Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kesenin içindeki tanecik büyük ihtimal bebişin..ama senin stres yapmaman lazım sakin ol biraz daha büyüsün daha net gördüğünde için rahatlar kendini sıkma şimdiden..herşey yolunda gider İNŞALLAH..

şuan 5+2 oldu cuma günü kontrolüm var eğer ozamanda aynı şeyleri hissetirirse dr değiştireceğim ultrason sonucuma baktı biraz küçük bir gebelik kesesi dedi sadece bakalım birde cuma günü görelim gelişecekmi dedi

hadi hayırlısı olsun canımm..gittiğinde ultrason resminide iste bence..olmadı tabiki drunu değiştir..

hadi hayırlısı olsun canımm..gittiğinde ultrason resminide iste bence..olmadı tabiki drunu değiştir..

ultrason resmi varda evde yanımda değil ben şuan okuldayım. ultrason resminde siyah bir boşluk yani bir alan oluyor bilirsin onu mutlaka. kese genelde tam ortasında olmalı değilmi ama benim tam kenarında yumurta gibi birşey ortasında da siyah noktacık (

canımya bak sakın olonceden daha hamılelıgın basındasın anladığımkadarıyla senın ults. da gebelık kesesı nı gordun ıcındede ufak bır kese daha var o yolk kesesı onun dısındada yenı bır olusum gordun 5 haftada kalp atısı gormemen normal bu gorduklerınde normal gelısımı gosterırı ba su yaızyı bır oku belkı rahatlatır senı Erken gebelik ultrasonografisi-Dr.Alper Mumcu (www.mumcu.com)

ilk sırada 5 haftalık olan varya işte ona çok benziyor böyle siyah bir boşluk var aynısı gibi. ama bunun dış kısmında 8 haftalık ultrason resmindeki iki tane bişiy varya ondan var ama o siyah kesenin dış kısmında. birde benimki normal ultrasondu vaginal değildi.

canım ben kotu bırsey cıkacagınma ınanmıyorum ınsallahda bu endısen bosuna cıkacak ama ıcın ıcını yıyor madem baska doktor bul ve gıt bugun ve acıklama yapmasını ıste hatta neden druna dun sormadın ayrıntı ?

tamaamm şimdi anladım ben şimdi daha kolay açıklayabilirim sana evet siyah olan kese biz onu gördük tanecikde oluşmaya başlayan bebiş diğer şey ise yolk kesesi. ama işte bebiş ve yolk kesesi kesenin tam ortasıonda değilde neredeyse dışında gibi

bana normal dedi ama kesen çok küçük dedi. bir de bakalım gelişecekmi sen ilaçları kullanmaya devam et dedi. sanki beni stres etmemek için öyle dedi gibi geldi bana

kesenın kenarında yani. fazla bır bılgım yok ama bence sorun cıkarmayacak sana. bu gıdısıne kalp atısını da dınleyeceksın ınsallah

kesenın kenarında yani. fazla bır bılgım yok ama bence sorun cıkarmayacak sana. bu gıdısıne kalp atısını da dınleyeceksın ınsallah

inşallah canım inşallah cuma günü ultrasondan sonra tekrar yazarım yine bakalım kalp atışını duyabilecekmiyiz. Allah yardımcımız olsun inşallah...

inşallah canım inşallah cuma günü ultrasondan sonra tekrar yazarım yine bakalım kalp atışını duyabilecekmiyiz. Allah yardımcımız olsun inşallah...

amin canım guzel haberlerle gel ınsallah cuma gunu . falza dusunupte stress yapma sakın

allah yardımcın olsun korkma inş. cuma günü daha iyi görürsünüz hep kötü düşünüyoruz iyi düşünelim iyi olsun

kısceler agzınıza saglık ben yarın baslıycam bugun yıne geldı sınır oluyorum artık ya 22 sınden berı sureklı boyleyım once lekelenme sonra bı costu ıkı gundur gene lke am aartık özre gırıyor dımı bılgısı olan varmı ne namza kılabılıyorum ne dua edebılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…