Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

evt cnm bnde esk oturuyorum bnmde dr fatih bey senın rahatsızlıgın neydı bnm sag yumurtalıkta yumurtlama düzensizligi vardı 3 kez klomen ve çatlatma ignesi kullandım ılk klomen ve çatlatma ignesınde kaldım gebe ama malesef kımyasalmış gebelıgım son 2 sinde de olmadı zaten sımdıde rahım flımı ıstıyo fatıh bey kararsızım anlıcan tüplere bakacak sanırım ama kendısınede sormuştum sana sormak istıyorum belkı bı bılgın vardır da braz olsun kafam rahatlar bir kere kımyasal gebelık gecırdım eger tüpler kapalı olsaydı hiç bi şekilde gebe kalamazdım degıl mı dr evt kalamazdın dedı ama yınede aklım da soru işaretleri var neden o zaman rahım flımı istiyo sence yardımcı olrsan sevınırım

tbıkı olr cnm hbrleselım bnm dr da fatıh bey senın rahatsızlıgın neydı

canim duygusal olarak hazirim hamileliktede stres yapmamak icin hamilelige hazirlanmak icin psikologa gitmeye karar verdim sag ol canim benim istedigimde beklememek bu adetten sonra birak:26:icam korunmayi

ohh süper yaparsın bende bir zamanlar gitmiştim çok iyi geldi valla, hem de özel falan değil mersinde tıp fak. ne inan ki çok yararını gördüm, dua+psikolog valla mega kombo :)

Hay ağzını öpeyim çok güzel yazdın, ben hiç kullanmadım ama kullanmayı düşündüm bende rahim ağzı yarası var, spermlerin geçişini zorlaştırıyor diye duydum biraz inceleyim internetten kısmese alırım kullanırım neticeyi yazarım :)

off offf süper bir söz

canım ağzın boş durmasın hep birşeyler ye,kendine dikkat et çok çok geçmiş olsun sedacım

canlar bugün yaseminn yazmış tüm topik için nas-felak-ihlas-ayetel okunacak diye, ben hepiniz için okudum rabbim kabul etsin sağlıkla gelen bebeklerimiz ,zaman belli, beklemek için sabır versin Allah,öptüm hepinizi

preseedi kullanmasi benim icin cok zor ya ben fitil bile kullanamiyorum kendime bunu nasil uyglayacagim ki
ama cok ümit verici bir jel

canım bende senin gibiydim, ama bu preceed 'in uygulama aparatının aynısıyla ben başka bir ilaç kullandım , vajinaya direk giriş yapıyorsun kalen gibi birşey ama inanki hiç hissetmiyorsun hatta fitilden daha kolay çünkü sen içeriye hiç temas etmiyorsum, jeli inceledim ben tek kullanımlık tüp 130 tl çok pahalı bence çünkü bir ovulasyon döneminde ortalama 3 kez kullanmak gerekir, 3'lüsü 270 tl.ama yine de aklıma yatıyor gibi....

hakikaten cok pahalliymis bunu eczaneden alabilmemiz mümkünmü acaba belki fiyatida daha uygun olur
ay hadi bakalim sen alacaksan bize güzel haberini bildirirsin Insaallah belki bu vesile olur gebe kalmana

sagol canim bende okudum simdi yorumlarin bi kacini gercekten cok hosuma gitti ben daha önceleri biliyordum bu jeli ama hic düsünmedim cünkü dedigim gibi kullanilmasi zordur diye düsündüm

bendemi arastirsam almanyadada vardir belki:26::26:

canim bu spermlerin olmeyecegi hatta dis etkenlerden korundugu bir kayganlastirici. phi tam spermlere gore vajinanin kendi sivisi bile biraz asidik oldugu icin oldurebiliyor spermleri. akiskanligi vs hersey spermlerin kolay hareket etmesini ve yuzmesini sagliyor. 6 tane tup icinde geliyor. iliskiden once vajinanin icine sikiyorsun tupun icindeki siviyi. ben iki kere tesaduf olamaz diye dusundum. ben ilk kullandigimda psiman olmustum. bu kimyasali neden kullandim kesin olmustur spermler diye ama o ay hamile kalinca bu benim umudum oldu. tekrar bununla hamile kalabilecegimi hissettigim icin hic umutsuzluga kapilmadim.

mantar yapabiliyormus bazi hassas bunyelerde. ama bence denemeye deger.

yukarıdaki yazıyı bu siteden aldım pre-seed kullanan birisi yazmış

Son düzenleme:

canım mutlaka oralarda bulursun, dediğim gibi bunun uygulama aparatını ben kullandım fitile 10 basar çok daha kolay

AŞAĞIDAKİ YAZILARI BU SİTEDEN ALDIM PRESEED KULLANANLAR YAZMIŞ,VAY ARKADAŞ NEYMİŞ BU, AMA BEN YİNEDE İYİCE BİR ARAŞTIRAYIM

1---Kizlar bende tavsiye ediyorum. Bende kullandigimin 2. ayinda hamile kaldim. Esimin sperm sayisi bayagi dusuktu, asilama bile zor gorunuyordu. Ama diyorum ki Allahim belkide bunu sebep kilmistir olmasi icin. Elbette hicbirsey vakti gelmeden olmaz, bunuda unutmamak lazim.

2---canim soyle soyleyeyeim. ben 6 ay ugrastim hamile kalmak icin. ovulasyon testleriyle falan hem de yani yumurtlama gunumu kacirmam imkansiz. 7. ay bu preseed i kesfettim. denedim. denedikten sonra pisman oldum. ah ne ettim ben kimyasal sey. ne kadar iyi olursa olsun kimyasal sonucta diye. ama kazin ayagi oyle degilmis. o ay hamile kaldim malesef tupumde tikaniklik varmis dis gebelik oldu ve sol tupum alindi. ama benim yazilarimi gorduysen hic umudumu kaybetmedim ben preseed ile tekrar yakinda hamile kalacagima inaniyordum. 1 ay korun dedi doktor. o 1 ay da deneidk biz gerci ama sanirim yumurtlama olmadi o ay. sonra 3. ayda gene tuttu. bu 3 ay boyunca preseedi hep kullandim. ozellikle yumurtlamama 3-4 gun kala basliyordum kullanmaya. 3-4 tane kullaniyordum bir ayda.

3.de tuttu ama ilik 2 ay solda yumurtladigim icin ve sol tarafimda tup olmadfigi icin tutmadi tabi. sagdan yjmurtladigim ilk ay tuttu. simdi ben preseed e inanmayayim da neye inanayim. Rabbim tabi ki sebep kildi. o istemeden hicbirsey olmaz ama bunlar da sebep oluyor iste

3----herkese selamlar. Preseed kullandigim ilk ay hamile kaldim. iyiki paylasmisiz burada tecrubelerimizi hamile kalmakla ilgili. Wavy canim sen kullandinmi bu urunu? Bi dene bakalim insallah yardimci olur.

eczanelerdede varmis isteyebiliyormusuz. bakalim ben bi bizim burda bulabilirmiyim kesin vardir bide esimle istisare edeyim oda onaylarsa preseedli günler baslasin

eczanelerdede varmis isteyebiliyormusuz. bakalim ben bi bizim burda bulabilirmiyim kesin vardir bide esimle istisare edeyim oda onaylarsa preseedli günler baslasin

bende aynı senin gibi düşünüyorum , şimdi bir sitede doktorun birine sormuşlar, zararsızdır, spermleri korur yazmış sadece, Allah nasip etmezse pressed falan hikaye ama belki rabbim bunu vesile eder, valla bende çok emin değilim kafam biraz karışık yarın kızlarında yorumlarını okuruz belki deneyen bile olmuş olabilir, eskiden bu jel sadece yurtdışında satılıyormuş, şimdi turkiyede de var, sizin oralarda kesin vardır zaten, hadi hayırlısı olsun kim önce kullanırsa yazsın emi?? :))))

gece gece preseed'le kafayı bozdum valla sitenin birinde de şu yazıyı buldum kızlar:

""""ben aldim kullandim ilk kullanmada hamile kaldim ama normaldede cok cabuk hamile kalirim sorunumuz yok sükür ama kimseyede önermem cünkü o jel ise yaramayan spermleride rahime iletiyo ve benim bebegimin kalbi durdu kürtaj oldum nettede arastirdim cok kullanan kisi düsük yapmis eger o riski göz önünde bulunduruyosaniz kullanin derim herkesde olacak diye bisey yok sükür kendi halimde ertesi ay hamile kaldim ve bebegim benimlen zaten Allah isterse ozaman olcak biz ne yaparsak yapalim bosuna bence """" (alıntıdır)

var var baktim netten bizim burdada var ama sanki burda daha uygun 20eurodan bahsediyoricindede 9tanemi ne var direk eczane sitesinden siaparis edilirse uygun fiyati ama preseedin kendi sayfasindan pahallidir diye düsünüyorum ben
benimde kafam karisik evet bakalim kizlar ne söyleyecek preseed hakkinda bide onlarla istisare yapalim.

ilk preseed fasulyemiz kimden gelecek

dogru diyorsun yeterki Rabbim ol desin ve hayirlisini versin gerisi bos.

oyyyyy bütün preseed hayallerim suya düstü
ben almanlarini yorumunu okudumda kullananlarin cogu hamile kalamadim,bosa para verdim, 15dk önce sürmem beni gerdi iliskiden birsey anlayamadim, diyor. Sadece 1 kisi hamile kaldim ama preseed sayesindemi kaldim bilmiyorum diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…