- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #7.141
kesenin içindeki tanecik büyük ihtimal bebişin..ama senin stres yapmaman lazım sakin ol biraz daha büyüsün daha net gördüğünde için rahatlar kendini sıkma şimdiden..herşey yolunda gider İNŞALLAH..yanımda yokki canım yaa. hani rahimi gösteren siyah bir boşluk oluyorya o siyah boşluğun tam kenarında yumurtaya benzeyen bir kese var ortasındada siyah bir tanecik. kafam çok karıştı. dış gebelik olsa tahliller ve ultrason sonuç vermez biliyorum boş gebelikde değil bilmiyorum ama endişeliyim açıkcası(
ALLAH iyilik versin canımm..kolay gelsin..iyiyim canım cok sukur kızımı kayınvaldeme bıraktım işe geldim :)
hadi hayırlısı olsun canımm..gittiğinde ultrason resminide iste bence..olmadı tabiki drunu değiştir..şuan 5+2 oldu cuma günü kontrolüm var eğer ozamanda aynı şeyleri hissetirirse dr değiştireceğimultrason sonucuma baktı biraz küçük bir gebelik kesesi dedi sadece bakalım birde cuma günü görelim gelişecekmi dedi
hadi hayırlısı olsun canımm..gittiğinde ultrason resminide iste bence..olmadı tabiki drunu değiştir..
şuan 5+2 oldu cuma günü kontrolüm var eğer ozamanda aynı şeyleri hissetirirse dr değiştireceğimultrason sonucuma baktı biraz küçük bir gebelik kesesi dedi sadece bakalım birde cuma günü görelim gelişecekmi dedi
Eki Görüntüle 547228 canım bak bu 8 haftada ults du una yakın ama daha kucuk bır yapılanma mı senin
canım bak seninki siyah boşluğun içinde yer alıyor benim kese belli ama bu siyah boşluğun ortasında yer almıyor baya aşağıda hatta dışında
canım sakın ol bu 8 haftalıktı bu rdakı resımlere bak ve bana soyle Ultrason resimleri-Dr.Alper Mumcu ([url]www.mumcu.com)[/url] burda 5 haftalık da var 5 haftra 6 gun luk ults goruntusude ama vajınal hemen panık yapma hangısı dısarda onu anlamadım
ilk sırada 5 haftalık olan varya işte ona çok benziyor böyle siyah bir boşluk var aynısı gibi. ama bunun dış kısmında 8 haftalık ultrason resmindeki iki tane bişiy varya ondan var ama o siyah kesenin dış kısmında. birde benimki normal ultrasondu vaginal değildi.
ilk sırada 5 haftalık olan varya işte ona çok benziyor böyle siyah bir boşluk var aynısı gibi. ama bunun dış kısmında 8 haftalık ultrason resmindeki iki tane bişiy varya ondan var ama o siyah kesenin dış kısmında. birde benimki normal ultrasondu vaginal değildi.
canım ben kotu bırsey cıkacagınma ınanmıyorum ınsallahda bu endısen bosuna cıkacak ama ıcın ıcını yıyor madem baska doktor bul ve gıt bugun ve acıklama yapmasını ıste hatta neden druna dun sormadın ayrıntı ?
tamaamm şimdi anladım ben şimdi daha kolay açıklayabilirim sana evet siyah olan kese biz onu gördük tanecikde oluşmaya başlayan bebiş diğer şey ise yolk kesesi. ama işte bebiş ve yolk kesesi kesenin tam ortasıonda değilde neredeyse dışında gibi
kesenın kenarında yani. fazla bır bılgım yok ama bence sorun cıkarmayacak sana. bu gıdısıne kalp atısını da dınleyeceksın ınsallah
inşallah canım inşallah cuma günü ultrasondan sonra tekrar yazarım yine bakalım kalp atışını duyabilecekmiyiz. Allah yardımcımız olsun inşallah...
kızlar nasılsınız ???
kızlar öncelikle hamişleri tebrik ediyorum ve bebiş isteyen herkesin hayırlısıyla bu duyguyu yaşamalarını diliyorum. bende bir düşükden sonra 5 haftalık hamileyim progestan ve elevit kullanıyorum. pazartesi gebelik kesesini zorda olsa gördük ama kesenin küçük olduğunu 6,3 ml olduğunu söyledi. cuma günü tekrar bakalım gelişip gelişmediğine dedi. çok korkuyorum ne yapacağım bilmiyorum kızlar rabbim hayırlısıyla bebeklerimizi kuıcağımıza almayı nasip etsin inşallah sağlıklı bir şekilde(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?