- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #7.061
kızlar bugün hiç giremedim site çalışmadı..evden giriyorum..kadercim dualarını okudum 3 defa..3000 defa def etsin kazaları belaları nazarları kem gözleri inşallah..bedriyecim babana elimden geldiğince dua edicem..
kısaca günün özeti buu:))
tümaycım canım benim çok sağol tatlım. sabah aç karnıma bisürü şey içiyorum onları içince doyuyorum zaten, bide bunu ekliyim anasını satim yaaayasemincim 1 yemek kaşığı bal 1çay kaşığı tarçın karıştırıp sabah aç karnına yiyeceksin hergün tekrarlayacaksın 10 gün boyunca belki ben anlatamamışımdır yani hergün bi yeek kaşığı bal tarçın karışımı yiyeceksin
sedacım canım oh iyi bari daha iyiymişsin çok şükür, hadi inşallah bel ağrıların da hayırlısıyla adet iiçindir, gecikmeden başlarsın bu işe canım benim.Kızlarr giremedim hiç siteye bugün giriyorum ama hiç açılmıyordu anasayfa hiç girlilmiyordu google dan yazdım yine aynı açılmadı yanii o yüzden yamazadım eve geldim de öyle yazıyorum yarın düzelmiş olur belki. Ben iyiyim çok şükür ıhlamur çorba falan iyi gelmiş bugün nerdeyse hiç öksürmedim boğaz ağrımda yoktu ama ilaca ve sıcak içeceklere yüklendim hep dinlendim. Uykum var yalnız çünkü gece öksürdüm yatınca uyku da tutmadı döndüm durdum ondan. Erken yatarım bu akşam yemek yapıcam yarın bu akşam dışarıda yedik duayı da okuyacğım herkes iyidir umarım. Bu arada bugün feci belim sırtım ağrıdı inşallah regl habercisidir çarşamba günü bekliyorum olursam aşılmaya geçicez gecikmez inşallah.. eşimin gidişine denk gelmemesi için ayın onuna kadar olmam lazım yaa..
buketim yaaa evet sana haber salmıştım toppikten hiç cevapta gelmedi merak ettim bende, içiyormusun bal ve tarçın karışımını bak ben yarın sabah başlıyorum Allahın izniylekızlar bugün hiç giremedim site çalışmadı..evden giriyorum..kadercim dualarını okudum 3 defa..3000 defa def etsin kazaları belaları nazarları kem gözleri inşallah..bedriyecim babana elimden geldiğince dua edicem..
kısaca günün özeti buu:))
tasemincim aşk olsun benim ismimi listeye yazmamışsın.ben tüm duaları okudum.bayramdı hastalıktı derken ancak girebiliyorum.geçmişide tam okuyamadım ama yeni duaya bende katılmak isterim.bide benim batı 27 kasım olarak değiştirirmisin?malesef bu ayda olmadı
t
sedacım canım oh iyi bari daha iyiymişsin çok şükür, hadi inşallah bel ağrıların da hayırlısıyla adet iiçindir, gecikmeden başlarsın bu işe canım benim.
bu gece erkenden yat dinlen vucudun ilaç deposu gibi olmuştur yorgundur çok dinlensin iyice, aşılamadan önce dingin bir vucuda kavuş
Yemeğimi yaptım halsizim valla hala ve uykum var ancak erken yatınca da dönüp duruyorum yatakta o yüzden direniyorum. Ailem şehir dışında o yüzden hasta olunca yardım edenim de yok. Eşimden Allah razı olsun çok yardım etti elinden iş yemek gelmez ama ilgisi alakası yetti bana bebek gibi baktı. Az öksürmeye başladım hemen öksürüp şurubu aldı, annem zencefilli ıhlamur önerdi dedim gitti hemen aldı meyveler aldı herşeyi önüme getirdi sürekli ateşimi kontrol etti canım yaa tabii arkadaşım da geldi sağsolun çorba kaynattı ıhlamurumu yaptı Allah hepsinden razı olsun. O an herşeyi unuttum aylardır bebek diye üzüldüm ama ne kadar şasnlıyım ki böyle bir eşe sahibim bir derdimiz sıkıntımız yok ikimizinde eli ekmek tutuyor beraber gidip geliyoruz işimize 5 senedir hiç azalmadı sevgisi ne kadar dua etsem az o yüzden kızlar elimizde tuttuğumuz mutluluklara da sevinmeliyiz nice insanlar var birazcık mutluluk için dünyaları verecek olan sahip olduklarımızın kıymetini bilmeliyiz.
sedacım nekadar güzel söylemişsin, gerçekten eşlerimiz için Allaha binlerce kez şükretsek yine az olur, herşey bir yana onlar varken hayat güzel, bebek memek herşey ikinci planda yai, onların bizlere karşı o iyi davranışları, merhametli yardım etme çabaları filan dünyalara bedel. Allah ömür boyu bizleri eşlerimizden ayırmasın, birlikte yaşayıp birlikte ölmemizi nasibetsin.
hadi kuum sen yat oyalanıp durma enerji topla hadi hadi hadi...
teşekkürler canım önerilerin için... o bitkisel ilacı biliyorum sanırım lora sonu di migamzecim düzelttim bat tarihini kuşum, inşallah Allah hiçbirimizi dr dr gezdirmeden, derman aratmadan şıp şıp diye versin hayırlısıyla isteklerimizi inşallah....
Bedriyecim canım benim, ayyy bende senin yazını okurken duygulandım he gözlerim doldu, benim babam geçen yıl anjiyo oldu stend filan taktılar, o ameliyattayken yanıma gelip "geçmiş olsun, nasılsın filan diyenler bana çok anlamsız geliyordu, yani geçmiş olsun diyince geçmiyor ki , kimbilir o içerde neler yaşıyor, ve hatta yaşıyormu yaşamıyormu bilemiyorsun çünkü o anda, bak yazarken bile boğazım düğümleniyor o duygu çok üzücü, o anda oturup bir kenarda dua ettiklerini görsem çok daha rahatlatıcı olurdu benim için, gelmişler biri bi yerde biri bi yerde herkes muhabbet ediyor filan sinir oluyordum, kimse benle konuşmasın da dualarım bölünmesin diye uzaklaşıyordum hep gelenlerden. Onun için senide şimdi kendim gibi hissediyorum ve canı gönülden dua ediyorum ve bütün topiğimizin altın kalpli kızları... Sen kalbini ferah tut hep, bana bir abla şu tesbihatı öğretmişti ve inanılmaz derece faydalı bir dua, "ya şafi, ya kafi, yamuafi" bunu ağzından hiç düşürme, bulaşık yıkarken, iş yaparken , otururken, tv izlerken her an içinden geçir, çok tesirli.
canım ben öyle kafayı yiyecek olduğum zaman kendime psikolojik bitkilerle takviye yapıyorum, öyle sıyırırsın bak melisa çayı iç sallama çay satılıyor aktarlarda, bide eczanede bi şurup var bitkisel içerikli ismini yazmiyim kızarlar belki kk yönetimi. lazımsa özelden yazarım, arada bi o şişeyi kafana dikersin relax olursunsonuçta herşey olacağına varıyor, bende bazen çıkamıyorum işlerin içinden, hiçbi iş çıkartamıyorum gibi geliyor bana, ozamanlar bu takviyeler iyi geliyor.
Yaseminciğim ben sana alakasız birşey sorucam şimdi. Ya bizim apartmana yalıtım yapıldı arka tarafına da kuşlar giriyordu pisliyorlardı kapatın açık yerlerini deik kapamışlar ama tam bakmamış uyuzlar iki güvercin tıkalı kalmış orada geniş bir yer ama oradan oraya uçuyorlar işte. Biz de kaba su koyduk, ekmek kırıntıları koyduk yediler. Sonra eşim haftasonu buğday aldı yiyorlar ama tüm gün yemiyorlar akşamları yiyorlar bazn de sabah erkenden. Ya başka ne verebiliriz ki bir de sanırım korktular iki tane daha varmış yönetici yem varip almış dışarı salmış ama bunlar korktu galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?