gibi kalmışım, ağlamak bile iyi gelir bir dost ile...

Ben maydonuzu sapları ile kaynatıp suyunu içtiklerini duymuştum. Hatta bi tanıdığımız kısa bir süre sonra hamile kalmıştı. Maydanoz vesile olmuştur demiyorum ama maydanozun iltihabi hastalıklara gerçekten çok faydası var. Fakat iyi araştırıp kullanmak gerekir. Hamileyken kullanımı düşüklere sebep oluyo :106:

Yani bugün topik içinmi dua ediyoruz Hadi bakalım, Rabbim kabul eyleye

yasemin cim beni de yazar mısın dua listesine

herkese hayırlı cumalar diliyorum

tmyomr cnm sen kendini ne zaman hazır hissediyorsan o zaman başla pisikoloğa randevu almışsın bence doğru bir karar ama başkalırınla bu konuyu hiç konuşma düşünmüyoruz de geç açtırma bile konuyu ben öyle yapıyorum benimde geçen yıl temmuz ayında dış gebelik geçirip amilşyatla sağ tüpümü aldılar doktor 6 ay dedi ama ben kendimi hazır hissetmediğim için bu zamana kadar bekledim .ALLAH nasip ederse bu ay başlıcaz.. ama sana tavsiyem kimseyle konuşma ne kendi ailemle nede eşim tarafyla kimseyle konuşmuyorum. birkaç defa sordular şuan düşünmüyoruz diyorum .. kimseyi takma cnm bizi bizden başkası anlamaz çünkü.. umarım kısa zamanda sağlıkla hamile kalıp evladını alırsın kucağına...

yaaa ben gec basladim ov.testine sanirim o yüzden ciftcizgiyi yakalayamiyorum küstüm ben bu cubuklara
yine negatif acaba erkenmi yumurtladim:26: hhmmm olabilir. yarinda birtane yapayim sonra beklemeye geceyim......

yasemin bende hamile kalmak istiyoruuuuuuuuuuum, hatta bebisim büyümüs olsun.... bana annecigim seni cok seviyorum desin... bende onu öpüp koklayayim Insaallah.... sanirim bi kac dönemi atladim:26: cocugu evlenme cagina getirdim neredeyse....neyse okadarcik olsun hayali bile güzel mis kokularimizin. Olacak Insaallah hepimiz anne olacagiz Rabbimin izni ile Insaallah ben inaniyorum

Sağol canım daha raporluk birşeyim yoktu o yüzden almadım ben zaten gözleri hep üzerimizde bu aralar. Son gün diye idare ediyorum neyse kiökrüsük falan tam başlamadı haftasonu atlatırım.

Sağol canım benimm valla aynen öyle yarın dinleneceğimi düşünrerek dayanıyoru raporda almak istemedim işler çok yoğun değil çünkü boşuna buradakilerin neden ne oldu durumuna mazur kalmak istemedim sanki numarayapıcam neyse işte halsizlik uyku isteği baş ağrısı hakim biraz. Evett şu an itibariyle 3 saat 18 dakikam var

Kızlar ben hamile olmak istiyorum yaaa, karnımda batmalar filan oluyor kendimi bişey sanıyorum halbuki daha 2 gün önce 1 kere deneme yaptık okadar, psikolojikliğinde bu kadarı yani

Yaa olabilir senin bebiş jet gdiibir belki hemen döllenip belirti vermeye başlamıştır hemencecik gelecektir 3 ay adrese teslimm ay keşke öyle olsa. Belli olmaz tatlım sen çalışmalara devam et ah o belirtilere ben ne kandım ya her ay hamile ilan ederdim kendimi hayali çift çizgi bile görmşlüğüm vardır inan ki ama artıkın akıllandım karnım iyice büyümeden test yapmıcamm

ben psikoloğa randevu aldım pazartesi gidiyorum başka çözüm bulamadım

iyi etmişsin ya bende gelebilir miyim içimi dökeyim bende kovar beni kadın yaaa

bence de bırak artık ay herkes dr kesilmiş heee herşeye bir lafları var. Sen dr danış o ne derse o hem kimseye de korunmayı bırakıcam falan diye açıklama yapmak zorunda değilsin haberleri olmasın en yakınlarının bile böyle karışıyorlar yoksa hamile olunca haberleri olacak nasıl olsa gülüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…