Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

melekcim kelime-i tevhid'in tamamdır canım, Allah sana tez vakitte sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.

canım selamlar, ben ilk hormon testlerimi yaptıracağım zaman doktor sormuştu göğsünden sıvı geliyor mu diye.. yok dedim neden gelir sıvı.. süt hormonu yükseldi mi diye kontrol edelim mi diye sordum dedi.. süt hormonun tıbtaki adını bilmiyorum ama.. sanırım bir ilaçla düşürüyor doktorlar o hormonu tekrar..

canım hormonlarına baktır..prolaktin ..süt hormonu...kullandığın ilç felan varsa o da yapabilir..

prolaktin gebelikten koruyan bi hormontur..bu nedenle üstünde durman gerekir..

ne kadar güsel dualar var ilk sayfada ALLAHIM dualarımızı kabul eder insALLAH
isteyen herkese nasip etsin bu hasreti çekmek çok zor (((((((((insan hiç yasamadı bi duyguyu
neden bu kadar çok ister neden bunun için bu kadar üzülür aglar

bir türlü yaşayamadığı için ister

allahım şu mübarek günde ve güzel cumada benim için dua eden kardeşlerimin gönül murtaları ver yarabbim peygamber efendimiz s.a.v. araya koyarak senden istiyorum yarabbim bu güzel peygamberin hatırına ve bu mübarek günlerin hürmetine benim için dua eden kardeşlerime bende dua isteyen kardeşlerime hayırlı sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün anasına babasına saygılı dinine bağlı evlatlar nasip eyle yarabbim inş. içinde benim yuvamada nasip eyle yarabbimm hastalara şifa dertlilere deva ver yarabbim muhammed ümmetinin sıkıntıları gider dualarını kabul eyle günahları affeyle allahımm (amin)

amin inşallah. Allah yar ve yardımcımız olsun.

Hayırlı cumalar sevgili arkadaşlarım, bugün biraz işlerim yoğun, bide içim sıkılıyor, depresif bir durumum var, haftasonu camları pencereleri telefonları herşey, kapatıp kimseyi görmek istemez bir durumum var cuma vaktine yakın gelirim, bu arada geçmişi okumadım henüz,
İlk sayfaya yine cuma duamızı koydum, cuma vakti okuruz diye. öptüm

ne oluyor ay bugün herkes depresif herkes sıkıntılı..benimde kafam bozuk zaten...ne oldu bize böyle...yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hepimiz birden hamilemiyiz..

canım çok sıkılıyo zaten müştakı çağıriyimde iki takla atsın göbek atsın bişeyler yapsın da keyfim yerine gelsin..:84:(ay şuna çok gülüyorum..çok komik:125:

Son düzenleme:
amin inşallllllllllllllllllllllllllllllah....
kızlar günaydın nasılsınız ben çok kötüyüm acayip sancım var ruh halimde çok kötü sürekli ağlamaklı bir hal

kızlar ben de aynen öyleyim,çok halsizim ve depresif bir halim var,hiç bir şey yapmak istemiyorum,sadece uyumak istiyorum ama uykumda yok,havalar da çok sıcak,canım çok sıkılıyor,üstünü-üstlük bir azdan görümcem ve 13yaşındakı oğlu gelecek,hiç onları kaldırıcak halim yok vallaha,hem de öyle bir kadlnki,geldiyinde bir iş yapmaz,bir fincanı burdan oraya koymaz,sadece kanepeye yayılır,leptopu kucağına koyar,hizmetçisi Aynur da onun hizmetinde olur,yaaaaaaaaaa çok sinirleniyorum ya,neden geliyor yaaaaaaaaaa,nefet ediyorum ondannnnnnnnnnnnnn,gelmesin ya,havada çok sıcak,gendimi zor idare ediyom vallaha....inşallah cuma günü olduğu için bir azdam düzeliriz,Allah içimizi ferahlatsın....

Son düzenleyen: Moderatör:

ilahi kız yine beni güldürmeyi başardın haaaa,iyiki şu müştak var....

ivvvvvvvvvvvvvvet ben hamiş oldum yaaaaa...darısı sizin de başınıza kızlar....

amin canım.allah razı olsun.
senin için duamı ve tevhidimi okudum.
allah kabul etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…