Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

gunaydın kısceler ben yarın temızlenıyorum ınsallah dualara yarın baslıyacam bılgınız olsun

Kadercim canım benim duanı sabah işe gelirken yolda canı yürekten okudum üfledim, Allahım üzerindeki nazarları ağırlıkları kötü gözleri negatif enerjileri alsın inşallah, kuş gibi tertemiz olup şıp diye hamiş ol inşallah hayırlısı ile

Bedriyecim canım, dua listesinde baban için şifa dilenmesi içinde not yazacağım. ayrıca istemiş olduğun bir dua varsa topikçe elimizden geldiği kadar bizde okuruz ne istersen biz bir bütünüz inşallah dualarımızla babanı ayağa kaldıracağız bitanem.
gerçekten bir organizasyon yaaplım katılmak isteyenler katılır zorlama yok yani, sen söyle biz yapalım kuşum
vay anam vay helal sana aylincim bu ne hız ne vakit okudun kız okadar duayı maşallah sana tü tü tü
bedriye geçmiş olsun rabbim babana şifa versin ...yasemin yeni dua listesi çok güzel olmuş ellerine sağlık
tümaycım yaa sen geçen gün tarif vermiştin ya, 1 yemek kaşığı balın üzerine 1 çay kaşığı tarçın diye, bu hergün ayrı ayrı mı yapılacak yani 1 yemek kaşığı balın üstüne tarçın koyup mu yiycez, yoksa o 1 kaşık bal ile tarçını karıştırıp, onu azıcık azıcık 10 gün mü yiycez? ayy kafam durdu idrak edemedim başlayamadım oyüzden,
Buketim başladımı acaba takip edin beni demişti???????????

kızlar hepinizden Allah bin kere Razı olsun. burayı boş yere bulmadığımı gerçekten birkez daha anlamış oldum.

Yaseminimm çok sağol bende senden rica ediceğim ki listede benim sağlıklı hamiş i kaldıralım babasına şifa dileyelim diye düzeltebilir miyiz? diyecektim. canım benim gönlü güzelim babam için sizin geçmiş olsun dileklerinizi ben zaten hep yürekten olduğunu kalben biliyorum. Hepinizden Allah razı olsun.. Hepinizi çok çok seviyorum. ve aranızda olduğum için gerçekten mutluyum. Allah inşAllah hepinizin gönlüne göre verir.

2 gün önce kuzenimi rüyamda görmüştüm hamile oldugunu söylüyorudu az önce konuştum gerçekten hamileymiş buruk bir sevinç yaşıyorum allah kimselerin kucagını boş bırakmasın

Kızlar Bedriye'nin babası için dua listemizin oraya bir yazı ekledim, günde 11 tane tefriciye, yada 11 tane ayetel kürsi okuyabilenler okusun. Hergün okuyamayabilirsiniz işinz olur vaktiniz olmaz belki ama müsait olduğunuzda aklınıza gelsin diye oraya bir not düştüm.

Çünkü Hastalık hiçbirşeye benzemiyor, insan tamamen çaresiz, elinden hiçbirşey gelmiyor, en büyük destek size dua oluyor, insan dualarla ayakta duruyor biliyorum, sizde bilirsiniz o hissiyatı. O yüzden hepimiz elimizden geldiğimizce arkadaşımıza destek olacağız inşallah. Sizleri çok seviyorum, melekler topiği oldu burası iyice yaa, kızlar iyiki varsınız
Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için

selam kızlar uzun zaman oldu yazmayalı..
nasılsınız?
umarım hepiniz iyisinizdir..
isim olarak dua edemesemde hamilelik isteyen tüm kardeşlerime canı gönülden dua ediyorum..
RABBİm hepinizin dualarını kabul etsin..
sağlıklı sıhhatli bir şekilde evlat sahibi olursunuz inşallah..
bana da dua edin kolayca doğum yapabileyim..
çünkü korkularım var :18:

bedriyecim 11 Ayetel KÜrsi okudum RABBİM kabul eylesin baban tez zamanda sağlığına kavuşsun İNŞALLAH..

SELAM tatlımmmm nasılsın görüşemiyoruz hiç MAŞALLAH doğuma az kalmış hamileyim müjdesini verdiğin zamanı hatırlıyorum ne çabuk geciyor zaman..İNŞALLAH sağlıklı sıhatli sorunsuz bir şeklide atlatırsın doğumuda

Son düzenleme:

iyiyim hamd olsun son hazırlıklarımı tamamlıyorum..
çok az kaldı en fazla 3 hafta diye bekliyorum ben bakalım dilerde gidiyor birazcık..
sende çabucak 11 haftalık olmuşsun maşallahh.
RABBİm tamamına erdirsin inşallah

hayırlısı olsun tatlımmm..sağlıklı,sıhatli kucağına almak nasib olsun İNŞALLAH..EVET canım 12. haftaya gircem İNŞALLAH..RABBİM tüm istetenlere nasib etsinn..

2 gün önce kuzenimi rüyamda görmüştüm hamile oldugunu söylüyorudu az önce konuştum gerçekten hamileymiş buruk bir sevinç yaşıyorum allah kimselerin kucagını boş bırakmasın
canım benim yaa içli arkadaşım benim, inşallah en yakın zamanda kendini de rüyanda görüp akabinde test yaptığında sevinçten ağlarsın canım benim aminnnnnn
ayyyy canım hoşgeldin anammm 3 hafta kalmış maşallah, senide ekliyim istersen listeye, tam 21 kişiyiz 3 haftaya denk gelir yani tam senin dua gününde sen doğuma gitmiş olursun.
bedriyecim 11 Ayetel KÜrsi okudum RABBİM kabul eylesin baban tez zamanda sağlığına kavuşsun İNŞALLAH..
Allah kabul etsin dünürüm benim , ettiğiniz duualrla inşallah rabbim sizlerinde üzerlerindeki kaza bela hastalıkları kaldırır inşallah kuşum. bende okuyacağım birazdan inşallah.

hayırlısı olsun tatlımmm..sağlıklı,sıhatli kucağına almak nasib olsun İNŞALLAH..EVET canım 12. haftaya gircem İNŞALLAH..RABBİM tüm istetenlere nasib etsinn..

Aminn canımmm sağolasın güzel dileklerin için..
zaman çabuk geçiyor ama son haftalar geçmek bilmiyor malesef :))
bu zamanların tadını çıkart..
son aylar çok zor kendini kaldıramıyosun çünkü artık

Allah kabul etsin dünürüm benim , ettiğiniz duualrla inşallah rabbim sizlerinde üzerlerindeki kaza bela hastalıkları kaldırır inşallah kuşum. bende okuyacağım birazdan inşallah.
AMİN canımmm benim RABBİM herkesi kazalardan,belalardan,kem gözlerden korusun İNŞALLAH..
evet canım ben 5. katta oturuyorum çift çift çıkıyodum merdivenleri şimdiden bile yavaş yavaş ve yorularak çıkıyorum ilerisi ALLAH kerim..:))))

hoşbuldum canım benim..
ben her zaman giremiyorum artık malum hazırlıklarımı tamamlıyorum.
ama eğer ki işlerimi bitirebilirsem bende size adınızla dua etmek isterim.
bugün ütüleri bitirip yerleştiriyim.
bu aksilik çıkmazsa adımı yaz derim sana bende size tesbih falan çekerim olur mu ?
çünkü hatimim de var benim baya bi ara verdim onu da tamamlamam lazım 3 haftaya kadar

tamam tatlım sıkma kendini sakın, senin birsürü işlerin vardır ayyy doğru ya, hiç hamile olmadığım için bi an seni hayal edemedim o halinle şöyle de yapabiliriz, sen doğuma gitmeden 1-2 gün evvel bize yaz buraya, tam günün belliyse eğer tam o gün senin için ederiz biz, ben burda yaygara yaparım sen hiç merak etme, kızların da çoğu seni biliyor zaten burdan yazdıkların kadarıyla tanıyorlar seni ederiz hepimiz o gün sana

Allah razı olsun canım benim..
size yük olmayacaksam eğer haber veririm..
şimdiden hakkınızı helal edin.
evet inan çok işlerim var.
oyun parkı aldık onu kurduk yerleştirdik.
dün öğlen 1 de başladım akşam 7.30 ta anca oturdum dolapları boşalttım yazlıkları kaldırdım falan baya yoruldum.
ALLAHtan çamaşırları yıkamıştım bugünde ütülücem ALLAH izin verirse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…