- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
süperrrrrrrrrrrr Allahim hayirli etsin Insaallah anali babali büyütmeyi nasip etsin. mürvetinide gör Insaallah
müstaaaak dur gitmeeeeee. geri gel kizim geri gel yavas yavas heeh
buket iftar saati geldimi????
İnsllahh olur da bebegine de ipadına da kavusursun canim ya..
Kist yaparmi gercekten ki acepp bilemedim simdi...:44: :44: madem şu incir ve havuç kürünü yapayim o zarar vermez sanursam ya.
baya birseyler atlatmissin canim gecmis olsun. Rabbim birdaha yasatmasin. artik önümüze bakacagiz Insaallah ve gecmiste yasananlari unutuyoruuzzz
suan önemli olan kendini iyi hissetmen ve saglik problemlerinin olmamasi.
Allah hepimizi farkli farkli sinavlardan geciriyor umarim hakkini vererek ve sabrederek basariyoruzdur imtihanlarimizi.
kısmet olursa yakı alıcağım bugun yarın.. bilgisi olan varsa bu yakı olayını tam olarak anlatabilir mi? ne kadar gün sürüceğiz o hep kalıcak mı belimizde ne zamanbaşlayayım sürmeye.. bilen varsa bişeyler der mi acep bana.. eczaneler bilirler mi? ama ne için yakı yaptığımı söyliyecek miyim?
bizim burada iftar saat 7,30 da oluyo..bide müştak erkek bikere.. fotosunu koyuyozyaa...çok rica ederim..(müştak)
gelelim şu ot böcek mevzularına..asla bu tür işlere kokusundan dolayı teşebbüs bile ettmeyen bendeniz her haltından haberdarım.. çörekotu faydalı bir bitki..Peyfamber efendimiz bala katıp yermiş.. kanser düşmanı derler..ama bunların yanında çörek otu yumurtalıkları uyararak yumurtalık rezervinin artmasını sağlar ve rahim kasılmalarını düzenlr..bu nedenle hamileler kesinlikle çörek otu yememeliler..duyrulur..hamileler sadece doğuma yakın çörek otu yerler ki kasılmalarda yardımcı olsun diye..kist yapma olayına gelirce bu tür riskler doktorların verdiği yumurlama yapıcı iğnelerde de vardır. yani yumurtaları aşırı çalıştırıp gereksiz yumurta oluşturup sonrada onların kistleşmesini sağlayabilir..bu nedenle doktorlar aşılama veya tüp bebekte iki günde bir yumurtaları takip ederler..dolayısıyla önce problemi bilip sonra kür yapmak gerek..ama incir kürünün bi sakıncası yok çünkü çatlamasına yardımcı oluyor..e bu yumoşlarda çatlamadan bişey olmuyor..şekil 2-a(Buketdemet)
saygılar...
kısmet olursa yakı alıcağım bugun yarın.. bilgisi olan varsa bu yakı olayını tam olarak anlatabilir mi? ne kadar gün sürüceğiz o hep kalıcak mı belimizde ne zamanbaşlayayım sürmeye.. bilen varsa bişeyler der mi acep bana.. eczaneler bilirler mi? ama ne için yakı yaptığımı söyliyecek miyim?
eczaneden yakı diyor alıyorsun..marka veremiyoruz sanırım..üstünde kaplan var.. belinin ortasına yapıştırıyorsun.bir kaç saat sonra kızdırmaya başlıyo..resmen ısıtıyo seni.. sonra iyice ısıtıyo...belinden düşene kadar bekliyosun..bu arada suya değmeyecek..yani banyo yapmaman gerek ..bilmem anlatabildimmi?
istersen kremleride çıkmış..kremde sürebilirsin ama kokusu çok keskiiinn..
burcucum, duanı okudum,zikrimi ettim,Allah kabul etsin inşallah....
canımmm benim ağzına sağlık.. çok sağolbanyoda yapmıyacağım peki.. istediğim bi zaman hemmen yapabiliyor muyum yumurtlama gnlerimde mi yapayım.. bide bu yakıyı taktıntan sonra ilişki ne zaman olucak acaba
canımmm benim ağzına sağlık.. çok sağolbanyoda yapmıyacağım peki.. istediğim bi zaman hemmen yapabiliyor muyum yumurtlama gnlerimde mi yapayım.. bide bu yakıyı taktıntan sonra ilişki ne zaman olucak acaba
bedriyeydi galiba karıştırıyorsam kusura bakma benim hikeyemi okudunmu bilmiyorum ama beş kayıbım var beşinci kayptan sonra bi ebe kadına gittim bana senin rahmin ters ve rahim duvarında küçük kisteler var bunlar bebeğini zehirliyor dedi rahmin ters olduğu içinde bebek tutunamıyor düşüyor dedi rahmin ters olduğunu ve kisim olduğun biliyordum ama bunların önemli olmadığını söylemişti doktorlar ama bu kadın israrla bunlardan dedi karnımdan bişeyler yaparak rahmi düzeltti sırtımada yakı yapıştırdı 4gün kalsın banyo yap sonra çıkar dedi bunun yanında bitkisel ilaçlar verdi kis için ve hücrelerin yenilenmesi için ayrı eten "sübhanallahi velhamdülillahi vela ilahe illallahu vallahu ekber.vela havle vela guvvete illa billahil aliyyül azimi"sabah akşam yüz tane çekmemi istedi uzun lafın kısaı dene bence zarasız bişey
ilişki günü felan bişey diyemem.ama adetten sonra yap yumurtlama ve çatlama döneminde yani..inşallah olacaksada tutunmasını sağlasın..
tamam canım benim.. Allah razı olsun senden de inşAllah.. bu topiğin bilgeside sensin.. benim bir iki sorum daha oldu hızır gibi yetiştin hemen.. çok sağol.. Allah gönlüne göre versin inşAllah..
.............
aa süprizi nasıl yapacağını biliyorsun dimi, bak anlatayım ;
seçenek 1: eşin eve gelince akşam yemeğini koyacağın tabağa bir anda testini koyup önüne vereceksin, adam şok olacak
seçenek 2: eşin işten geleceği vakit alnına bant ile yapıştıracaksın, kapıyı açtığında adam alnından vurulmuşa dönecek şok olacak
Bunlar benim hayallerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?