- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #7.161
kısceler agzınıza saglık ben yarın baslıycam bugun yıne geldı sınır oluyorum artık ya 22 sınden berı sureklı boyleyım once lekelenme sonra bı costu ıkı gundur gene lke am aartık özre gırıyor dımı bılgısı olan varmı ne namza kılabılıyorum ne dua edebılıyorum
Bedriye'cim Rabbim babana şifa versin canım, sağlıkla açsın gözünü, size de sabır versin.
Gül'cüm bugün kuzunun kalp sesini duymuşsundur inşallah, haber ver, öpüyorum
Canım merak edip beni sorduğun için teşekkür ederim
Evet dün gittik ve gördük miniğimi. Kalbinide dinledik. Herşey yolunda çok şükür9. haftamızdayız ultrasonda 10 haftalık görünüyo. Doktorum 2 buçuk aylık dedi :)
2 hafta sonraya çağırdı beni. Kan ilacı yazdı. Şimdilik böyle :)
Buda bebeğimin ilk fotoğrafı
Eki Görüntüle 547367
Bu arada Tuğba ve Tuba arkadaşlarım sureleri okuyup duamı ettim. Rabbim kabul etsin inşallah. Her ne rahatsızlığınızdan dolayı gelmiyosa melekleriniz Rabbim o rahatsızlığınızın şifasını versin. En kısa zamanda bebek haberinizi alalım. amin.
Evet dün gittik ve gördük miniğimi. Kalbinide dinledik. Herşey yolunda çok şükür9. haftamızdayız ultrasonda 10 haftalık görünüyo. Doktorum 2 buçuk aylık dedi :)
Eki Görüntüle 547367
[/I]
Eki Görüntüle 547367
Bu arada Tuğba ve Tuba arkadaşlarım sureleri okuyup duamı ettim. Rabbim kabul etsin inşallah. Her ne rahatsızlığınızdan dolayı gelmiyosa melekleriniz Rabbim o rahatsızlığınızın şifasını versin. En kısa zamanda bebek haberinizi alalım. amin.
Eki Görüntüle 547367
var tatlım yolllarım ben sana sen tektaşı hazırlaArkadaşlar birkaç gündür işlerim yoğun sık gelemiyorum kusura bakmayın
Bugün itibari ile eşim adanaya gitti iş için cuma yada c.tesi dönecek, bende annemlere gidiyorum kalmaya, ordan müsait oldukça yazarım akşamları.
Tubacım dualarını okudum rabbim gönlündeki tüm dilekleri hayırlısıyla tez zamanda versin inşallah.
Bedriyemi zaten hiç unutmuyorum, bugün değişiklik yaptım, "ya şafi,ya kafi, ya muafi" tesbihatını çektim gönderdim babana şifa olsun diye.
Dünürüm bak Gül nekadar güzel resim koymuş, aynı performansı senden de bekliyorum, dünya gözüyle gelinimi bi göreyim bakim, parmakları filan oluştuysa bi söz yüzüğü takıveririz:))
Arkadaşlar birkaç gündür işlerim yoğun sık gelemiyorum kusura bakmayın
Bugün itibari ile eşim adanaya gitti iş için cuma yada c.tesi dönecek, bende annemlere gidiyorum kalmaya, ordan müsait oldukça yazarım akşamları.
Tubacım dualarını okudum rabbim gönlündeki tüm dilekleri hayırlısıyla tez zamanda versin inşallah.
Bedriyemi zaten hiç unutmuyorum, bugün değişiklik yaptım, "ya şafi,ya kafi, ya muafi" tesbihatını çektim gönderdim babana şifa olsun diye.
Dünürüm bak Gül nekadar güzel resim koymuş, aynı performansı senden de bekliyorum, dünya gözüyle gelinimi bi göreyim bakim, parmakları filan oluştuysa bi söz yüzüğü takıveririz:))
maşallah kuzuyaaa darısı sağlıkla kucagına almana olsun cnm
anammmmmm civcive bak yaaa nasılda serilmiş yatmış, Allahım bu nasıl bir mucizedir yarabbim maşallah 41 kere maşallahayy çok tatlı yaa, bizim topiğin kızı diye mi acaba böyle tatlı geldi şimdi bana, akrabalıkmı hissettim nedir anlamadım ki canım benim inşallah hiç sıkıntı çekmeden sağlıkla kucağınada almanı nasibeder rabbim sana. darısıda bizlere olur inşallah kuşum çok güzel birşey yaa oluşmuş resmen şekli şemali belli ya maşallah
canım herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim umarım sağlıkla kucağına alırsın bebeğini . birde cinsiyeti erkek geçti içimden... tabi herşeyin hayırlısı
kızlar bende yasemin gibi iş yerinde işler yoğun çok sık giremiyorum.. reglim bitince okuyamadığım arkadaşlarımın dualarını okucam ... ve regli bitiminin 3. gününde temiz bir kağıda 110 defa bismilahirrahmanirrahim yazıcam . bu ay nasipse korunmayı bırakıcam o yüzden hamile kalmak için yazıcam .inşallah ilk ay hemen tutar.. fazla bekletmedn gelir bebeğimiz..
maşallah maşallah, Allahım esirgesin, kucağına alıp öpüp koklarsın da inşallah, darısı bize olsun tubacım duanı okudum, Rabbim kabul etsin
Yaseminimmm çok çok sağol..
Allah tümm dualarını kabul etsin.
Rabbimin gücüne gitmesin ama ben çok dardayım inşAllah Allah ım fereha ulaştırır. bugun birde kayınvalideme canım sıkıldı tutturmuş sen izin al, yok hergün hastaneye gitme.. akşam söyledi açıkladım. sabah uyandım onda kalmıştık yine ayynı cümleler olunca (Zayıflamışım vs..) doğru düzgün dedim ki ben kısmetse işlerimi ayarladığım takdirde gideceğim izin neden alıyorum onu anlayamadım.. hani şu anda bakıma ihtiyacı yok bilinci kapalı zaten neden izin hakkım olmadığı halde o ricamı şu an için kullanayım ilerleyen süreci bilmeden bana diyor ki sinirlerin çok bozulmuş senin. ya inanın çok sinirlerimin yıprandığı doğruda şöyle bir konuda tepki göstermekle haksız mıyım? annemi aramış sonra aynılarını ona da söylemiş oda demiş ki babası hastanede elbetde zayıflıcak üzülecek ama Rabbim sabrını da vericek. çok şükür ki kendini kaybedip de yerden yerede vurmuyor bu kız ama üzüntü hepimizde var olucakta. o babası bu da evlat sonuçta demiş. annemde kızmış ama sen boşver dedi. bir süre görüşmeme kararı aldım. hiç arayıp sormayacağım da kalp kırmama adına çok mu haksızım ya. şu durumda şu insanlara anlam vermeye çalışmak da enteresan.
ultrason resmi varda evde yanımda değil ben şuan okuldayım. ultrason resminde siyah bir boşluk yani bir alan oluyor bilirsin onu mutlaka. kese genelde tam ortasında olmalı değilmi ama benim tam kenarında yumurta gibi birşey ortasında da siyah noktacık(
hayırlısı olsun canım benim bugün kontrolüm var bakalım 11de :)
Eki Görüntüle 547367
Rabbimin gücüne gitmesin ama ben çok dardayım inşAllah Allah ım fereha ulaştırır. bugun birde kayınvalideme canım sıkıldı tutturmuş sen izin al, yok hergün hastaneye gitme.. akşam söyledi açıkladım. sabah uyandım onda kalmıştık yine ayynı cümleler olunca (Zayıflamışım vs..) doğru düzgün dedim ki ben kısmetse işlerimi ayarladığım takdirde gideceğim izin neden alıyorum onu anlayamadım.. hani şu anda bakıma ihtiyacı yok bilinci kapalı zaten neden izin hakkım olmadığı halde o ricamı şu an için kullanayım ilerleyen süreci bilmeden bana diyor ki sinirlerin çok bozulmuş senin. ya inanın çok sinirlerimin yıprandığı doğruda şöyle bir konuda tepki göstermekle haksız mıyım? annemi aramış sonra aynılarını ona da söylemiş oda demiş ki babası hastanede elbetde zayıflıcak üzülecek ama Rabbim sabrını da vericek. çok şükür ki kendini kaybedip de yerden yerede vurmuyor bu kız ama üzüntü hepimizde var olucakta. o babası bu da evlat sonuçta demiş. annemde kızmış ama sen boşver dedi. bir süre görüşmeme kararı aldım. hiç arayıp sormayacağım da kalp kırmama adına çok mu haksızım ya. şu durumda şu insanlara anlam vermeye çalışmak da enteresan.
caaaanım maşallahrabbim sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin, şu görünen pipisi herhalde
anladım cnm ok o zaman nerden vereceksın facenı msn bnde gırmıyorum face oldugu için özelden mı yazarsın cnm o konuda cok haklısın bn ufacık bseyden sters yaratan ve çok hemen sinirlenen 5 dk snra sınırı gecen biriyım ama yınede sinir fazla bnde cnm bn beklıyorum faca adresını görüşmek üzere a.e.o
biz babamızla bikaç sefer ancak gidebildik.
malum çalıştığı için..
e hasta sonu da bizim dokttor olmuyodu o yüzden
şaka falan doğum yaklaşıyo korku bastı beni iyice
Eki Görüntüle 547367
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?