Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

tabi tektaşşşne sandın şekerimtamam canım öpüldün kolay gelsinn

günaydın canım, ben kendi adıma iyiyim, sen nasılsın

tatlım senin elinde olan bir şey değil bitince okursun inşallah
bende iyiyim canım işte ugrasıyorum .

ıyıyım canım anlatayım canım ama ben sanslı kesımdeyım soylıyeyım. dun sabah 7 de uyandık kızımla sutunu verdım yatagına yatırdım sonra gectım humana still tea cayımı hazırladım ve surumu sagmaya basladım sutumnu sagdıktan sonra esımı uyandırdım kızımı gıydırdım ben gıyındım ve ıse geldım esımde kızımı kayınvaldeme bıraktı ıste bılgısayarım yoktu bozuku bır aydır arkadaslrı kaldırıyodum bılgısayarlarından ve oyle ısımı yapıyodum saat 2.30 da işten cıktım alısverıs yaptım kayın valdeme gıttım yemege cagırdım aksama evde yalnız dıye kızımı aldım eve gıttım kızımla bır saat oynadım sonra sutunu ıcırdım uyudu bende evı duzenledım azcık ucundan aksam yemegı ıcın hazırlık yaptım canım elmalı tart cektı onu yapmayı denedım ıc harcı oldu ama hamurunu tuturamadım buzlukta hamur ve harcı bugun yenı hamur denıycem :) buarada varsa tarıf senın yaptıgın yaz bana :) kayın valdem gelınce yemegı yapmaya basladım köri li tavuk yapıcaktım soguk yenmez dıye elmesını bekledım buarada esım camasır yıkadı serdı :) yemek yedıkten sonra hazırlandık kaynımın kayınvaldesı turkıyeden gelmıstı cok severım kendısını ıyı bır bayan ona hosgeldıne gıttık kızım bıraz mızmızlık yaptı uyumak ıstııyordu dıye ama yıne de akıllıydı . gece 10 kadar ordaydın sonra eve geldık kayın valdem evıne gıttı ben koltuga uzandım uyumusum 11 bucukta esım uyandırdı baya ev ısı yapmıs evı temızlemıs :) ben tekrar sut sagdım esım ufaklıga sut yaptı ve ıcırdı bezını degıstırdı ve yatıp uyuduk sabah 7 de kalktım kızıma sut verdım kızım sutu ıctı uyudu ben yıne sut sagdım hazırlandım ve ıse geldım :)

kader,tuğba,tuba,gül ve bedriye dualarınızı okudum kızlar çenem yırtıldı resmen rabbim üzerinizdeki kem gözleri def etsin...bedriye rabbim babana tez zamanda şifa versin kur'anda kaf suresi var 50. sure 517. saifede onu babana oku ve ellerini bütün vücuduna sür çok etkili bi dua rabbim şifa versin inş.

arkadaşlar merhaba uzun süredir siteyi takip ediyorum.bugün kayıt oldum ve size birşey sormak istiyorum. 7 aydır eşimle gün aşırı ilişkiye giriyoruz ve bebğimiz olmadı ve ben 2 ay önce farkettim ki ben 14. gün değil 12. gün yumurtluyorum adteim düzenli ve 28 günde bir oluyor. acaba erken yumurtlama bir proble mi? bundan mı olmuyor?

Tuba ve Gül arkadaşlarım... Duanızı ettim Rabbim kabul eder inşaAllah.. En hayırlı zamanda yüzünüzü güldürür gönlünüzdekini nasip eylesin.

yaseminciğim bu aralar işler yoğun giremiyorum akşam evden giriyorum bazen kimsecikler olmuyor bazen oluyor birileri ama benim hiç yazasım olmuyor yazılanları okuyorum,dua sırasına bakıp duları edip çıkıyorum kk da ev dekorasyonlarına bakıyorum bu aralar kafamı dekorasyona taktım

Allah razı olsun. Allah kabul etsin canım benim.. kısmetse bu akşam evde dediğin süreyi okuyacağım. Yarın zaten nasipse ben gireceğim yanına ozamanda dediğin gibi büüttüüünn vucuduna süreceğim ellerimi.

Gül bu arada bende duanı okudum. Rabbim kabul etsin.

canım benim 28 günde bir adet oluyorsan 14. gün yumurtlamış oluyorsun 12.gün oldugu nerden anladın ?

mrb kızlar aşılamamın tutmadığını pazar günü söylemiştim salı da zaten regl oldum dün doktora gittim çatlamayan kocaman bir tane yumurtam varmış ginera diye bi doğ.kont.hapı verdi.bu arada bi rahim filmi istiyorum dedi bende sonomedden randevu aldım çok araştırdım en güvenilir sonomed geldi bana p.tesi çekilecem inş regl biterse tabi.anestezili çektircem dayanamam ben o spekulum takılmasına eeeeee siz neler yapıosunuz bakalım bu arada yeni batım 28 kasım felan oluyo galibaa.bir de doktorumm dediki eşinin sperm kalitesi 10 milyondu aşılamaya girerken dedi ben şok oldum dedi ocak ayında çünkü 70 milyondu dedi zaten 10 milyonla aşılamanın tutması mucizeydi dedi benim dünyam yıklıdı o an.şimdi problem ben iken bir de eşim çıktı galiba sonumuz tüp bebekk

iyi akşamlar kızlar.kadercim dualrı okudum.diğer arkadaşların dualarını en kısa zamanda okuyacağım inşallah.Allah a emanet olun hepiniz.

Stres infertiliteye neden olur mu?
İnfertilitenin hayli stresli bir deneyim olmasına rağmen stres yüzünden ortaya çıkabileceğini iddia eden çok az bulgu vardır. Bununla birlikte, bazı durumlarda yüksek seviyelerdeki stres, kadınlarda hormon seviyelerinin değişmesine ve yumurta oluşumunda bozulmaya neden olabilmektedir. Buna ek olarak, aşırı stres kadınlarda fallop tüpü spazmlarına, erkeklerde ise sperm sayısının azalmasına da neden olabilmektedir. Ayrıca, stresin nasıl tanımlandığı da önemlidir. Kronik stresin depresyona neden olabileceği göz önüne alındığında, depresyonun yumurta kalitesini olumsuz etkilemesi ve depresyondaki kadınların iki kat düşük tehlikesiyle başbaşa olması, bize stresin dolaylı olarak infertilite tedavisini olumsuz etkilediğini göstermektedir.
İnfertilitenin yarattığı stres
Araştırmalar, infertilite tedavisi gören hastaların stres düzeylerinin hayati derecede önem taşıyan hastalıklarla mücadele eden kadınlarınkinden farklı olmadığını, hatta sıklıkla, bir parça daha fazla olduğunu göstermiştir. Tedavi gören infertil çiftler ilk önce gebelik elde edebilmek için, sonrasında ise, eğer tedavi başarısız sonuçlanırsa yaşadıkları hayal kırıklığı nedeniyle her ay kronik bir stres süreci yaşarlar.
İnfertilite süreci neden streslidir?
İnfertilite hayatın birçok önemli alanına yansıyan bir sorun olmaktadır. İnfertilite teşhisi almış bir çift vücutları ya da hayata dair planları üzerinde kontrol duygularını yitirdiklerini hissederler.İnfertilite, çiftlerin hayatında ciddi bir kriz yaratabilmektedir, çünkü hayatın önemli gayelerinden biri olan "ebeveyn olmak" belirsiz bir süre için gerçekleşememektedir. Bu sorunla karşılaşmadan önce, hayatları boyunca belli bir konuda emek sarfedip gayret gösterirlerse başarılı olabileceklerini görmüşken, infertilite sürecinde bunu gerçekleştirememek çiftler için çok zor bir deneyim olmaktadır. Ayrıca, infertilite tetkikleri, işlemler ve tedavi sürecindeki iğne ve ilaç kullanımı fiziksel, duygusal ve maddi olarak yoğun bir stres kaynağıdır. Çalışan kadınlar, doktor randevularına gidip gelirken işlerinden izin alma konusunda sıkça problem yaşayabilmekte ve bu da üstlerinde daha fazla bir baskıya neden olabilmektedir.

dua okuyan okumaya tüm arkadaşlardan ALLAH RAZI olsun RABBİM GÖNLÜNÜZDEN GECEN tüm güzellikleri nasib eylesin İNŞALLAH...

doğrudur canım bende moralim bozukken öyle olurum kolay mı yaşadıkların canım. Allah razı olsun dualarındna inşallah hepimiz selamete çıkacağız bitanem yaaa dün akam ayetel kürsi de okudum sana Allah tez zamanda şifa versin canım benim derdi de veren Allah dermanı da o verecek yeter ki sen dik dur dua et. Bugünlerde geçen her kulun bir sınavı var Allah'ımıza şükretmekten vazgeçmeyeceğiz.

cnm gelmedı adresın özelden yazacaktın snrım beklıyorum bnide dua listenıze eklermısınız cnm bnde size dua edrım

yazdım canım ben dün hemen çıktım unutmuşum işyerinden de giremiyorum ya yenilendiğinden beri orada açılmıyor şimdi yolladım eklersin.

Canım çok zor gerçekten yatan insana da zor bakana da zor aslında sevdiği insanı o halde görmek. Allah razı olsun ki annenler bakıyorlar bir bakanı var yabancının elinde değil benim anneannemde dedemde aniden vefat ettiler hiç yatmadılar hangisi daha iyidir bilemiyorum ben isterdim ki iyice yaşlansınlar evime gelsinler ben bakayım önerine yemek koyayım ama olmadı genç sayılabilecek yaşta göçtüler. Çocuklarla oynamak terapi gibi gekliyor insana bende bayranda teyzemin torununu kucağımdna hiç indirmedim. O sivrisineklere bende deli oluyorum bu sene pek muhatap olmadım kendileriyle ama faci oluyor haklısın nerelerinden çıkıyor o gıcık ses bende bilmiyorum.

Kızımm sen hadii gitmeden çalışma yapmışsın ben ne edeyim ya aşılama için iğneleri aldım dört gözle erken regl olayım da aşılama zamanı eşimin şehir dışına gitmesine denk gelmesin diyorum ama yok inadına gelmiyor yaa hiç böyle istekle regl bekleyeceğimi tahmin etmezdim. Ben ayın onuna kadar olmazsam aşılama riske girebileceğinden tam o gün eşim şehir dışında olursa iğnelrri de vurulmnuş olacağım için iğneler heba olmasın diye başlayamacapım tedaviye biliyorsun. İşyerinde sürekli tuvalete gidip kntrol ediyorum yaa napalım kısmet hayırlısı artık hem nedense benim bu ay aşılama yaptırmak içimden gelmiyor nasıl birşeyse.

Kader, Tuğba, Tuba dualarınızı dün akşam okudum Allah kabul eder İnşallah.

Bedriye arkadaşım baban için ayel kürsileri okudum Alah'ım tez zamanda şifasını versin İnşallah yine eski sağlığına kavuşup aranızda olacak az sabır arkadaşımm bol bol dua edeceğiz Rabbimize sığınacağız herşey biz insanlar için. Herşey yoluna girecek tatlım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…