- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #6.961
evet canım sende mi burada oturuyorsun. Ben acıbademe gidiyorm evt ama doktorum Özlem değil Hulusi bey. Özlem hanıma da gittim ama memnun kalmadım bu durumlar göreceli oluyor ama Hulusi beyden oldukça memnunum aşılamaya geçicem bu ay. Haberleşelim canım olur mu..
evet canım sende mi burada oturuyorsun. Ben acıbademe gidiyorm evt ama doktorum Özlem değil Hulusi bey. Özlem hanıma da gittim ama memnun kalmadım bu durumlar göreceli oluyor ama Hulusi beyden oldukça memnunum aşılamaya geçicem bu ay. Haberleşelim canım olur mu..
canim duygusal olarak hazirim hamileliktede stres yapmamak icin hamilelige hazirlanmak icin psikologa gitmeye karar verdim sag ol canim benim istedigimde beklememek bu adetten sonra birak:26:icam korunmayi
canım o jelin adı preseed jel. Onu az sıkıyorsun ilişkiden önce tüplere gitmesini kolaylaştırıyor şansı arttırıyor diyebiliriz bununla hamile kalanlar var. İnternet alışveriş sitelerinde de var gg falan anlamışsındır sanırım orada gebelik ürünleri bölümünde uygun fiyata satılıyor. Ama doktorun spermin yumurtaya ulaşmadığını anlamasına pek imkan yok muayenede falan anlaşılmaz o aşama görülmez çünkü sadece erkek teste giderse çok yavaşsa yada ileri hız sıfırsa o zaman buı tespit yapılabilir.
Sahabelerden biri Rasulullaha: Cenab-i hak kime kıyamaz ya Rasulullah diye sorar.Efendimiz(s.a.v.)’de ” Allah’u teala birbirinin arkasından dua eden kullarıma kıyamam, ikisini de affederim!” diye buyurdu…
Duaların da anılmak dileğiyle..
ben kötüyüm kızlar burnum tıkalı, boğazım acıyor, yavaştan öksürüğe de çevirmeye başladı. Bugün akşamı zor ettim valla eve geldim yemeğimi yedim oturdum pc başına sırf kendimi dinlemeyeyim diye. Ama uzanıcam artık biraz sonra ilaç içip yatıcam haftasonu atlatırım inşallahh.. Öpüyorum hepinizi kendinize cici bakın..
mrb dejavu_one bu jelle hamile kalan var mı formda varsa nerden iletişime gecebılırım onlarla
ben sitesini inceledim :: PRE~SEED Türkiye- Doğal Yolla Hamile Kalmayı Destekleyen, Sperm Dostu Vajinal Jel :: bide siz bakın kızlar denemeye değermi? yorumlar beni çok şaşırttı
preseedi kullanmasi benim icin cok zor ya ben fitil bile kullanamiyorum kendime bunu nasil uyglayacagim ki
ama cok ümit verici bir jel
canım bende senin gibiydim, ama bu preceed 'in uygulama aparatının aynısıyla ben başka bir ilaç kullandım , vajinaya direk giriş yapıyorsun kalen gibi birşey ama inanki hiç hissetmiyorsun hatta fitilden daha kolay çünkü sen içeriye hiç temas etmiyorsum, jeli inceledim ben tek kullanımlık tüp 130 tl çok pahalı bence çünkü bir ovulasyon döneminde ortalama 3 kez kullanmak gerekir, 3'lüsü 270 tl.ama yine de aklıma yatıyor gibi....
sagol canim bende okudum simdi yorumlarin bi kacini gercekten cok hosuma gitti ben daha önceleri biliyordum bu jeli ama hic düsünmedim cünkü dedigim gibi kullanilmasi zordur diye düsündüm
bendemi arastirsam almanyadada vardir belki:26::26:
eczanelerdede varmis isteyebiliyormusuz. bakalim ben bi bizim burda bulabilirmiyim kesin vardir bide esimle istisare edeyim oda onaylarsa preseedli günler baslasin
bende aynı senin gibi düşünüyorum , şimdi bir sitede doktorun birine sormuşlar, zararsızdır, spermleri korur yazmış sadece, Allah nasip etmezse pressed falan hikaye ama belki rabbim bunu vesile eder, valla bende çok emin değilim kafam biraz karışık yarın kızlarında yorumlarını okuruz belki deneyen bile olmuş olabilir, eskiden bu jel sadece yurtdışında satılıyormuş, şimdi turkiyede de var, sizin oralarda kesin vardır zaten, hadi hayırlısı olsun kim önce kullanırsa yazsın emi?? :))))
gece gece preseed'le kafayı bozdum valla sitenin birinde de şu yazıyı buldum kızlar:
""""ben aldim kullandim ilk kullanmada hamile kaldim ama normaldede cok cabuk hamile kalirim sorunumuz yok sükür ama kimseyede önermem cünkü o jel ise yaramayan spermleride rahime iletiyo ve benim bebegimin kalbi durdu kürtaj oldum nettede arastirdim cok kullanan kisi düsük yapmis eger o riski göz önünde bulunduruyosaniz kullanin derim herkesde olacak diye bisey yok sükür kendi halimde ertesi ay hamile kaldim ve bebegim benimlen zaten Allah isterse ozaman olcak biz ne yaparsak yapalim bosuna bence """" (alıntıdır)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?