Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Kızlar ben işyerinden giremiyorum hala ya. Bugün eşim arkadaşını aradı bu engellemeleri falan yapan ama engellenmemiş bizim okuldan kaynaklanan bir sorun değil ama anlamadım yani herneyse. Bazen yoğun bazen durgun geçti günüm yine. işten çıktım yemek yedik eşimle canım birşey istiyordu merkete gittik aylık alışverişimizi yaptık geldik daha ancak oturdum geçmişe baktım. Dün akşam seksenleri izlerken uyumuşum eşim uyandırdı ya ben daha dua okucam dedim ama gözler kapalı bu arada kızım gözlerin kapanıyor nasıl okuyacaksın yarın okursun dedi ben uyurgezer şekilde yatağa gittim. Bu akşam okucam duaları inşallah..

canım benimm Allah dualarını kabul etsin. Umut edip el açtığında inşAllah Rabbim hiç birinizin avuçlarını boş kapamasın. Ya bugun cidden kayınvalideye çok sıkıldım. dahası da varda şimdi bahsedipte üzülmek üzmek istemiyorum. şu durumda birde onu takmıyım diyorum. neyse ya Allah herkesin gönlüne herşeyin hayırlısını versin. bgun bir yazı vardı ; dertli olduğunda 3 şeyi sınarsın dostunu, eşini, sabrını.. diye.. Allah ım merhamet etsin biz kullarına.. hakkımızda hayırlısı olsun inşAllah. gidip gelmiyeceğim ama var ya eşime ben ısrar ediyorum ki ailemin derdine düşüp ihmal etmeyelim, gözlerini yollarda bırakmayalım, arayalım falan diyordum artık karışmıyorum.. kırıldım çok. Allah ımm hiçbirimizi çaresiz bırakmasın.. sizleri çok seviyorum..

canımm o da sen üzgünsün diye izin al demiştir o halinle çalışma diye kimse kimsenin halinden anlamaz. Sen de çalışarak kafanı dağııtıyorsun evde olsan daha da takacaksın kafana hem yapacağım birşey yok ki beklemek ve dua etmekten başka doktorlar herşeyi yapıyorlardır zaten evde oturup beklemenin ne faydası var. İnşallah Allah'ım verecek şifasını canım içini ferah tut ve şu anda seni üzen kişilerle görülme bir süreliğine tabii ki hassassın iyi de söylese biri yanlış anlayabilirsin birarada olmamak en iyisi düzelir yine aranız. Dualarımız seninle unutma bunu.[/QUOTE]

canım benimm çok sağoll.. bende sessiz kalmaya karar verdim zaten inanır mısın ağzımı açıp kimseye tek kelime etmek istemiyorum da kırılmasınlar diye konuşup ediyordum bu da bu aralar bana sebeb olur bari diyorum. Mevlam herşeyin hayırlısını versin. sizler benim kızkardeşlerim gibisiniz. hemmen koşup resmen bugun size şikayet ettim. hepiniz var olun. heppiniz hayırlısıyla sağlıklı hamile, güzel güzel anneler olun.

cnm gelmedı adresın özelden yazacaktın snrım beklıyorum bnide dua listenıze eklermısınız cnm bnde size dua edrım

Herkeslere günaydınnnn, ayy kaç günlerdir doğru düzgün giremiyorum nasıl eksiklik hissediyorum varya, bağımlı olmuşum resmen buraya yaa dün annemlerde kaldım, annanem var hemde çok yaşlı ve hasta ona baktım baktıkça gençliğin kıymetini anlıyorum, Allah kimseyi elden ayaktan düşürüp yataklara düşürmesin inşallah çok zor. ölsen ölemiyorsun, yaşasan bir anlamı yok
sonra yiğenlerimle oynadım, nasıl melek gibiler ya, yüzlerine bakıyorum böyle nur çıkıyor sanki, biri 6 yaşında diğeri 2,5 yaşında tontişlerim benim. 2,5 yaşında olan kız yiğenim var onla boyama yaptık, misafircilik oynadık ayy nasıl bir duygu varya, resmen terapi gibi, o an sadece ona kosantre oluyorsun, onun hayal dünyasına girip dünyadan kopuyorsun, Allah hepimize hayırlısıyla hayırlı bir evlat versinde inşallah bizlerde yaşayalım bu duyguları. sonra gece yattım bu havada 1 sivrisinek geldi beni buldu, sabaha kadar kulağımın üzerinde öttü durdu, kalktım aradım taradım bulamadım ne uyuz bi hayvan yaa , arkadaş o minik bnyeden o ses nasıl çıkıyor anlamıyorum ki, nereni titretipte çıkartıyorsun o vızıltıyı kardeşim

Canım çok hoşsun, o kadar büyük pipimi olur Hahaha çok güldüm kendime hee
Göbek kordonu sanırım o kıvrımlı şey
ayyy bu muhabbete çok güldüm Burcu bir alem yaa, hepimiz sayesinde senin oğluun pipisini görmüş kadar olduk yani Gül'cüm
Bedriyecim böyle içini dökebileceğin dostlarının olduğunu hissetmek bile insanın içini rahatlatıyor bir nebze, çok şükür ki hepimiz aynı senin gibiyiz, bazen çok daralıyorum hemen gelip buraya sayfalarca yazıp içimi dökesim geliyor, size şikayet edip sizin yorumlarınızla dertleşip rahatlamak istiyorum.
Sen elinden geldiğince sessiz kal canım çok doğru bir yoldasın. Bizler sana dua ediyoruz, inşallah en yakın zamanda herşey yoluna girer canım benim, sabah okudum 11 tefriciye dua ettim, Allahtan senin için sabır da diledim canım arkadaşım.
tubacığım duanı ettim rabbim hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
özlemcim yaa senle karşılaşamıyoruz özledim beee
bedriyecim baban için 11 ayetel kürsi okudum rabbim kabul etsin acil şifalar
günaydın nazancım hayırlı günler ALlah kabul etsin.

Gül'cüm dünürüm dualarını okudum bol bol dua ettim gelinim için ve senin için, detaylı dua ettim Allahım kabul etsin inşallah.

her durumda yok izin al yok rapor al diyen insanlara ben de gıcık oluyorum sanki kendileri hesap veriyorlar sen takma tatlım boş ver he de geç, aranıda bozma eşinin annesi, sonra eşinlee kötü olma. ama hassas dönemindesin sinirlerin ister istemez boşalıyordur. Allah yardımcın olsun, çok zor aynı süreçleri ben de yaşadım. tez vakitte baban iyi olur inşallah Dualarımız seninle

AMİN canım ALLAH kimseyi elden ayaktan düşürmesin benim ananem 7 sene felçli yattı 8.seneyi göremedi dedem ilgilendi şimdide dedem felç ALLAH süründürmesin...ALLAH razı olsun tatlımm RABBİM gönlünden gecen güzellikleri kabul eylesin..aldınmı mailiimi..

Günaydın kızlar nasılsınız bugün ,, ay benim regli hala bitmedi dularınızı okuyamadım sanırım cumartesi biter nasipse pazar günü gün gün okurum HAKKINIZI HELAL EDİN tam gününde okuyamadım kızlar

günaydın kızlar nasılsınız ?
günaydın canım, ben kendi adıma iyiyim, sen nasılsın

tatlım senin elinde olan bir şey değil bitince okursun inşallah

aldım aldım ayyy bu kız beni görmeli bana kazak örmeli, yalnız benim gelinim olmalııııı
yahu arkadaş tam 14. günde şehir dışına gidilirmi bendeki kocaya bak, hesaplasan denk gelmez yani hee
günaydın kızlar nasılsınız ?
canımmm günaydın sen nasılsın kuşum ne var ne yok neler yapıyorsunuz bakalım 1 günün özetini yaz görelim başımıza gelecekleri

tatlım gamzecim helal olsun benden yana ayy ne demek bazı regliler bitmek bilmiyor inşallah bundan sonra düzene girrersin adam gibi olur biter temizlenirsin.

Son düzenleme:
artık gelince denemeye devam canıımm

gitmeden evvel zaten zorla, morla 2 günde bir deneme yaptırdım, en son 13. gün denedik, sonra gitti, neyse o eğer tutacağı varsa 14. güne de etki eder nasılsa, olmazsa zaten aralıkta yumurtlama takibine gireceğim inşallah onlara gerek kalmaz hayırlısıyla bakalım.
ben şimdi özel üretim bir yüzük yaptırayım gelinimin kürdan parmakları için bu arada

canım tutacağı varsa tutar illa 14. gün diiilki benim erken döllenme oldu seninde öle olur İNŞALLAH :))) EVET evet tektaşımızı hazırla canımmm

kızlar şimdilik çıkıyorum bilgisayar kafayı yedi format atmam gerekecek öpüyorum görüşürüz yine

oo hemde tek taş demek, neyseki ona iğne ucu kadar tek taş konulur ancak o parmağa, fazla maliyetli olmaz benim için :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…