Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım varya benim yaşadıklarımı anlatmışsın ama ben çok çabuk etkileniyorum hemen acaba ben acelemi ediyorum diye psikolojikmen etkileniyorum çok güzel cevap vermişsin ağzına sağlık

Ayşecim bu preseed işini iyice bir araştıralım , belki bu sadece bizim türk kadınlarında işe yarıyordur :))))) benim okuduğum yorumlarım %80 ni çok memnun kalmış :))))))
Rabbim hayırla nasip etsin.

ben çıkıyorum canım Allah'a emanet ol, bu ay hamile kalanların listesinde ol inşallah :)))))))))))

kizlar benim uykum gelldi artik kapanmak üzere gözlerim daha fazla zorlayamiyorum gözkapaklarimi

Allaha emanet olun. yarin görüsmek ümidi ile ve dua ile öpüldünüz

Insaallah canim beraber hamile olalim e nede olsa türk kadiniyiz eyvallah

iyi geceler Allah rahatlik versin.

günaydın oo kızlar ne kadar çok kaynatmışınız böyle günün konusu preseed anlaşılan ben çoktan beridir haberdardım ancak mantar oluşumundan ve nedense inanamayışımdan kullanmadım yani ordaki yorumlar bana inandırıcı gelmedi ama sizlerden biri kullanır hamile kalırsa inanırım neticede sizleri tanıyorum hadi bakalım hayırlısı olsun hepimiz hakkında oyy kuzucuklarımmm seviyorum siziii

bende ordaki yorumlari okurken pek inanamadim cünkü arlarinda hic negatif yorum yok biri cikip bende ise yaramadi diye yorum yapsaydi bi ihtimal inanabilirdim ama tamamen reklam amacli olmus.

zaten kk de preseed kullananlar diye bi topik var ordada yorumlari okudum biri 5-6ay kullandiktan sonra hamile kalmis. belki kullanmasaydi zaten o zaman hamile kalacakti nerden biliyoruz. biride kullanmis hamile kalmis ama düsük yapmis.

ben dualarima devam edip Rabbimin bana nasip edecek günü sabirla bekleyecegim Insaallah. Saglik sorunum olmadigi sürece hehangi bi tedavide uygulamak istemiyorum cünkü tamamen geriyor insani tedavi süreci, belki beni geriyordur sadece ama biraz oluruna birakmak istiyorum.

Bugün bu ayki son ov.testimi yapcagim bakalim ne cikacak biraz heyecan olsun hayatimizda ya dimi.

katılıyorum canım bende tıpkı senin gibi düşünüyorum içimden gelmiyo nedense nasipte varsa olur bakalım zaman ne göstericek

canım bende düşünüodum bi ara almayı ama fiyatı çok pahalıydı sonra eşime dedim hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş die eşimde istemedi doğal yollarla olsun kimyasal istemiorum die veren ALLAH öylede verio böylede bence kullanma derim benn..

bende bir sorun yok canım sadece rahmim arkaya dönük ama soeun değilmi gebe kalmada ama olmadı işte. Ben aşılamaya gçicem zaten iğnelerimi bile aldım regl olmayı bekliyorum. Bence de tüpler kapalı olsa kalamazdın canım ama yine de çekmek istemiştir sen çektir istersen yine de klay zaten anestezi ile çekiyorlar gayet basit inan ki anlamıyorsun uyuyunca.

bir bak bakalım istersen kullan yani bir vesile olur belki ama çok umutlanma bu sadece yardımcı oluyor spermin gidişine kesin diye birşey yok.

canım ağzın boş durmasın hep birşeyler ye,kendine dikkat et çok çok geçmiş olsun sedacım

Öyle yapıyorum canım eşim şimdi meyve almaya gitti bende ağrı kesici ateş düşürücü ve vitamin kullanıyorum tavuk suyu çorbada yapıcam içicem iştahımda birşey yok çok şükür. Sağolasın canımm..

Canım sen takıntı yapmışsın ama bunu her yerde çeşitli yorumlar vardır negatif ya da pozitif. Deneyebilirsin ama sonucu kesin değil ki canım bazısında işe yarar bazısında yaramaz spermin rahim ağzından geçmesi küçük bir aşama sadece. Rahime sorunsuz ulaştığı halde de gebe kalamayanlar var yani presedle yada kendiliğinden rahime ulaşır ama oradan bir de tüplere yolculuğu var yumurtlama zamanının çok iyi ayarlanması lazım ayrıca tüplere ulaşıp yumurtayla döllenmiyor da olabilir. Yani rahim ağzına ulaştı mı hemen gebe kalabilriim diye birşey yok pressed sadece bunu sağlıyor şansı arttırdığı gerçek ama kesin tutmasını sağlıyor diyemeyiz umarım anlatabilmişimdir alabilecek durumdaysan yine de kullan derim kimyasal birşey değil.

Kızlar ben hala feci gribim öksürükte başladı boğazlar falan acayip yanıyor. 11.30 kalktım kahvaltı hazırladık eşimle yedim baya bir. Eşim meyve falan almaya gitti bende ortalığı zar zor topladım. Arkadaşım aradı sesimi baya kötü duyunca geliyorum dedi sağolsun gelecek çorbamı o yapacakmış öyle dedi yatarak daha kötü hissedersin kendini dedi oturur sohbet ederiz ıhlamurda kaynatırım içeriz karşılıklı dedi sağolsun canım arkadaşım benim.. Ben kaçtım kızlar görüşürüz yine.

canım öncelikle daha iyileşmemişsin,çok dikkat et , arkadaşında ne kadartatlıymış hemen gelip sana destek verecekmiş,,ohh mis moralde olur, ilaca meyveye devam, ıhlamurda süper, ne bulursan ye, çok da ayakta kalma, hele ev işini hiç düşünme bırak kalsın iyi olunca yaparsın senden değerli değil.
yukarıda preseed için yazdıklarında haklısın, bide o jelden medet ummak ne kadar mantıklı???? rabbim nasip ederse hertürlü eder

sağol canım ediyorum. Arkadaşta geldi tavuk falan almıştım zaten yaptı sağolsun içtim bir güzel benim adamın elinden birşeycik gelmez ama elinden geleni yapıyor yine de ilgileniyor Allah razı olsun. İşte oturduk ıhlamur falan içtik. Hava karardı eşi geldi aldı o yüzden gitti. Bir üşüyorum bir terliyorum işte öyle. Tabii ki öyle canım istersen kullanabilirsin vajinal sıvının ph değerine sahipmiş spermleri öldürmüyormuş ama parası da netten alınsa bile baya var düşün bakalım kullanayım dersen alırsın ama Allah nasip ettikten sonra zaten olur canım..

ohh iyice bri dinlen canım. haklısın Allah nasip ettikten sonra herşey boş.

bu arada dün bir arkadaşımla konuştum pco hastasıydı ve evlendikten 1,5 yıl sonra hamile kaldı. rahminin tam önünde bir miyom varmış rahmin önünü kapatıyormuş ve doktor hamile kaldıktan sonra "senin hamile kalman bir mücize, çünkü rahmin önünü tamamen kapalı" demiş. vay be dedim içimden, rabbim verince verir, bu arkadaşım çok ağlamıştı çok üzülmüştü sonunda Allahım nasip etti ve hepimizin dedği şey oldu........

dinleniyorum canım sabahları da geç kalkıyorum gece baya terledim heralde zencefilli ıhlamur ve ilaçlar iyi geldi terle atılır ya bu hastalık su gibi olmuştum kağıt havlu vardı yanımda sürekli silinip durdum yastık su olmuş. Bugün daha iyi hissediyorum kendimi öksürük var birazcık ama. Ateş düşürücümü ve şurubumu da içtim. Kahvalttı ettik şimdi mutfağı toplucam nevresim, kılıf değiştiricem yatağın sonra da doğruu sıcak bir duşa giricem. Rabbim çok büyük canım ol dedikten sonra hiçbirşey engel olamaz hepimiz onun kullarıyız bizi böle mükemmel bir işleyişle yaratanın ona gücü yetmez mi. Şükretmeliyiz her daim.

Dua Listemiz Güncellenmiştir.bu sefer sondakileri baş taraflara baştakileri son taraflara filan yazmaya çalıştım tesadüfen yani kim nereye düştü şans eseri canlarım.
bugün eşimin doğum gün birazdan annemler kaynanamlar filan gelecek acilen çıkıyorum öptümm

Canım benim eline sağlık çok güzel düzenlemişsin ama 1'er tane az olmamış mı ?

Toplam 4 tane sure zaten en azından 7'şer kere okunabilirdi diye düşünüyorum...

Kızlar bu tesbihide ezberinize alıp Sabah-aksam 7 defa okumanızı tavsiye ederim..

" Hasbiyallahü lâ ilâhe illâ hu, aleyhi tevekkeltü ve hüve Rabbül-arsil-azîm "

okuyanin dünya ve ahiret isine Allah kâfi gelir

("Allâh bana kâfidir Ondan baska ibâdet edilecek hiç bir ilâh yoktur
Ona dayandim, o'na güvendim O ars-i azîmin (büyük arsin) sahibidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…