Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Canım kaçıncı gün başlamıştın, şuan kaçıncı günündesin? 8. günden başlamak gerekiyo aslında... Bazen erken olabiliyo yumurtlama :106:

Masaallah 9.haftaya girdikmi? mide bulantin varmi? fasulyemizden bahset biraz bize, annesini üzmüyor degilmi akilli uslu

Allaha şükür bulantım falan yok benim :) Çok uslu şimdilik, üzmüyo beni :) İnşallah hep böyle devam eder teyzesi, darısı sizlere inşallah

ben 12. günde basladim yani baya gec basladim teste. bu ay ov.testi yapacagim diye planlamamistim öyle birden esti yapayim dedim. yarinda yaparim ondan sonra yapmam artik birdahaki aya erken baslarim
Masaallah canim Insaallah hamileligin boyunca rahat gecer tadini cikarirsin hamileligin

kız dur ben bunu yapayım..en azından tadı kötü değildir..balı anladıkda şu kötlerin tadı kötü mü..çörek otunuda hiç sevmem..ne sevmiyosam obana şifaymış arkadaş..napalım..geçen arkadaşım dediki..buket sen bu bitkisel şeyleri illada içmem yapmam diyosunya belkide bunda bi hikmek vardır...Allah derki hikmetimin nereden geleceği, şifayı nereden vereceğim yada neyin sebep olacağını sorgulamayın..belki Allah vesile kıldı ve ben ısrarla yapmıyorum..dur bak bi işe gecikmiş sayılmam..10 gün balı yapayım..adetten sonradaböğürtlen kökünü yaparım..hayırlısı kız tümayy..dur bak yazıyom bunu yapacam..
hadi bana destek olun..yaptın mı yaptınmı diye sorun başımın etini yiyin, ömrümden bezdirinde bende yapmak zorunda kalayım:))

senin canın nasıl istiyorsa öyle yap..doktora anlat bu söylediklerini..kimseyede bişey anlatmak zorunda değilsin.

Sahabelerden biri Rasulullaha: Cenab-i hak kime kıyamaz ya Rasulullah diye sorar.Efendimiz(s.a.v.)’de ” Allah’u teala birbirinin arkasından dua eden kullarıma kıyamam, ikisini de affederim!” diye buyurdu…

Duaların da anılmak dileğiyle..

Kızlar çok sağ olun en yakın arkadaşlarım bile beni anlamıyor yaşın çok genç deyip bekle diyorlar canımı sıkıyorlar moral oldunuz bana ... buketcim hiçbirininde tadı kötü değil ben bu şifacılara falan pek inanmazdım ama dedim herşey rabbimden kalktım taa malatyaya memlekete gittim bu kadın için sen yap en büyük destekçin benim

Canım anlamaz kimse boşverr kimseye demekle zaman bile harcama yani ben öyle yapıyorum. 1 sene normal denemede olmuyorsa tedaviye başlanır engel varsa daha erken başlanır kaldı ki bu karar sana aittir ne zaman bebek isteyeceğini onlara mı soracaksın. Bende beklemek istemiyorum yaşım 30 a dayanıyor eşimde benden büyük bir an önce olsun istiyorum ve aşılamaya geçicez başka durumlarda var ama annem bile ne gerek varmışta bekleseymişiz de bir sürü laf yani tedaviyi görecek olan benim zorlamanın en alemi var tedaviyle olunca torun olmuyor mu yanii valla anlatmıyorum hiçbirşey aşılama iğnelerim dolapta erken regl olursam başlıcam geç olursam eşim şehir dışına gidecez yetişmez aşılama anında riske atmayayım diye 1 ay daha bekleyeceğim hayırlısı olsun hakkımızda ama böyle yapınca inanılmaz huzur buldum yaa..

canımsıınnnn:))))))))))))

sedacim en iyisi kendi kafamiza gore yasamak benim esimde benden buyuk ve okadar cok cocuk seviyorki onun kendi cocugunu sevmesini istiyorum insallah rabbim nasip eder...İnsallah sende erken hastalanirsin bir an once tedavine baslarsin

sedacim en iyisi kendi kafamiza gore yasamak benim esimde benden buyuk ve okadar cok cocuk seviyorki onun kendi cocugunu sevmesini istiyorum insallah rabbim nasip eder...İnsallah sende erken hastalanirsin bir an once tedavine baslarsin

Sağolasın canım inşallahh.. Seninde en kısa zamanda güzel haberlerini alırız umarım. Ben öncedne herkesin beni anlamasını beklerdim ailemin çevremin ama olmuyor en iyisi çiftlerin birbirine destek vermesi. Ben şimdi çok huzurluyum kendimi negatife de hazırladım şimden tutmayabilir hatta tüpe geçsem o da olmayabilir Rabbim hayırlısı ise versin diyorum artık çok rahatım yani. Kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız.

canım valla soğan suyu kürü hayatımdaki en güzel kür dü. hem adetlerimi düene sokmuştu hemde dediğin gibi hertürlü akıntı, kist vs gibi sıkıntıları ortadan kaldırıyor.
talım haklısın ben kısmet olura 2 ay daha yapayım bırakayım, bende kist yok ama yinede iltihabı tmizler inşallah

haklısın canım , aktif olanlarımızın adıyla bir liste olsa daha güzel olur, sonradan girmek isteyenleride ekleriz, bide adetliyken ne yapacağız diye sorulmuş, sonrasında tıplu okuruz ne olacak ki sanki hiç sorun olmaz, hadi hayırlı olsun hepimize kasım ayı , hamişler olsun

oyy canım ekşin üstüne ekşin...... :) geçmiş olsun

canım burada bir topikte okumuştum ama hangisi olduğunu hatırlamıyorum, spermler yumurtaya ulaşmdan ölen birine doktor bir jel varmiş, devlet karşılamıyormuş, ilişkiden önce vajinanın içine sıkıyormuşsun spermleri koruyormuş ve yumurtaya gidene kadar canlı kalmasını sağlıyormuş adını falan hatırlamıyorum , belki biz kızlardan duyan bilen vardır??????

Kızlar ben hamile olmak istiyorum yaaa, karnımda batmalar filan oluyor kendimi bişey sanıyorum halbuki daha 2 gün önce 1 kere deneme yaptık okadar, psikolojikliğinde bu kadarı yani

canım bende bu aralar çocuk isteği "top" yaptı, Rabbim dualarımızı kabul etsin, nefsime hakim olamıyorum bazen, bir hamile bir bebek gördümü böyle karnımdan yukarı bir tuhaf his doluyor içimden, içim çekiliyormuş gibi...... ne anlattım ama

tatlım ben de 6 ay bekledim sonra tam gaz devam..bir 6 ay daha geçti yani otomatik olarak 1 yıl beklemiş olduk hala çalışıyoruz... :9 6 ay yeterli canım eğer duygusal olarak hazırsan yumul bekleme

tatlım ben de 6 ay bekledim sonra tam gaz devam..bir 6 ay daha geçti yani otomatik olarak 1 yıl beklemiş olduk hala çalışıyoruz... :9 6 ay yeterli canım eğer duygusal olarak hazırsan yumul bekleme

canim duygusal olarak hazirim hamileliktede stres yapmamak icin hamilelige hazirlanmak icin psikologa gitmeye karar verdim sag ol canim benim istedigimde beklememek bu adetten sonra birak:26:icam korunmayi

canım o jelin adı preseed jel. Onu az sıkıyorsun ilişkiden önce tüplere gitmesini kolaylaştırıyor şansı arttırıyor diyebiliriz bununla hamile kalanlar var. İnternet alışveriş sitelerinde de var gg falan anlamışsındır sanırım orada gebelik ürünleri bölümünde uygun fiyata satılıyor. Ama doktorun spermin yumurtaya ulaşmadığını anlamasına pek imkan yok muayenede falan anlaşılmaz o aşama görülmez çünkü sadece erkek teste giderse çok yavaşsa yada ileri hız sıfırsa o zaman buı tespit yapılabilir.

tümaycığım millete konuşmak kolay, benim en yakınım abim bile 6 ay beklemiş olmama az dedi doktor 6 dediyse sen 1 yıl bekleyecektin dedi,geçen günde bir akrabamız var o bana sordu ne kadar sonra hamile kaldın dedi bende 6 ay sonra hamile kaldım dedim biraz daha bekleseydin daha yaşın genç dedi bende dedimki "doktor 6 ay beklemeyi yeterli gördü benim rahimimde bir problem yoktu beklememede gerek yoktu, bana bekle yaşın genç diyorsun ama eminim sen benim yaşımdayken 2 çocuğun da olmuştur daha bende 1 tane bile yok dedim" dışarıdan bakana kolay geliyor en iyisi hiç birini takmamak cevabını vermek.

mrb dejavu_one bu jelle hamile kalan var mı formda varsa nerden iletişime gecebılırım onlarla

ben kötüyüm kızlar burnum tıkalı, boğazım acıyor, yavaştan öksürüğe de çevirmeye başladı. Bugün akşamı zor ettim valla eve geldim yemeğimi yedim oturdum pc başına sırf kendimi dinlemeyeyim diye. Ama uzanıcam artık biraz sonra ilaç içip yatıcam haftasonu atlatırım inşallahh.. Öpüyorum hepinizi kendinize cici bakın..

çok tşkler sen eskişehirde mi oturuyosun ve dr acıbademde özlem hnm mıydı

evet canım sende mi burada oturuyorsun. Ben acıbademe gidiyorm evt ama doktorum Özlem değil Hulusi bey. Özlem hanıma da gittim ama memnun kalmadım bu durumlar göreceli oluyor ama Hulusi beyden oldukça memnunum aşılamaya geçicem bu ay. Haberleşelim canım olur mu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…