Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kızlar bugün hiç giremedim site çalışmadı..evden giriyorum..kadercim dualarını okudum 3 defa..3000 defa def etsin kazaları belaları nazarları kem gözleri inşallah..bedriyecim babana elimden geldiğince dua edicem..
kısaca günün özeti buu:))

iyi geceler herkese, kimseciklerde yokmuş. neyse bende biraz dinleneyim. Allaha emanet olun. bedriyecim baban için 11 ayetel kürsü okudum, Allah kabul etsin, acil şifalar versin

tasemincim aşk olsun benim ismimi listeye yazmamışsın.ben tüm duaları okudum.bayramdı hastalıktı derken ancak girebiliyorum.geçmişide tam okuyamadım ama yeni duaya bende katılmak isterim.bide benim batı 27 kasım olarak değiştirirmisin?malesef bu ayda olmadı

ya bende de aynısı oldu işyerinden giremedim bazı siteleri engelliyorlar ama zaten giriyordum ben siteye oyun chat gibi siteler engelleniyor hem engellendi diye de çıkmadı açılmadı hiç sadece neyse canımm akşam girdim bende işte hem fazla kaynatmamışlar hemen okudum.

tümaycım canım benim çok sağol tatlım. sabah aç karnıma bisürü şey içiyorum onları içince doyuyorum zaten, bide bunu ekliyim anasını satim yaaa :)
1- hayıt suyu içiyorum
2- midem rahatsız olduğu için kefir içiyorum
3- 1 kaşık bala 1 tatlı kaşığı tarçın koyup içicem bide hadi bakalım
sedacım canım oh iyi bari daha iyiymişsin çok şükür, hadi inşallah bel ağrıların da hayırlısıyla adet iiçindir, gecikmeden başlarsın bu işe canım benim.
bu gece erkenden yat dinlen vucudun ilaç deposu gibi olmuştur yorgundur çok dinlensin iyice, aşılamadan önce dingin bir vucuda kavuş
buketim yaaa evet sana haber salmıştım toppikten hiç cevapta gelmedi merak ettim bende, içiyormusun bal ve tarçın karışımını bak ben yarın sabah başlıyorum Allahın izniyle hadi yarış başlıyor

zeynepcim canım benim pek sık göremedim ya seni, ne olur ne olmaz belki vaktin yoktur, işin çoktur diye kafamdan ekleyemedim kuşum, madem aslan gibi burdayım diyorsun hemencicik ekliyorum seni, bu güzel dua zincirinden kopmadığın için çok sevindim hemen bat tarihini değiştiriyorum canım

Yemeğimi yaptım halsizim valla hala ve uykum var ancak erken yatınca da dönüp duruyorum yatakta o yüzden direniyorum. Ailem şehir dışında o yüzden hasta olunca yardım edenim de yok. Eşimden Allah razı olsun çok yardım etti elinden iş yemek gelmez ama ilgisi alakası yetti bana bebek gibi baktı. Az öksürmeye başladım hemen öksürüp şurubu aldı, annem zencefilli ıhlamur önerdi dedim gitti hemen aldı meyveler aldı herşeyi önüme getirdi sürekli ateşimi kontrol etti canım yaa tabii arkadaşım da geldi sağsolun çorba kaynattı ıhlamurumu yaptı Allah hepsinden razı olsun. O an herşeyi unuttum aylardır bebek diye üzüldüm ama ne kadar şasnlıyım ki böyle bir eşe sahibim bir derdimiz sıkıntımız yok ikimizinde eli ekmek tutuyor beraber gidip geliyoruz işimize 5 senedir hiç azalmadı sevgisi ne kadar dua etsem az o yüzden kızlar elimizde tuttuğumuz mutluluklara da sevinmeliyiz nice insanlar var birazcık mutluluk için dünyaları verecek olan sahip olduklarımızın kıymetini bilmeliyiz.

iyiyim hatta bomba gibiyim tatlım haftasonu iyi baktılar bana hem arkadaşım hem eşim sağolsunlar. İlaçtı çorbaydı ıhlamurdu dinlenmekti derken pazartesi günü mesaiye süper başladım akşamüzeri bel ve sırt ağrım tuttu kaburgalarım bile acıdı ama neden anlamadım umarım gecikmez canım. Aşılmaya inanılmaz hazırım ve tevekkül içindeyim her sonuca da hazırım çünkü Allah'ımın bana hayırlısını vereceğini biliyorum bunun için dua ediyorum. Allah biliyor içimi de dışımı da. Tüpe bile hazırım şimdiden tedaviyi kötü birşey olarak görmüyorum tam tersine beni bebeğime kavuşturacak aşamalar olarak görüyorum ve seviniyorum bu nedenle beni yormayacak diye düşünüyorum bu aralar acayip pozitifim yanii..

sedacım nekadar güzel söylemişsin, gerçekten eşlerimiz için Allaha binlerce kez şükretsek yine az olur, herşey bir yana onlar varken hayat güzel, bebek memek herşey ikinci planda yai, onların bizlere karşı o iyi davranışları, merhametli yardım etme çabaları filan dünyalara bedel. Allah ömür boyu bizleri eşlerimizden ayırmasın, birlikte yaşayıp birlikte ölmemizi nasibetsin.
hadi kuum sen yat oyalanıp durma enerji topla hadi hadi hadi...

Yaseminciğim ben sana alakasız birşey sorucam şimdi. Ya bizim apartmana yalıtım yapıldı arka tarafına da kuşlar giriyordu pisliyorlardı kapatın açık yerlerini deik kapamışlar ama tam bakmamış uyuzlar iki güvercin tıkalı kalmış orada geniş bir yer ama oradan oraya uçuyorlar işte. Biz de kaba su koyduk, ekmek kırıntıları koyduk yediler. Sonra eşim haftasonu buğday aldı yiyorlar ama tüm gün yemiyorlar akşamları yiyorlar bazn de sabah erkenden. Ya başka ne verebiliriz ki bir de sanırım korktular iki tane daha varmış yönetici yem varip almış dışarı salmış ama bunlar korktu galiba.

kesinlikle öyle canım mesela eşim için olmazsa olmaz değil yani çok konuştuk bu konuları ya hiç olmazsa alan diye önceliğim sensin dedi bebek ancak bonusu olur diyor asla bırakmam sevgi her zaman daim olmalıdır diyor duygulandırıyor beni ama insan istiyor işte çok gezdik tozduk biz haftasonları bir sinemadan çıkar diğerine girerdik, tüm çarşıyı dolaşırdık herşeyi yaşadık eğlendik ama artık hiç canım bunları yapmak istemiyor ya evde film izliyoruz yada yakındaki cafelere gidip az oturuyoruz aslında ben yapıyorum böyle. Tamam gülüm gidiyorumm.. Valla uykum iyiden iyiye geldi zaten dinleneyim bari tüm gün uyku hayali kurdumm.Eğer yarın sorun çıkmazda işyerinde girebilirsem görüşürüz gerçi sende gündüz girmiyorsun galiba. Öptüm iyi gecelerr..

kızlar bu aralar pek giremiyorum, yaseminciğim listeyi yapmışsın ellerine sağlık bizlere çok emeğin geçiyor hakkını helal et,sen burda bizlere öncülük ediyorsun senin sayende bizde burda buluşup birbirimize dualar ediyoruz,rabbim inşallah sana bu emeklerinin karşılığını verir sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eder hayırlısı ile

kaderciğim senin dualarını tamamladım rabbim inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder.

bedriyeciğim canım baban için 11 tane Ayet-el Kürsi, 11 tane tefriciye okudum inşallah kısa zamanda sağlığına kavuşur,rabim sağlık sıhhat nasip etsin,bizleri sevdiklerimizin acısı ile sınamasın.

Son düzenleme:
teşekkürler canım önerilerin için... o bitkisel ilacı biliyorum sanırım lora sonu di mi daha önce kullanmıştım iyi aklıma getirdin canım ya kullanayım tekrar onu yoksa uyku yok bana
dün çok yoruldum sorunlu bi proje var onunla uğraştım sonra misafirlerim gelcek diye pazar market alışverişi yaptım evde de temizlikçi abla vardı akşam geldim eve sanki bütün ev işini ben yapmışım gibi bi bel ağrısı o sayede gece 1 gibi yattım ama sabah 6 da kalktım bu sefer benim kendimi uyutmam lazım

ah sedacım bizde kıyamıyoruz kuşlara, ben kışın kalan ekmekleri, pilavları balkonun mermerine koyuyorum inanki 2-3 dk içinde hiç bir şey kalmıyor. önce kargalar geliyor onlardan kalanları güvercinler yiyor en son da o minik kuşlar serçeler geliyor silip süpürüyorlar. çok pisletiyorlar ama ne yapalım acıyoruz. kışın erzurumda her toprak parçası karla kaplı, yiyecek bir şey bulamıyorlar. Eşimin öğrenciliğide erzurumda geçti, yıllarca besledi kuşları, sonra trafik kazası geçirdi aracı takla attı, arkadaşı o beslediğin kuşlar sayesinde belkide Allah seni kurtardı demiş, Rabbim bize bağışladı çok şükür. Hakikaten de Rabbim yapılan hiç bir iyiliği karşılıksız bırakmaz fazlasıyla veriyor aslında ama belkide fark edemiyoruz. hani derler ya iyilikten maraz doğar, olursa olsun iyilik yap at denize balık bilmezse halik bilir.

canlarım merhabalar bugün biraz yoğunum gelemedim sabahtan beri, hemen bi girip çıkayım dedim geçmişi okuyamadım daha,
Tubacım dualarını okudum Allah kabul etsin inşallah bütün nazarlardan ağırlıklardan kurtulup şıp diye hamiş olmanı nasibetsin ALlah.
Bedriyecim baban için tefriciyelerimi okudum, inşallah en kısa zamanda harika haberler ile hastaneden çıkar ve birdaha da öyle bir sıkıntısı olmaz tamamen iyileşir. aminnnn

bugun benım gunummus tesekkur ederım agzınıza saglık Allah razı olsun okuyandan okumayandan en yakın zamnada ısteklerınıze kavusun ınsalaahhhh amııııın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…