- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #7.001
Dua Listemiz Güncellenmiştir.bu sefer sondakileri baş taraflara baştakileri son taraflara filan yazmaya çalıştım tesadüfen yani kim nereye düştü şans eseri canlarım.
bugün eşimin doğum gün birazdan annemler kaynanamlar filan gelecek acilen çıkıyorum öptümm
Dua Listemiz Güncellenmiştir.bu sefer sondakileri baş taraflara baştakileri son taraflara filan yazmaya çalıştım tesadüfen yani kim nereye düştü şans eseri canlarım.
bugün eşimin doğum gün birazdan annemler kaynanamlar filan gelecek acilen çıkıyorum öptümm
yasemincim çok teşekkür eederim beni de eklemişsin dua listesine.girememiştim 2 gündür.bu arada bgn aşılamanın 14.günüydü kanda baktırdım yine 1.2 çıktı.o rakam bana çakıldı.hep sonuç 1.2 çok ağladım çok üzüldüm ama yapacağımız bişi yok şimdilik 6 ay felan oynatmayacağım kendimle belki bir hsg çektiririm 6 ay sonra felan tüp bebek deneyeeceğim aşılama zaten bana çok mantıklı gelmiyordu ve nitekim de sonuç negatifff.
yasemincim çok teşekkür eederim beni de eklemişsin dua listesine.girememiştim 2 gündür.bu arada bgn aşılamanın 14.günüydü kanda baktırdım yine 1.2 çıktı.o rakam bana çakıldı.hep sonuç 1.2 çok ağladım çok üzüldüm ama yapacağımız bişi yok şimdilik 6 ay felan oynatmayacağım kendimle belki bir hsg çektiririm 6 ay sonra felan tüp bebek deneyeeceğim aşılama zaten bana çok mantıklı gelmiyordu ve nitekim de sonuç negatifff.
Canım Rabbim'in bir bildiği var şüphesiz kabul etme gücü versin Allah. inşallah tüp bebeğe ihtiyaç duymadan mücize bir şekilde gelir bebeğin , ama sağlıkla gelsin hayırla gelsin canım Allah güç versin
canım aşılamadan önce neden rahim filmi çekmediler ki sana tüpler tıkalıysa falan zaten aşılama olmuyor tutmuyor yani az bir yapışlık tıkanklık varsa da ilaç geçişi sırasında açılabiliyor. Rabbim en iyisini bilir canım zamanımızı bekliyoruz hepimiz nasip kısmet işi bunlar. Ben de reglimi bekliyorum aşılamaya başlıcam geçen ay rahim filmi çektirdim temiz çıktı. Hakkımızda hayırlısı canımm. Bakarsın kendiliğinden gelir ama sana tavsiyem eğer bekleyecekse filmini çektir, birde ondnan sonra deneyin vesile olur belki filmden sonra gebe kalanlar da var.
Kızlar ben hala feci gribim öksürükte başladı boğazlar falan acayip yanıyor. 11.30 kalktım kahvaltı hazırladık eşimle yedim baya bir. Eşim meyve falan almaya gitti bende ortalığı zar zor topladım. Arkadaşım aradı sesimi baya kötü duyunca geliyorum dedi sağolsun gelecek çorbamı o yapacakmış öyle dedi yatarak daha kötü hissedersin kendini dedi oturur sohbet ederiz ıhlamurda kaynatırım içeriz karşılıklı dedi sağolsun canım arkadaşım benim.. Ben kaçtım kızlar görüşürüz yine.
çok doğru söyledin bitanem yaa hakkaten 7 değilde 3er tane okusak daha iyi olur gerçekten.Canım benim eline sağlık çok güzel düzenlemişsin ama 1'er tane az olmamış mı ?
Toplam 4 tane sure zaten en azından 7'şer kere okunabilirdi diye düşünüyorum...
AYYYY bwn bu duayı biliyorum hakkaten çok büyük bir dua, dua kitabımda vardı hergün okurdum, çok şükür ki o dualarla Allah ban hyırlı bir eş verdi sonunda, inşalllah şimdide hayırlı bir evlat verir şimdide onun için okuyim hergün.Kızlar bu tesbihide ezberinize alıp Sabah-aksam 7 defa okumanızı tavsiye ederim..
" Hasbiyallahü lâ ilâhe illâ hu, aleyhi tevekkeltü ve hüve Rabbül-arsil-azîm "
okuyanin dünya ve ahiret isine Allah kâfi gelir
("Allâh bana kâfidir Ondan baska ibâdet edilecek hiç bir ilâh yoktur
Ona dayandim, o'na güvendim O ars-i azîmin (büyük arsin) sahibidir
sedacım çok sağol bitanem Allah razı olsun inşallah canım.eline sağlık canım bakmadım daha listeye kim nerede diye sitede sorun var zaten bir yerden bir yere girmek sorun bugün. Eşinin doğum gününü kutlarım inşallah beraber nice seneler geçirirsiniz bir daha ki doğumgününü bebeğinizle kutlarsınız İnşallahh canım benim..
tatlım tabiki seni eklemezmiyim, biz ayrılmaz bir bütünüz burda hepimiz kuşum. hakkaten bu 1.2 takıldı sende, hayırlısıyla 1.2.3 olsa ve aralarındaki noktalarda olmasa yani 123 ozman topikçe göbek atıcaz inşallah. Rabbim ol demedikten sonra ne yaparsak yapalım olmuyor canım yaa ahh ahh, olacak inşallah en hayırlı zamanda.yasemincim çok teşekkür eederim beni de eklemişsin dua listesine.girememiştim 2 gündür.bu arada bgn aşılamanın 14.günüydü kanda baktırdım yine 1.2 çıktı.o rakam bana çakıldı.hep sonuç 1.2 çok ağladım çok üzüldüm ama yapacağımız bişi yok şimdilik 6 ay felan oynatmayacağım kendimle belki bir hsg çektiririm 6 ay sonra felan tüp bebek deneyeeceğim aşılama zaten bana çok mantıklı gelmiyordu ve nitekim de sonuç negatifff.
ellerine sağlık canım, kimin hangi sırad olduğunun bir önemi yok, hepimizinniyeti çok temiz zaten. eşinin doğum günü kutlu olsun canım inşallah 1 ay sonra ona bebiş haberini verirsin de büyük hediye gecikmeli olarak verilmiş olur
yaseminimm canım benimm listeyi yapmışsın benide eklemişsin Allah razı olsun inşAllah senden.. ben geçen tüm topik için dediğinde duamı ettim ama gelip yazmak nasip olmadı. dualarıda okuyacğım. bildiririm size. hastamız aynı ağırlıkta devam ediyor bu arada kızlar. akşamları annemde toplanıp kuran okuyoruz şifa olsun diye inşAllah babama. çok zor ama Allah herşeyin sabrını veriyor. Allah ın izniyle umutlar hiç tükenmiyor.
yaseminimm canım benimm listeyi yapmışsın benide eklemişsin Allah razı olsun inşAllah senden.. ben geçen tüm topik için dediğinde duamı ettim ama gelip yazmak nasip olmadı. dualarıda okuyacğım. bildiririm size. hastamız aynı ağırlıkta devam ediyor bu arada kızlar. akşamları annemde toplanıp kuran okuyoruz şifa olsun diye inşAllah babama. çok zor ama Allah herşeyin sabrını veriyor. Allah ın izniyle umutlar hiç tükenmiyor.
CANIMM ALLAH RAZI olsun...kader1982 / KADER 05.11.2012 p.tesi sağlıklı hamişlik
sekerkiz67 / TUĞBA 06.11.2012 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik
tb_fb / TUBA 07.11.2012 çarş. sağlıklı hamişlik + ist'a taşınmak
gul1982 / GÜL 08.11.2012 perş. sağlıklı hamişlik + kolay doğum
bdroner / BEDRİYE 09.11.2012 cuma sağlıklı hamişlik
barisozlem / ÖZLEM 10.11.2012 c.tesi sağlıklı hamişlik
buketdemet / BUKET 11.11.2012 pazar sağlıklı hamişlik
btskn / BİRCAN 12.11.2012 p.tesi sağlıklı hamişlik
kızlar dualarınızı okudum allah kabul etsin inşallah...
bu sıralar işler çok yoğun canlarım hafta sonu da yatılı misafirim gelicek o yüzden 1 haftayı bitirmek istedim zamanından sonraya kalırsa üzülürüm çünkü...
canım cok gecmiş olsun RABBİM en kısa zmanda şifasını versin İNŞALLAH..yaseminimm canım benimm listeyi yapmışsın benide eklemişsin Allah razı olsun inşAllah senden.. ben geçen tüm topik için dediğinde duamı ettim ama gelip yazmak nasip olmadı. dualarıda okuyacğım. bildiririm size. hastamız aynı ağırlıkta devam ediyor bu arada kızlar. akşamları annemde toplanıp kuran okuyoruz şifa olsun diye inşAllah babama. çok zor ama Allah herşeyin sabrını veriyor. Allah ın izniyle umutlar hiç tükenmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?