- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #6.941
yaaa ben gec basladim ov.testine sanirim o yüzden ciftcizgiyi yakalayamiyorumküstüm ben bu cubuklara
yine negatif acaba erkenmi yumurtladim:26: hhmmm olabilir. yarinda birtane yapayim sonra beklemeye geceyim......
yasemin bende hamile kalmak istiyoruuuuuuuuuuum, hatta bebisim büyümüs olsun.... bana annecigim seni cok seviyorum desin... bende onu öpüp koklayayim Insaallah.... sanirim bi kac dönemi atladim:26: cocugu evlenme cagina getirdim neredeyse....neyse okadarcik olsun hayali bile güzel mis kokularimizin. Olacak Insaallah hepimiz anne olacagiz Rabbimin izni ile Insaallah ben inaniyorum
Masaallah 9.haftaya girdikmi? mide bulantin varmi? fasulyemizden bahset biraz bize, annesini üzmüyor degilmi akilli uslu
Canım kaçıncı gün başlamıştın, şuan kaçıncı günündesin? 8. günden başlamak gerekiyo aslında... Bazen erken olabiliyo yumurtlama :106:
Allaha şükür bulantım falan yok benim :) Çok uslu şimdilik, üzmüyo beni :) İnşallah hep böyle devam eder teyzesi, darısı sizlere inşallah
yasemin buket kistleriniz için benden size bir reçete bunu bana şifacı kadın verdi beniimde kistlere bebek dokununca zehirlenip ölüyomuş teyze söyledi....
1 yemek kaşığı bal
1 çay kaşığı tarçın karıştır 10 gün boyunca ye sonra adet görüp temizlendikten sonra
3 parmak büyüklüğünde böğürtlen kökü
1ç.k çörek otu
3 su bardağı su içme suyunu koy kaynamaya başlayınca 15 dk kaynat yarısını sabah aç karnına yarısını akşam yatarken iç.3gün iç 5 gün ara ver dokuz güne tamamla
ben bunu yaptım her doktora gittiğimde şu kadar kistin var derlerdi en son gittiğimde tertemiz çıktı inşallah bebeklerimde yaşar kısmet bakalım
BİDE kızlar benim altı ayım doldu korunmayı bırakmak istiyorum herkes baskı yapıyor bi sene bekle diye kimse bana sormuyor sen ne istiyorsun diye çok bunaldım çevremdeki herkesten kaçıp uzaklaşmak istiyorum sanki siz doktordan daha iyi biliyosun allah allah ya ne yapmalıyım sizce
yasemin cim beni de yazar mısın dua listesine
herkese hayırlı cumalar diliyorum
tmyomr cnm sen kendini ne zaman hazır hissediyorsan o zaman başla pisikoloğa randevu almışsın bence doğru bir karar ama başkalırınla bu konuyu hiç konuşma düşünmüyoruz de geç açtırma bile konuyu ben öyle yapıyorum benimde geçen yıl temmuz ayında dış gebelik geçirip amilşyatla sağ tüpümü aldılar doktor 6 ay dedi ama ben kendimi hazır hissetmediğim için bu zamana kadar bekledim .ALLAH nasip ederse bu ay başlıcaz.. ama sana tavsiyem kimseyle konuşma ne kendi ailemle nede eşim tarafyla kimseyle konuşmuyorum. birkaç defa sordular şuan düşünmüyoruz diyorum .. kimseyi takma cnm bizi bizden başkası anlamaz çünkü.. umarım kısa zamanda sağlıkla hamile kalıp evladını alırsın kucağına...
Sağol canım daha raporluk birşeyim yoktu o yüzden almadım ben zaten gözleri hep üzerimizde bu aralar. Son gün diye idare ediyorum neyse kiökrüsük falan tam başlamadı haftasonu atlatırım.
Sağol canım benimm valla aynen öyle yarın dinleneceğimi düşünrerek dayanıyoru raporda almak istemedim işler çok yoğun değil çünkü boşuna buradakilerin neden ne oldu durumuna mazur kalmak istemedim sanki numarayapıcam neyse işte halsizlik uyku isteği baş ağrısı hakim biraz. Evett şu an itibariyle 3 saat 18 dakikam var
Yaa olabilir senin bebiş jet gdiibir belki hemen döllenip belirti vermeye başlamıştır hemencecik gelecektir 3 ay adrese teslimmay keşke öyle olsa. Belli olmaz tatlım sen çalışmalara devam et ah o belirtilere ben ne kandım ya her ay hamile ilan ederdim kendimi hayali çift çizgi bile görmşlüğüm vardır inan ki ama artıkın akıllandım karnım iyice büyümeden test yapmıcamm
iyi etmişsin ya bende gelebilir miyim içimi dökeyim bende kovar beni kadın yaaa
bence de bırak artık ay herkes dr kesilmiş heee herşeye bir lafları var. Sen dr danış o ne derse o hem kimseye de korunmayı bırakıcam falan diye açıklama yapmak zorunda değilsin haberleri olmasın en yakınlarının bile böyle karışıyorlar yoksa hamile olunca haberleri olacak nasıl olsa gülüm.
kız dur ben bunu yapayım..en azından tadı kötü değildir..balı anladıkda şu kötlerin tadı kötü mü..çörek otunuda hiç sevmem..ne sevmiyosam obana şifaymış arkadaş..napalım..geçen arkadaşım dediki..buket sen bu bitkisel şeyleri illada içmem yapmam diyosunya belkide bunda bi hikmek vardır...Allah derki hikmetimin nereden geleceği, şifayı nereden vereceğim yada neyin sebep olacağını sorgulamayın..belki Allah vesile kıldı ve ben ısrarla yapmıyorum..dur bak bi işe gecikmiş sayılmam..10 gün balı yapayım..adetten sonradaböğürtlen kökünü yaparım..hayırlısı kız tümayy..dur bak yazıyom bunu yapacam..
hadi bana destek olun..yaptın mı yaptınmı diye sorun başımın etini yiyin, ömrümden bezdirinde bende yapmak zorunda kalayım:))
senin canın nasıl istiyorsa öyle yap..doktora anlat bu söylediklerini..kimseyede bişey anlatmak zorunda değilsin.
Kızlar çok sağ olun en yakın arkadaşlarım bile beni anlamıyor yaşın çok genç deyip bekle diyorlar canımı sıkıyorlar moral oldunuz bana ... buketcim hiçbirininde tadı kötü değil ben bu şifacılara falan pek inanmazdım ama dedim herşey rabbimden kalktım taa malatyaya memlekete gittim bu kadın için sen yap en büyük destekçin benim
Kızlar çok sağ olun en yakın arkadaşlarım bile beni anlamıyor yaşın çok genç deyip bekle diyorlar canımı sıkıyorlar moral oldunuz bana ... buketcim hiçbirininde tadı kötü değil ben bu şifacılara falan pek inanmazdım ama dedim herşey rabbimden kalktım taa malatyaya memlekete gittim bu kadın için sen yap en büyük destekçin benim
Canım anlamaz kimse boşverr kimseye demekle zaman bile harcama yani ben öyle yapıyorum. 1 sene normal denemede olmuyorsa tedaviye başlanır engel varsa daha erken başlanır kaldı ki bu karar sana aittir ne zaman bebek isteyeceğini onlara mı soracaksın. Bende beklemek istemiyorum yaşım 30 a dayanıyor eşimde benden büyük bir an önce olsun istiyorum ve aşılamaya geçicez başka durumlarda var ama annem bile ne gerek varmışta bekleseymişiz de bir sürü laf yani tedaviyi görecek olan benim zorlamanın en alemi var tedaviyle olunca torun olmuyor mu yanii valla anlatmıyorum hiçbirşey aşılama iğnelerim dolapta erken regl olursam başlıcam geç olursam eşim şehir dışına gidecez yetişmez aşılama anında riske atmayayım diye 1 ay daha bekleyeceğim hayırlısı olsun hakkımızda ama böyle yapınca inanılmaz huzur buldum yaa..
sedacim en iyisi kendi kafamiza gore yasamak benim esimde benden buyuk ve okadar cok cocuk seviyorki onun kendi cocugunu sevmesini istiyorum insallah rabbim nasip eder...İnsallah sende erken hastalanirsin bir an once tedavine baslarsin
talım haklısın ben kısmet olura 2 ay daha yapayım bırakayım, bende kist yok ama yinede iltihabı tmizler inşallahcanım valla soğan suyu kürü hayatımdaki en güzel kür dü. hem adetlerimi düene sokmuştu hemde dediğin gibi hertürlü akıntı, kist vs gibi sıkıntıları ortadan kaldırıyor.
Canlarım günaydın herkesi sevgiyle selamlıyorum...Hayırlı Cumalaaaaarrr
2 Gün önceki oylamamın sonucuna göre nazar duaları kabul edilmiş sayılıyor çoğunluk onu beğenmiş çünkü göreceğiniz üzere.
Ben haftasonu ALlah nasibederse listeyi oluşturayım, zaten aktif olanlarımızı direk yazarım, pek aktif olmayan kızları yazmam, gelip benide yaz derlerse eklerim ozaman. çünkü bir önceki dua listemize ismini ekletip sonradan hiç gelmeyenler oldu küstüm ben onlara.
Az kişi olalım ama öz kişi olalım hiç olmazsa diye düşünüyorum siz ne dersiniz?
Hatta bugün mübarek cuma günü hepimiz içimizden tüm topik için toplu dua edip nas, felak, ihlas ve ayetel kürsi okuyalım bu bir başlangıç olsun inşallah. Allah hepimizin üzerindeki nazarları, ağırlıkları, kötü gözleri, negatif enerjileri alsın temizlesin inşallah...
herkese günaydın
ben dün ve bugün kötü günler geçirdim..dün işten geççıktım..akşam saat 8 eve vardım..evde yiyecek bişey yok markete gittim alışveriş yaptım kasaya geldim cüzdan yok..anam cüzdan nerde..işte unutmuşum..akşam gittim iğrenç bi makarna yaptım yedim..sabah kalktım para yok..1 liram yokki dolmuşa vereyim de işe geleyim..takside yok..neyse..bi akraba vardı ondan istedim..bugün tam 9,30 da işe geldim hiç de böyle geç kalmamıştım:))
valla işyerinde unuttuğum hemen aklıma geldi çalınma ihtimalini pek düşünmedim..zaten bankacı olunca fazla para taşımıyorsun bide sanırım diğer yerlere nazaran daha güvende hissediyorum burada kendimi..güvenlikler kameralar felan varya..neyse atlattım..
sen napıyosun??işler nasıl??dünde bende şu egg white denilen akıntı vardı..bende hep olur..ama koca yoktu:))olsada zaten bişey olmuyoya..bendeki bu kistler spermleri öldürüyomuş biliyomusun? gariplerim daha hedefe varamadan yiyilip yok oluyolar..:))belki hiç yumurtalarımın yakınına bile gelemediler..zaten yumurtalarım çatlayıpta yuvalarından çıkamıyolar:))onlarada yazık kııııııııızz.. araların da çok büyük engeller var..yaban ellerde bir şürü engel çıkıyo aralarında..kötü güçler onları ayırıyo..(kistler mistler:))
SEVENLERİ AYIRMAYIN NOOOOOLUUUURR..GÜNAH DEĞİL Mİ??
Kızlar ben hamile olmak istiyorum yaaa, karnımda batmalar filan oluyor kendimi bişey sanıyorumhalbuki daha 2 gün önce 1 kere deneme yaptık okadar, psikolojikliğinde bu kadarı yani
BİDE kızlar benim altı ayım doldu korunmayı bırakmak istiyorum herkes baskı yapıyor bi sene bekle diye kimse bana sormuyor sen ne istiyorsun diye çok bunaldım çevremdeki herkesten kaçıp uzaklaşmak istiyorum sanki siz doktordan daha iyi biliyosun allah allah ya ne yapmalıyım sizce
tatlım ben de 6 ay bekledim sonra tam gaz devam..bir 6 ay daha geçti yani otomatik olarak 1 yıl beklemiş olduk hala çalışıyoruz... :9 6 ay yeterli canım eğer duygusal olarak hazırsan yumul bekleme
canım burada bir topikte okumuştum ama hangisi olduğunu hatırlamıyorum, spermler yumurtaya ulaşmdan ölen birine doktor bir jel varmiş, devlet karşılamıyormuş, ilişkiden önce vajinanın içine sıkıyormuşsun spermleri koruyormuş ve yumurtaya gidene kadar canlı kalmasını sağlıyormuş adını falan hatırlamıyorum , belki biz kızlardan duyan bilen vardır??????
canım o jelin adı preseed jel. Onu az sıkıyorsun ilişkiden önce tüplere gitmesini kolaylaştırıyor şansı arttırıyor diyebiliriz bununla hamile kalanlar var. İnternet alışveriş sitelerinde de var gg falan anlamışsındır sanırım orada gebelik ürünleri bölümünde uygun fiyata satılıyor. Ama doktorun spermin yumurtaya ulaşmadığını anlamasına pek imkan yok muayenede falan anlaşılmaz o aşama görülmez çünkü sadece erkek teste giderse çok yavaşsa yada ileri hız sıfırsa o zaman buı tespit yapılabilir.
mrb dejavu_one bu jelle hamile kalan var mı formda varsa nerden iletişime gecebılırım onlarla
gebelik topiklerinde vardır canım bakarsın. Yan etkisi yok kullabilirsin kesin etkilidir diyemem ama yardımcı oluyor yani.
çok tşkler sen eskişehirde mi oturuyosun ve dr acıbademde özlem hnm mıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?