Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ayyyy Allah yardımcın olsun canım yaa vallahi işin zor, ama zorlama kendini he sen ne kadar yaparsan yap iş bitmez nasılsa, minişini rahatsız etme annesi.
bu arada oyun parkına bayıldım maşallah
gerçekten gördüğüm en sevimli oyun parkı bu oldu şimdiye kadar, ayyy hayal ediyorum da nasıl bi küçük beden girecek onun içine, açacak gözlerini bakacak sana filan Allahım sağlıkla kolaylıkla kavuştursun sizi birbirinize inşallah
oflu canım nasılsın ? hamıslııgn son gunlerı nasıl gıdıyor?

canım sen nasılsın peki kuşum sende haberdar et kendini resimler bilgiler hepsini gönder lütfen

allah senden razı olsun rabbim seninde yar ve yardımcın olsun evladı sağlıklı sıhhatli sekilde tek avazda kucagına alasın ins. canım benim

bedriyecim baban için 11 ayetel kürsi okudum yüce rabbim dualarımız duysun ve amacımız biran evvel eski sağlıgına kavuşsun inş.

yasemincim yeni listemizi oluşturmuşsun teşekürler, hepimizin için hayırlısı olsun inşallah
listedenb hemen bir kopya aldım gün gün okucam nasipse

yasemin sat tarihim değişti canım 4 kasımda geldi kırmızılar, yani 4 aralık bir daha ki tarihim

reglim bittikten sonra sureleri okucam kızlar

bu ay korunmayı bırakıyoruz 1,5 yıl aradan sonra lütfen dua edermisiniz inşalah 3 ay içinde sağlıkla hamile kalırımda tüp bebek yaptırmak zorunda kalmayız..

ALLAH herkesin gönlüne göre versin .. hayırlısıyla...

bedriyecim baban için 11 ayetel kürsi okudum yüce rabbim dualarımız duysun ve amacımız biran evvel eski sağlıgına kavuşsun inş.

ya kızlar var ya hayatımda hiç bu kadar duygunun altında ezildiğimi anımsamıyorum.. gül de sağolsun okumuş. melek sende okumuşsun. ya zaten gözümde yaş kalmadı da artık sizin hakkınızı ben nasıl öderim. Allah inşAllah hep iyiliğiniz, neşeli gününüz için dua okumayı nasip etsin bizlere.. Allah hiç kimseyi bizleride sevkdiklerimizle sınamasın inşAllah. Yasemin sana ne diyeyim.. nasıl teşekkür edeyim. ya kızlar çok çok sağolun.. vallahi hiçbişey diyemiyorum.

tatlım uyumuyorum desem yeridir günlük 3-4 saat uykuyla duruyorum 1 haftadır işler yoğun içim sıkılıyor uyuyamıyorum okuyarak rahatlatmaya çalışıyorum kendimi

kadercim duanı ettim, Rabbim kabul etsin inşallah sağlıklı ve hayırlı evlat versin inşallah, doğru zamanda kısmetiyle gelsin. Bedriyecim baban için dua ettin rabbim hayırlısyla şifasını versin

gamzecim düzelttim bat tarihini kuşum, inşallah Allah hiçbirimizi dr dr gezdirmeden, derman aratmadan şıp şıp diye versin hayırlısıyla isteklerimizi inşallah....
Bedriyecim canım benim, ayyy bende senin yazını okurken duygulandım he gözlerim doldu, benim babam geçen yıl anjiyo oldu stend filan taktılar, o ameliyattayken yanıma gelip "geçmiş olsun, nasılsın filan diyenler bana çok anlamsız geliyordu, yani geçmiş olsun diyince geçmiyor ki , kimbilir o içerde neler yaşıyor, ve hatta yaşıyormu yaşamıyormu bilemiyorsun çünkü o anda, bak yazarken bile boğazım düğümleniyor o duygu çok üzücü, o anda oturup bir kenarda dua ettiklerini görsem çok daha rahatlatıcı olurdu benim için, gelmişler biri bi yerde biri bi yerde herkes muhabbet ediyor filan sinir oluyordum, kimse benle konuşmasın da dualarım bölünmesin diye uzaklaşıyordum hep gelenlerden. Onun için senide şimdi kendim gibi hissediyorum ve canı gönülden dua ediyorum ve bütün topiğimizin altın kalpli kızları... Sen kalbini ferah tut hep, bana bir abla şu tesbihatı öğretmişti ve inanılmaz derece faydalı bir dua, "ya şafi, ya kafi, yamuafi" bunu ağzından hiç düşürme, bulaşık yıkarken, iş yaparken , otururken, tv izlerken her an içinden geçir, çok tesirli.
tatlım uyumuyorum desem yeridir günlük 3-4 saat uykuyla duruyorum 1 haftadır işler yoğun içim sıkılıyor uyuyamıyorum okuyarak rahatlatmaya çalışıyorum kendimi
canım ben öyle kafayı yiyecek olduğum zaman kendime psikolojik bitkilerle takviye yapıyorum, öyle sıyırırsın bak melisa çayı iç sallama çay satılıyor aktarlarda, bide eczanede bi şurup var bitkisel içerikli ismini yazmiyim kızarlar belki kk yönetimi. lazımsa özelden yazarım, arada bi o şişeyi kafana dikersin relax olursun sonuçta herşey olacağına varıyor, bende bazen çıkamıyorum işlerin içinden, hiçbi iş çıkartamıyorum gibi geliyor bana, ozamanlar bu takviyeler iyi geliyor.

Kadercim Rabbim kabul eylesin inşallah, surei celilerin hürmetine dualarımızı kabul etsin.

Bu arada Yasemincim senden bir ricam olacak, ilk sayfaya surelerin okunuş sıraları yanlış yazılmış. İhlas-Felak-Nas olarak değiştirirsen sevinirim. Kuranın adabına düzenine uyalım :)
Sırasıyla okuyalım inşallah.

Yarın doktora gidicem. Randevumu aldım. Henüz kalp atışlarını duymadım bebeğimin. Çok endişeliyim. Yarın için dualarınıza talibim, inşallah herşey yolundadır :85:

Bu aralar topiği sıklıkla takip edemiyorum. Bedriye babana Rabbim acil şifalar versin, Şafi ismi ile tecelli etsin inşallah.
11 ayetel kürside ben okudum. Rabbim kabul etsin.

kızlar öyle yoğundumki başımı kaldıramadım bugün o yüzden giremedim, bedriyecim baban için duayı evde okuyacağım inşallah. Allah acil şifalar versin, Rabbim edilen duaları kabul etsin , amin.

canım benim çok haklısın hemen düzeltiyorum sıralamayı, çok sağol uyardığın için kuşum. ben diyorum yahu bu hamilelelerin 2 tane birden zekası oluyor işte böyle süper çalışıyor akılları

ayy inşallah pıtır pıtır bebeğinin kalp seslerini duyup sevinçten senin kalbinin atışlrıyla onunkiler karışır

Teşekkür ederim canım arkadaşım İnşallah öyle olur... :)

Gül, adaşım seni dinleseydimde en baştan Hasan beye gitseydim keşke Uzun çaplı bi doktor araştırmasından sonra Hasan beyde karar kıldım. Bugün randevu aldım.
Önce özele gitmeyi düşündüm, sonra bazı şeyler duydum ve vazgeçtim. Genel olarak tanıyanlar Hasan beyden çok memnun. Sanırım eşide hamileymiş :)
Yarın anlatırım detayları inşallah, dua et olurmu bebeğim benimle olsun

Kader bugün senin niyetin için okudum, Rabbim en hayırlı zamanda evlat sahibi eylesin seni inşaAllah...:emirbebek:

Son düzenleme:
yasemincim 1 yemek kaşığı bal 1çay kaşığı tarçın karıştırıp sabah aç karnına yiyeceksin hergün tekrarlayacaksın 10 gün boyunca belki ben anlatamamışımdır yani hergün bi yeek kaşığı bal tarçın karışımı yiyeceksin

ben hiç klomen ve çatlama iğnesi kullanmadan geçtim canım çünkü beklemek istemedim doktoru zor razı ettim ama eşimin yaşı var bende otuza dayandım lütfen falan dedim öylelikle iyi dedi ama aşılama raporuma 3 klomen tedavisinden sonuç alınamamıştır diye de yazdı tabi işte rahim filmi de çektirdim geçen ay reglimin 8. günü temiz çktı ve aşılamaya geçicez yarın yada öbür gün regl olursam. Canım tüplerin tıkalı olmasındna başka birçok neden olabilir psikolojik olarak bile gebe kalınamayabiliyor stresten yanii. Msn veririm canım ama pek giremiyorum girdiğim zamanlarda görüşüürz face da veririm gündüz işyerinde face daha çok giriyorum.

Kızlarr giremedim hiç siteye bugün giriyorum ama hiç açılmıyordu anasayfa hiç girlilmiyordu google dan yazdım yine aynı açılmadı yanii o yüzden yamazadım eve geldim de öyle yazıyorum yarın düzelmiş olur belki. Ben iyiyim çok şükür ıhlamur çorba falan iyi gelmiş bugün nerdeyse hiç öksürmedim boğaz ağrımda yoktu ama ilaca ve sıcak içeceklere yüklendim hep dinlendim. Uykum var yalnız çünkü gece öksürdüm yatınca uyku da tutmadı döndüm durdum ondan. Erken yatarım bu akşam yemek yapıcam yarın bu akşam dışarıda yedik duayı da okuyacğım herkes iyidir umarım. Bu arada bugün feci belim sırtım ağrıdı inşallah regl habercisidir çarşamba günü bekliyorum olursam aşılmaya geçicez gecikmez inşallah.. eşimin gidişine denk gelmemesi için ayın onuna kadar olmam lazım yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…