- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #7.041
çok güzel canımm güzel günlerde huzurlu uykular tatlı rüyalar görsün İNŞALLAH :)))))
İNşallahh canım çook teşekkür ederimm
ayyyy Allah yardımcın olsun canım yaa vallahi işin zor, ama zorlama kendini he sen ne kadar yaparsan yap iş bitmez nasılsa, minişini rahatsız etme annesi.Allah razı olsun canım benim..
size yük olmayacaksam eğer haber veririm..
şimdiden hakkınızı helal edin.
evet inan çok işlerim var.
oyun parkı aldık onu kurduk yerleştirdik.
dün öğlen 1 de başladım akşam 7.30 ta anca oturdum dolapları boşalttım yazlıkları kaldırdım falan baya yoruldum.
ALLAHtan çamaşırları yıkamıştım bugünde ütülücem ALLAH izin verirse.
oflu canım nasılsın ? hamıslııgn son gunlerı nasıl gıdıyor?
selam kızlar uzun zaman oldu yazmayalı..
nasılsınız?
umarım hepiniz iyisinizdir..
isim olarak dua edemesemde hamilelik isteyen tüm kardeşlerime canı gönülden dua ediyorum..
RABBİm hepinizin dualarını kabul etsin..
sağlıklı sıhhatli bir şekilde evlat sahibi olursunuz inşallah..
bana da dua edin kolayca doğum yapabileyim..
çünkü korkularım var :18:
bedriyecim baban için 11 ayetel kürsi okudum yüce rabbim dualarımız duysun ve amacımız biran evvel eski sağlıgına kavuşsun inş.
Kadercim canım benim duanı sabah işe gelirken yolda canı yürekten okudum üfledim, Allahım üzerindeki nazarları ağırlıkları kötü gözleri negatif enerjileri alsın inşallah, kuş gibi tertemiz olup şıp diye hamiş ol inşallah hayırlısı ile
Bedriyecim canım, dua listesinde baban için şifa dilenmesi içinde not yazacağım. ayrıca istemiş olduğun bir dua varsa topikçe elimizden geldiği kadar bizde okuruz ne istersen biz bir bütünüz inşallah dualarımızla babanı ayağa kaldıracağız bitanem.
gerçekten bir organizasyon yaaplım katılmak isteyenler katılır zorlama yok yani, sen söyle biz yapalım kuşum
vay anam vay helal sana aylincim bu ne hız ne vakit okudun kız okadar duayı maşallah sana tü tü tü
tümaycım yaa sen geçen gün tarif vermiştin ya, 1 yemek kaşığı balın üzerine 1 çay kaşığı tarçın diye, bu hergün ayrı ayrı mı yapılacak yani 1 yemek kaşığı balın üstüne tarçın koyup mu yiycez, yoksa o 1 kaşık bal ile tarçını karıştırıp, onu azıcık azıcık 10 gün mü yiycez? ayy kafam durdu idrak edemedim başlayamadım oyüzden,
Buketim başladımı acaba takip edin beni demişti???????????
kadercim duanı ettim, Rabbim kabul etsin inşallah sağlıklı ve hayırlı evlat versin inşallah, doğru zamanda kısmetiyle gelsin. Bedriyecim baban için dua ettin rabbim hayırlısyla şifasını versin
gamzecim düzelttim bat tarihini kuşum, inşallah Allah hiçbirimizi dr dr gezdirmeden, derman aratmadan şıp şıp diye versin hayırlısıyla isteklerimizi inşallah....yasemincim yeni listemizi oluşturmuşsun teşekürler, hepimizin için hayırlısı olsun inşallah
listedenb hemen bir kopya aldım gün gün okucam nasipse
yasemin sat tarihim değişti canım 4 kasımda geldi kırmızılar, yani 4 aralık bir daha ki tarihim
reglim bittikten sonra sureleri okucam kızlar
bu ay korunmayı bırakıyoruz 1,5 yıl aradan sonra lütfen dua edermisiniz inşalah 3 ay içinde sağlıkla hamile kalırımda tüp bebek yaptırmak zorunda kalmayız..
ALLAH herkesin gönlüne göre versin .. hayırlısıyla...
Bedriyecim canım benim, ayyy bende senin yazını okurken duygulandım he gözlerim doldu, benim babam geçen yıl anjiyo oldu stend filan taktılar, o ameliyattayken yanıma gelip "geçmiş olsun, nasılsın filan diyenler bana çok anlamsız geliyordu, yani geçmiş olsun diyince geçmiyor ki , kimbilir o içerde neler yaşıyor, ve hatta yaşıyormu yaşamıyormu bilemiyorsun çünkü o anda, bak yazarken bile boğazım düğümleniyor o duygu çok üzücü, o anda oturup bir kenarda dua ettiklerini görsem çok daha rahatlatıcı olurdu benim için, gelmişler biri bi yerde biri bi yerde herkes muhabbet ediyor filan sinir oluyordum, kimse benle konuşmasın da dualarım bölünmesin diye uzaklaşıyordum hep gelenlerden. Onun için senide şimdi kendim gibi hissediyorum ve canı gönülden dua ediyorum ve bütün topiğimizin altın kalpli kızları... Sen kalbini ferah tut hep, bana bir abla şu tesbihatı öğretmişti ve inanılmaz derece faydalı bir dua, "ya şafi, ya kafi, yamuafi" bunu ağzından hiç düşürme, bulaşık yıkarken, iş yaparken , otururken, tv izlerken her an içinden geçir, çok tesirli.ya kızlar var ya hayatımda hiç bu kadar duygunun altında ezildiğimi anımsamıyorum.. gül de sağolsun okumuş. melek sende okumuşsun. ya zaten gözümde yaş kalmadı da artık sizin hakkınızı ben nasıl öderim. Allah inşAllah hep iyiliğiniz, neşeli gününüz için dua okumayı nasip etsin bizlere.. Allah hiç kimseyi bizleride sevkdiklerimizle sınamasın inşAllah. Yasemin sana ne diyeyim.. nasıl teşekkür edeyim. ya kızlar çok çok sağolun.. vallahi hiçbişey diyemiyorum.
canım ben öyle kafayı yiyecek olduğum zaman kendime psikolojik bitkilerle takviye yapıyorum, öyle sıyırırsın bak melisa çayı iç sallama çay satılıyor aktarlarda, bide eczanede bi şurup var bitkisel içerikli ismini yazmiyim kızarlar belki kk yönetimi. lazımsa özelden yazarım, arada bi o şişeyi kafana dikersin relax olursuntatlım uyumuyorum desem yeridir günlük 3-4 saat uykuyla duruyorum 1 haftadır işler yoğun içim sıkılıyor uyuyamıyorum okuyarak rahatlatmaya çalışıyorum kendimi
Kadercim Rabbim kabul eylesin inşallah, surei celilerin hürmetine dualarımızı kabul etsin.
Bu arada Yasemincim senden bir ricam olacak, ilk sayfaya surelerin okunuş sıraları yanlış yazılmış. İhlas-Felak-Nas olarak değiştirirsen sevinirim. Kuranın adabına düzenine uyalım :)
Sırasıyla okuyalım inşallah.
Yarın doktora gidicem. Randevumu aldım. Henüz kalp atışlarını duymadım bebeğimin. Çok endişeliyim. Yarın için dualarınıza talibim, inşallah herşey yolundadır :85:
canım benim çok haklısın hemen düzeltiyorum sıralamayı, çok sağol uyardığın için kuşum. ben diyorum yahu bu hamilelelerin 2 tane birden zekası oluyor işte böyle süper çalışıyor akılları
ayy inşallah pıtır pıtır bebeğinin kalp seslerini duyup sevinçten senin kalbinin atışlrıyla onunkiler karışır
geçmiş olsun cnm saol bılgın için braz olsun ınan ki rahatladım ama yıne de kafam karışık tüpler tıkalı degılse ne olabılır ki anlamadım sen hiç çatlatma ignesı klomen kullanmadın mı drek mi aşılamaya gectınız birde senınle face yada msn de konuşmamız mümkün mü burda yeni oldugum için bna gelen cvpları bulasaya kadar cnm cıkıyo ınan ki hbrleşmek açısından istedım egr sende ıstersen tabı bırbırımıze yardımcı olruz hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?