Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

iyiyim gülcüm ama şu net dakika başı gitmese daha iyi olucam.
sen nasılsın gebişlik nasıl gidiyor
anladım canımm..bende iyim çok şükür karnım erken acıktı bugün kalktım kahvaltımı yaptım ilaçları içtim oturdum :))karnım acıkınca yemessem midem cok bulanıyo..

anladım canımm..bende iyim çok şükür karnım erken acıktı bugün kalktım kahvaltımı yaptım ilaçları içtim oturdum :))karnım acıkınca yemessem midem cok bulanıyo..

ye ye afiyet bal şeker ,bebişe kilo olsun inşallah bende atıştırıyorum bişeyler
ne ilacı kullanıyosun bu arada

Son düzenleme:
12. haftadan sonra folbiolu bıraktırır elevite geçer.
sonra kan ilaçları falan.
ben hala kan ilacı kullanıyorum.
progestanı önlem olarak mı kullanıyosun peki
bakalım canım 12sinde 2li test için gidicem folbiolü değiştircekmi.. evt canım hamileliğimin başında lekelenmem olmuştu hem iğne hem ilacını kullandım progestanın sonra bırakmıştım ama gecen gün yine lekelenmem oldu tekrar verdi dr.magvitalde suda eritmeli ağrı kesiciymiş..

bende ilk üç ay iğneleri progestanı az kullanmadım biliyosun :))
popom delik deşik olmuştu.
ama hamd olsun bu zamanlara geldik..
ağrı kesici ilaç bana minoset verdi ama hiç kullanmadım 2 defa nefes ddarlığında acile gittim
birinde ağrı kesici iğne.
diğeri de yakın zamanda bayramın 4. günü işte.
serum falan takıldı..
inşallah başka aksilik çıkmadan doğururum

evt canımm İNŞALLAH başka aksiliklerle karşılaşmayız..benim belimde sancı oluyodu biraz hafifledi..minoset vermedi bunu verdi limonata gibi bişi..dr umu değiştircem zaten 12sinde başka dr a gidicem daha tecrübeli erkek ama olsun yapcak bişi yok..

Son düzenleme:

benimde doktorum erkek ve çok memnunum
eşim önceden erkek doktorlara kızardı.
şimdi bu doktoru bıraktırmıyo bana..
malum 2 düşükten sonra bu doktorumuz çok ilgilendi bizimle sağolsun ondan heralde

benimde doktorum erkek ve çok memnunum
eşim önceden erkek doktorlara kızardı.
şimdi bu doktoru bıraktırmıyo bana..
malum 2 düşükten sonra bu doktorumuz çok ilgilendi bizimle sağolsun ondan heralde
benimkide kızıyoduda baktı dr tecrübesiz kabul etti :))) şansımada benim daha önceden oturduğum muhitten bi drun tanıdığı çıktı bakalım tanışcaz bizde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…