- 14 Eylül 2012
- 3.334
- 20
- 108
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #7.081
bedriyecim baban için 11 ayetel kürsi okudum rabbim kabul etsin acil şifalar versin
kızlar bu aralar pek giremiyorum, yaseminciğim listeyi yapmışsın ellerine sağlık bizlere çok emeğin geçiyor hakkını helal et,sen burda bizlere öncülük ediyorsun senin sayende bizde burda buluşup birbirimize dualar ediyoruz,rabbim inşallah sana bu emeklerinin karşılığını verir sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eder hayırlısı ile
kaderciğim senin dualarını tamamladım rabbim inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder.
bedriyeciğim canım baban için 11 tane Ayet-el Kürsi, 11 tane tefriciye okudum inşallah kısa zamanda sağlığına kavuşur,rabim sağlık sıhhat nasip etsin,bizleri sevdiklerimizin acısı ile sınamasın.
canlarım merhabalar bugün biraz yoğunum gelemedim sabahtan beri, hemen bi girip çıkayım dedim geçmişi okuyamadım daha,
Tubacım dualarını okudum Allah kabul etsin inşallah bütün nazarlardan ağırlıklardan kurtulup şıp diye hamiş olmanı nasibetsin ALlah.
Bedriyecim baban için tefriciyelerimi okudum, inşallah en kısa zamanda harika haberler ile hastaneden çıkar ve birdaha da öyle bir sıkıntısı olmaz tamamen iyileşir. aminnnn
Kızlarr giremedim hiç siteye bugün giriyorum ama hiç açılmıyordu anasayfa hiç girlilmiyordu google dan yazdım yine aynı açılmadı yanii o yüzden yamazadım eve geldim de öyle yazıyorum yarın düzelmiş olur belki. Ben iyiyim çok şükür ıhlamur çorba falan iyi gelmiş bugün nerdeyse hiç öksürmedim boğaz ağrımda yoktu ama ilaca ve sıcak içeceklere yüklendim hep dinlendim. Uykum var yalnız çünkü gece öksürdüm yatınca uyku da tutmadı döndüm durdum ondan. Erken yatarım bu akşam yemek yapıcam yarın bu akşam dışarıda yedik duayı da okuyacğım herkes iyidir umarım. Bu arada bugün feci belim sırtım ağrıdı inşallah regl habercisidir çarşamba günü bekliyorum olursam aşılmaya geçicez gecikmez inşallah.. eşimin gidişine denk gelmemesi için ayın onuna kadar olmam lazım yaa..
iyiyim hatta bomba gibiyim tatlım haftasonu iyi baktılar bana hem arkadaşım hem eşim sağolsunlar. İlaçtı çorbaydı ıhlamurdu dinlenmekti derken pazartesi günü mesaiye süper başladım akşamüzeri bel ve sırt ağrım tuttu kaburgalarım bile acıdı ama neden anlamadım umarım gecikmez canım. Aşılmaya inanılmaz hazırım ve tevekkül içindeyim her sonuca da hazırım çünkü Allah'ımın bana hayırlısını vereceğini biliyorum bunun için dua ediyorum. Allah biliyor içimi de dışımı da. Tüpe bile hazırım şimdiden tedaviyi kötü birşey olarak görmüyorum tam tersine beni bebeğime kavuşturacak aşamalar olarak görüyorum ve seviniyorum bu nedenle beni yormayacak diye düşünüyorum bu aralar acayip pozitifim yanii..
ah sedacım bizde kıyamıyoruz kuşlara, ben kışın kalan ekmekleri, pilavları balkonun mermerine koyuyorum inanki 2-3 dk içinde hiç bir şey kalmıyor. önce kargalar geliyor onlardan kalanları güvercinler yiyor en son da o minik kuşlar serçeler geliyor silip süpürüyorlar. çok pisletiyorlar ama ne yapalım acıyoruz. kışın erzurumda her toprak parçası karla kaplı, yiyecek bir şey bulamıyorlar. Eşimin öğrenciliğide erzurumda geçti, yıllarca besledi kuşları, sonra trafik kazası geçirdi aracı takla attı, arkadaşı o beslediğin kuşlar sayesinde belkide Allah seni kurtardı demiş, Rabbim bize bağışladı çok şükür. Hakikaten de Rabbim yapılan hiç bir iyiliği karşılıksız bırakmaz fazlasıyla veriyor aslında ama belkide fark edemiyoruz. hani derler ya iyilikten maraz doğar, olursa olsun iyilik yap at denize balık bilmezse halik bilir.
sedacım maşallah iyi olmuşsun, inşallah eşin gitmeden aşılaman yetişir, bu moralle girersen aşılamaya, hormanlarında olumlu etkilerinir, endorfin salgılanır ve kandinide güçlü hissedersin ve o güzel hayırlı sonuç gelir inşallah
ben hiç klomen ve çatlama iğnesi kullanmadan geçtim canım çünkü beklemek istemedim doktoru zor razı ettim ama eşimin yaşı var bende otuza dayandım lütfen falan dedim öylelikle iyi dedi ama aşılama raporuma 3 klomen tedavisinden sonuç alınamamıştır diye de yazdı tabi işte rahim filmi de çektirdim geçen ay reglimin 8. günü temiz çktı ve aşılamaya geçicez yarın yada öbür gün regl olursam. Canım tüplerin tıkalı olmasındna başka birçok neden olabilir psikolojik olarak bile gebe kalınamayabiliyor stresten yanii. Msn veririm canım ama pek giremiyorum girdiğim zamanlarda görüşüürz face da veririm gündüz işyerinde face daha çok giriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?