- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
melekcim kelime-i tevhid'in tamamdır canım, Allah sana tez vakitte sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.
herkese hayırlı geceler acil fikrinize ihtiyacım var bilen biri varsa yatdımcı olabilirmi bugün ilk defa bişi farkettim sağ gösümden iltahap gibi bir iki damla sıvı geldi ilk defa yaşıyorum korktum açıkçası göğsümü sıkınca çok az geliyor neden olabilir fikri olan varmı
herkese hayırlı geceler acil fikrinize ihtiyacım var bilen biri varsa yatdımcı olabilirmi bugün ilk defa bişi farkettim sağ gösümden iltahap gibi bir iki damla sıvı geldi ilk defa yaşıyorum korktum açıkçası göğsümü sıkınca çok az geliyor neden olabilir fikri olan varmı
ne kadar güsel dualar var ilk sayfada ALLAHIM dualarımızı kabul eder insALLAH
isteyen herkese nasip etsin bu hasreti çekmek çok zor(((((((((insan hiç yasamadı bi duyguyu
neden bu kadar çok ister neden bunun için bu kadar üzülür aglar
Melekcim okudum tevhidini.Allah yerine ulaştırsın..
melek arkadaşım duanı okudum. Allah kabul etsin. sağlıklı hayırlı evlatların olur inşallah.
allahım şu mübarek günde ve güzel cumada benim için dua eden kardeşlerimin gönül murtaları ver yarabbim peygamber efendimiz s.a.v. araya koyarak senden istiyorum yarabbim bu güzel peygamberin hatırına ve bu mübarek günlerin hürmetine benim için dua eden kardeşlerime bende dua isteyen kardeşlerime hayırlı sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün anasına babasına saygılı dinine bağlı evlatlar nasip eyle yarabbim inş. içinde benim yuvamada nasip eyle yarabbimm hastalara şifa dertlilere deva ver yarabbim muhammed ümmetinin sıkıntıları gider dualarını kabul eyle günahları affeyle allahımm (amin)
kızlar günaydın nasılsınız ben çok kötüyüm acayip sancım var ruh halimde çok kötü sürekli ağlamaklı bir hal
Hayırlı cumalar sevgili arkadaşlarım, bugün biraz işlerim yoğun, bide içim sıkılıyor, depresif bir durumum var, haftasonu camları pencereleri telefonları herşey, kapatıp kimseyi görmek istemez bir durumum varcuma vaktine yakın gelirim, bu arada geçmişi okumadım henüz,
İlk sayfaya yine cuma duamızı koydum, cuma vakti okuruz diye. öptüm
amin inşallllllllllllllllllllllllllllllah....allahım şu mübarek günde ve güzel cumada benim için dua eden kardeşlerimin gönül murtaları ver yarabbim peygamber efendimiz s.a.v. araya koyarak senden istiyorum yarabbim bu güzel peygamberin hatırına ve bu mübarek günlerin hürmetine benim için dua eden kardeşlerime bende dua isteyen kardeşlerime hayırlı sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün anasına babasına saygılı dinine bağlı evlatlar nasip eyle yarabbim inş. içinde benim yuvamada nasip eyle yarabbimm hastalara şifa dertlilere deva ver yarabbim muhammed ümmetinin sıkıntıları gider dualarını kabul eyle günahları affeyle allahımm (amin)
kızlar günaydın nasılsınız ben çok kötüyüm acayip sancım var ruh halimde çok kötü sürekli ağlamaklı bir hal
Hayırlı cumalar sevgili arkadaşlarım, bugün biraz işlerim yoğun, bide içim sıkılıyor, depresif bir durumum var, haftasonu camları pencereleri telefonları herşey, kapatıp kimseyi görmek istemez bir durumum varcuma vaktine yakın gelirim, bu arada geçmişi okumadım henüz,
İlk sayfaya yine cuma duamızı koydum, cuma vakti okuruz diye. öptüm
ne oluyor ay bugün herkes depresif herkes sıkıntılı..benimde kafam bozuk zaten...ne oldu bize böyle...yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hepimiz birden hamilemiyiz..
canım çok sıkılıyo zaten müştakı çağıriyimde iki takla atsın göbek atsın bişeyler yapsın da keyfim yerine gelsin..:84: (ay şuna çok gülüyorum..çok komik:125:
sen hamile mi oldunnnnçok çok sevindim.. Cenab-ı Allah hayırlısıyla kucağına aldırsın inşAllah.. aaa çok mutlu oldum.. hep güzel haberler ver bize bebeğinle inşAllah.. hamilelik takviminde vaarr.. güle güle kullann..
allahım şu mübarek günde ve güzel cumada benim için dua eden kardeşlerimin gönül murtaları ver yarabbim peygamber efendimiz s.a.v. araya koyarak senden istiyorum yarabbim bu güzel peygamberin hatırına ve bu mübarek günlerin hürmetine benim için dua eden kardeşlerime bende dua isteyen kardeşlerime hayırlı sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün anasına babasına saygılı dinine bağlı evlatlar nasip eyle yarabbim inş. içinde benim yuvamada nasip eyle yarabbimm hastalara şifa dertlilere deva ver yarabbim muhammed ümmetinin sıkıntıları gider dualarını kabul eyle günahları affeyle allahımm (amin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?