Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

bedriyecim baban için 11 ayetel kürsi okudum rabbim kabul etsin acil şifalar versin

Can'lar selamlar. Allah razı olsun. çok çok sağolun. Mevlam sizleri dua edeni etmeyeni hiçbirinizi darda bırakmasın inşAllah. hep aynı şeyleri tekrarlıyorum ama benim için olan bu niyetlerinizi hiçbir zaman unutmayacağım. Allah sizden Razı olsun.. Ben gündüzleri hastaneye gidiyorum 1 saatlik görüş var. ben girdim babacığım yanına bugun dokundum, öptüm, sevdim, dua ettim. uyan babam diye yalvardım. sonra doktoruyla konuştum. doktor her zamanki gibi yine olumsuzlukları saydı. koma hali devam ediyor. doktor göndermedi hemen içeride kalmama müsaade etti biraz daha bende gittim yine doya doya olmasada azar azar öptüm. Rabbimden şifa diledim. ve geldimm işteyim. Allah sabrımızı arttırsın inşAllah. Hayırlısıyla uyuduğu gibi sağlıklıca uyanmayı nasip etsin mevlam. insan olmak çok zormuş.. saçma gelebilir bu kelime ama cidden ben bunu anladım. Allah biz kullarına merhamet etsin inşAllah. bu arada birazdan duamı ediceğim. ama çıkıcam şimdi onu yarına bildiririm size. çok kucaklayarak sarıldım size.

neyse çıkmadım daha yazayım istedim. Tuğba dualarını okudum. Rabbimden dilerim ki hyırlı tez vakitlerde sağlıkla kavuştursun inşAllah bebeğine.

Yaseminn Allah senden de razı olsun. şu topiği açtın, dualarda bizleri buluşturdun. sen bize vesile oldun. (bana çok daha fazlasına vesile oldun da) ama çok şükür ki Rabbim sana kısmet etti bak burada bizleri buluşturmayı. çok sağol canım benim herşey için..

Ya Rab! Sen lütufta bulunanların en güzelisin; bizi de umduklarımıza nail eylemeni istirham ediyoruz.. Başlarımızdan aşağıya sağanak sağanak yağdırdığın nimetlerden dolayı evvel-ahir bütün hamd-ü senalar Sana, bizim gibi liyakatsız gönülleri iman ve islam'la şerefyab kıldığın için bütün minnet ve şükran hislerimiz yine Sana'dır; bizi iman ve İslam'la şereflendirdiğin gibi ihsanla ve daha ötesiyle de donatmanı diliyoruz..
Ey Kudreti sonsuz olduğu gibi rahmeti de sonsuz olan biricik Rabbimiz! Biz aciz bendelerini, ihsanda bulunduğun lütufları geri almak suretiyle ikaba maruz bırakma.. bizi de o nimetlere karşı kör ve nankör durumuna düşmekten sıyanet buyur.. bize hoşnutluğunun mahrumiyetini yaşatma! Amin...

Bir Kırık Dilekçe, 54. beyt.

Tuğba arkadaşım senin niyetin için okudum ve dua ettim senin için... Onun için akan gözyaşları hürmetine Rabbim kabul eylesin dualarımızı inşaAllah...

sedacım maşallah iyi olmuşsun, inşallah eşin gitmeden aşılaman yetişir, bu moralle girersen aşılamaya, hormanlarında olumlu etkilerinir, endorfin salgılanır ve kandinide güçlü hissedersin ve o güzel hayırlı sonuç gelir inşallah

kızlar geçmişi okudum, hepimiz bir koşturma içndeyiz valla kimimiz işte, kimimiz evde, Allah kolaylık versin

Bedriye'cim Rabbim babana şifa versin canım, sağlıkla açsın gözünü, size de sabır versin.

Gül'cüm bugün kuzunun kalp sesini duymuşsundur inşallah, haber ver, öpüyorum

Allah razi olsun ne güzel dua

bir kirik dilekce bendede var cok güzel bir dua kitabi cok seviyorum ben. okurken benim ihtiyaclarimi söylüyor gibi ictenlikle okuyorum. baya oldu elime almayayi o kitabi bak hatirlattin simdi yine bana sagol canim

siteyi açmıyor işten yazamıyorum sık sık..tubacım duanı ettim allah kabul etsin ..
işten yeni geldim daha yemek yemedim..
sonra görüşürüz

burda karsilasiriz diye düsündüm ama hic karsilasamadik o yüzden yaziyorum. Babana cok gecmis olsun canim Insaallah Rabbim ssifasini verir en kisa zamanda tekrar aranizda evinde ailesinin yaninda olur. Baban icin 11 Ayetel kürsi okudum Rabbim kabul etsin Insaallah sizlerede ailenede sabir versin Mevlam

ya bende kıyamadım işte buğdayda aldık biz ama bir ara yediler bugün yememişler ekmek koyucam yine heralde. Üniversitenin bahçesinde de eşimin hocalık yaptıpı fakültenin kapısının önünde yavru kediler varmş 3-4 tane eşim onlara kantindne süt alıp veriyor bugünde köfte vermiş bir yemişler ki zavallılar çok tatlılarmış ama yarın öğle tatilinde eşimin o tarafa yürücez yemekten sonra da bakıcam merak ettim yaa..

İnşallah canım yaa.. Yarın olmam lazım aslında akıntımı gördüğüm tarihe göre ama onuna kadar yolu var o zamana kadar olursam başlıcam ama yarın olursa daha da garanti olur yetişmesi kısmet hayırlısı olsun diyorum güzelim.

Hayırlı geceler kızlar benım gunumde okuyan okuyamayandan allah razı olsun.nazarlar ustumuzden kalkar ınsallah tba duanı okudum cnm rabbım kabul etsın. Bedrıye cnm baban ıcın 11 ayetel_kursi okudum. Rabbım şifasını verır ınsallah allaha emanet canlar

Merhaba kızlar gündüz gelemedim yine açılmadı site işyerinde ya ne varsa açılmıyor engellemiş olsalar öyle yazar öyle bişi de yok eşime denettirdim o da giremedi. Hiç ana sayfa bile açılmıyor neyse bende yoğun bir gün geçirdim zaten sadece merhaba dicektim size. Kaynanamlara gittik ya dün kayın pederin telefonunda sorun olmuş ona bakmaya gittik oturamadık kaynanamda yemek yiyormuş pek bakmadı konuşmadı bizde hemen gitmek zorundaydık eve alışveriş vardı yemek yapılacaktı taktım mı ben kafama neden böyle davrandı, birşey mi yaptım kıracak birşey mi yaptım bilmeden diye bu akşamda oturmaya gittik ama benim kuruntummuş gayet iyiydik muhabbet ettik herzaman ki iltifatta etti bugün yine çok güzelsin kızım diye aramızdan su sızmaz zaten ilk aylar laf demeleri vardı ama bitti artık. Rahatladım bende yaa.. Zaten yalnızlar burada öbür oğlu yurtdşında oradan da bir kızla evlendi bizden başka kimsecikleri yok çok dua ediyor bize sağolsunn Allah büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin.

Kızlar ben seksenleri izlemeye gidiyorum yoğundum da bugün perşembe öğrencilere sınav var onun hazırlıkları vardı hem dinleneyim hem seyredeyim bu arada dualarıda okucam öpüyorum hepinizi.

anladım cnm ok o zaman nerden vereceksın facenı msn bnde gırmıyorum face oldugu için özelden mı yazarsın cnm o konuda cok haklısın bn ufacık bseyden sters yaratan ve çok hemen sinirlenen 5 dk snra sınırı gecen biriyım ama yınede sinir fazla bnde cnm bn beklıyorum faca adresını görüşmek üzere a.e.o

tuğbacığım duanı ettim varsa üzerindeki nazar,kötü göz gider de, hayırlısı ile sağlıklı bebeklerin olur inşallah

günaydın kızlarrrr.... TUBACIMM dularını okudum RABBİM kabul eylesin kem gözlerden sakınsın seni İNŞALLAH..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…