Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

eline sağlık canım bakmadım daha listeye kim nerede diye sitede sorun var zaten bir yerden bir yere girmek sorun bugün. Eşinin doğum gününü kutlarım inşallah beraber nice seneler geçirirsiniz bir daha ki doğumgününü bebeğinizle kutlarsınız İnşallahh canım benim..

yasemincim çok teşekkür eederim beni de eklemişsin dua listesine.girememiştim 2 gündür.bu arada bgn aşılamanın 14.günüydü kanda baktırdım yine 1.2 çıktı.o rakam bana çakıldı.hep sonuç 1.2 çok ağladım çok üzüldüm ama yapacağımız bişi yok şimdilik 6 ay felan oynatmayacağım kendimle belki bir hsg çektiririm 6 ay sonra felan tüp bebek deneyeeceğim aşılama zaten bana çok mantıklı gelmiyordu ve nitekim de sonuç negatifff.

ellerine sağlık canım, kimin hangi sırad olduğunun bir önemi yok, hepimizinniyeti çok temiz zaten. eşinin doğum günü kutlu olsun canım inşallah 1 ay sonra ona bebiş haberini verirsin de büyük hediye gecikmeli olarak verilmiş olur

Canım Rabbim'in bir bildiği var şüphesiz kabul etme gücü versin Allah. inşallah tüp bebeğe ihtiyaç duymadan mücize bir şekilde gelir bebeğin , ama sağlıkla gelsin hayırla gelsin canım Allah güç versin

canım aşılamadan önce neden rahim filmi çekmediler ki sana tüpler tıkalıysa falan zaten aşılama olmuyor tutmuyor yani az bir yapışlık tıkanklık varsa da ilaç geçişi sırasında açılabiliyor. Rabbim en iyisini bilir canım zamanımızı bekliyoruz hepimiz nasip kısmet işi bunlar. Ben de reglimi bekliyorum aşılamaya başlıcam geçen ay rahim filmi çektirdim temiz çıktı. Hakkımızda hayırlısı canımm. Bakarsın kendiliğinden gelir ama sana tavsiyem eğer bekleyecekse filmini çektir, birde ondnan sonra deneyin vesile olur belki filmden sonra gebe kalanlar da var.

amin canım benim inşallah allahım tez vakitte hepimize mucizelerimizi getirir.

ben doktoruma söyledim neden rahim filmi istemiyorsunuz diye bana dediki herhangi bir gebelik geçirmedin(dış gebelik v.s) cerrahi işlem uygulanmadı o yüzden ben gerek duymuyorum demişti ama bana mantıklı gelmemişti.aslında doktorum da tecrübeli bi doktor güveniyorum da ama belki başka doktora da gidebilirim çok karışığım ya bilemiyorum offffff rabbim hepimize güç kuvvet versin sabır versin hepimize ve tez vakitte bebişlerimizi göbüşümüze yerleştirsin

geçmiş olsun cnm saol bılgın için braz olsun ınan ki rahatladım ama yıne de kafam karışık tüpler tıkalı degılse ne olabılır ki anlamadım sen hiç çatlatma ignesı klomen kullanmadın mı drek mi aşılamaya gectınız birde senınle face yada msn de konuşmamız mümkün mü burda yeni oldugum için bna gelen cvpları bulasaya kadar cnm cıkıyo ınan ki hbrleşmek açısından istedım egr sende ıstersen tabı bırbırımıze yardımcı olruz hem

Canım benim eline sağlık çok güzel düzenlemişsin ama 1'er tane az olmamış mı ?

Toplam 4 tane sure zaten en azından 7'şer kere okunabilirdi diye düşünüyorum...
çok doğru söyledin bitanem yaa hakkaten 7 değilde 3er tane okusak daha iyi olur gerçekten.
bak mesela ben kendime nazar duası okuyunca 1er tane okursam hiç esnemiyorum etkisini pek göremiyorum, ama 3 er tane okuyunca ağzım yırtılıyor esnemekten bi rahatlıyorum sorma.
CANLAR DUA LİSTESİMİZİ 3ER ADET OLARAK DÜZENLİYORUM EĞER BİR SAKINCASI YOKSA, VALLA BAKIN DAHA ETKİLİ OLUYOR ŞAHSEN BEN TEST ETTİM ONAYLADIM.
AYYYY bwn bu duayı biliyorum hakkaten çok büyük bir dua, dua kitabımda vardı hergün okurdum, çok şükür ki o dualarla Allah ban hyırlı bir eş verdi sonunda, inşalllah şimdide hayırlı bir evlat verir şimdide onun için okuyim hergün.
hatırlattığın için Allah razı olsun.
sedacım çok sağol bitanem Allah razı olsun inşallah canım.
tatlım tabiki seni eklemezmiyim, biz ayrılmaz bir bütünüz burda hepimiz kuşum. hakkaten bu 1.2 takıldı sende, hayırlısıyla 1.2.3 olsa ve aralarındaki noktalarda olmasa yani 123 ozman topikçe göbek atıcaz inşallah. Rabbim ol demedikten sonra ne yaparsak yapalım olmuyor canım yaa ahh ahh, olacak inşallah en hayırlı zamanda.

çok sağol burcum Allah razı olsun inşallah yaaa ağzından bal damlamış inşallah canım benim. bende demin tuvalete gittim sanki yumurtlamışım büyük ihtimal, peçeteye öyle bişeyler geldi çok sevindim, inşallah değerlendirebilirsem süper olur. Rabbim ol diyecek inşallah yaa çok dua alıyoruz burda birbirimizden ve ailelerimizden. kabul olacak inşallah...

Canım Arkadaşlarım,
Dualarımızı 3'er tane olarak düzenledim, yani günde;
3 tane nas suresi,
3 tane felak suresi,
3 tane ihlas suresi,
3 tane ayet-el kürsi
okuyalım Allah nasibederse, biliyorsunuz hani derler ya "Allahın hakkı 3'tür" diye, bizde öyle okuyalım dolu dolu olsun, dualrımız da kabul olsun inşallah

yaseminimm canım benimm listeyi yapmışsın benide eklemişsin Allah razı olsun inşAllah senden.. ben geçen tüm topik için dediğinde duamı ettim ama gelip yazmak nasip olmadı. dualarıda okuyacğım. bildiririm size. hastamız aynı ağırlıkta devam ediyor bu arada kızlar. akşamları annemde toplanıp kuran okuyoruz şifa olsun diye inşAllah babama. çok zor ama Allah herşeyin sabrını veriyor. Allah ın izniyle umutlar hiç tükenmiyor.

kader1982 / KADER 05.11.2012 p.tesi sağlıklı hamişlik
sekerkiz67 / TUĞBA 06.11.2012 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
tb_fb / TUBA 07.11.2012 çarş. sağlıklı hamişlik + ist'a taşınmak
gul1982 / GÜL 08.11.2012 perş. sağlıklı hamişlik + kolay doğum
bdroner / BEDRİYE 09.11.2012 cuma sağlıklı hamişlik
barisozlem / ÖZLEM 10.11.2012 c.tesi sağlıklı hamişlik
buketdemet / BUKET 11.11.2012 pazar sağlıklı hamişlik
btskn / BİRCAN 12.11.2012 p.tesi sağlıklı hamişlik
kızlar dualarınızı okudum allah kabul etsin inşallah...
bu sıralar işler çok yoğun canlarım hafta sonu da yatılı misafirim gelicek o yüzden 1 haftayı bitirmek istedim zamanından sonraya kalırsa üzülürüm çünkü...

tatlım sana okurken baban için okumak aklıma gelmedi çok üzgünüm :26: ama şimdi hemen okuyorum allah şifasını versin duaları karşılıksız bırakmasın inşallah...

cnm baban hastaymış ancak yazabıldım RABBIM ACIL SIFA VERSIN.INSALLAH ESKI HALINE GELIR VE DUZELIR.

Hayırlı geceler yıne ben gece kusu ayy yasemın bu sefer en basta benım kendımı oyle basta gorunce bı tuhaf oldumuc kere okumak ıyı ben esımın okuyorum bazan bı kere de olmuyo

bedriye geçmiş olsun rabbim babana şifa versin ...yasemin yeni dua listesi çok güzel olmuş ellerine sağlık

canımm duanı okudum RABBİM kabul eylesin İNŞALLAH..
CANIMM ALLAH RAZI olsun...
canım cok gecmiş olsun RABBİM en kısa zmanda şifasını versin İNŞALLAH..

günaydın kızlar, yaseminim yeni dua listesi yapmışsın, Allah razı olsun, hakkını helal et. çok güzel olmuş, Allah kabul etsin. İnşallah hayırlara vesile olur hayırlı haberler veririz. kadercim duanı okudum, Rabbim gönlünden geçenin en hayırlısını versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…