- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #7.121
benimkide kızıyoduda baktı dr tecrübesiz kabul etti :))) şansımada benim daha önceden oturduğum muhitten bi drun tanıdığı çıktı bakalım tanışcaz bizde :))
ohhhh ne güzell bebişini görcenn :)))bende konuşuyorum bazen babayla seni pazartesi görmeye gelcez diyehayırlısı olsun canım benim bugün kontrolüm var bakalım 11de :)
ohhhh ne güzell bebişini görcenn :)))bende konuşuyorum bazen babayla seni pazartesi görmeye gelcez diye
biz babamızla bikaç sefer ancak gidebildik.
malum çalıştığı için..
e hasta sonu da bizim dokttor olmuyodu o yüzden
şaka falan doğum yaklaşıyo korku bastı beni iyice
günaydın canım hoşgeldin..günaydın canlar ve güzel anne adayları
anladım canım çok şükür izin alabiliyo zaten ayda 1 gidilio kntrole beraber gideriz artık dedi beraber gidiyoruz..korkma canım RABBİM onunda kolaylığını verir İNŞALLAH sakin ol yeter..biz babamızla bikaç sefer ancak gidebildik.
malum çalıştığı için..
e hasta sonu da bizim dokttor olmuyodu o yüzden
şaka falan doğum yaklaşıyo korku bastı beni iyice
günaydın canlar ve güzel anne adayları
öyle tabi canımmm Aminn RABBİm cümlemize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallahhhkorkma canım benim başa gelince herseyin üstesinden geliniyo rabbim sağlıkla kucagına almanı nasip etsin kolay dogumlar nasip etsin inş.
anladım canım çok şükür izin alabiliyo zaten ayda 1 gidilio kntrole beraber gideriz artık dedi beraber gidiyoruz..korkma canım RABBİM onunda kolaylığını verir İNŞALLAH sakin ol yeter..
hoşgeldin canım çok şükür sen nasılsın..kızlar nasılsınız ???
canım korkma daha ilk haftalar olduğu için kese küçük olabilir..benimde zor görmüştü keseyi bende progestan kullanmıştım.. ilaçlarını düzenli kullan aksatma ve bolbol dua et..kızlar öncelikle hamişleri tebrik ediyorum ve bebiş isteyen herkesin hayırlısıyla bu duyguyu yaşamalarını diliyorum. bende bir düşükden sonra 5 haftalık hamileyim progestan ve elevit kullanıyorum. pazartesi gebelik kesesini zorda olsa gördük ama kesenin küçük olduğunu 6,3 ml olduğunu söyledi. cuma günü tekrar bakalım gelişip gelişmediğine dedi. çok korkuyorum ne yapacağım bilmiyorum kızlar rabbim hayırlısıyla bebeklerimizi kuıcağımıza almayı nasip etsin inşallah sağlıklı bir şekilde(
canım hoşgeldin maşallah kızını büyüttün sen yaakızlar nasılsınız ???
kızlar öncelikle hamişleri tebrik ediyorum ve bebiş isteyen herkesin hayırlısıyla bu duyguyu yaşamalarını diliyorum. bende bir düşükden sonra 5 haftalık hamileyim progestan ve elevit kullanıyorum. pazartesi gebelik kesesini zorda olsa gördük ama kesenin küçük olduğunu 6,3 ml olduğunu söyledi. cuma günü tekrar bakalım gelişip gelişmediğine dedi. çok korkuyorum ne yapacağım bilmiyorum kızlar rabbim hayırlısıyla bebeklerimizi kuıcağımıza almayı nasip etsin inşallah sağlıklı bir şekilde(
inşallah kalp atışını duyarız dedi. ya birde bişiy sorcam benim gebelik kesesi ultrasonda görünen siyah kısımın dışında bu beni çok telaşlandırdı sorun olurmu bilmiyorumdr geçiştirdi ilaçları kullan bakalım dedi ((
canımm siyah kısmın dışında derken anlamadım..bi anormallik olsa dr söylerdi diye tahmin ediyorum..progestan düşük olmasın die verilen bir ilaç demekki normal bir hamilelik gibi görünüyor sen gönlünü ferah tut 1-2 haftaaya netleşir..inşallah kalp atışını duyarız dedi. ya birde bişiy sorcam benim gebelik kesesi ultrasonda görünen siyah kısımın dışında bu beni çok telaşlandırdı sorun olurmu bilmiyorumdr geçiştirdi ilaçları kullan bakalım dedi ((
resim varsa koyar mısın bi..
dediğini pek anlamdım ben çünkü
iyiyim canım cok sukur kızımı kayınvaldeme bıraktım işe geldim :)hoşgeldin canım çok şükür sen nasılsın..
canım korkma daha ilk haftalar olduğu için kese küçük olabilir..benimde zor görmüştü keseyi bende progestan kullanmıştım.. ilaçlarını düzenli kullan aksatma ve bolbol dua et..
canım hoşgeldin maşallah kızını büyüttün sen yaa
Duaların için AMİn diyorum..
dua et bol bol ALLAHın izniyle bişey olmaz.
benim 2 düşüğüm vardı.
bu 3. gebeliğim.
RABBİm hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin İNşallahh
yanımda yokki canım yaa. hani rahimi gösteren siyah bir boşluk oluyorya o siyah boşluğun tam kenarında yumurtaya benzeyen bir kese var ortasındada siyah bir tanecik. kafam çok karıştı. dış gebelik olsa tahliller ve ultrason sonuç vermez biliyorum boş gebelikde değil bilmiyorum ama endişeliyim açıkcası(
yanımda yokki canım yaa. hani rahimi gösteren siyah bir boşluk oluyorya o siyah boşluğun tam kenarında yumurtaya benzeyen bir kese var ortasındada siyah bir tanecik. kafam çok karıştı. dış gebelik olsa tahliller ve ultrason sonuç vermez biliyorum boş gebelikde değil bilmiyorum ama endişeliyim açıkcası(
iyiyim canım cok sukur kızımı kayınvaldeme bıraktım işe geldim :)
canım ben ıyıym evet kızım bugun 4 aylık oldu doğan buyuyor ya hızla sende hamılelıgın sonuna yaklasmıssın heycan artıyorama ınan zaman cok cabuk gegcıcek helekı doğduktan sonra :) allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?