- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #7.201
tabi tektaşşşne sandın şekerimkızlar şimdilik çıkıyorum bilgisayar kafayı yedi format atmam gerekecek öpüyorum görüşürüz yine
oo hemde tek taş demek, neyseki ona iğne ucu kadar tek taş konulur ancak o parmağa, fazla maliyetli olmaz benim için :)))
bende iyiyim canım işte ugrasıyorum .günaydın canım, ben kendi adıma iyiyim, sen nasılsın
tatlım senin elinde olan bir şey değil bitince okursun inşallah
aldım aldım ayyy bu kız beni görmeli bana kazak örmeli, yalnız benim gelinim olmalııııı
yahu arkadaş tam 14. günde şehir dışına gidilirmi bendeki kocaya bak, hesaplasan denk gelmez yani hee
canımmm günaydın sen nasılsın kuşum ne var ne yok neler yapıyorsunuz bakalım 1 günün özetini yaz görelim başımıza gelecekleri
tatlım gamzecim helal olsun benden yana ayy ne demek bazı regliler bitmek bilmiyor inşallah bundan sonra düzene girrersin adam gibi olur biter temizlenirsin.
kızlar şimdilik çıkıyorum bilgisayar kafayı yedi format atmam gerekecek öpüyorum görüşürüz yine
oo hemde tek taş demek, neyseki ona iğne ucu kadar tek taş konulur ancak o parmağa, fazla maliyetli olmaz benim için :)))
kader,tuğba,tuba,gül ve bedriye dualarınızı okudum kızlar çenem yırtıldı resmen rabbim üzerinizdeki kem gözleri def etsin...bedriye rabbim babana tez zamanda şifa versin kur'anda kaf suresi var 50. sure 517. saifede onu babana oku ve ellerini bütün vücuduna sür çok etkili bi dua rabbim şifa versin inş.
slm kızlar nasılsınız ?
arkadaşlar merhaba uzun süredir siteyi takip ediyorum.bugün kayıt oldum ve size birşey sormak istiyorum. 7 aydır eşimle gün aşırı ilişkiye giriyoruz ve bebğimiz olmadı ve ben 2 ay önce farkettim ki ben 14. gün değil 12. gün yumurtluyorum adteim düzenli ve 28 günde bir oluyor. acaba erken yumurtlama bir proble mi? bundan mı olmuyor?
canım benim 28 günde bir adet oluyorsan 14. gün yumurtlamış oluyorsun 12.gün oldugu nerden anladın ?
canım benim 28 günde bir adet oluyorsan 14. gün yumurtlamış oluyorsun 12.gün oldugu nerden anladın ?
canım benimm çok sağoll.. bende sessiz kalmaya karar verdim zaten inanır mısın ağzımı açıp kimseye tek kelime etmek istemiyorum da kırılmasınlar diye konuşup ediyordum bu da bu aralar bana sebeb olur bari diyorum. Mevlam herşeyin hayırlısını versin. sizler benim kızkardeşlerim gibisiniz. hemmen koşup resmen bugun size şikayet ettim. hepiniz var olun. heppiniz hayırlısıyla sağlıklı hamile, güzel güzel anneler olun.
cnm gelmedı adresın özelden yazacaktın snrım beklıyorum bnide dua listenıze eklermısınız cnm bnde size dua edrım
Herkeslere günaydınnnn, ayy kaç günlerdir doğru düzgün giremiyorum nasıl eksiklik hissediyorum varya, bağımlı olmuşum resmen buraya yaadün annemlerde kaldım, annanem var hemde çok yaşlı ve hasta ona baktım baktıkça gençliğin kıymetini anlıyorum, Allah kimseyi elden ayaktan düşürüp yataklara düşürmesin inşallah çok zor. ölsen ölemiyorsun, yaşasan bir anlamı yok
sonra yiğenlerimle oynadım, nasıl melek gibiler ya, yüzlerine bakıyorum böyle nur çıkıyor sanki, biri 6 yaşında diğeri 2,5 yaşında tontişlerim benim. 2,5 yaşında olan kız yiğenim var onla boyama yaptık, misafircilik oynadık ayy nasıl bir duygu varya, resmen terapi gibi, o an sadece ona kosantre oluyorsun, onun hayal dünyasına girip dünyadan kopuyorsun, Allah hepimize hayırlısıyla hayırlı bir evlat versinde inşallah bizlerde yaşayalım bu duyguları. sonra gece yattım bu havada 1 sivrisinek geldi beni buldu, sabaha kadar kulağımın üzerinde öttü durdu, kalktım aradım taradım bulamadım ne uyuz bi hayvan yaa , arkadaş o minik bnyeden o ses nasıl çıkıyor anlamıyorum ki, nereni titretipte çıkartıyorsun o vızıltıyı kardeşim
ayyy bu muhabbete çok güldüm Burcu bir alem yaa, hepimiz sayesinde senin oğluun pipisini görmüş kadar olduk yani Gül'cüm
Bedriyecim böyle içini dökebileceğin dostlarının olduğunu hissetmek bile insanın içini rahatlatıyor bir nebze, çok şükür ki hepimiz aynı senin gibiyiz, bazen çok daralıyorum hemen gelip buraya sayfalarca yazıp içimi dökesim geliyor, size şikayet edip sizin yorumlarınızla dertleşip rahatlamak istiyorum.
Sen elinden geldiğince sessiz kal canım çok doğru bir yoldasın. Bizler sana dua ediyoruz, inşallah en yakın zamanda herşey yoluna girer canım benim, sabah okudum 11 tefriciye dua ettim, Allahtan senin için sabır da diledim canım arkadaşım.
özlemcim yaa senle karşılaşamıyoruz özledim beee
günaydın nazancım hayırlı günler ALlah kabul etsin.
Gül'cüm dünürüm dualarını okudum bol bol dua ettim gelinim için ve senin için, detaylı dua ettim Allahım kabul etsin inşallah.
aldım aldım ayyy bu kız beni görmeli bana kazak örmeli, yalnız benim gelinim olmalııııı
yahu arkadaş tam 14. günde şehir dışına gidilirmi bendeki kocaya bak, hesaplasan denk gelmez yani hee
canımmm günaydın sen nasılsın kuşum ne var ne yok neler yapıyorsunuz bakalım 1 günün özetini yaz görelim başımıza gelecekleri
tatlım gamzecim helal olsun benden yana ayy ne demek bazı regliler bitmek bilmiyor inşallah bundan sonra düzene girrersin adam gibi olur biter temizlenirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?