- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #7.101
günaydın canımm çok şükür sen nasılsın....günaydın canlarım nasılsınız
günaydın canımm çok şükür sen nasılsın....
hayırlısı olsun tatlımmm..ama sıkma kendini İNŞALLAH en kısa zamanda senden de alırız mutlu haberi...iyiyim kuzum ne olsun bugun hamile haberini almış olanların msjlarını okuyup mutlu mutlu olmaya çalışıyorum :S
hayırlısı olsun tatlımmm..ama sıkma kendini İNŞALLAH en kısa zamanda senden de alırız mutlu haberi...
AMİNNN canımm İNŞALLAH..inş. canım rabbim herkesin gönlündeki muradı versin aminnnn
Günaydın hanımlar...
mutlu huzurlu dualarımızın kabul olduğu bir gün olsun inşallahh
Günaydın tatlımmm AMİN İNŞALLAH...NASILSIN..Günaydın hanımlar...
mutlu huzurlu dualarımızın kabul olduğu bir gün olsun inşallahh
anladım canımm..bende iyim çok şükür karnım erken acıktı bugün kalktım kahvaltımı yaptım ilaçları içtim oturdum :))karnım acıkınca yemessem midem cok bulanıyo..iyiyim gülcüm ama şu net dakika başı gitmese daha iyi olucam.
sen nasılsın gebişlik nasıl gidiyor
anladım canımm..bende iyim çok şükür karnım erken acıktı bugün kalktım kahvaltımı yaptım ilaçları içtim oturdum :))karnım acıkınca yemessem midem cok bulanıyo..
AMİN canım..folbiol,magvital ve progestan kullanıyorum canım..ye ye afiyet bol şeker bebişe kilo olsun inşallah bende atıştırıyorum bişeyler
ne ilacı kullanıyosun bu arada
AMİN canım..folbiol,magvital ve progestan kullanıyorum canım..
bakalım canım 12sinde 2li test için gidicem folbiolü değiştircekmi.. evt canım hamileliğimin başında lekelenmem olmuştu hem iğne hem ilacını kullandım progestanın sonra bırakmıştım ama gecen gün yine lekelenmem oldu tekrar verdi dr.magvitalde suda eritmeli ağrı kesiciymiş..12. haftadan sonra folbiolu bıraktırır elevite geçer.
sonra kan ilaçları falan.
ben hala kan ilacı kullanıyorum.
progestanı önlem olarak mı kullanıyosun peki
bakalım canım 12sinde 2li test için gidicem folbiolü değiştircekmi.. evt canım hamileliğimin başında lekelenmem olmuştu hem iğne hem ilacını kullandım progestanın sonra bırakmıştım ama gecen gün yine lekelenmem oldu tekrar verdi dr.magvitalde suda eritmeli ağrı kesiciymiş..
evt canımm İNŞALLAH başka aksiliklerle karşılaşmayız..benim belimde sancı oluyodu biraz hafifledi..minoset vermedi bunu verdi limonata gibi bişi..dr umu değiştircem zaten 12sinde başka dr a gidicem daha tecrübeli erkek ama olsun yapcak bişi yok..bende ilk üç ay iğneleri progestanı az kullanmadım biliyosun :))
popom delik deşik olmuştu.
ama hamd olsun bu zamanlara geldik..
ağrı kesici ilaç bana minoset verdi ama hiç kullanmadım 2 defa nefes ddarlığında acile gittim
birinde ağrı kesici iğne.
diğeri de yakın zamanda bayramın 4. günü işte.
serum falan takıldı..
inşallah başka aksilik çıkmadan doğururum
evt canımm İNŞALLAH başka aksiliklerle karşılaşmayız..benim belimde sancı oluyodu biraz hafifledi..minoset vermedi bunu verdi limonata gibi bişi..dr umu değiştircem zaten 12sinde başka dr a gidicem daha tecrübeli erkek ama olsun yapcak bişi yok..
benimkide kızıyoduda baktı dr tecrübesiz kabul etti :))) şansımada benim daha önceden oturduğum muhitten bi drun tanıdığı çıktı bakalım tanışcaz bizde :))benimde doktorum erkek ve çok memnunum
eşim önceden erkek doktorlara kızardı.
şimdi bu doktoru bıraktırmıyo bana..
malum 2 düşükten sonra bu doktorumuz çok ilgilendi bizimle sağolsun ondan heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?