- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #7.181
canım Allah sabır versin, şuan izin alma zaten çok gereksiz sen haklısın, bu aralar biraz gidip gelmezsin görüşmezsin rahat edersin. şimdi babana odaklan dışarıdan gelen yorumlara kulak asma kimse senin yerinde değil, acını sıkıntını bilemez. kaynananda boş boğazlık yapmış yaşına ver, affet gitsin ciddiye bile alma. bugün baban için dua ettim rabbim şifa versin canım , sana da güç kuvvet sabır versin
Kızlar ben işyerinden giremiyorum hala ya. Bugün eşim arkadaşını aradı bu engellemeleri falan yapan ama engellenmemiş bizim okuldan kaynaklanan bir sorun değil ama anlamadım yani herneyse. Bazen yoğun bazen durgun geçti günüm yine. işten çıktım yemek yedik eşimle canım birşey istiyordu merkete gittik aylık alışverişimizi yaptık geldik daha ancak oturdum geçmişe baktım. Dün akşam seksenleri izlerken uyumuşum eşim uyandırdı ya ben daha dua okucam dedim ama gözler kapalı bu arada kızım gözlerin kapanıyor nasıl okuyacaksın yarın okursun dedi ben uyurgezer şekilde yatağa gittim. Bu akşam okucam duaları inşallah..
gülcüm duanı okudum rabbim seni ve bebegini ve aileni nazarlardan korusun
ayyy bu muhabbete çok güldüm Burcu bir alem yaa, hepimiz sayesinde senin oğluun pipisini görmüş kadar olduk yani Gül'cümCanım çok hoşsun, o kadar büyük pipimi olurHahaha çok güldüm kendime hee
Göbek kordonu sanırım o kıvrımlı şey
Bedriyecim böyle içini dökebileceğin dostlarının olduğunu hissetmek bile insanın içini rahatlatıyor bir nebze, çok şükür ki hepimiz aynı senin gibiyiz, bazen çok daralıyorum hemen gelip buraya sayfalarca yazıp içimi dökesim geliyor, size şikayet edip sizin yorumlarınızla dertleşip rahatlamak istiyorum.canım benimm çok sağoll.. bende sessiz kalmaya karar verdim zaten inanır mısın ağzımı açıp kimseye tek kelime etmek istemiyorum da kırılmasınlar diye konuşup ediyordum bu da bu aralar bana sebeb olur bari diyorum. Mevlam herşeyin hayırlısını versin. sizler benim kızkardeşlerim gibisiniz. hemmen koşup resmen bugun size şikayet ettim. hepiniz var olun. heppiniz hayırlısıyla sağlıklı hamile, güzel güzel anneler olun.
özlemcim yaa senle karşılaşamıyoruz özledim beeetubacığım duanı ettim rabbim hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
günaydın nazancım hayırlı günler ALlah kabul etsin.bedriyecim baban için 11 ayetel kürsi okudum rabbim kabul etsin acil şifalar
Yaseminimmm çok çok sağol..
Allah tümm dualarını kabul etsin.
Rabbimin gücüne gitmesin ama ben çok dardayım inşAllah Allah ım fereha ulaştırır. bugun birde kayınvalideme canım sıkıldı tutturmuş sen izin al, yok hergün hastaneye gitme.. akşam söyledi açıkladım. sabah uyandım onda kalmıştık yine ayynı cümleler olunca (Zayıflamışım vs..) doğru düzgün dedim ki ben kısmetse işlerimi ayarladığım takdirde gideceğim izin neden alıyorum onu anlayamadım.. hani şu anda bakıma ihtiyacı yok bilinci kapalı zaten neden izin hakkım olmadığı halde o ricamı şu an için kullanayım ilerleyen süreci bilmeden bana diyor ki sinirlerin çok bozulmuş senin. ya inanın çok sinirlerimin yıprandığı doğruda şöyle bir konuda tepki göstermekle haksız mıyım? annemi aramış sonra aynılarını ona da söylemiş oda demiş ki babası hastanede elbetde zayıflıcak üzülecek ama Rabbim sabrını da vericek. çok şükür ki kendini kaybedip de yerden yerede vurmuyor bu kız ama üzüntü hepimizde var olucakta. o babası bu da evlat sonuçta demiş. annemde kızmış ama sen boşver dedi. bir süre görüşmeme kararı aldım. hiç arayıp sormayacağım da kalp kırmama adına çok mu haksızım ya. şu durumda şu insanlara anlam vermeye çalışmak da enteresan.
AMİN canım ALLAH kimseyi elden ayaktan düşürmesin benim ananem 7 sene felçli yattı 8.seneyi göremedi dedem ilgilendi şimdide dedem felç ALLAH süründürmesin...ALLAH razı olsun tatlımm RABBİM gönlünden gecen güzellikleri kabul eylesin..aldınmı mailiimi..Herkeslere günaydınnnn, ayy kaç günlerdir doğru düzgün giremiyorum nasıl eksiklik hissediyorum varya, bağımlı olmuşum resmen buraya yaadün annemlerde kaldım, annanem var hemde çok yaşlı ve hasta ona baktım baktıkça gençliğin kıymetini anlıyorum, Allah kimseyi elden ayaktan düşürüp yataklara düşürmesin inşallah çok zor. ölsen ölemiyorsun, yaşasan bir anlamı yok
sonra yiğenlerimle oynadım, nasıl melek gibiler ya, yüzlerine bakıyorum böyle nur çıkıyor sanki, biri 6 yaşında diğeri 2,5 yaşında tontişlerim benim. 2,5 yaşında olan kız yiğenim var onla boyama yaptık, misafircilik oynadık ayy nasıl bir duygu varya, resmen terapi gibi, o an sadece ona kosantre oluyorsun, onun hayal dünyasına girip dünyadan kopuyorsun, Allah hepimize hayırlısıyla hayırlı bir evlat versinde inşallah bizlerde yaşayalım bu duyguları. sonra gece yattım bu havada 1 sivrisinek geldi beni buldu, sabaha kadar kulağımın üzerinde öttü durdu, kalktım aradım taradım bulamadım ne uyuz bi hayvan yaa , arkadaş o minik bnyeden o ses nasıl çıkıyor anlamıyorum ki, nereni titretipte çıkartıyorsun o vızıltıyı kardeşim
ayyy bu muhabbete çok güldüm Burcu bir alem yaa, hepimiz sayesinde senin oğluun pipisini görmüş kadar olduk yani Gül'cüm
Bedriyecim böyle içini dökebileceğin dostlarının olduğunu hissetmek bile insanın içini rahatlatıyor bir nebze, çok şükür ki hepimiz aynı senin gibiyiz, bazen çok daralıyorum hemen gelip buraya sayfalarca yazıp içimi dökesim geliyor, size şikayet edip sizin yorumlarınızla dertleşip rahatlamak istiyorum.
Sen elinden geldiğince sessiz kal canım çok doğru bir yoldasın. Bizler sana dua ediyoruz, inşallah en yakın zamanda herşey yoluna girer canım benim, sabah okudum 11 tefriciye dua ettim, Allahtan senin için sabır da diledim canım arkadaşım.
özlemcim yaa senle karşılaşamıyoruz özledim beee
günaydın nazancım hayırlı günler ALlah kabul etsin.
Gül'cüm dünürüm dualarını okudum bol bol dua ettim gelinim için ve senin için, detaylı dua ettim Allahım kabul etsin inşallah.
günaydın canım, ben kendi adıma iyiyim, sen nasılsıngünaydın kızlar nasılsınız ?
Günaydın kızlar nasılsınız bugün ,, ay benim regli hala bitmedi dularınızı okuyamadım sanırım cumartesi biter nasipse pazar günü gün gün okurum HAKKINIZI HELAL EDİN tam gününde okuyamadım kızlar
aldım aldım ayyy bu kız beni görmeli bana kazak örmeli, yalnız benim gelinim olmalıııııAMİN canım ALLAH kimseyi elden ayaktan düşürmesin benim ananem 7 sene felçli yattı 8.seneyi göremedi dedem ilgilendi şimdide dedem felç ALLAH süründürmesin...ALLAH razı olsun tatlımm RABBİM gönlünden gecen güzellikleri kabul eylesin..aldınmı mailiimi..
canımmm günaydın sen nasılsın kuşum ne var ne yok neler yapıyorsunuz bakalım 1 günün özetini yaz görelim başımıza geleceklerigünaydın kızlar nasılsınız ?
Günaydın kızlar nasılsınız bugün ,, ay benim regli hala bitmedi dularınızı okuyamadım sanırım cumartesi biter nasipse pazar günü gün gün okurum HAKKINIZI HELAL EDİN tam gününde okuyamadım kızlar
artık gelince denemeye devam canıımmaldım aldım ayyy bu kız beni görmeli bana kazak örmeli, yalnız benim gelinim olmalııııı
yahu arkadaş tam 14. günde şehir dışına gidilirmi bendeki kocaya bak, hesaplasan denk gelmez yani hee
.
artık gelince denemeye devam canıımm
canım tutacağı varsa tutar illa 14. gün diiilki benim erken döllenme oldu seninde öle olur İNŞALLAH :))) EVET evet tektaşımızı hazırla canımmmgitmeden evvel zaten zorla, morla 2 günde bir deneme yaptırdım, en son 13. gün denedik, sonra gitti, neyse o eğer tutacağı varsa 14. güne de etki eder nasılsa, olmazsa zaten aralıkta yumurtlama takibine gireceğim inşallah onlara gerek kalmaz hayırlısıyla bakalım.
ben şimdi özel üretim bir yüzük yaptırayım gelinimin kürdan parmakları için bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?