Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ohhhh ne güzell bebişini görcenn :)))bende konuşuyorum bazen babayla seni pazartesi görmeye gelcez diye

biz babamızla bikaç sefer ancak gidebildik.
malum çalıştığı için..
e hasta sonu da bizim dokttor olmuyodu o yüzden
şaka falan doğum yaklaşıyo korku bastı beni iyice

malum çalıştığı için..

korkma canım benim başa gelince herseyin üstesinden geliniyo rabbim sağlıkla kucagına almanı nasip etsin kolay dogumlar nasip etsin inş.

günaydın canlar ve güzel anne adayları
günaydın canım hoşgeldin..
malum çalıştığı için..
anladım canım çok şükür izin alabiliyo zaten ayda 1 gidilio kntrole beraber gideriz artık dedi beraber gidiyoruz..korkma canım RABBİM onunda kolaylığını verir İNŞALLAH sakin ol yeter..

kızlar öncelikle hamişleri tebrik ediyorum ve bebiş isteyen herkesin hayırlısıyla bu duyguyu yaşamalarını diliyorum. bende bir düşükden sonra 5 haftalık hamileyim progestan ve elevit kullanıyorum. pazartesi gebelik kesesini zorda olsa gördük ama kesenin küçük olduğunu 6,3 ml olduğunu söyledi. cuma günü tekrar bakalım gelişip gelişmediğine dedi. çok korkuyorum ne yapacağım bilmiyorum kızlar rabbim hayırlısıyla bebeklerimizi kuıcağımıza almayı nasip etsin inşallah sağlıklı bir şekilde(

korkma canım benim başa gelince herseyin üstesinden geliniyo rabbim sağlıkla kucagına almanı nasip etsin kolay dogumlar nasip etsin inş.
öyle tabi canımmm Aminn RABBİm cümlemize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallahhh

anladım canım çok şükür izin alabiliyo zaten ayda 1 gidilio kntrole beraber gideriz artık dedi beraber gidiyoruz..korkma canım RABBİM onunda kolaylığını verir İNŞALLAH sakin ol yeter..

inşallah canım bakalım bugün doğum şeklini falan konuşuruz heralde

kızlar nasılsınız ???
hoşgeldin canım çok şükür sen nasılsın..

canım korkma daha ilk haftalar olduğu için kese küçük olabilir..benimde zor görmüştü keseyi bende progestan kullanmıştım.. ilaçlarını düzenli kullan aksatma ve bolbol dua et..

kızlar nasılsınız ???
canım hoşgeldin maşallah kızını büyüttün sen yaa

Duaların için AMİn diyorum..
dua et bol bol ALLAHın izniyle bişey olmaz.
benim 2 düşüğüm vardı.
bu 3. gebeliğim.
RABBİm hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin İNşallahh

inşallah kalp atışını duyarız dedi. ya birde bişiy sorcam benim gebelik kesesi ultrasonda görünen siyah kısımın dışında bu beni çok telaşlandırdı sorun olurmu bilmiyorum dr geçiştirdi ilaçları kullan bakalım dedi ((

Son düzenleme:

resim varsa koyar mısın bi..
dediğini pek anlamdım ben çünkü

canımm siyah kısmın dışında derken anlamadım..bi anormallik olsa dr söylerdi diye tahmin ediyorum..progestan düşük olmasın die verilen bir ilaç demekki normal bir hamilelik gibi görünüyor sen gönlünü ferah tut 1-2 haftaaya netleşir..

resim varsa koyar mısın bi..
dediğini pek anlamdım ben çünkü

yanımda yokki canım yaa. hani rahimi gösteren siyah bir boşluk oluyorya o siyah boşluğun tam kenarında yumurtaya benzeyen bir kese var ortasındada siyah bir tanecik. kafam çok karıştı. dış gebelik olsa tahliller ve ultrason sonuç vermez biliyorum boş gebelikde değil bilmiyorum ama endişeliyim açıkcası (

iyiyim canım cok sukur kızımı kayınvaldeme bıraktım işe geldim :)

canım ben ıyıym evet kızım bugun 4 aylık oldu doğan buyuyor ya hızla sende hamılelıgın sonuna yaklasmıssın heycan artıyorama ınan zaman cok cabuk gegcıcek helekı doğduktan sonra :) allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah

canım kac haftalıksın ?

beta hcg baktımış mıydın.. ?
genelde 2 günde 2 katından fazla yükselmesi gerekiyomuş.
başka doktora git bence bu doktor çok karıştırmış kafanı:26:

RABBİm iyilik versin canım benim.
maşallah kocaman oldu..
bende sona yaklaşıyorum artık ama nasıl doğrcam bilmiyorum :))
şuan zaman durdu hiç geçmiyo gerçekten bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…